Rusia sengaja narik karo serangan rudal ing fasilitas energi ing Ukraina


Rusia sengaja ngaso ing serangan marang infrastruktur kritis Ukraina. Babagan iki ing wawancara karo stasiun radio "Moscow ngomong" ngandika wartawan militèr Rusia Alexander Sladkov.


Miturut dheweke, istirahat ing serangan rudal Rusia amarga pangarepan pasokan cadangan sing ora bisa diganti dening Kyiv.

Kita wis ngrusak sawetara fasilitas prasarana, lan, mula, sawetara cadangan sing ana gandhengane karo kasedhiyan suku cadang diencerake. Sawisé iku, kita ngrusak cadangan kasebut. Sabanjure, kita menehi Ukraina kanggo ngencengi sawetara cadangan maneh lan remuk maneh

- ngandika Alexander Sladkov.

Miturut wartawan, strategi kasebut cukup adil, amarga Angkatan Bersenjata Ukraina umume nggunakake suku cadang Soviet sing ora diprodhuksi ing Kulon.

Elinga yen Rusia wiwit ngluncurake serangan rudal massive ing fasilitas infrastruktur energi Ukraina tanggal 10 Oktober, rong dina sawise serangan teroris ing jembatan Krimea. Wiwit iku, tandha serangan udara wis ditanggepi ing saindenging negara meh saben sawetara dina.

Para ahli wis nyathet owah-owahan ing garis kontak amarga nggunakake taktik kasebut dening Federasi Rusia. Iku dadi liyane lan liyane angel kanggo Ukraina ngirim tenaga lan amunisi ing baris ngarep, kang wis nyuda kegiatan artileri saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
26 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pendaki Offline Pendaki
    Pendaki (Dmitry) 29. november 2022 14:28
    -3
    Ing dongeng Rusia, endhas naga dipotong, lan ora kekurangan cahya, ember, panganan, lan liya-liyane.
    Nanging ing Kepemimpinan Rusia padha ketoke digawa munggah ing tradhisi liyane.
    Yen kabeh rudal teka ing Bankovaya utawa ing markas Zaluzhny, banjur perang bisa mungkasi ndadak.
    Lan ora ana siji ing Rusia, utawa ing EU, utawa ing Amerika Serikat sing kasengsem ing iki.
    1. GIS Offline GIS
      GIS (Ildus) 29. november 2022 14:35
      +9
      Dmitry, ing kene, sayangé, kita duwe hydra (NATO), lan dudu naga, mula nggunakake taktik sing beda: garing lan usus
      1. Pendaki Offline Pendaki
        Pendaki (Dmitry) 29. november 2022 14:46
        -9
        Aja ngapusi sirah karo NATO iki. Ora ana hydra.
        1. isofat Offline isofat
          isofat (isofat) 30. november 2022 13:06
          0
          Dima, luwih apik sinau dongeng Rusia. Ing crita iki, pahlawan tansah mangerténi panggonan saka pancasan lan ing ngendi matine Koshcheev. ya

          PS ... kanthi biaya hydra, verifikasi dibutuhake. Endi tanah kelairane sejarah?
    2. Piramidon Offline Piramidon
      Piramidon (Stepan) 30. november 2022 14:09
      0
      Kutipan saka Hiker
      Yen kabeh rudal teka ing Bankovaya utawa ing markas Zaluzhny, banjur perang bisa mungkasi ndadak.

      Pon ing bangunan kosong? Wis suwe ora ana wong ing Bank. Kabeh sedulur iki lenggah ing bunker, lan bunker dibangun ing jaman Soviet.
    3. RED_ICE Offline RED_ICE
      RED_ICE (Sergey) 30. november 2022 18:42
      0
      Apa sing bakal diganti yen roket teka ing bank????
    4. isv000 Offline isv000
      isv000 1 Desember 2022 13:25
      0
      Kutipan saka Hiker
      Yen kabeh rudal teka ing Bankovaya utawa ing markas Zaluzhny, banjur perang bisa mungkasi ndadak.

