Intelijen Inggris: Rusia mandheg nggunakake klompok taktik batalyon ing Ukraina


Intelijen Inggris nyimpulake yen angkatan bersenjata Rusia wis mandheg nggunakake penyebaran ing wangun kelompok taktis batalyon sajrone JMD ing Ukraina.


Iku nggunakake skala gedhe saka klompok taktik batalyon sing dadi basis taktik tentara Rusia ing tahap awal operasi militer khusus. Nalika perlu kanggo pindhah menyang wilayah Ukraina, pendekatan iki mbenerake dhewe. Nanging, yen perlu kanggo nyekel garis sing dikuwasani, kekurangane katon.

Salah sijine, miturut intelijen Inggris, yaiku sawetara infantri ing BTG. Kerugian liyane yaiku penempatan artileri desentralisasi. Senadyan kaunggulan numerik ing komponen iki, efektifitas saka artileri Russian ora dhuwur mung amarga akeh komandan padha sangsoro saka kesempatan kanggo langsung menehi sebutan target kanggo batalyon artileri.

Elinga yen kesimpulan sing padha ditindakake ing pimpinan militer Rusia. Ing kasus apa wae, akeh ahli militèr sing nyathet paningkatan efisiensi unit meriem Rusia.

Iki diterangno dening kasunyatan sing saiki kelompok pengintaian saka pasukan Rusia ngirim koordinat posisi saka Angkatan Bersenjata Ukraina langsung menyang baterei artileri, bypassing prosedur persetujuan Komplek. Artileri nyerang sawetara menit sawise nampa koordinat, lan pasukan mungsuh mung ora duwe wektu kanggo ngganti posisi.
19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Michael 68 Offline Michael 68
    Michael 68 29. november 2022 15:32
    + 10
    Durung limang taun. Kaya dene para jenderal kita. Sampeyan katon ing telung taun, sampeyan bakal nemokake yen sambungan dibutuhake ing bagean ngisor. Lan interaksi.
  2. Dima_2 Offline Dima_2
    Dima_2 (Dmitry Makarov) 29. november 2022 15:48
    + 11
    Aku bakal pitutur marang kowe carane kita menyang BTG.
    Nalika Serdyukov miwiti "reformasi" sing apik, dheweke ngowahi divisi (ing ngendi ana SME -9, Tb - 6) dadi brigade (dadi SME -3-4, Tb - 1). Ing ngisor menteri sabanjure, sacara struktural ora ana sing owah. Nanging nalika MULAI pranyata brigade mung siji batalyon.
    Ya, akeh divisi padha suda kekuatan. Nanging sadurunge staf lan koordinasi ora luwih saka 10 dina. peralatan Serviceable ngadeg ing NZ ing PART, dokumentasi: peta, petungan, dokumen liyane ing rahasia, property in NZ warehouses lan malah Staff diutus, kang crammed menyang SDS!
    Lan kabeh iki dirusak dening Serdyukov, lan jenderal meneng, sing ora meneng wis ilang.
    1. Alexey Davydov (Alexi) 29. november 2022 16:11
      -4
      Serdyukov dipilih lan ditugasi dening Putin. Dheweke uga ngawasi implementasine, banjur dipasrahake marang Shoigu, sing, ing kontrol Putin, mungkasi perkara kasebut. Mung ana siji panjelasan kanggo "castration" tentara kita dening tangan pimpinan negara - Putin dipilih lan diinstal dening Anglo-Saxon piyambak tinimbang mantan wayang - Yeltsin.
      Wayang sing anyar, kaya sing lawas, mung nuruti instruksi. Kanthi kabeh langkah "tutup" sing dibutuhake, ing negara lan ing saindenging jagad. Kaputusan digawe ing jaban rangkah. Iki carane aku mikir
      1. 1_2 Offline 1_2
        1_2 (Bebek mabur) 30. november 2022 00:29
        -6
        angel nggone komandan 120 oligarki, 5 juta polisi birokrat, lsp, tambah pensiunan 35 yuta, mula dheweke mutusake kanggo ngirit .. Tentara.
        1. Ivan Yuriev Offline Ivan Yuriev
          Ivan Yuriev (Ivan Siwi) 30. november 2022 11:34
          +8
          Pensiun ngalang-alangi.. Lali yen pensiunan ngethok tabungan pensiun saka gajine. Utawa ora dianggep? Saben nerd nganggep pensiunan minangka tanggungan, saengga nuduhake tingkat degradasi
      2. Alexey Davydov (Alexi) 30. november 2022 17:04
        -1
        Babagan patronase Putin kanggo nyolong anggaran - ora ngganggu fungsi utamane, nanging, sebaliknya, migunani kanggo dheweke lan para pamilik amarga akeh alasan:
        - tutup sing apik kanggo hubungane karo Anglo-Saxon lan panjelasan sing luwih trep kanggo asil sing ngrusak rencana kasebut
        - distribusi dhuwit gedhe ing lingkungane bisa uga nggawe sistem nalika saben wong katon ing cangkeme, lan rasa penasaran mung ora nguntungake
