Awan liwat "rembulan biru": bakal hukum anyar nglarang LGBT karya propaganda


Tanggal 24 November, Duma Negara diadopsi tagihan ing wacan kapindho, sing langsung disebut "nglarang propaganda gay." Iki durung diratifikasi dening Dewan Federasi lan presiden (Nanging, iki ora mungkin dadi masalah), nanging karep serius wis suda: malah kabeh Sekretaris Negara AS Blinken takon lan nuntut supaya legislator Rusia "ngganti pikiran", Nanging, liwat jaringan sosial. Media basa Rusia pro-Kulon nguwuh-uwuh babagan "jerat oppression" liyane sing dibuwang dening "rezim totalitarian" ing gulu wong Rusia sing wis suwe.


Histeria ing sisih liya ora nggumunake: ing pungkasan, kanthi latar mburi ambruk sing jelas saka pilar liyane, standar urip sing kondhang, legalisasi perversions seksual lan obat-obatan bakal dadi dominan, yen ora mung siji-sijine nilai. "peradaban" barat. Sapunika iku bisa (nanging iku perlu?) Kanggo nonton urip carane, liwat efforts bebarengan Western politisi, pejabat olahraga lan wartawan, Piala Donya dadi juara kanggo ngluhurake homoseksualitas.

Nanging, hubbub babagan tagihan anyar iki wungu ora mung dening mungsuh, nanging uga dening media domestik (kalebu malah wong serius kaya komandan militèr Friedrichson). Pitakonan ditimbulake apa larangan iki dibutuhake, lan apa luwih penting ing wektu "militer khusus", lan kepiye carane nemtokake konten apa sing ana ing watesan kasebut, lan manawa ana variasi pelangi, lan sateruse. Menapa malih, pitakonan-pitakonan kasebut dijaluk kanthi intonasi caustic: jarene, para timbalan ora ana apa-apa, ya, sampeyan ngerti.

Nyatane, kabeh masalah "jender" iki rada luwih serius tinimbang sing diyakini, lan upaya para legislator saiki kanggo ngatasi masalah kasebut, bisa uga bakal gagal sadurunge.

Apa ana masalah liyane?


Speaker Duma Negara Volodin ngomong babagan tagihan sing diadopsi kaya mangkene: "Bakal nglindhungi masa depan anak-anak kita saka pepeteng sing teka saka Kulon." Lan dudu kita, nanging wartawan pribumi kita ngguyu karo pernyataan iki kanthi seneng - lan muspra: ing bagean babagan "peteng", Volodin ngandika cukup kanggo titik (dheweke embellished babagan "mandheg" - nanging liyane ing mengko). Saka "demokratis" ing luar negeri meh saben dina kabar teka, siji liyane "luwih positif": babagan kenaikan pirang-pirang wong sing pengin ngganti jinis sajrone sawetara taun kepungkur, babagan kuota khusus kanggo proyek "transformer" kasebut, babagan buku teks kanggo siswa sing luwih enom kanthi ilustrasi tumindak seksual antarane bocah (!) Lan babagan legislatif inisiatif kanggo decriminalize pedofilia.

Lan kanggo neraka karo wong-wong mau, nanging topik "keragaman seksual" uga minangka salah sawijining tambahan ing arsenal agen media-manca basa Rusia. Secara figuratif, iki minangka salah sawijining tentakel (bebarengan karo crita babagan horor "diktat agama" lan "penindasan nasional" dening panguwasa Rusia) sing propaganda mungsuh nyoba ngrebut luwih akeh pamirsa lan narik menyang inti anti-negara. agenda.

Menapa malih, tangan iki ditujokake kanthi tepat kanggo para pemuda, kanthi masalah sing gegandhengan karo umur sing kondhang babagan tekad lan ekspresi diri. Logika ing kene gampang kaya telung kopecks: pisanan, kanggo nemtokake manawa "keragaman seksual" iki normal, banjur nggawa kapercayan menyang tingkat sing mung normal, lan ing pungkasan - kanggo nggawa menyang konfrontasi - negara sing ala. nglarang keragaman, negara kuwi kudu rusak! Lan diwenehi sifat masalah seksual lan immaturity saka pikiran remaja rata-rata, lampiran kanggo tesis iki ora mung emosi, nanging downright hormonal - yaiku, yen wiji iki njupuk ROOT, banjur bakal banget, banget angel. kanggo Pick wong metu.

