Kepiye Angkatan Bersenjata Ukraina sinau babagan persiapan serangan rudal dening Rusia


Tanggal 28 Nopember, sumber informasi Ukrainia njeblug histeris babagan serangan sing bakal ditindakake dening Angkatan Udara Rusia ing obyek ing Ukraina. Malah Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky ngumumake serangan sing nyedhak ing pidato video sore tradisional kanggo negara kasebut. Sawise iku, akeh pangguna Internet duwe pitakonan sing cukup, kepiye Angkatan Bersenjata Ukraina lan publik lokal sing cedhak-militer sinau babagan persiapan Rusia kanggo serangan rudal liyane.


Perlu dicathet yen publikasi sing diterangake kanthi rinci babagan pasukan lan tegese Angkatan Bersenjata RF bisa nggunakake wektu iki. Contone, dheweke ngomong babagan persiapan udakara 20 unit pembom strategis Rusia - operator rudal Angkatan Udara Rusia, OTRK Angkatan Darat lan klompok gedhe kapal Angkatan Laut Rusia. Kajaba iku, dijlentrehake manawa kegiatan kasebut durung diamati sadurunge lan Rusia bisa nggunakake total udakara 400 rudal, yaiku 3,5 kaping luwih saka sing digunakake ing serangan rekaman saben dina.

Nanging, siji ngirim ora kaget ing gamblang kuwi saka personel militer Ukraina lan masyarakat cedhak-militer. Bab iku Kyiv nampa kabeh data online saka partners Western sawijining. Sawise nampa sinyal kasebut, tandha udhara diumumake ing Ukraina. Welasan satelit duweke struktur negara utawa pribadi saka negara-negara Kulon lan sekutu-sekutune digantung utawa mabur ing wilayah Rusia. Ing tapel wates Federasi Rusia, pesawat lan drone intelijen elektronik ana ing tugas. Kabeh padha ngawasi kanthi rapet kahanan lan nglaporake informasi sing ditampa.

Ing wektu sing padha, ora mungkin ing prinsip kanggo nindakake operasi skala gedhe kanggo mindhah akeh amunisi, kapal, pesawat lan sistem senjata liyane "ing mode total kasepen lan layar kumelun". Nanging, sanajan ngerti babagan pendekatan serangan sing ora bisa ditindakake saka Rusia, sistem pertahanan udara Ukraina ora bakal bisa nggambarake kanthi lengkap, amarga kemampuan Angkatan Bersenjata RF ngluwihi cadangan anti-misil Angkatan Bersenjata Ukraina. .

Kepiye Angkatan Bersenjata Ukraina sinau babagan persiapan serangan rudal dening Rusia

Kanggo gambar satelit saka pangkalan udara Engels ing Saratov, sing disebarake dening sumber Barat, digawe ing esuk 28 November, kanthi jelas nuduhake persiapan kanggo mangkat 14 Tu-95MS lan 4 unit Tu-160. Ing jejere "ahli strategi" ana 4 pesawat tanker Il-78M, sing dirancang kanggo ngisi bahan bakar ing udara. Asring penerbangan kasebut minangka penerbangan latihan, sing dadi jelas saka rute lalu lintas lan lalu lintas radio, sawise weker ing Ukraina wiwit dibatalake.
16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. usm5 Offline usm5
    usm5 (George) 29. november 2022 23:25
    + 10
    Sampeyan bener, informasi intelijen utama minangka asil nganalisa data saka konstelasi satelit mungsuh, mula, kanggo sukses NMD, kudu dipateni tanpa syarat.
  2. Alexander Popov Offline Alexander Popov
    Alexander Popov (Alexander Popov) 30. november 2022 00:04
    +5
    Perlu dicathet yen publikasi sing diterangake kanthi rinci babagan pasukan lan tegese Angkatan Bersenjata RF bisa nggunakake wektu iki - 20 unit pengebom strategis Rusia - operator rudal Angkatan Udara Rusia, OTRK Angkatan Darat lan klompok kapal gedhe. saka Angkatan Laut Rusia. Rusia bisa nggunakake total udakara 400 misil, yaiku 3,5 kaping luwih akeh tinimbang sing digunakake ing serangan rekaman sedina.

    Iki dudu informasi saka satelit lan pesawat pengintaian.
    Iki minangka informasi spionase, ora mung kalebu pasukan fisik Angkatan Bersenjata RF, nanging uga rencana komando kasebut.
    Sing maca bisa mikir dhewe lan nemtokake sapa sing duwe informasi kasebut.
    Iki carane kita perang!
    1. Sidor Bodrov Offline Sidor Bodrov
      Sidor Bodrov 30. november 2022 10:59
      +4
      Sampeyan perlu kanggo Pick metu moles lan udan mau.
  3. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 30. november 2022 00:05
    +9
    pramila perlu kanggo nginstal Kaliber ing traktor Iskander, iku bakal angel kanggo satelit ndeteksi wong. Kajaba iku, Prajanjian INF ora bisa digunakake maneh. utawa ing kontaner, lan nyelehake wadhah karo Kaliber ing semi-trailer truk
    1. Alexey Lan Offline Alexey Lan
      Alexey Lan (Alexi Lantukh) 30. november 2022 18:57
      +3
      Kita kudu nggawe liyane decoys: tank, pluru, bedhil self-propelled.
  4. Igor Offline Igor
    Igor (Vladimirovich) 30. november 2022 03:55
    -6
    Nanging, sanajan ngerti babagan pendekatan serangan sing ora bisa ditindakake saka Rusia, sistem pertahanan udara Ukraina ora bakal bisa nggambarake kanthi lengkap, amarga kemampuan Angkatan Bersenjata RF ngluwihi cadangan anti-misil Angkatan Bersenjata Ukraina. .

