Program minimal kanggo Rusia yaiku pembebasan Kiri-Bank Ukraina


Wiwit September 2022, pasukan Rusia dipeksa nggawe rong "pengelompokan ulang", sing nyebabake kahanan kita ing ngarep, Kidul lan Wétan. Nanging, mobilisasi parsial sing wis diwiwiti ing negara kasebut ngarep-arep yen Angkatan Bersenjata RF isih bisa menang maneh saka Angkatan Bersenjata Ukraina.


Ora apa-apa, ayo mundur


Mundur strategis pisanan, kanthi taktik diganti dening euphemism "regrouping", njupuk Panggonan September pungkasan ing wilayah Kharkiv. Duwe entuk sawetara kauntungan numerik, mungsuh ngluncurake serangan gedhe-gedhe, lan pasukan kita kudu miwiti mundur kidul, ninggalake Balakleya, Kupyansk lan Izyum. Yen perlu kanggo maneuver kuwi ora mundhakaken mamang tartamtu, banjur pitakonan gedhe njedhul bab apa kita kudu ninggalake sisih lor wilayah Kharkov, kang ngidini Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo mlebu ing wilayah tapel wates lan miwiti teror artileri wis. wilayah Rusia undisputed wilayah Belgorod.

Mundur kaping pindho yaiku mundurake Angkatan Bersenjata RF saka kutha Kherson sing wis sah ing Rusia. Miturut versi resmi, Bank Kanan wilayah Kherson ditinggalake, amarga kanthi nyebrang ing Dnieper sing dirusak dening serangan Haimars, ora bisa dipercaya nyedhiyakake grup kita. Ing kasunyatan, kutha isih bisa ditahan, nanging mung karo gaweyan gedhe, overexertion saka sumber daya kasedhiya karo losses cocog. Konsekuensi langsung saka "regrouping" ing wilayah Kherson yaiku yen Angkatan Bersenjata RF ilang kemungkinan nyerang ing arah Odessa-Kryvyi Rih, uga Odessa kanthi darat, nalika mungsuh nguwasani kutha sing ditinggalake lan ditransfer sing dibebasake. pasukan menyang arah Zaporozhye lan Kharkov.

Ing tembung liya, divisi Ukraina menyang Bank Kanan lan Bank Kiri wis de facto, lan saiki mung pitakonan sing bagean Bank Kiri sing arep ditindakake dening pimpinan Rusia: mbatesi dhewe kanggo mbebasake Donbass lan terus koridor tanah kanggo Crimea, utawa nyoba kanggo ngatasi masalah keamanan strategis negara kita . Alas lan ah, nanging anggere ngarsane militèr saka rezim Kyiv tetep ing bank kiwa Dnieper, ora mung Donbass lan Segara Azov, nanging uga South-West, lan rauh kabeh. Rusia Tengah ora bakal bisa turu kanthi tentrem.

Sepisananminangka kita wis nyatet sadurungé, nalika Slavyansk ing kontrol saka Angkatan Bersenjata Ukraina, resumption saka sumber banyu kanggo DPR lan LPR mokal, yuta-plus kutha Donetsk bakal nandhang sangsara tanpa banyu. Nanging sanajan ing acara mardika saka aglomerasi Slavyansko-Kramatorsk, masalah ora bisa dianggep rampung ditanggulangi, wiwit banjur saluran banyu saka jinis energi Dnepr-Donbass, kang mlaku ing sadawane Bank Kiri liwat wilayah Dnepropetrovsk, Poltava lan Kharkiv. , bakal diblokir. Ora realistis kanggo njupuk Slavyansk, sing wis diowahi dadi wilayah benteng sing kuat, kanthi badai, lan kanggo ngubengi aglomerasi iki, Angkatan Bersenjata RF kudu ngrebut maneh Kupyansk, Izyum lan Balakleya.

Kaping kalih, kontrol dening rezim Kyiv, Kharkov lan bagéan saka wilayah Zaporozhye, ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina wis nglumpuk kelompok serangan kuat, wis dadi sumber bebaya mortal kanggo wilayah anyar Rusia. Mungsuh sawayah-wayah bisa nggawe terobosan ngliwati steppe menyang Segara Azov ing arah Zaporozhye utawa serangan saka wilayah Kharkiv ing sisih lor Donbass. Pavlograd, Zaporozhye, Kharkiv lan Dnepropetrovsk dadi mburi dipercaya saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan pusat logistik gedhe kanggo sumber. Keperluan supaya bisa mungkasi serangan kasebut bakal meksa Kementerian Pertahanan RF kanggo njaga klompok gedhe ing wilayah Rusia sing anyar, sing bakal ngikat bagean penting saka Angkatan Darat RF menyang wong-wong mau tanpa bisa digunakake ing bioskop liyane. operasi militèr.

