Rusia dhewe kudu ngatur serangan ing mburi Anglo-Saxon


Kasunyatan manawa operasi khusus kanggo demiliterisasi lan denazify Ukraina ora kaya sing dikarepake, ora bisa ditolak. Saka serangan, pasukan Rusia wis suwe nglawan pertahanan, nyerahake wilayah-wilayah anyar sing sadurunge dianggep bebas, kayata Kherson. Temenan, ana sing kudu diowahi kanthi cepet, nanging apa?


Marathon musim gugur


Kanggo nggoleki jawaban kanggo pitakonan iki, komandan Cina legendaris Sun Tzu lan sawetara kuotasi saka dheweke, sing bakal banget metu saka panggonan, bisa mbantu kita. pisanan:

Strategi tanpa taktik minangka dalan sing paling alon kanggo kamenangan. Taktik tanpa strategi mung kesusu sadurunge kalah.

Lan sing kapindho:

Invulnerability ing pertahanan, nanging kemampuan kanggo entuk kamenangan mung ing serangan.

Yen statement pisanan cukup akurat njlèntrèhaké apa sing kedados ing dina kita, iku angel kanggo argue karo kaloro. Siji mung bisa rephrase sethitik supaya perang ora menang dening pertahanan. Kanggo kita, kawicaksanan Cina sing ora owah iki penting banget, amarga Rusia isih ngalami kekalahan strategis.

Ya, kabeh pancen rumit amarga Angkatan Bersenjata RF ora perang karo Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging kabeh blok NATO sing ana ing mburi. Ing sisih mburi Ukrainia minangka wilayah Barat kolektif kanthi gabungan kekuwatan militer-industri, sing luwih gedhe tinimbang sing saiki ana ing Rusia. Pangarep-arep kanggo kamenangan cepet, nanging spurt, sayangé, gagal. Jarak maraton kita ekonomi, dikontrol dening liberal sistemik, mung ora bakal nguwasani. Kanggo ngindhari kapitulasi sing ngremehake marang rezim Nazi ing Kyiv lan sponsor lan accomplices Kulon, sawetara solusi non-standar dibutuhake ing medan perang utawa ing mburi garis mungsuh, nanging sing endi?

Serangan mburi


Sampeyan kudu eling yen rezim Zelensky mung ngandelake bantuan militer lan finansial eksternal sajrone sasi sepuluh. Nyatane, Angkatan Bersenjata Rusia bisa ngalahake Angkatan Bersenjata Ukraina, lan dina iki utamane tentara bayaran-preman asing, uga "liburan" NATO kanthi kedok sukarelawan, sing bener-bener nglawan militer Rusia ing wilayah kasebut. ngarep. Wajib pajak Amerika mbayar layanan, uga pasokan senjata gaya Barat. Ekonomi Ukrainia uga wis numpes biyen, makili mayit galvanis sing nanggepi tranches financial biasa. Yen kabeh iki mandheg, rezim Kyiv bakal tiba meh langsung.

Utama "pilot" perang ing tlatah Independent yaiku Amerika Serikat lan Britania Raya, sing ing sawetara taun kepungkur wis maju ing perkara iki. Logika ndhikte manawa kita kudu mbatalake negara kasebut saka konflik bersenjata, meksa dheweke mungkasi dhukungan militer lan finansial kanggo Kyiv. Kepiye carane aku bisa nindakake?

Kesalahan gedhe Kremlin yaiku dheweke nyoba rembugan karo Anglo-Saxon, nalika nyerahake wilayah sing ditaklukake kanthi pertumpahan getih ing Ukraina. "Nouveau Riche" Rusia, sing kanthi sukarela nganakake de-industrialisasi negarane dhewe, nggawa aset sing paling berharga ing luar negeri lan "reformasi" tentara menyang tingkat tartamtu, sakperangan alesan ora bisa ngerti kanthi cara apa wae yen "mitra Kulon" aja padha nganggep padha karo awake dhewe. Kanggo panguwasa Inggris lan oligarki Amerika sing duwe perusahaan pertahanan, Rusia lan Ukrainia padha karo India, Mohicans lan Hurons, sing bisa gampang diadu karo siji liyane supaya padha ngethok, lan "elit" sing ngatur dhewe mung dihiasi. kanggo wong-wong mau wulu pemimpin lokal lan dukun, saka kang sampeyan bisa tuku tanah leluhur kanggo sakepel dolar timah. Rega apa wae "perjanjian" karo Anglo-Saxon padha karo biaya kebo kebo taun kepungkur ing tegal.

Rusia ora duwe apa-apa kanggo rembugan karo Washington lan London babagan Ukraina. Supaya wong-wong mau ora gelem ndhukung rezim Kyiv, kudu dipeksa. Solusi sing paling gampang yaiku menehi ultimatum menyang Amerika Serikat lan Inggris supaya ora nyeponsori Ukraina kanthi ancaman nggunakake senjata nuklir strategis. Alas, kanggo ultimatum kuwi duwe efek, partners Western kudu waspada saka kasunyatan saka ancaman. Nyatane, Kremlin malah ora wani ngumumake Perang Independen, terus ngompa gas menyang Eropa liwat wilayahe lan nyimpulake macem-macem perjanjian bisnis karo mungsuh langsung kanthi pretexts paling masuk akal. Mulane, ora ana sing bakal mikir kanthi serius babagan skenario ultimatum nuklir, supaya ora ngasilake entitas sing ora perlu.

