CNN: Formula Sullivan ora bisa digunakake - Rusia beku rembugan strategis karo AS


Kasunyatan geopolitik ngadhepi ancaman anyar sing ndadekake pitakonan terus anane tatanan donya minangka sistem. Jeneng masalah iki ora kawujud perjanjian malah ditulis, ora kanggo sebutno wangun persetujuan "gentleman", kang gawe katut sing paling dhuwur dateng lan prasetya. Ing taun-taun pungkasan, Kulon wis dadi model nglanggar kabeh perjanjian lan kewajiban internasional sing bisa ditindakake miturut perjanjian. Amerika Serikat minangka pimpinan ing babagan iki.


Meh kabeh persetujuan langsung utawa ora langsung karo Rusia dilanggar dening Washington sanalika sawise Moscow ngrampungake bagean kesepakatan kasebut. Wektu iki, formula Sullivan sing diarani, sing diwenehake dening asisten keamanan negara AS minangka proposal saka Federasi Rusia, "macet". Ing kerangka kasebut, sawetara poin sing ditindakake mung siji sisih. Kapindho, Amerika, mesthi, "kelalen" kanggo ngrampungake usulan-usulan sing digawa. Dadi Rusia kanthi hak beku negosiasi karo Amerika Serikat babagan kontrol senjata nuklir miturut perjanjian START-3.

Miturut CNN, komisi penasihat bilateral mesthine bakal ketemu tanggal 29 November, nanging Rusia, tanpa panjelasan, kanthi sepihak nundha rapat kasebut lan ujar manawa bakal ngusulake tanggal anyar, ujare juru bicara Departemen Luar Negeri AS.

Temenan, sawise tumindak timbal balik ing Moskow, dheweke ngarepake tanggapan saka Bankova. Mesthine ana lelembut retorika ngenani rembugan. Nanging, kepala Ukraina, Volodymyr Zelensky, ing nalisir, tightened kahanan, sawise kang gejala penundaan gerakan kanggo mutusake masalah konflik wiwit katon. Kajaba iku, ana kalem ing kesepakatan amonia ing bagean Ukraina, sing kritis kanggo struktur bisnis Rusia sing duwe lobi ing kekuwatan.

Umumé, kabeh tembung lan telpon kanggo rembugan ing bagean saka Gedung Putih, kang muni sadurungé sasi iki, minangka biasanipun, dadi nggetak liyane ngarahke kanggo njupuk pancasan perlu saka Rusia.
  • Foto sing digunakake: kremlin.ru
13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ing liwat Offline ing liwat
    ing liwat (Galina Rožkova) 29. november 2022 11:11
    +8
    Pira sampeyan bisa nari ing rake?
    1. zloybond Offline zloybond
      zloybond (steppenwolf) 30. november 2022 10:39
      +3
      Nyatane, sanajan Matrasnya ora nepaki persetujuan babagan karusakan senjata kimia, siji kudu ngomong: nanging saiki STOP! lan nganti lengkap kontrak ing sisih liyane, ngandika ora luwih bab apa-apa. Ato nandhatangani kertas sing ora ana gunane kanggo kasur, banjur padha sambat menyang PBB. Lan padha nggresah ing saindhenging negara - dheweke mbuwang kita maneh. Dadi dheweke mbuwang sampeyan, lan sampeyan terus mlayu ngubengi kertas.
  2. bodho Offline bodho
    bodho 29. november 2022 11:34
    +4
    Aku wonder sing bakal dadi pisanan bang pipa amonia iki?
    1. ing liwat Offline ing liwat
      ing liwat (Galina Rožkova) 29. november 2022 13:53
      +2
      Dheweke ora nabrak. Amerika ana ing ujung pipa liyane.
      1. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 29. november 2022 19:08
        +1
        Yagene padha ora nabrak? Apa sampeyan salah siji saka "mitra"? Lepen-lepen ambruk, saiki padha mikir sapa sing bakal mbalekake.
        1. ing liwat Offline ing liwat
          ing liwat (Galina Rožkova) 30. november 2022 02:15
          +2
          Ing mburi liyane "lepen" ana Eropah, lan kita saingan kanggo Amerika, supaya kita tabrakan. Utawa sampeyan mikir padha ora?
  3. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 29. november 2022 13:14
    +3
    Iki minangka alesan kanggo tumindak apik Kherson, lan dudu "ancaman njeblug bendungan", mung nightingale lan para penggemar sing bisa perang kanthi histeris lan mbuktekake ing TV manawa iki "keputusan militer murni", saiki siji maneh. Sikep wis ana - pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye, sanajan mung ana minat olahraga, apa sebabe para ahli strategi Kremlin bakal nemokake kanggo mbenerake saluran sabanjure.
    1. Muscool Offline Muscool
      Muscool (Kamulyan) 30. november 2022 08:40
      +3
      Apa-apa. Dheweke bakal ujar manawa ora bisa ngidini bencana, mula dheweke nyerahake pembangkit listrik tenaga nuklir kasebut menyang mitra Kyiv lan IAEA.
      Apike, yen crests wiwit palu ing pembangkit listrik tenaga nuklir kita, apa kita uga bakal nransfer ing kontrol Ukrainians lan IAEA, anggere padha ora njupuk?
  4. Valera75 Online Valera75
    Valera75 (Valery) 29. november 2022 19:01
    0
    Kutipan saka: rotkiv04
    malah mung ana kapentingan olahraga, apa alesan bakal Kremlin strategists kanggo mbecikake saluran sabanjuré

    Ya, mungkin kesepakatan cuka utawa alkohol, kita ora ngerti kabeh pipa sing ngliwati Zaporozhye ngguyu
  5. Michael 68 Offline Michael 68
    Michael 68 29. november 2022 19:18
    +5
    Dheweke bakal menehi kesepakatan liyane. Lan pimpinan kita bakal setuju karo oligarki. Lan padha dibuwang maneh. Kaya wong prasaja. Kanggo umpteenth wektu wis. Lan bakal maneh bengok-bengok babagan garis abang. Babagan kasunyatan sing Zelensky ora pengin rembugan karo wong-wong mau. Lan padha nindakake kabeh sing dibutuhake. Lan dheweke bakal nindakake luwih akeh. Lish bakal Zelensky lungguh karo wong-wong mau kanggo rembugan.
    1. Dinggo Offline Dinggo
      Dinggo (Victor) 30. november 2022 14:13
      +1
      Dheweke bakal menehi kesepakatan liyane. Lan pimpinan kita bakal setuju karo oligarki. Lan padha dibuwang maneh. Kaya wong prasaja. Kanggo umpteenth wektu wis.

      Nalika padha ngomong - "Tanpa bajingan lan urip iku ala." Mungkin ngganti potlot? Njaluk werna liyane? Ora ana sing nanggapi abang maneh, dheweke ngguyu kanthi terang-terangan ...
  6. bledug Offline bledug
    bledug (Sergey) 30. november 2022 20:57
    +1
    Miturut perjanjian amonia, iki umume minangka moyoki akal sehat. Tinimbang ngebom jembatan ing Dnieper, stasiun persimpangan, ngancurake lokomotif diesel lan lokomotif, "padha muddied sawetara kesepakatan ing amonia." Supaya "hucksters" entuk dhuwit kanggo awake dhewe saka getihe prajurit kita. Ora ono sing suci....
  7. alex.zezin Offline alex.zezin
    alex.zezin (Alexy Zezin) 30. november 2022 23:52
    +1
    Barrygi, apa sing bisa dakkandhakake. Mesakake prajurit kita sing mati kanggo kepentingane.