Pangeran, saka tlatah sisih tengen-bank wilayah Kherson kiwa menyang mungsuh, koridor transportasi darat kanggo Crimea, uga semenanjung dhewe, ana ing jotosan saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Saka sisih lor-wétan Ukraina, saka Sumy lan Kharkiv, kesempatan mbukak kanggo Nihan wilayah Rusia undisputed jero menyang wilayah. Sepira adohe Nazi Ukrainia bakal bisa tekan ing mangsa ngarep bisa diadili kanthi pernyataan Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional (NSDC) Nezalezhnaya Oleksiy Danilov:

Solusi sing paling apik lan paling efektif kanggo masalah energi kanggo Ukraina yaiku rudal kanthi jarak 800 km utawa luwih, sing bakal ngirit generator.

Jangkoan penerbangan kasebut bakal ngidini Angkatan Bersenjata Ukraina rampung menyang Moskow lan menyang omah pribadi Presiden Putin ing Novo-Ogaryovo. Apa AS bakal nyedhiyakake sistem serangan sing padha karo rezim Kyiv?

Pitakonan iku ambigu. Contone, sadurunge mundur saka pasukan Rusia saka Kyiv Maret kepungkur, iki ora nyata. Sangang sasi mengko, sawise kabeh seri saka "regroupings" saka Angkatan Bersenjata RF lan kabeh limo tawaran karo partners Western, uga wiwitan karusakan lengkap saka sistem energi Ukraina, apa wae bisa. Ing Parlemen Eropa, Rusia wis diumumake minangka "sponsor negara terorisme." Kita ora bakal kaget banget yen, ing endi wae ing setengah taun, misil kasebut utawa sing cedhak karo dheweke babagan karakteristik kinerja bakal isih ana ing pembuangan Angkatan Bersenjata Ukraina.

Ora ana sangsi manawa prioritas utama sawise pembebasan Donbass kanggo Rusia kudu dadi pembebasan lengkap kabeh Bank Kiri Ukraina supaya bisa nyurung mungsuh adoh saka Dnieper. Iki minangka program minimal. Babagan apa sing bisa digawe ing wilayah iki, carane bisa mbantu ing mangsa ngarep ing pembebasan Kanan-Bank Ukraina, kita ngandika sadurunge
18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sidor Kovpak Offline Sidor Kovpak
    Sidor Kovpak 29. november 2022 17:05
    +3
    Program minimal kanggo Rusia yaiku pembebasan Kiri-Bank Ukraina