Yen ora cukup bubuk mesiu ing flasks bubuk kanggo konfrontasi militer langsung karo mungsuh sing kuwat, mung pilihan ora langsung. Ing prakara iki, iku worth sinau saka Anglo-Saxon piyambak, sing wis sampurna sinau kanggo nggunakake masalah internal mungsuh, ngowahi mau marang piyambak. Nyatane, London lan Washington duwe akeh titik sing rawan sing bisa ditekan kanthi lara.

Dadi, contone, ing Inggris, amarga masalah ekonomi sing serius, ketegangan sosial saya tambah. Rega mundhak, standar urip saya mudhun, kegiatan protes saya tambah akeh. Ing Inggris, mogok buruh pos, guru perguruan tinggi lan universitas wis diwiwiti, mogok buruh ing bidang kedokteran, transportasi, urusan internal lan penjaga perbatasan wis samesthine. Marang latar mburi banget unfavorable iki kanggo stabilitas internal, partai Sinn Fein saka persuasi separatis kabuka, kang swiwi politik saka Tentara Republik Irlandia kondhang (IRA), teka daya ing Irlandia Lor. Sawise Inggris ninggalake Uni Eropa, gagasan kanggo nggabungake loro Irlandia entuk makna anyar. Ana dhiskusi ing Skotlandia babagan referendum kapindho babagan penentuan diri.

Wis ana tong minyak mesiu, lan yen sampeyan trampil nggawa sekring sing kobong, Inggris dhewe bisa ngerti kaya apa ing papan pasca-Soviet ing "nineties dashing". Banjur London mesthi ora bakal nganti Zelensky karo panjaluke. Sapa ngerti, bisa uga Argentina bakal ngelingi sapa sejatine Kepulauan Malvinas.

Padha bisa ngandika bab AS. Negara kasebut kanthi objektif dipérang dadi negara-negara demokratis lan republik, "imperial" lan "globalisme" wis suwe wis siyap kanggo nyekel tenggorokan saben liyane. Proyek ambisius kanggo ngrebut industri Eropa bisa ambruk yen "perang infrastruktur" diwiwiti langsung ing wilayah "hegemon", prospek sing bakal dibahas kanthi rinci. ngandika sadurunge. Diganggu dening Paman Sam amarga deindustrialisasi Jerman, sawetara patriot Jerman Peters lan Becker bisa teka lan miwiti partisan ing kana, sabotase sistem pipa Amerika.

Saliyane infrastruktur energi domestik, "hegemon" rawan ing pinggiran, amarga wis nomer ageng pangkalan militer ing negara liyane. Yen lemah ing Suriah lan / utawa Irak wiwit diobong kanggo intervensionis lan penjajah Amerika lan aliran peti mati seng menyang AS, Washington bisa uga ora ndhukung Ukraina.

Saiki wis wektune kanggo Rusia pindhah saka "kerusuhan" sing nyebabake kekalahan strategis, menyang serangan balik ing mburi mungsuh sing sejati.
37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. alex d Offline alex d
    alex d (Alex D) 29. november 2022 11:32
    +8
    Sampeyan kudu ngganti kepemimpinan, sing umume didol menyang Anglo-Saxon dawa sadurunge wiwitan NWO. Tanpa ngalahake mungsuh ing Moskow, angel ngetung kamenangan. Perang protracted defensif yaiku apa sing dikarepake negara-negara NATO saka kita. Miturut panemune, kita kudu macet nganti pirang-pirang taun, ngrebut lan mulihake wilayah kita.
    1. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
      Vladimir Orlov (Vladimir) 1 Desember 2022 01:09
      0
      Ya, nanging saiki dudu wektu kanggo revolusi. Lan tanpa wong-wong mau, ora bakal ana owah-owahan ing perunggu "Leonid Ilyichs sing dikasihi".
      Kekuwatan iku kekuwatan, dikritik ing pirang-pirang panggonan. Sampeyan kudu mikir babagan kulawarga. Lan mundhakaken demografi. Ekonomi bakal munggah dhewe.
      Penulis, mesthi, embellished - yen paling setengah saka 200s garing padha mercenary, gelombang kapindho hippies - pacifists, kaya sadurunge - saka Vietnam wis njedhul ing Amerika Serikat dawa ago. Lan gropyokan ing "wilayah mburi" iku, mesthi, Fantastic. Malah warriors Amérika ora kena, senajan katon sing padha cedhak ing tangan karo macem-macem teroris, ing atusan pangkalan militèr. Apa pancene ora metu. menyang kutha-kutha tetanggan kanggo mlaku-mlaku karo "warga sipil".
      Nganti saiki, dheweke mung nulis babagan Polandia - 1200 wong tiwas. Nanging iki ketoke ora cukup. We need saperangan pesenan saka gedhene (iki jahat, kejem assholes sing sengit kita ... ora tau melas kanggo kita). Mungkin iki minangka salah sawijining tujuan para ahli strategi kita - kanggo narik wong-wong mau menyang konfrontasi jangka panjang, kanggo meksa wong-wong mau nglampahi bagean penting saka pasukan, arsenals, kanggo ndeleng "kekuwatan" ekonomi nyata. Iki strategi bisa, sanajan idea bisa njedhul minangka idea mung karo reassessment rampung timer manteb ing ati saka sumber daya siji, tentara, sistem governance negara (kang, Nanging, mung dikonfirmasi dening awal NWO lan mundur. ngluwihi Dnieper ,,,)
      1. zenion Offline zenion
        zenion (zinovy) 4 Desember 2022 17:36
        -1
        Apa sampeyan mikir ekonomi wis rampung ing amben?
        1. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
          Vladimir Orlov (Vladimir) 6 Desember 2022 02:45
          0
          Iki kanggo sampeyan ing bisnis pertunjukan))
  2. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 29. november 2022 12:20
    -2
    Perang terus mung siji alesan - Putin butuh kesepakatan.
    Putin butuh kesepakatan geopolitik babagan NATO lan liya-liyane.
    Amarga iki, kutha lan kulawarga Rusia dirusak, nasibe mayuta-yuta rusak, lsp.
    Ora ana perang karo NATO. Iki omong kosong, dirancang kanggo wong bodho.
    Kanggo 20 taun, NATO ora ngganggu Kremlin cedhak Pskov lan St.
    NATO ngrasa apik babagan kesepakatan Afghan ing Rusia.
    Dadi apa sing kedadeyan saiki?
    Aku mbaleni maneh yen ora ana Nazi ing Ukraina tinimbang ana pecandu narkoba ing Moskow.
    Ing kabeh sing kedadeyan, Rusia lan kapentingan Rusia ora mambu.
    Iki minangka redistribusi geopolitik - Abad Pertengahan modern.
    Kesepakatan geopolitik + lithium, sing ing Rusia mung ana ing sisih lor + pelabuhan + ....