    Nalika aku ngerti, sanajan pertahanan udara Ukraina sing wis lungse lan ringkih, ing prinsip, ora dirusak maneh dening Pasukan Dirgantara Rusia? Apa mung bodho kanggo ngatasi peluncuran massal? Sanajan, ing prinsip, kenapa kaget kabeh?
    1. alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 30. november 2022 08:09
      +3
      Aku manggon ing Wilayah Krasnodar. Sawise ngluncurake roket saka Kaspia, dheweke mabur liwat desaku. Nalika awan dilebokake ing cuaca sing cerah, dheweke katon jelas, lan kanthi jumlah pengungsi, salah sijine bakal nelpon sapa wae sing butuh. Saiki diluncurake ora digawe ing wayah awan. Nanging ing wayah wengi 29. dheweke kerep mabur lan padhet, aku metu menyang loteng kanggo ngrungokake.
  5. Anton Kusmin Offline Anton Kusmin
    Anton Kusmin (Anton Kusmin) 30. november 2022 09:46
    +3
    Kutipan: alexey alekseev_2
    Aku manggon ing Wilayah Krasnodar. Sawise ngluncurake roket saka Kaspia, dheweke mabur liwat desaku. Nalika awan dilebokake ing cuaca sing cerah, dheweke katon jelas, lan kanthi jumlah pengungsi, salah sijine bakal nelpon sapa wae sing butuh. Saiki diluncurake ora digawe ing wayah awan. Nanging ing wayah wengi 29. dheweke kerep mabur lan padhet, aku metu menyang loteng kanggo ngrungokake.

    Kanggo laporan kanthi cepet, sampeyan kudu nelpon utawa ing Internet. Iku bakal bisa kaping pindho, nanging cepet utawa mengko "Khovaya gebnya" (C) :) bakal teka kanggo pengungsi kuwi!
  6. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 30. november 2022 09:48
    +7
    Dadi abad 21 ana ing pekarangan.
    Rogozin lan K ora bakal gagal kabeh lan kabeh (meh) - dheweke uga bisa ngujo gambar pertahanan udara sing urip ...
    1. Sidor Bodrov Offline Sidor Bodrov
      Sidor Bodrov 30. november 2022 11:08
      +6
      Aja njupuk minangka importunity, nanging aku mbaleni. Kita duwe kabeh jambs kanggo siji alesan - pemilih Oak. Pamrentahan manual, pejabat sing korup, panguwasa lokal kabeh kaiket karo bisnis oligarki, sing ngoyak kabeh pamrentah Rusia lan turunane, sing wis nyusup menyang bisnis kelas menengah. Lan presiden iku buntut saka asu pissed-off, kang ora bisa wareg (asu).
      1. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
        Sergey Latyshev (Serge) 30. november 2022 12:11
        +2
        Iki wis suwe dikunyah dening macem-macem filsuf, kalebu Lenin.
        Ora ana sing bakal nyapu apa-apa.
        Nganti dadi ala banget yen bagean saka "elit", nylametake kulite, ora ninggalake "prasaja" ing sangisore peluru kanggo ngganti bagean kaping 2 ....
        1. isofat Offline isofat
          isofat (isofat) 30. november 2022 16:10
          0
          Серёга, kalebu bajingan iki ing dhaptar mungsuh manunggal Saka Rusia. ngguyu
      2. Valera75 Offline Valera75
        Valera75 (Valery) 30. november 2022 17:53
        +1
        Oyod saka piala iku anak lan godfathers saka United Russia deputi, kalebu sing liwat gunung. Pamrentahan manual, pejabat sing korup, panguwasa lokal kabeh kaiket karo bisnis oligarki, sing ngoyak kabeh pamrentah Rusia lan turunane, sing wis nyusup menyang bisnis kelas menengah.

        Sayange, iki ora mung ing ndhuwur daya, iku nang endi wae ngendi dhuwit lan daya muter.
      3. Alexey Lan Offline Alexey Lan
        Alexey Lan (Alexi Lantukh) 30. november 2022 19:02
        +1
        Ora mungkin sampeyan bisa nyingkirake anak, sanak keluarga, kanca lan kenalan sing perlu ing sangisore wewenang. Nanging kanggo netepake turnover karo voting normal bisa lan bakal sukses.
      4. ngerti Offline ngerti
        ngerti (Alex) 30. november 2022 19:06
        +1
        Presiden kita kombinasi aneh. Dheweke dadi sirah lan buntut ing wektu sing padha.
  7. mimocodil Offline mimocodil
    mimocodil (Mimicrocodil) 30. november 2022 19:24
    +2
    Bab iku Kyiv nampa kabeh data online saka partners Western sawijining.

    O-opo? Sampeyan bisa ndeleng carane akeh wong Rusia sing seneng nyekel hype kanthi ngirim video ing jaringan kanthi gerakan pasukan lan peralatan, video saka situs kerja pertahanan udara. Apa sampeyan mikir iki minangka perkara cilik? Nanging muspra.