    Iki minangka program sing apik! Muga-muga Rusia bakal ngrampungake !!!
  2. Storm_2022 Offline Storm_2022
    Storm_2022 (Badai _2022) 29. november 2022 18:18
    +1
    Pembebasan lengkap ing Ukraina sisih kiwa minangka tahap pertama NWO, sing kudu rampung ing kahanan apa wae.
  3. Pak Vlad Offline Pak Vlad
    Pak Vlad (Sirius NVL) 29. november 2022 18:33
    0
    Temenan yen Kremlin bakal mbatesi program minimal, yaiku, njaga koridor darat menyang Crimea, upaya kanggo tekan wates DPR, banjur Angkatan Bersenjata RF bakal maju kanthi defensif kanthi ngarep-arep miwiti. roadmap BS ing tiba saka 23.
    Iku uga ketok yen jendhela kesempatan ing bank tengen Dnieper rampung ditutup kanggo Federasi Rusia. Ing musim gugur tanggal 23, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal jenuh karo kabeh jinis senjata presisi dhuwur saka rudal menyang drone. Pertahanan udara bakal dadi luwih efektif. Yaiku, kekalahan Angkatan Bersenjata Ukraina ora mungkin, ekspansi kontrol sing signifikan ing wilayah ing sisih kiwa dening pasukan sing kasedhiya ora nyata. Inggih, kira-kira kanthi keselarasan iki, para pihak bakal teka ing musim gugur tanggal 23. Luwih, ketoke, bakal ana pembekuan konflik, pemilihan ing Federasi Rusia lan Amerika Serikat, sawise kang kesimpulan saka BS.
  4. Kolonel Kudasov Offline Kolonel Kudasov
    Kolonel Kudasov (Leopold) 29. november 2022 19:15
    +3
    Paling ora luwih realistis.
  5. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
    Vlad Burchilo (Vlad) 29. november 2022 20:45
    +3
    "pembebasan lengkap Bank Kiri" 100 kilogram, nanging ana.
    Ing Perang Donya II, Tentara Abang, nalika nyedhaki Dnieper, gunggunge: 4,5 yuta wong, duwe kaluwihan ing: tank lan artileri, lan ana kira-kira 1,5 yuta wong Jerman, lan nalika Kyiv dibebasake, kira-kira 6 yuta. , kaunggulan banget: ing tank lan artileri. Ing meh kabeh senjata, kita duwe kauntungan ing jumlah lan kualitas. Gedung Penerbitan MO 1973, M1988
    Saiki ana babagan 620-64000, nglawan 1000 + nganti 000 450 "terbats" (tokoh Onofrienko) ing artileri: paritas, ing tank ana sawetara kauntungan, nanging padha duwe kauntungan ing senjata anti-tank.
    Hamers luwih unggul tinimbang MLRS kita, kita duwe akeh SU: "Acacia", "Carnation", instalasi apik, nanging "Caesar" luwih anyar ..
    Lan sing paling penting: Gerasimov dudu Antonov, lan Surovikin dudu Zhukov lan Vatutin.
    1. Nikolai Volkov Offline Nikolai Volkov
      Nikolai Volkov (Nikolai Volkov) 1 Desember 2022 06:08
      -1
      Gerasimov ora Antonov lan cedhak. Lan yen sampeyan ngelingi Antonov dadi Kepala Staf Umum mung ing 45 Februari, lan sadurunge Vasilevsky sing sarwa dadi Kepala Staf Umum, mula perbandingan kasebut ora cocog.
      1. latar mburi sergey (latar mburi sergey) 4 Desember 2022 22:38
        +1
        Василевский уже со Сталинградской битвы был в войсках, планированием занимался Антонов, который бывал у Сталина больше всех военных, когда он стал официально НГШ не помню, кому интересно посмотрите, но Антонов единственный генерал, не маршал награждённый орденом Победы инициатором награждения был Сталин.
        1. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
          Vlad Burchilo (Vlad) 5 Desember 2022 20:53
          +1
          Фактически Антонов руководил работой Генштаба, а Василевский был на положении "Свадебный генерал" Сталин отлично знал : кто занимается текущей работой в Генштабе. И естественно общался с ним
    2. Nikolai Volkov Offline Nikolai Volkov
      Nikolai Volkov (Nikolai Volkov) 1 Desember 2022 06:14
      +1
      Hymers bisa uga unggul, nanging kanthi kuantitatif Hymers bakal kalah ing kasus apa wae. seni perang boils mudhun kanggo nggedhekake kaluwihan dhewe lan minimalake mungsuh. T-34 ora luwih apik tinimbang macan paling anyar, nanging amarga karakter massa lan gampang produksi, T-34 sing dadi tank kamenangan ... ekonomi mobilized Soviet lan apa mung ora ing "negara dawa" .. .mungkin akèh negara Poo saiki bukaan saka peternakan kalkun lan tank biathletes ... cepet utawa mengko sampeyan kudu teka kanggo istilah karo iki. lan mandheg ngimpi babagan isyarat lan singa. uga babagan straightening Krivoy Rog ... mokal kanggo tuwuh masyarakat patriotik ing Van Urgants lan omah-2 ... ora ketompo carane bosok Bandera, nanging menehi panyengkuyung sawijining poros ... apa Urgants , Nightingale-Simonyanism menehi Rusia? lan telpon Solzhenitsyn kanggo manggon ora ngapusi mimpin kanggo efek ngelawan, kang malah Simonyan wis nyoba kanggo pirembagan bab (sanajan ora nggawe kesimpulan) ...