    Kabeh sing kedadeyan iku monstrous.
    Ora ana wong Rusia sing bisa ngomong. Utawa ngendi padha 10 yuta? Mlayu saka Rusia utawa menyang Rusia?

    Bocah-bocah ngimpi babagan teknologi lan panemuan anyar.
    Ya, akeh sing urip ora sugih, nanging tenang.
    Programer nulis program saka jarak adoh karo kabeh jagad,
    lan seniman bisa adol lukisan liwat toko internasional ...
    Nanging kabeh ambruk sewengi.

    Katentreman sing ala luwih becik tinimbang perang sing ala.
    Dheweke bakal ngandhani yen Donetsk wis dibuwang suwene 8 taun!
    Sawise CBO, wong lanang uga nyerang dheweke sajrone 8 wulan!
    Apa sampeyan pancen naif banget yen sampeyan mikir yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa mati lan ora bisa dikalahake?
    Donetsk ora bisa dibebasake saka shelling nganti PUTIN nggayuh kesepakatan geopolitik.
    Ora bakal ana kesepakatan sajrone 2 taun - bakal ana serangan ing Donetsk sajrone 2 taun!
    Ana sethithik banget rasional lan bener babagan iki.
    Amarga kepinginan spekulatif kanggo nyingkirake NATO kanthi biaya jutaan nasib sing rusak ora ngrampungake masalah keamanan Rusia. Saka tembung UMUM!
    1. kaligrafer Lev_Nikolaevich (Dmitry) 29. november 2022 13:48
      +3
      Dheweke bakal ngandhani yen Donetsk wis dibuwang suwene 8 taun!
      Sawise CBO, wong lanang uga nyerang dheweke sajrone 8 wulan!

      Dheweke dipecat ora sawise, nanging sajrone NWO.
      Lan NWO bakal terus paling nganti shelling mandheg.

      Kutipan saka Hiker
      Apa sampeyan pancen naif banget yen sampeyan mikir yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa mati lan ora bisa dikalahake?

      Ora ana khayalan ing kene.
      1. alexandre II Offline alexandre II
        alexandre II (Alexander) 30. november 2022 06:20
        +2
        Dadi, aja nganti nyerang Donbass, apa masalahe? Putin ora peduli kabeh, kuburane mbah kakung dirusak, meneng: pipa gas diunekake, meneng, tahanan ditembak, meneng, nanging ditarik. godfather metu saka taek, ora fighter, pikiran sampeyan, pompa bensin liwat Ukraina, mbayar dheweke kanggo transit, kelangan, ora perlu menehi hasil, dheweke mung metu saka rel, wong mati dening ewu, nanging nganakake latihan bebarengan ing Laos, nanging apa, ora apa-apa ... ing Rusia ana akeh pakan meriam ....
    2. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
      Alexey Davydov (Alexi) 29. november 2022 13:56
      +1
      Perang terus mung siji alesan - Putin butuh kesepakatan.

      Apa Putin kanthi pribadi ngandhani iki? Sanadyan mangkono, apa ora pantes kanggo pracaya marang dheweke?
      Ing timbangan:
      ing siji - niat apik lantaran kanggo wong dening sampeyan, utawa alesan
      ing sisih liyane, cilaka sing digawa menyang Rusia tanpa nindakake apa sing kudu ditindakake lan mutusake, lan nindakake apa sing cilaka dheweke.
      Elinga yen kabeh iki kedadeyan sajrone 22 taun, nalika pimpinan ngamati asil tumindake, lan bisa nggawe pangaturan kanggo wektu sing suwe yen asil kasebut ora cocog karo dheweke.
      1. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. YA Offline YA
      YA (YA AMPUN) 30. november 2022 14:27
      0
      Kutipan saka Hiker
      Perang terus mung siji alesan - Putin butuh kesepakatan.
      Putin butuh kesepakatan geopolitik babagan NATO lan liya-liyane.
      Amarga iki, kutha lan kulawarga Rusia dirusak, nasibe mayuta-yuta rusak, lsp.
      Ora ana perang karo NATO. Iki omong kosong, dirancang kanggo wong bodho.
      Kanggo 20 taun, NATO ora ngganggu Kremlin cedhak Pskov lan St.
      NATO ngrasa apik babagan kesepakatan Afghan ing Rusia.
      Dadi apa sing kedadeyan saiki?
      Aku mbaleni maneh yen ora ana Nazi ing Ukraina tinimbang ana pecandu narkoba ing Moskow.
      Ing kabeh sing kedadeyan, Rusia lan kapentingan Rusia ora mambu.
      Iki minangka redistribusi geopolitik - Abad Pertengahan modern.
      Kesepakatan geopolitik + lithium, sing ing Rusia mung ana ing sisih lor + pelabuhan + ....