        - gawe piala nyata wis rampung kanggo negara minangka mungsuh saka Anglo-Saxon
        - ana kesempatan kanggo pengayaan pribadi
        - Pukulan efektif saka Anglo-Saxon kanggo sistem nilai lan cita-cita kita
        - unsur ngrusak dipakani langsung saka asil aktivitase
        lsp.
      3. Alexey Davydov (Alexi) 30. november 2022 20:37
        -1
        Tugas saka Anglo-Saxon kanggo ngrusak ekonomi lan sektor manufaktur Rusia liwat penarikan ibukutha ing luar negeri, korupsi lan nyolong anggaran, uga nyuda tentara lan bangkrut perusahaan kompleks industri militer. kasil ditanggulangi dening Putin.
        Nggawe, bebarengan karo Ukraina, saka hotbed perang ing Eropah, lan nggambar Rusia menyang iku, uga prakteke rampung.
        Rusia ditarik menyang "gilingan daging" ing Ukraina lan nyedhiyakake wong sing paling apik, gaman lan sumber daya kanthi tliti. Penipisan Rusia (saiki ing Ukraina) dening mungsuh kita terus lan entuk momentum. Ora ana pungkasane, amarga ora ana sing ditindakake babagan sing duwe ontran-ontran iki.
        Kita ing Ukraina dipigura dening Putin miturut kamungkinan bakal ditarik menyang perang agawe kanggo kita karo NATO ing sembarang wektu nalika Anglo-Saxon mbutuhake.
        Ing Anglo-Saxon wis entuk manfaat saka kahanan iki ing wangun mundhak unprecedented pesenan kanggo Komplek militèr-industri, seng nembus kapentingan ing sektor Manufaktur Eropah, lan pesawat saka perusahaan Manufaktur kanggo wong-wong mau.
        Loro-lorone opsi kanggo pangembangan luwih saka rencana sing migunani kanggo wong-wong mau:
        1. Sejatine (mbokmenawa) Rusia kudu ditarik menyang perang karo Polandia, lan banjur karo NATO kanthi bantuan sabotase ing pembangkit listrik tenaga nuklir. Ing perang iki, miturut rencana Anglo-Saxon, Rusia kudu dirusak dening tangane negara-negara Eropa, lan Eropa, sing saya lemah, bakal tiba ing sangisore wong-wong mau tanpa perlawanan lan dadi tambahan produksi. Anglo-Saxon dhewe ora bakal reged ing getih sapa wae, mung bisa nggawe "kontrol shot" yen perlu.
        2. Kanthi nyisakke - Rusia bakal kesel lan nyerah marang Anglo-Saxon ing Ukraina, lan perbudakan Eropa bakal kedadeyan tanpa getih.
        Ing kasus apa wae, Anglo-Saxon arep numpes Rusia, pungkasane ngrampungake "pitakonan Rusia", lan mrentah ing rong bawana.
        Dheweke wis nyiapake pilihan kanggo eskalasi ing Eropa Kulon lan Timur Jauh, mung yen ana.
        Mangkono, Rusia lan Ukraina minangka "pion" ing tangane Anglo-Saxon, sing wis 30 taun digunakake kanggo tujuan dhewe kanthi bantuan presiden lan pamrentahan wayang.
        Mung Rusia bisa numpes rencana iki, meksa Anglo-Saxon ngadhepi pati lan mundur, nanging kanggo iki dheweke kudu mbebasake dhewe.
        Profesor Valentin Katasonov babagan kebangkrutan perusahaan kompleks industri militer: Artikel "Apa Rusia Perlu Guns, Rudal, Armor?" https://svpressa.ru/economy/article/352648/?qcq=1
      4. lemeshkin Offline lemeshkin
        lemeshkin (lemeskin) 4 Desember 2022 15:17
        0
        Yah? Lan kenapa Anglo-Saxon meksa kita ing negara kita milih kaya iki ing pemilihan Duma Negara lan liya-liyane, utawa kita nindakake dhewe?
    2. alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 30. november 2022 08:26
      +3
      Inggih, sampeyan nolak iku kanggo 10 dina. Mobilisasi parsial wis arep kanggo sasi katelu wis .. Transisi kanggo cara recruitment brigade diterangake dening kita banjur mlarat. Efektivitas saka divisi tank Jerman diterangake dening mobilitas lan otonomi..
      1. Dima_2 Offline Dima_2
        Dima_2 (Dmitry Makarov) 30. november 2022 18:57
        0
        Sawisé Perang Donya I lan Prajanjian Versailles, Jerman diijini duwe tentara sing winates banget. Lan apa sing ditindakake!? Kaping pisanan, korps perwira dilestarekake. Plus latihan petugas spesialis, tanker lan pilot sing padha. Where padha disiapake, sampeyan ngerti banget. Nyatane, iku tentara biasa.
        Babagan worsenetovich utawa menteri PR, iki minangka topik sing kapisah kanggo obrolan.
  3. zuuukoo Offline zuuukoo
    zuuukoo (Sergey) 29. november 2022 15:54
    +5
    Kutipan: Dima_2
    Lan kabeh iki dirusak dening Serdyukov, lan jenderal meneng, sing ora meneng wis ilang.