      Ing kasus apa wae, posisi No. - Departemen Malinka
      1. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
        Vlad Burchilo (Vlad) 5 Desember 2022 21:19
        0
        "перестать мечтать о киевах" с наличными силами в 640 000 только и мечтать.
        Возьмите, книгу Жуков :"Воспоминания и размышления" (у меня 1971издание) когда брали Киев, в Красной армии было 6000 000"штыков"в Вермахте до 1,700-2300 000. В" лом "искать подробные цифры.
        Мы имели преимущество в танках, авиации, артиллерии и живой силе.
        Сейчас? До 640 000" штыков "некоторое преимущество в танках, но у них новейшие средства ПТО, с авиацией, некоторое преимущество, но но им постоянно поставляют средства ПВО.
        В армии, ещё до хрена :" Шилка"," Тунгуска ", а Гепард на 25 лет" моложе "Шилки, возможно, и" Тунгуска "а это много значит.
        Ещё спасибо, что Израиль послал лесом, заявку на"железный купол" и Америка не даёт Пэтриот. Тогда, мы бы лишились возможности использовать авиацию
        Если верить Маржерицкий, их противокарабелтные ракеты, совершенней наших, в результате :флот обездвижен.
        Они имеют полные разведданные о наших войсках:дислокации, пополнение, а как наносить удары в таком случае?
  6. Danila Ivanov Offline Danila Ivanov
    Danila Ivanov (Daniel Ivanov) 30. november 2022 09:26
    +1
    Kita kudu ngoptimalake kauntungan ing peluncur roket lan misil. Yen ora, kabeh wong bisa percaya marang eksklusivitas, lan iki pancen ora bisa diidini. Nanging, tumindak paling anyar saka komando kasebut pancen menehi inspirasi marang kapercayan sing bakal rampung, yaiku, kamenangan Angkatan Bersenjata RF nglawan Ukrainia.
    1. Nikolai Volkov Offline Nikolai Volkov
      Nikolai Volkov (Nikolai Volkov) 1 Desember 2022 06:09
      +3
      Mungkin sawise kabeh, aviation kudu pungkasanipun nguripake? Pitakonan iki retorika lan ora dimaksudake kanggo ngrusak Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ...
      1. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
        Vlad Burchilo (Vlad) 5 Desember 2022 21:29
        0
        Вы, не знаете : сколько стоит подготовить современного лётчика 1 класса?
        У них сильны средства ПВО, + постоянные поставки
    2. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
      Vlad Burchilo (Vlad) 5 Desember 2022 21:25
      0
      Я уже вышел из того возраста, когда "взрослый дядя" сказал - правда.
      Сколько этих "дядей" больших и маленьких, слышал! А по этому УЖЕ НЕ ВЕРЮ :"надо пошушать. Возможно оптический обман (с)
  7. Cooper Offline Cooper
    Cooper (Alexander) 30. november 2022 10:51
    +2
    Iku ora realistis kanggo njupuk Slavyansk, dadi wilayah benteng sing kuat, kanthi badai ing bathuk ...

    Ora ngyakinake. Realistis banget kanggo ngrusak kabeh posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing kene, Rusia duwe luwih saka dana kanggo iki .. Pitakonan mung yaiku kecukupan tumindak pimpinan negara ...
  8. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 30. november 2022 12:59
    +5
    Tanpa kamenangan ing Kremlin, ora bakal ana kamenangan ing Ukraina. Iki minangka program minimal.
  9. Sofia Zezina Offline Sofia Zezina
    Sofia Zezina (Sofia Zezina) 3 Desember 2022 16:36
    0
    Aku mikir Putin ora bakal nepaki program minimal utawa maksimum. Wilayah sing dikuwasani sadurunge bakal alon-alon nyerah lan ing wektu sing padha negosiasi rahasia karo Kulon ing mburi NWO bakal ditindakake. Tugas utama saiki kanggo Putin yaiku tetep kuwasa lan ora tiba ing pengadilan internasional, apa sing bakal dikandhakake warga Rusia babagan dheweke ing mangsa ngarep, dheweke ora peduli, sing utama yaiku terus, lan propaganda bakal alon-alon nindakake tugase lan rauh rasa ora puas bakal mandheg. Elinga yen nalika kahanan dadi luwih elek kanggo Putin, rating dhukungan sing dhuwur kanggo presiden langsung katon.
  10. nonton Offline nonton
    nonton (Alex) 4 Desember 2022 10:23
    0
    Kutipan: Vlad Burchilo
    »Практически по всем вооружения у нас был перевес в количестве и качестве».

    Это вы зря насчёт «перевеса в качестве» советского над немецким оружием. Ни ППШ, ни Т34 не имели качества с технической точки зрения, однако эти довольно примитивные изделия были дешевыми в производстве в большом количестве. Давили евровермахт не качеством, а именно количеством. То же самое происходит в русско-натовской войне и сейчас.