      Kabeh sing kedadeyan iku monstrous.
      Ora ana wong Rusia sing bisa ngomong. Utawa ngendi padha 10 yuta? Mlayu saka Rusia utawa menyang Rusia?

      Bocah-bocah ngimpi babagan teknologi lan panemuan anyar.
      Ya, akeh sing urip ora sugih, nanging tenang.
      Programer nulis program saka jarak adoh karo kabeh jagad,
      lan seniman bisa adol lukisan liwat toko internasional ...
      Nanging kabeh ambruk sewengi.

      Katentreman sing ala luwih becik tinimbang perang sing ala.
      Dheweke bakal ngandhani yen Donetsk wis dibuwang suwene 8 taun!
      Sawise CBO, wong lanang uga nyerang dheweke sajrone 8 wulan!
      Apa sampeyan pancen naif banget yen sampeyan mikir yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa mati lan ora bisa dikalahake?
      Donetsk ora bisa dibebasake saka shelling nganti PUTIN nggayuh kesepakatan geopolitik.
      Ora bakal ana kesepakatan sajrone 2 taun - bakal ana serangan ing Donetsk sajrone 2 taun!
      Ana sethithik banget rasional lan bener babagan iki.
      Amarga kepinginan spekulatif kanggo nyingkirake NATO kanthi biaya jutaan nasib sing rusak ora ngrampungake masalah keamanan Rusia. Saka tembung UMUM!

      Dheweke nyoba nggawe kesepakatan sawise pidato Putin ing Munich, lan sajrone 8 taun kepungkur, dheweke nyoba kanthi ati-ati, mbaka sethithik, nanggapi tantangan keamanan kita. Nganti saiki, "dheweke durung nempel ing tembok" lan ora ana dalan metu. Nganti Anglo-Saxon pancen ngrasakake awl ing sirloin, ora bakal ana kesepakatan karo sapa wae.
  3. Truthmaker Offline Truthmaker
    Truthmaker (ppp) 29. november 2022 12:24
    +6
    ... sampeyan kudu ngatur gropyokan ing mburi Anglo-Saxon dhewe

    Posisi apik banget. Sampurna dikonfirmasi ing sajarah.
    Referensi
    Basmachi ing Asia Tengah, didhukung lan didhukung dening wong wadon Inggris, mandheg kanthi wiwitan perang kanggo Inggris.
    Luwih becik mbaleni perang sing padha saiki ing endi wae ing Irlandia lan Skotlandia ... Banjur wong Inggris bakal langsung tenang ...
    1. Storm_2022 Offline Storm_2022
      Storm_2022 (Badai _2022) 30. november 2022 02:43
      0
      Ing ngendi Bashirov lan Petrov kita kanthi manual latihan saka Fedorov lan Kovpak babagan nindakake perang gerilya ing mburi garis musuh?
  4. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 29. november 2022 12:35
    +8
    Langkah-langkah politik sing diusulake kanggo disintegrasi negara-negara mungsuh wis suwe banget, nanging tumindak dibutuhake.Tindakan sing cepet lan efektif dibutuhake saiki. Padha nyebul munggah pipa gas joint venture kita, supaya terminal tanduran Processing gas gedhe ing AS padha diobong, padha kena pengaruh generasi energi, komunikasi, operasi Enterprises utamané penting, kacilakan ing kabel komunikasi utamané penting, lan supaya. ing. Mateni perusahaan, malah baris produksi, utamané penting "Kripik" lan komponen dhuwur-tech liyane, bakal mungkasi produksi senjata dhuwur-tech kanggo dangu, etc. Nanging karo pimpinan kuwi saka Kamentrian Luar Negeri, SVO, GRU lan layanan liyane, ora ana sing bisa diarepake ing jawaban kasebut. Sajarah nuduhake bocor ageng saka SVR, GRU - Bashirov-Petrov, padha dilacak ing advance, Gagal saka rolas pramuka saka Chapman, temenan saka bocor, etc ... Sijine iku supaya ing rangking, banjur ing kamenangan ora bakal ditundha.
  5. Avarron Offline Avarron
    Avarron (Sergey) 29. november 2022 12:52
    +5
    Aku wis ngomong suwe yen PND ora ngalami kerugian, dheweke bakal terus ndhukung Ukraina.
    Kabeh iki fuss ing Ukraina muter menyang tangan.
    Kajaba iku, pimpinan negara kita, kanggo sawetara ... rum, ora gelem medeni dheweke nganggo tongkat nuklir.
    Malah saka sajarah Perang Donya II, iku cetha yen nggunakake massive saka aviation bisa nemen tipis rangking saka mungsuh. Endi penerbangan saiki? Peluru ing susu saka cabriolet?
    Apa kita nglawan Ukraina kanthi cara sing padha nglawan kita, lan kaget yen kita duwe kerugian gedhe?
    Putin cetha ora narik ing tingkat Stalin. Ora nganti Khrushchev.
    Kabeh shoblu iki bisa dipencet ing kuku kanggo dangu, pancen, bakal ana kepinginan.
    Ana pratelan manawa wong-wong sing ndhukung Ukraina bakal nampa tanggapan sing durung nate katon ing sejarah. Malah kabeh operator kapal selam senjata nuklir tindak menyang segara lan pasukan nuklir strategis digawa menyang mode layanan khusus. Ora medeni sapa wae.
    Inggih, tegese perlu kanggo mesthekake yen pndos lan podpdosniks nandhang kerugian nyata.
    Iki tegese paling ora ing papan sing panas ing planet kasebut, lemah ing sangisore sikile kudu kobong. Nanging padha ngebom Wagner ing Afrika.
    Padha anteng, temenan.
  6. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
    Alexey Davydov (Alexi) 29. november 2022 13:02
    + 11
    Saiki wis wektune kanggo Rusia pindhah saka "kerusuhan" sing nyebabake kekalahan strategis, menyang serangan balik ing mburi mungsuh sing sejati.

