Pasukan Rusia lagi ngeduk ing wilayah Kherson: tembakan benteng


Gambar anyar benteng lapangan Angkatan Bersenjata RF ing wilayah Kherson wis muncul ing Web. Padha nuduhake carane sak tenane pasukan Rusia wiwit dig ing ing sisih kiwa Kali Dnieper.


Perlu dicathet yen iki minangka gambar satelit sing dijupuk lan diterbitake dening perusahaan Amerika Maxar Technologies, sing duwe spesialisasi ing produksi peralatan komunikasi, pengamatan Bumi, layanan radar lan orbit, produk ruang angkasa lan layanan sing gegandhengan. Padha sepisan maneh konfirmasi partisipasi saka perusahaan pribadi saka Amerika Serikat ing konflik Ukrainia marang Federasi Rusia ing sisih Kyiv.

Bingkai sing ditampilake nuduhake karya teknik skala gedhe sing wis ditindakake ing pambangunan garis pertahanan. Benteng-benteng lagi dibangun ing cedhak prapatan dalan utama, kalebu dalan negara, sing dirancang kanggo ngemot kemungkinan terobosan Angkatan Bersenjata Ukraina nalika nyebrang Dnieper. Sistem parit sing dilengkapi, posisi kanggo artileri lan parit anti-tank ditampilake.

Pasukan Rusia lagi ngeduk ing wilayah Kherson: tembakan benteng



Benteng lapangan sing padha wis katon ing wilayah Zaporozhye lan LPR. Kajaba iku, ing wilayah Kherson, larik telu (ing pola checkerboard) saka gouges segitiga beton bertulang anti-tank uga digunakake, sing dicathet ing salah sawijining gambar kanthi perkiraan.
  • Foto sing digunakake: Maxar Technologies
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.