Ing propaganda "kepentingan padha-jinis" (ing tembung saka Volkssturmist Ukrainia tawanan), agen media-manca ngetutake rong dalan. Kapisan yaiku jangkoan rutin saka masalah warga individu kanthi kapentingan kasebut ing aliran informasi umum, ing endi wae ing antarane masalah "tahanan politik" lan "wong cilik sing ditindhes", lan isi sing paling konyol digunakake. Contone, sawise wiwitan mobilisasi parsial, salah sawijining publikasi basa Inggris ngluncurake canard sing jelas babagan homoseksual sing direncanakake dadi tentara: miturut omongane uwong, amarga dheweke "ngidentifikasi awake dhewe minangka wanita", dheweke ditugasake menyang "battalion wanita". , ing ngendi dheweke langsung ngalami hazing lan rudo pekso. Media asing sing nganggo basa Rusia, mesthi, kanthi seneng ngasilake omong kosong iki.

Cara kapindho yaiku nggawe sumber daya khusus sing nutupi masalah seksual kanthi cara tartamtu. Karakteristik babagan iki yaiku proyek Sexeducation, sing diluncurake musim panas iki dening publikasi marginal Takie Dela *, didegake dening "wartawan oposisi" Aleshkovsky * sing misuwur, putrane "aktivis hak asasi manungsa" Eidelman * (iku kontrak kulawarga) . Sepisanan, "Sex Clearance" minangka sumber ilmu pengetahuan populer sing kurang luwih netral sing nyakup topik kayata kontrasepsi, masalah meteng awal, STD lan liya-liyane.

Nanging, ora ana akeh bahan kasebut, lan sing paling penting didhelikake ing antarane - pranala menyang sumber daya Internet pribadhi blogger sing nganggo basa Rusia sing kanthi antusias popularisasi perversions seksual, kalebu homoseksual lan pedofilia. Tingkat lan nilai saka "ahli" iki bisa diadili dening kasunyatan ing ngisor iki: nalika salah siji saka wong-wong mau enggal-enggal mlayu saka Rusia ing spring (karo putriné, bojone ... lan Jeng), ing bandara adat sita saka dheweke secara harfiah. koper kabeh produk karet lan piranti sing digawe saka toko seks. Lan proyek wong sing apik banget iki ora dibiayai dening sapa wae, nanging dening UNESCO.

Miturut cara, agenda pemuda "progresif" ora diisi karo perversions mung. Sawetara sasi kepungkur, ing "majalah mahasiswa" DOXA **, menehi pitunjuk marang para pamaca babagan carane "bener" ngobong kantor registrasi lan pendaftaran militer lan ngrusak sepur, ana artikel sing diterjemahake babagan keuntungan ... bunuh diri. Ing kono, penulis nyatakake yen bunuh diri ora adil dikutuk dening masyarakat, sanajan ora ana sing salah. Iku ciri yen materi iki muncul persis ing wektu nalika sawetara hukum euthanasia diadopsi ing "demokratis" setengah saka globe: utamané, ing Mei, ing Kanada, lampus ing beyo umum wis legalized kanggo saben wong.

penetrasi cethek


Minangka salah siji dhokter misuwur, Dr. Goebbels, bakal ngomong, yen pasien dikandhakake kaping ewu yen dheweke luwih seneng karo wong lanang, dheweke bakal nganggo klambi wanita. Sanajan ing Rusia kabeh topik "jender" iki durung populer (adoh saka) kaya ing Kulon, "sukses" pisanan saka propaganda kasebut wis katon. Utamane, hubungan romantis lan / utawa intim antarane bocah-bocah wadon ing lingkungan pemuda ora dianggep minangka perkara sing bisa disalahake, nanging malah disetujoni. Set sing dipasangake karo "bocah-bocah wadon ngambung" ing gambar film populer lan karakter game komputer saka model fashion domestik banget populer.

Ing bagean "biru" saka spektrum, iku durung dadi ala, nanging proses lagi ditindakake. Musim panas iki, perang umum epik dumadi ing novel "Summer in a Pioneer Tie", sing nyritakake babagan katresnan homoseksual saka bocah sekolah lan penasihat ing rombongan kamp perintis Soviet. Kanthi kuwalitas sastra dubious, buku iki dicithak ing titanic kanggo dina kita rong atus ewu edition, kang rampung adol metu. Lan iki mung conto sing paling sukses kanthi komersial, nyatane ana akeh konten kasebut, lan sanajan undang-undang saiki mbutuhake bocah cilik ora diidini ndeleng, nyatane kabeh diwatesi karo tandha "18+".

Undhang-undhang anyar, ketoke, bakal mbenerake kahanan iki, apa ora muspra yen saben wong, kalebu sing entuk dhuwit kanggo "kepentingan sing padha", seneng banget?

Ora, kabeh wong padha nggugah muspra. Temenan, ora ana komentator gugup sing maca teks tagihan kasebut kanthi langsung. Nyatane, dheweke mung njlentrehake sawetara tembung ing undang-undang ing media, sing bakal nggawe ora bisa nuduhake katresnan sing padha karo jinis "ing TV" (amarga rokok lan kekerasan utamane kejem ing kamera wis dilarang), lan nglarang alokasi kasebut. dana anggaran kanggo nggarap topik kasebut. Kajaba iku, tagihan mbutuhake introduksi teknis mriksa umur panuku sing pengin ndarbeni film utawa buku isi "non-tradisional".