    "Strategic kekalahan" ing terjemahan menyang basa laku, sayangé, ora ateges bir Bavarian ing pub saka negara conquered dening mungsuh, nanging kamp konsentrasi pati ing saindhenging Motherland kita, sing, pati nyata kita lan kita. anak ing pangertèn bener saka tembung. Malah Sonderkommando kanggo kemah iki siap. Kita bisa ngomong yen kita nggawa menyang kondisi karo tangan kita dhewe. Sawise "kamenangan strategis" liwat Rusia, goleki wong saka iku bakal mbukak ing saindhenging donya.
    Dadi sober lan nyadari yen wektu iki Anglo-Saxon bakal ngrampungake pitakonan Rusia nganti pungkasan (kita), kita uga bakal ngerti manawa ancaman karusakan bebarengan ing kahanan kasebut minangka alat sing efektif, kaya sing ana ing taun 1962. Banjur USSR uga ngadeg secara harfiah ing verge dijamin karusakan lengkap.
    Kita ora bakal kelangan apa-apa - wis jelas. Liyane utawa rong taun urip kita ora bakal ngganti masa depan kita. Mung kanthi meksa wong-wong Anglo-Saxon kanggo ndeleng ing mripate pati dhewe, lan sijine wong sadurunge pilihan, kita bisa meksa wong-wong mau kanggo mundur, minangka leluhur kita 60 taun kepungkur. Wiwit Putin lan pamrentah saiki, tumindak kanggo kepentingan Anglo-Saxon, ora bisa nggawe keputusan kasebut, kita isih kudu duwe wektu kanggo ngganti.
    Sampeyan perlu kanggo ngganti kabeh sistem, kang wis nguripake negara menyang nursery kanggo parasit. Negara butuh kekuwatan rakyat lan bali kanggo mbangun sosialisme. Pranyata sampeyan ora bisa nindakake siji tanpa liyane.
    Ing bangunan negara lan bali menyang dalan sosialis, China bisa nulungi kita, kaya sing nate mbantu. Kita kudu saben liyane - kita duwe umum, ora mung mungsuh, nanging uga mangsa
  7. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 29. november 2022 13:23
    +2
    Minangka wong wewenang ngomong, saham ing perang karo NATO ing Ukraina punika eksistensi Federasi Rusia. Yen mangkono, sijine NATO sadurunge pilihan - partisipasi ing perang ing sisih Ukraina lan pangembangane dadi global kanthi nggunakake kabeh arsenal senjata sesuai karo strategi sing diadopsi dening Federasi Rusia, utawa netralitas. .
    1. Alexey Davydov Offline Alexey Davydov
      Alexey Davydov (Alexi) 29. november 2022 14:21
      +1
      Yen mangkono, sijine NATO sadurunge pilihan - partisipasi ing perang ing sisih Ukraina lan pangembangane dadi global kanthi nggunakake kabeh arsenal senjata sesuai karo strategi sing diadopsi dening Federasi Rusia, utawa netralitas. .

      Kowe bener. Ngancem Anglo-Saxon kanthi karusakan bebarengan, perlu kanggo menehi netralitas negara-negara NATO, yen padha pindhah adoh saka tapel wates kita, kanthi jaminan ora bakal digunakake, ing kasus iki, senjata nuklir strategis kita. Aku mikir yen vassal saka Anglo-Saxon mung bakal seneng dibebasake saka tugas sing abot, lan nasib sing wis disiapake para pemilik ing perang iki.
  8. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 29. november 2022 13:57
    +5
    Wis wayahe?....

    Yen sampeyan ngelingi carane ngisin-isini dhewe karo "pedagang" ing foto, iku luwih apik kanggo sijine iku ing ngarep ...

    Lan banjur para penggemar kabeh pengin ngirim wong (ora awake dhewe) ing serangan ing mburi garis mungsuh, kabeh wong nulis "Omerika babagan, Eropa babagan, Ukraina babagan, ..."
    nanging ing urip nyata, Elite ngedol emas ing Bursa Saham London, lan sapiturute, lan pangkat Kremlin wis sinonim karo janji sing ora bisa diganti, sing wis gagal kabeh sing ora ana gandhengane karo kesejahteraan para oligarki lan posisi dhewe ...
  9. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 29. november 2022 14:23
    +1
    Sampeyan perlu ora kanggo ngatur NWO, nanging kanggo nerusake rembugan dawa lan tedious ing demilitarization, NATO, hak-hak Rusia, etc.
    Lan sing bakal luwih apik.
    Ora bisa nyerah Donetsk? ... Putin ngumumake Srebrennitsa ...
    Inggih, sampeyan ora kudu nyerah!
    Lan Kherson ora gumeter sawise referendum kanggo nyerahke, lan Rusia - ing salawas-lawase?
    Atusan wong ditembak lan meneng. Ora ana mourning ing Rusia, sanajan kutha Rusia.
    Lan carane akeh ing yard lan Apartemen - ora ana sing ngerti.
    NWO minangka kesalahan lan tragedi kanggo Rusia saka Ukraina lan Rusia.

