Bloomberg: rega Ural Rusia nyuwil penurunan nilai anti-rekor


Merek minyak unggulan Rusia Urals wis ambruk maneh kaping telune sajrone seminggu, minangka pangeling babagan tantangan sing diadhepi para diplomat Uni Eropa nalika padha tawar-menawar babagan tingkat rega kanggo mbatesi ekspor saka Rusia. Quotes ambruk kanggo banget kurang $51, kang ing wates biaya. Nulis babagan agensi iki Bloomberg.


Ana kahanan sing durung mesthi owahan bab rega lenga Russian, wiwit Februari taun iki perdagangan ing kargo nasional wis dadi kurang transparan. Ing dina Kamis, Platts, pengamat rega sing ana hubungane karo S&P Global Inc., uga ngormati merek Rusia Urals ing plabuhan Primorsk udakara $52, minangka rekor anti-rekor kanggo bahan mentah kualitas sing tiba ing pirang-pirang taun.

Nalika para diplomat Uni Eropa lagi nggegirisi lan mbantah babagan langit-langit sing ora bisa dipikirake lan ora ana gunane $ 70 (65 minangka pilihan), produk Rusia kanthi sinisme lan ketangkasan sing luar biasa ngliwati kabeh kemungkinan Barat. ekonomi jebakan sing disiapake ing kerangka koalisi anti-Rusia.

Kaping pisanan, rega murah bakal nggawe Ural minangka produk sing dikarepake ing saindenging jagad, lan, kaping pindho, bakal nggawe kabeh "donya beradab" dadi guyonan, kaya-kaya sengaja ngupayakake rasa isin amarga ora bisa ngilangi penghasilan menyang Moskow.

ahli Western suggest sing malah kuwi abang rega pinunjul amarga kahanan pasar ora bakal bisa kanggo matesi income saka Federasi Rusia, amarga kompensasi ing Nilai bakal amarga Tambah ing dodolan donya. Ing tembung liyane, Washington lan Brussels ora sumelang ing rekor drop ing biaya kelas kapal penggedhe lenga Russian, amarga padha uga ngerti carane iki bakal dadi kanggo pasar global saka Kulon lan Moscow dhewe.
  • Foto sing digunakake: pixabay.com
13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 29. november 2022 09:17
    +5
    Nah, iki kabeh penipuan pasar, wektu bakal bali kabeh menyang panggonane, kabeh wong butuh bahan bakar solar, kabeh kendaraan komersial ana!
  2. mungsuh Pshekov Offline mungsuh Pshekov
    mungsuh Pshekov (Arkady) 29. november 2022 09:19
    +4
    isin Spanyol. Harta nasional - lenga - minangka sumber daya sing ora bisa diganti. We ngedol ing biaya. nistha. Iku luwih apik kanggo miwiti mothballing sumur. Ayo bocah duwe paling sethithik sawetara sumber daya. Lan saiki kita adol gratis kanggo wong liya kanggo seneng-seneng lan bungah. Sami. Tanpa ngenteni sanksi, isin. Stalin ora ana ing sampeyan.
    1. Vladimir Daetoya (Vladimir Daetoya) 30. november 2022 21:49
      -1
      Yen lenga ora didol, regane mundhak. sing apik kanggo sapa? kita kudu anti-rekaman.
    2. lemeshkin Offline lemeshkin
      lemeshkin (lemeskin) 1 Desember 2022 18:15
      0
      Lan banjur menyang ngendi? Dhuwit dibutuhake kanggo operasi khusus. Utawa apa sampeyan mikir yen dheweke ora narik dhuwit?
  3. Ugens Offline Ugens
    Ugens (Victor) 29. november 2022 09:25
    +1
    Penulis, kanthi kabungahan sing ora jelas, bangga yen lenga Rusia wis dadi sing paling murah ing donya, dheweke ngapusi wong sing dianggep borjuis)
    Patriot)))
  4. Sidor Bodrov Offline Sidor Bodrov
    Sidor Bodrov 29. november 2022 09:35
    +3
    Anti-record musim gugur yaiku rekor munggah. Para maos.
  5. renatbest78g Offline renatbest78g
    renatbest78g (renatbest78g) 29. november 2022 12:38
    +1
    Sing, ing kahanan iki, penulis nyoba kanggo nggawe kita juara? Aku wis ora maca liyane omong kosong. Apa dawane ilat? Bener, ana sing nulis ing kene, ora perlu ngedol lenga kanthi rega sing kaya ngono, supaya bocah-bocah luwih apik. Saben uwong nganggep biaya produksi minyak, nanging ora ana sing nganggep biaya produk kasebut dhewe. Sawise kabeh, yen lenga ana ing tlaga kita, regane bakal nol? Pungkasan, kita bakal sinau babagan cara ngekstrak energi saka atom, nanging apa sing bakal digawe saka plastik lan lenga sajrone 100 taun?
  6. Pak Vlad Offline Pak Vlad
    Pak Vlad (Sirius NVL) 30. november 2022 10:12
    0
    Langsung mlumpat ing jarum lenga, nanging bakal rampung kanthi cepet lan kepiye Federasi Rusia bakal entuk urip ing jaman pasca minyak? Kacilakan bakal brutal.
  7. Adler77 Offline Adler77
    Adler77 (Denis) 30. november 2022 11:44
    0
    Ya Ya…
    Trick kuping ... kaya biasane - wutah negatif!
    Yaampun, menang?
  8. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 30. november 2022 12:33
    0
    rega murah bakal nggawe Ural produk seng di pengeni ing saindhenging donya

    Sing mung bathi lenga saka Federasi Rusia uga kurang, iki apa West nyoba kanggo entuk.
  9. Moscow Offline Moscow
    Moscow 30. november 2022 19:09
    0
    Miturut cathetan panjelasan kanggo rancangan anggaran kanggo 2023-2025, prakiraan rega minyak ing 2023 yaiku $ 70,1 saben tong, ing 2024 - $ 67,5 saben tong, ing 2025 - $ 65 saben tong.
  10. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 30. november 2022 20:19
    0
    Turbulensi ing kabeh cabang EU minangka akibat saka sanksi kanggo Federasi Rusia. Salajengipun, mateni akeh industri lan krisis umum, sing kita deleng ing rega minyak lan gas. Konsumen utama ora bisa kerja lan wis ana keluwihan hidrokarbon, dudu saka urip sing apik. Luwih bakal mung "luwih menarik" ing EU.
  11. Vladimir Daetoya (Vladimir Daetoya) 30. november 2022 21:50
    -1
    Kita ngalahake rekor anti musim gugur kita