    Serdyukov wis ora ana ing Kamentrian Pertahanan suwene 10 taun. Dadi, mungkin ora mung nyalahake kabeh babagan "manajer efektif" sing kepungkur, nanging uga ndeleng sing saiki?
    Ora kanggo sebutno kasunyatan sing Serdyukov ora diangkat dadi mentri lan ora invent reformasi piyambak.

    Z. Y. : Miturut cara, dheweke dipecat saka Wilayah Moskow ora amarga dheweke nindakake salah, nanging amarga skandal karo nyolong nyolong. Sing menehi tandha manawa dudu urusan Serdyukov.
  4. zuuukoo Offline zuuukoo
    zuuukoo (Sergey) 29. november 2022 16:17
    +4
    Kutipan: Dima_2
    Ya, akeh divisi padha suda kekuatan. Nanging sadurunge staf lan koordinasi ora luwih saka 10 dina. peralatan Serviceable ngadeg ing NC ing PART

    Z. Y. 2: Isih, sampeyan ora kudu idealize divisi kader. Ing kono ora ana sing mulus.
    Lan 10 dina kanggo staf lan koordinasi minangka fantasi sing kandel (malah, malah kanggo USSR).
  5. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 30. november 2022 00:26
    +1
    Pilot VKS uga njaluk ijin kanggo numpes target udhara, sanajan ora dingerteni pirang-pirang menit ngenteni, saben detik larang regane, ana kecepatan sing cepet. lan artileri ora bisa nyerang target obah kanthi cangkang biasa, kolom peralatan bisa tiba saka ngisor irung, "penambang" dhewe ujar manawa cangkang Krasnopol dibutuhake banget.
    1. Ivan Yuriev Offline Ivan Yuriev
      Ivan Yuriev (Ivan Siwi) 30. november 2022 11:58
      -1
      Koordinasi ana ing ngendi lan karo sapa, aku kepengin weruh, apa kedadeyan kasebut? Pilihan: Kremlin, Oligarki, EU, Washington, Alpha Centauri?
  6. igos palatkin Offline igos palatkin
    igos palatkin (igos palatkin) 30. november 2022 14:05
    +4
    Comrade Shoigu ora pengin ngomong menyang ngendi dhuwit sing diwenehake kanggo "rasi lintang" ??? Dheweke ngapusi kuping yen sadurunge platoon, kabeh wong diwenehake sistem transmisi data kanggo seni, komunikasi lan liya-liyane. Ing kasunyatan, kita duwe putri saka millionaire lan ngumpulake kabeh negara kanggo pejuang kanggo kathok cendhak. A aib ing lampas.
    1. silviu Offline silviu
      silviu (Silviu) 30. november 2022 20:44
      -1
      Padha ngapusi lan nyolong akeh sing padha menang maneh, menehi adoh utawa takon .. (menehi) Iku bakal worth iku - dadi utawa ora dadi, sing pitakonan? Dhuwit sing diwenehake ora bakal cukup kanggo saben wong.
  7. silviu Offline silviu
    silviu (Silviu) 30. november 2022 20:26
    0
    kelompok pengintaian saka pasukan Rusia ngirim koordinat posisi saka Angkatan Bersenjata Ukraina langsung menyang baterei artileri, bypassing prosedur persetujuan Komplek. Artileri nyerang sawetara menit sawise nampa koordinat, lan pasukan mungsuh mung ora duwe wektu kanggo ngganti posisi.

    Divisi artileri tansah duwe pengintaian dhewe, sing ngirimake koordinat posisi mungsuh langsung tanpa persetujuan kanggo baterei. Sembarang jinis pengintaian modern anyar kudu bisa langsung (kalebu papan) kanthi posisi tembak, amarga kahanan ing medan perang diganti saben menit.
  8. NGGO Offline NGGO
    NGGO (Dmitry) 1 Desember 2022 06:30
    0
    Soko intelijen Inggris nggawe kesimpulan saka ilmuwan Inggris :)))
    Kanggo judhul artikel kanthi logis ora cocog karo isine:

    akeh ahli militèr nyathet efficiency tambah saka karya Unit tentara meriem Rusia ing kaping.
    Iki diterangno dening kasunyatan sing saiki kelompok pengintaian saka pasukan Rusia ngirim koordinat posisi saka Angkatan Bersenjata Ukraina langsung menyang baterei artileri, bypassing prosedur persetujuan Komplek.

    Lan adhedhasar disiplin wis dikencengi ing artileri, lan langsung ngrampungake panjaluk intelijen sing mlebu, kesimpulan global digawe.
  9. Pavel Volkov Offline Pavel Volkov
    Pavel Volkov (Pavel Volkov) 2 Desember 2022 10:15
    0
    Isih pengintaian drone
    Ndeleng posisi tembak liwat satelit
    Apa ora iki gedhene tentara saiki?