    Putin nggawe kesalahan karo SVO, lan saiki, meh setaun sabanjure, dheweke ngenalake censorship.
    Senajan sampeyan kudu menang. tinimbang nglakoake kesepakatan.
    Chechens ngadeg ing Bankovaya Street lan bisa mungkasi aturan Zelensky, nanging ..... Abramovich wis tuku iPhone kanggo pembunuh saka Azov.
  10. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 29. november 2022 14:40
    +1
    Penulis, kaya biasane, nulis kabeh babagan, nanging watara. Ana gerakan politik. Ndandani status Ukraina miturut hukum Federasi Rusia. Gerakan politik Federasi Rusia yaiku woro-woro Federasi Rusia yen kabeh wilayah Ukraina, sing ditawan dening separatis kanthi bantuan NATO, minangka bagean integral saka Rusia. Sawise nerbitake hukum kasebut, kabeh bakal langsung owah, bakal ana akeh slogan politik, bakal ana negara-negara sing ragu-ragu saka blok NATO. Sing utama:
    - NWO sing ditindakake dening Rusia ing Ukraina yaiku mbebasake wilayah Rusia sing dikuwasani dening separatis, pemugaran integritas wilayah Rusia, penyatuan maneh bangsa, kalebu ekonomi, populasi, wilayah Ukraina ing bidang ekonomi. kegiatan saka Rusia.
    -Undhang-undhang bakal nemtokake tujuan. A strategi bakal kawangun. Taktik dikembangake, tugas disetel lan mungsuh dijenengi.
    -Undhang-undhang bakal menehi kepastian babagan masa depan warga. Umume warga Ukraina bakal ngerti yen wilayah kasebut utamane, lan warga sing sengit karo Rusia minangka sekunder, warga kasebut duwe dalan menyang Kulon, Federasi Rusia ora butuh.
    -Kabeh tumindak Tentara Rusia ing wilayah Ukraina bakal tundhuk karo Hukum Rusia.
    -Penugasan status wilayah Ukraina, yaiku wilayah Rusia, bakal nransfer NWO menyang operasi kontra-teroris (CTO), yaiku. kabeh memungsuhan bakal njupuk Panggonan nang negara Federasi Rusia, lan iki basis legal beda, kang bakal mimpin kanggo ilang cepet perang ing Ukraina, wong bakal mungkasi matèni saben liyane.
    -Undhang-undhang ora bakal ngidini Ukraina cepet gabung karo NATO. Angger-anggering Toret ora bakal ngidini NATO campur tangan, kanggo ngenalake pasukan saka Polandia, Rumania, Hongaria menyang wilayah Ukraina, lan aneksasi Ukraina dening negara kasebut bakal ilang kanthi otomatis. Angger-anggering Toret ora bakal ngidini kanggo nganakke prajanjen confederal antarane Ukraina lan Polandia, kang bagéan saka NATO, lan Ukraina ora bakal bisa dadi anggota NATO. Angger-anggering Toret ora bakal ngidini Amerika Serikat kanggo blackmail lan miwiti serangan nuklir ing Ukraina.
  11. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 29. november 2022 15:03
    +2
    Apa sebabe perang terus?
    Rusia nggawe kesalahan amarga cepet-cepet ngenali wilayah anyar sing kapisah.
    Yagene iki salah?
    Yen Kyiv dumadakan setuju kanggo tentrem, abandoning Kherson, Zaporozhye. LDNR lan Crimea, LANGSUNG bakal bisa mlebu EU lan NATO.
    Ukraina ora bakal duwe wilayah sing disengketakan.
    Kremlin wis nyadari iki lan Zatulin miwiti saka kadohan kanthi santai mbuwang definisi anyar.
    Kabeh wis weruh...
    Saiki Putin kudu salah siji nyerbu, mbebasake wilayah anyar Sumy, Kharkiv, etc. Utawa bakal ana persetujuan kang kita bakal njaluk NATO Ukraina.
    Bakal dadi luwih cilik, nanging mesthine ora kurang militer.
    Nganti saiki kabeh nuduhake kesepakatan.
    Lan definisi "mbebasake wilayah Rusia" umume ilang saka ruang informasi.
  12. Pengamat Acara Offline Pengamat Acara
    Pengamat Acara (Oleg T) 29. november 2022 16:49
    +5
    Kita kudu miwiti karo negara kita dhewe: kanggo bali kabeh properti sing dicekel dening kasugihan anyar bali menyang negara.
    Lan pitchfork ing Rublyovka.
  13. Guru Offline Guru
    Guru (Wicaksana) 29. november 2022 18:03
    -1
    sijine NATO ing ngarep pilihan - partisipasi ing perang ing sisih Ukraina lan pangembangane dadi global kanthi nggunakake kabeh arsenal senjata sesuai karo strategi sing diadopsi dening Federasi Rusia utawa netralitas.