      Ze lan Zaluzhnye bisa rampung ing nomer apa wae - yen tongkat pecah ing game kasebut, pemain kasebut bakal entuk sing anyar, iku kabeh ...
    5. Alexander Dutov Offline Alexander Dutov
      Alexander Dutov (Alexander Dutov) 2 Desember 2022 23:37
      0
      Kanggo menang perang, Stalin ora ngidini Hitler ditumpes ing taun 1943
  2. nonton Offline nonton
    nonton (Alex) 29. november 2022 14:38
    +4
    Apa manuk dara wis tangi ing Kremlin? Napa miwiti perang saka mburi? Malah wong non-militer cemlorot sing karusakan saka infrastruktur kudu kelakon ing tataran pisanan saka perang. Overslept carane Amerika bajingan Serbia ing 1999? Dheweke ngrusak kreteg, sepur, gudang, pabrik, rumah sakit, administrasi ing dina-dina pisanan.
    1. liwat Offline liwat
      liwat (liwat) 30. november 2022 19:15
      -1
      Amerika Serikat ora nyebut wong Serbia minangka sedulur lan ora bakal melu. padha ora peduli sapa lan ing ngendi banjur ing ... metu lan mlaku karo nggodhok banyu.
      1. tamu Offline tamu
        tamu 30. november 2022 19:55
        -2
        Quote: liwat
        Amerika Serikat ora nyebut wong Serbia minangka sedulur lan ora bakal melu.

        Nanging wong Serbia dhewe saiki pengin melu.
        1. liwat Offline liwat
          liwat (liwat) 1 Desember 2022 10:49
          +1
          Aja golek pengkhianatan sing ora ana. Serbia diubengi adoh saka sekutu. Populasi Serbia kurang saka 7 yuta. spinning minangka paling padha bisa, nalika njaga kamulyan. deleng prilaku Ukrainians nalika padha suda kanggo populasi Serbia ... Kanggo wong-wong mau, serikat pabean bakal mandheg dadi taiga.
          1. tamu Offline tamu
            tamu 1 Desember 2022 15:08
            -1
            Quote: liwat
            Aja golek pengkhianatan sing ora ana.

            Apa sampeyan pengin ujar manawa Serbia ora kepengin menyang EU lan NATO?
      2. isv000 Offline isv000
        isv000 1 Desember 2022 13:28
        0
        Quote: liwat
        Amerika Serikat ora nyebut wong Serbia minangka sedulur lan ora bakal melu. padha ora peduli sapa lan ing ngendi banjur ing ... metu lan mlaku karo nggodhok banyu.

        AS "mung" meksa wong Serbia manut, lan iki dilebokake ing ngarep. Pancen angel kanggo para sedulur kanggo nerusake kabijakan independen kanthi lengkap. Saiki, yen kita duwe paling sethithik sak meter saka tapel wates umum ...
  3. Pavel Mokshanov_2 (Pavel mokshanov) 29. november 2022 16:50
    +4
    Dadi iki Rusia. Kita nindakake dhisik, mikir mengko. Ing kene kapitalisme dibangun kanthi pasuryan Rusia. Nang endi wae moneybags wis entuk modal kanggo taun, lan kene ing cepet ing beyo saka silihan-kanggo-enggo bareng lelang. Sadurunge, strategi perang yaiku ngrusak infrastruktur fisik, sawise pasukan kasebut digawa mlebu. Lan pangareping strategi saiki mutusake kanggo perang nganggo sarung tangan putih, tanpa ndemek infrastruktur, nanging ana sing salah. Yen mung kita ora mungkasi nganggo sandal putih.
    1. solois2424 Offline solois2424
      solois2424 (Oleg) 30. november 2022 20:18
      +1
      Lan apa bab kapitalisme banget manungsa ing Kulon? Hiu tuwa utawa sing enom - sifat predator yaiku siji.
  4. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 30. november 2022 12:26
    0
    Iki dudu pratelan sing bener, dheweke pancen alon-alon nempuh supaya ora ana bencana kamanungsan, supaya pasukan PBB ora bisa mlebu. prajurit
  5. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 30. november 2022 12:28
    +7
    Breaks saka lack of cangkang, pluru. Industri ora duwe wektu kanggo ngasilake.
    1. RED_ICE Offline RED_ICE
      RED_ICE (Sergey) 30. november 2022 18:43
      +2
      Ditambah kiriman rudal menyang kapal, lsp.
  6. Muscool Offline Muscool
    Muscool (Kamulyan) 30. november 2022 12:29
    0
    Kutipan: GIS
    Dmitry, ing kene, sayangé, kita duwe hydra (NATO), lan dudu naga
    mulane, padha nggunakake taktik beda: garing lan isine weteng