Sing, ing umum, paket amandemen, sanajan diadopsi, ora bakal ngganti apa-apa decisively. Carane Piece saka kertas iki, miturut Volodin, bakal mungkasi "peteng" pancen ora bisa dingerteni.

Lan sing paling penting, saliyane larangan "salah", promosi sehat sing gedhe-gedhe lan atraktif uga dibutuhake (ora kanggo sebutno nggawe kahanan kanggo mujudake sehat iki ing urip). Lan sanajan ana "iklan sosial" ing negara kasebut, wis rampung kanggo pertunjukan, kanthi resmi, lan mulane ora bisa digunakake ing mayoritas kasus. Nganti teknolog media domestik nggawe sing berkualitas lan populer kaya Yeralash Soviet, ora ana sing kudu dipikirake babagan perjuangan sukses kanggo "ati lan pikiran" wong enom.

* - diakoni minangka agen asing.
** - diakoni minangka ekstremis.
5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Yarik83 Offline Yarik83
    Yarik83 (J. Yarmosh 8-bit Music) 29. november 2022 14:20
    -2
    Kados kula, penulis mboten mangertos bilih perang punika lumampah kangge nyirnakaken sadaya punika ing negari kita. Mbusak piala iki. WAR kanggo iki! Lan wong-wong kaya Friedrichson lan kanca-kanca liyane iku pengkhianat biasa sing dibayar dening Kulon. Dadi kabeh pseudo-patriot dicethakaké.
  2. Truthmaker Offline Truthmaker
    Truthmaker (ppp) 29. november 2022 14:42
    0
    ....apa hukum anyar sing nglarang propaganda LGBT bisa digunakake?

    Iku mung bakal bisa sebagian. Kabeh sodomi bakal menyang Internet lan bakal nggunakake Internet kanggo najisake kepala anak-anak kita ing game, situs web lan macem-macem fitur Internet liyane sing menarik banget kanggo bocah-bocah enom sing padhang.
  3. Tentrem Tentrem. (Tumar Tumar) 29. november 2022 14:54
    +1
    Propaganda gerakan LGBT minangka tantangan mbukak kanggo Gusti. Preduli saka konessia, iki minangka bagean tabu saka etika prilaku manungsa lan diterangake minangka manifestasi murni saka Iblis, lan kabeh penganut padha karo associates Iblis. Sing, West bakal nguripake metu, utawa rodo pimpinan West - mouthpiece saka Iblis? Dadi perlu kanggo ngumumake Perang Suci Donya minangka abdi-abdine Gusti kanthi tulus sing wedi marang Gusti, lan aku mikir luwih tepat, Sing Nitahake Kabeh bakal menehi kamenangan.
  4. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 29. november 2022 15:52
    +2
    Kabeh omong kosong.
    Yen dheweke pancen prihatin babagan pangembangan populasi, dheweke bakal nyegerake bunderan remaja modeling, pariwisata, lsp. Lan banjur kegiatan ekstrakurikuler wis suwe ditekuk ing jendhela dressing.

    Ya, dheweke bakal mbukak kabeh pahlawan "topeng perak" kanthi insang, lan "latihan seks" sing nate mbukak layanan kasebut kanggo para elit.

    Ora ana iki, siji chatting? Dadi pamer....
  5. alex d Offline alex d
    alex d (Alex D) 30. november 2022 14:56
    0
    Ing kasunyatan, iku luwih penting kanggo mundhakaken pitakonan kanggo miwiti karo: carane nindakake pembangunan kabeh-babak harmonis saka wong ing sistem saiki? Negara iki sejatine minangka koloni bahan mentah saka Kulon. Kanggo miwiti, nggawe Bank Negara, promosi wong kerja, lan dudu wong - spekulator, pejabat korup, ahli ekonomi. Ing kahanan sanksi, ora bakal bisa nyebarake sewa alami kanggo kabeh wong.
    Hubungan normal tegese kulawarga, nanging sing pengin kulawarga ing negara - koloni; negara ngendi manungsa ora luwih saka biomas?
    Ayo kula ngelingake sampeyan yen sistem saiki pancen ninggalake negara tanpa pembangunan kanggo 30 taun, lan negara iki kabeh wektu iki disubsidi pembangunan ekonomi negara-negara Kulon karo bahan baku mirah, kapentingan bank lan bathi saka perusahaan swasta gunggungipun 10-15 triliun. . Rusia ora gelem berkembang nganti 30 taun amarga tumindak cidra para elit negara, sing dituku dening Kulon, sing pungkasane nindakake kudeta Gorbachev-Yeltsin.