    Setuju. Dina iki Rusia wis cedhak karo pati. Lan wong Rusia kanggo karusakan lan enslavement. Iki ora dimangerteni ing Kremlin, ing ngendi kabeh wong ngarep-arep entuk persetujuan. Kajaba iku, anak-anake ing luar negeri.
    Elinga yen negosiator Ukrainia ing kaos lan topi? Dadi saiki bakal ana wong-wong sing nembak sikile tawanan lan nyiksa wong-wong mau. Lan saka sisih kita, liyane "Medinsky" gagap karo wedi.
    Pidato "prihatin" Lavrov utawa "murka" Putin (dikoordinasi karo Kulon) ora bakal medeni sapa wae - panguwasa Federasi Rusia lan tentarane ana ing sangisore plinth.
    Wiwit Ukraina wis dipilih minangka téater operasi, banjur miwiti kene. Minangka kuat sabisa (bisa karo senjata nuklir taktis, iku bisa karo bom udhara paling kuat, iku bisa karo rudal strategis karo warhead conventional) kenek Western Ukraina, ing kabeh stasiun ing tapel wates, ing kabeh titik nyebrang. , ing infrastruktur. Tekan pusat-pusat pengambilan keputusan sing kondhang ing Ukraina pungkasane.
    Lan elinga. Nazi saka kabeh garis, saka Polandia nganti Ukrainia, bakal nembak anak-anak kita tanpa tega, utawa malah ngrusak sirahe kanthi bokong. Iku wis!
    1. isofat Offline isofat
      isofat (isofat) 29. november 2022 20:17
      -5
      Kutipan: Guru
      Lan elinga. Nazi saka kabeh garis, saka Polandia nganti Ukrainia, bakal nembak anak-anak kita tanpa tega, utawa malah ngrusak sirahe kanthi bokong. Iku wis!

      Guru, kita ora lali iki, dadi sampeyan kudu ndalang lan ngapusi. ngguyu
  14. Siberia999 Offline Siberia999
    Siberia999 (Andrew) 29. november 2022 18:47
    +2
    Yen kabeh wong ngandhani Kremlin apa sing kudu ditindakake, tegese ana sing salah ing Kremlin; ayo padha mbukak lawang ing arah sing salah.
  15. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 29. november 2022 19:37
    0
    Nyatane, Angkatan Bersenjata Rusia bisa ngalahake Angkatan Bersenjata Ukraina, lan dina iki utamane tentara bayaran-preman asing, uga "liburan" NATO kanthi kedok sukarelawan, sing bener-bener nglawan militer Rusia ing wilayah kasebut. ngarep.

    belay aran ???
  16. Kapany3 Offline Kapany3
    Kapany3 30. november 2022 00:52
    0
    Kutipan: kaligrafer Lev_Nikolaevich
    Dheweke bakal ngandhani yen Donetsk wis dibuwang suwene 8 taun!
    Sawise CBO, wong lanang uga nyerang dheweke sajrone 8 wulan!

    Dheweke dipecat ora sawise, nanging sajrone NWO.
    Lan NWO bakal terus paling nganti shelling mandheg.

    Kutipan saka Hiker
    Apa sampeyan pancen naif banget yen sampeyan mikir yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa mati lan ora bisa dikalahake?

    Ora ana khayalan ing kene.

    Sedulur-sedulurmu ing wong saka ebr lan gbs nyoba menehi cola lan permen karet, nanging nyatane, Rusia liyane ora butuh. Ora miturut syarat sing digawe brahala sampeyan.
  17. Pavel Vladimirovich 30. november 2022 06:04
    0
    Cukup logis.
  18. radwa Offline radwa
    radwa (Igor) 30. november 2022 06:33
    +1
    Pandangane pancen surem. Rusia bisa nglalu, kaya USSR. Mung ana Gorbachev kapindho. Bye...
  19. Maltsev Valery Offline Maltsev Valery
    Maltsev Valery (Valery Maltsev) 30. november 2022 06:43
    +1
    Amerika Serikat bakal nyeret konflik kasebut nganti suwe, nyegah Rusia menang, nyegah Ukraina menang, supaya konflik kasebut solders lan smolders kanthi kapasitas penuh, amarga iki minangka bisnis gedhe ing pasokan senjata saka Amerika Serikat. dhuwit wajib pajak kanggo warga Amerika lan Uni Eropa.
    Kita mlebu Ukraina saka ujung sing salah, kudu mlebu saka kidul-kulon Belarus ing wilayah Ukraina kanggo mblokir tapel wates karo Uni Eropa, lan ing Donbass mung ana 10% saka tentara DPR saka LPR. lan uncalan kabeh daya kanggo mblokir tapel wates. Kabeh 8 taun iki wis beton, dikuwataké posisi, nggawa gegaman kanggo tentara, lan kabeh upaya iki bakal mudhun ing saluran dadi ora ana gunane. Lan perang bakal rampung secara harfiah ing 2 sasi, koma lan iku ora perlu kanggo numpes infrastruktur energi Ukraina, nggawe malapetaka kamanungsan kanggo populasi, lan ana ora bakal dadi akeh duka karo Rusia, kang, sayange, iku kasunyatan.
    1. zenion Offline zenion
      zenion (zinovy) 4 Desember 2022 17:51
      0
      Wong sugih Ukraina ora kena, kaya wong sugih Rusia. Wong mlarat, budhak, tanggung jawab kanggo kabeh.
  20. Yuri Bryansky Offline Yuri Bryansky
    Yuri Bryansky (Yuri Bryansky) 30. november 2022 06:57
    0
    Sergey, pasukan padha mundur amarga saka kaputusan saka Hasidim. Saiki negara Yahudi lagi kawangun saka Odessa kanggo Kyiv.
  21. instruktur trampolin (Kotriarch Peril) 30. november 2022 08:48
    -3
    Kanggo nggoleki jawaban kanggo pitakonan iki, komandan Cina legendaris Sun Tzu lan sawetara kuotasi saka dheweke, sing bakal banget metu saka panggonan, bisa mbantu kita. pisanan:
    Strategi tanpa taktik minangka dalan sing paling alon kanggo kamenangan. Taktik tanpa strategi mung kesusu sadurunge kalah.