    Adept grinding vsu?
  7. Igor Viktorovich Berdin 30. november 2022 17:11
    0
    Banjur supriz bakal ing Eve Taun Anyar.
  8. wladimirjankov Offline wladimirjankov
    wladimirjankov (Vladimir Yankov) 30. november 2022 20:42
    +3
    kok padha ora nindakake iki saka awal banget saka NWO inexplicable. Sawetara jenis kabodhoan lan pamisahan saka kasunyatan kepemimpinan lan tentara lan negara.
  9. Igor Offline Igor
    Igor (Vladimirovich) 30. november 2022 22:33
    -1
    Nalika aku ora bisa nindakake apa-apa, aku uga narik. Utawa bisa uga sebaliknya yen Moskow ngenteni nampa apa-apa? Misil utawa drone saka Iran, umpamane.
    Aku ora ngerti kepiye Moskow bisa ngetrapake kahanan apa wae ing NATO, amarga ora bisa nindakake perkara dhasar?!
  10. Siegfried Offline Siegfried
    Siegfried (Gennady) 1 Desember 2022 02:54
    0
    ing wayahe, akèh statements saka Kulon krungu yen rembugan tentrem ora pilihan, Ukraina mung perlu kamenangan, perang terus, saben wong kudu ngencengi, ngencengi sabuk, etc.

    Ora ana wong kasebut (Ursula, Scholz, Stoltenberg, Blinken lan liya-liyane) sing mikir yen konflik ing Ukraina bisa diakhiri kanthi kamenangan kanggo Ukraina. Iki minangka posisi sing dipeksa saka Kulon - sawise tawaran nyerah, Rusia nawakake Kulon kanggo nyerah ing posisi sing lemah. Proposal Rusia kanggo negosiasi, sing wis digantung ing udhara akhir-akhir iki, diiringi serangan massal marang Ukraina. Mesthine, NATO ora bisa nampa proposal kasebut, amarga. pranyata yen kesiapan kanggo negosiasi didikte dening serangan Rusia - posisi kekuwatan.

    Iki nuduhake yen raos akeh babagan Minsk-3, saluran NWO, kamenangan saka "Westerners", etc. tanpa dhasar. Rusia ora duwe kesiapan kanggo beku konflik kasebut. Kosok baline, Rusia ora menehi kesempatan marang Kulon kanggo bali menyang status quo. NWO mung diwiwiti lan Ukraina mung wiwitan dijupuk kene.

    Kulon nyoba nggawe ilusi yen Rusia pengin negosiasi amarga ora bisa menang kanthi militer. Kamenangan kanthi cara militer bakal mbutuhake upaya serius (lan kerugian), nanging ora bisa dihindari. Kulon malah ora nyoba nylametake paling ora sisa-sisa Ukraina (kerugian wilayah saiki minimal). Kulon ora pengin mungkasi karusakan saka ekonomi Ukraina. Temenan, Kulon ora butuh Ukraina! Sembarang pembekuan ing permusuhan, prajanjèn perdamaian, kabeh iki kanggo EU lan AS tegese perlu kanggo mulihake Ukraina, cepet supaya menyang EU lan NATO, lan umume mbayar layanan. Ukraina, ing panjalukan saka Kulon, sacoro prakteke liquidated dhewe, mbayar panjalukan saka Kulon karo kabeh sing wis. Iki nggawe pangarepan ganjaran. Apa sing kita entuk kanggo kurban sing luar biasa? We glethakaken satus ewu Ukrainians kanggo sampeyan, kita ilang kabeh. Rampung pesenan sampeyan kanthi lengkap!