    Lan komandan liyane sing ora kurang legendaris, Napoleon Bonaparte, nyatakake yen sing utama yaiku melu perang, lan banjur bakal katon.

    Siji mung bisa rephrase sethitik supaya perang ora menang dening pertahanan.

    Sa adoh aku ngerti, komandan M.I. Kutuzov, diajeni ing Rusia, menang kabeh perang dening mundur.

    Ekonomi kita, sing dikontrol dening liberal sistemik, mung ora bakal nguwasani jarak maraton.

    Iki omong kosong, saka tembung pisanan nganti pungkasan. Ing USSR, ekonomi dipimpin dening Dewan Menteri, lan Komisi Perencanaan Negara ngrancang, nanging barmaley Afghan karo peluncur granat RPG-7 Cina lan "invincible lan legendaris" Amer Stingers kudu ditinggalake.

    menehi ultimatum kanggo Amerika Serikat lan Inggris kanggo mungkasi sponsor Ukraina ing ancaman nggunakake senjata nuklir strategis digunakake.

    Lan iki umume bpeg bpegovy. aran
    Tulisan luwih umum bakal ditindakake tanpa menehi komentar.
    1. Komentar wis dibusak.
  22. kriten Offline kriten
    kriten (Vladimir) 30. november 2022 09:54
    +2
    Kabeh iki bener lan dikarepake, nanging .... iki ora bisa kedadeyan ing pamrentah saiki. Nalika setengah saka wong sing kuwasa ngimpi kanthi tenang babagan kerugian kita lan kekuwatane ora diilangi, ora mung ana serangan ing mburi, ora bakal ana kamenangan sing nyata. Kolom kaping lima, sing sirahe ana ing Kremlin, Inggris luwih mil tinimbang Rusia. Iki ora carane perang menang.
  23. Leonid Dymov Offline Leonid Dymov
    Leonid Dymov (Leonid) 30. november 2022 20:16
    0
    Negara-negara NATO ana ing kahanan histeria, nalika angel nalar kanthi soberly. Garis abang wis suwe dilewati sawise bledosan US lan UK Nord Stream lan jembatan ing Selat Kerch. NPP Zaporizhzhya diserang dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi prentah saka Amerika Serikat. Sampeyan perlu kanggo nyerang rudal supersonik kanthi muatan nuklir sing kurang. Sampeyan bisa miwiti karo Britania Raya kanthi ngrusak pangkalan militer ing wilayah sing jarang pedunung. Nalika AS lan Inggris ngerti keseriusan niat kita, kita bisa entuk persetujuan. Yen ora, kita ngenteni kontaminasi nuklir sawise serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir ing sisih kidul-wétan Ukraina. Sampeyan kudu nindakake kanthi cepet - yen ora bakal kasep. Ayo padha nginfeksi Ukraina Tengah, sing diklaim dening Israel Anyar.
  24. Yuri Bryansky Offline Yuri Bryansky
    Yuri Bryansky (Yuri Bryansky) 30. november 2022 22:43
    +1
    Anglo-Saxon minangka mungsuh sing sombong lan boorish.
  25. unimog1 Offline unimog1
    unimog1 1 Desember 2022 01:41
    +1
    Ana pengalaman saka Komintern. Nggawa urutan menyang mburi luwih gampang nalika sampeyan aktif nggawe kelainan konco garis mungsuh. Nanging ora kanggo kita ngrancang, Sergey, sanajan wis 30 taun, kaya sing dikarepake.
  26. Sergio63 Offline Sergio63
    Sergio63 (Sergey Petrovich) 2 Desember 2022 05:41
    +1
    Setuju banget babagan AI karo Albion !! Lha, Geyeuropa liyane kudu alon-alon, nggawe ngipi elek ... suwene bom ora njeblug ing tengah Paris, suwe ora ana kedadeyan ing diskotik ing Jerman cedhak pangkalan NATO ... sakperangan alesan lapangan udara Polandia Rzeszow cedhak tapel wates aktif fungsi, kok pipelines gas Norwegian ora fly menyang udhara, ngendi demonstrasi lan kerusuhan ing saindhenging Eropah, ngendi Catalonia karo Skotlandia lan Irlandia, kok kita ora menehi jaminan kanggo Jerman kanggo bali tanah wétan ditransfer menyang Polandia dening Stalin, apa ora kita mundhakaken masalah saka koridor Suwalki dituku dening USSR saka Jerman, wilayah Vilnius, gadhahanipun Vilnius, ngendi sing anyar "Brigade Abang" ??? SING KUDU WEDI MANEH KITA!!! Ngajeni mung mungsuh sing kuwat!!! Ngumumake khusus yen Inggris bakal dikumbah ing 10 menit, Amerika Serikat ing 15 + tekan Yellowstone ..
    "Poseidons" nunggu ing swiwi bebarengan karo "Loshariki" liyane ...