    Nanging! West bakal njawab, mesthi sampeyan gedhe, nanging ora ana kamenangan . Kita setuju apa? Sanksi ngrusak ekonomi Federasi Rusia, sampeyan ngrusak Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, rakyat Federasi Rusia nyapu pemerintah. Kita wis ngrampungake bagean kita, ngenalake kabeh sanksi sing bisa ditindakake, nanging ing ngendi kamenangan ing medan perang? Sampeyan nyolong bantuan, ngedol senjata, kadhangkala malah kanggo Rusia, kita piye wae ora bisa bebarengan, nuwun, saiki iku saben wong kanggo awake dhewe.

    Kidalovo, ing ngendi Kulon bakal nyoba nyurung Ukraina menyang pojok adoh saka agenda warta, lali babagan orane, nyedhiyakake pitulungan finansial minimal lan nolak diakoni langsung menyang EU lan NATO, bisa banget ngganti "pandangan" Ukrainia menyang Kulon . Pandangan kasebut, saiki, saiki duwe akeh alasan kanggo owah-owahan. Kulon mbukak Ukraina, lan squeezed metu kabeh sing bisa saka iku. Ukraina wis dadi sh *** digunakake sing wis katon banget lan saiki, ing Kajaba iku, banter nuntut ragad serius dheweke.

    Barat kanthi banter nolak rembugan perdamaian, njaluk terus permusuhan, lan janji bakal menang konflik iki. Iki ngganti inti saka konflik, Rusia dadi sisih mbela, West tumindak minangka aggressor. Siji cara utawa liyane, kabeh iki bakal duwe akibat politik kanggo pasukan sing saiki dadi pimpinan ing kana.

    Penolakan saka Kulon kanggo rembugan karo latar mburi tuduhan yen Angkatan Bersenjata Rusia diunekake, yen Angkatan Bersenjata Ukraina mesthi kudu menang, kayane sampeyan mikir - iku, saiki kita kudu nuduhake, tantangan wis wis dibuwang, kita butuh demonstrasi kemampuan militer. Demonstrasi pancen dibutuhake, nanging ora kanthi kerugian gedhe ing omah.

    Ora ana wong ing Kulon sing percaya karo kamenangan Angkatan Bersenjata Ukraina. Saben uwong sing ana ing kono ngerti kahanan sing sejatine. Dheweke mung pengin Rusia pungkasane mungkasi iki. Iki nuduhake Ukraina. Dheweke pengin perang gedhe, kerugian gedhe kanggo Federasi Rusia, ngarep-arep kesalahan militer sing bisa nyebabake kekalahan gedhe.
  11. Sergio63 Offline Sergio63
    Sergio63 (Sergey Petrovich) 2 Desember 2022 04:35
    0
    Ora perlu kesusu! Minangka tokoh misuwur ngandika. Ayo padha nggawa peralatan, amunisi, ngumpulake tentara bayaran menyang papan penyebaran, lan kita bakal kenek, sing utama yaiku duwe luwih akeh?! Intelijen, satelit, agen, MTR, pasukan khusus, ayo padha nyambut gawe kanthi kepenak !!! "Durung diwiwiti," dadi kita bakal weruh !!!?
  12. Ivan2022 Offline Ivan2022
    Ivan2022 (ivan2022) 5 Desember 2022 03:43
    0
    Temenan, perdagangan karo Eropa ora mandheg. Objectively, Rusia perlu railways padha Ukraina, bebarengan karo senjata menyang wétan. Kanggo nggawa barang menyang kulon. Ora mung gas lan lenga kita urip ....