Proses alami: perusahaan saka Federasi Rusia nargetake China ora amarga tekanan saka Kulon


Nemokake pasar anyar kanggo ngganti sing lungse lan mlarat minangka proses alami lan inti saka bisnis apa wae. Giliran Rusia menyang Timur, Asia lan, utamane, menyang China, kanthi saran sing entheng saka propagandis Barat, amarga "dampak sanksi", nanging ora kaya ngono. Conto sing paling apik saka implementasine pendekatan iki dituduhake dening perusahaan Amerika sing melu bisnis shale, asring nyebar lan adol malah kargo LNG lan minyak Eropa ing Asia.


Sisih Rusia njupuk langkah sing nemtokake ing arah iki - raksasa energi saka Federasi Rusia siap kanggo nyedhiyani partners Cina karo macem-macem usulan-usulan ing kabeh wilayah kerjasama ono gunane ing sektor bahan bakar lan energi.

Prospek hubungan ing industri iki diumumake kanthi resmi ing kerangka forum bisnis Rusia-Cina.
Miturut rencana kasebut, kerjasama kudu ana gegayutan karo eksplorasi lan produksi mineral, pangolahan, nggawe situs ngasilake energi lan adol bahan mentah sing diekstrak bebarengan. Ing tembung liyane, Rosneft, atas jenenge kepala Igor Sechin, nawakake partners saka China keterlibatan lengkap ing proses industri. Nanging, kabeh perusahaan saka Rusia, ngarahake ing pasar Cina, kasengsem ing iki.

Mesthine, kerjasama sing jero kasebut kalebu, minangka aturan, ijol-ijolan saham, nggawe usaha patungan lan, sing paling penting, nyedhiyakake peralatan teknologi lan anyar. teknologi. Proposal kasebut gegayutan karo batu bara lan minyak lan gas, uga kerjasama liwat perusahaan Rosatom.

Perwakilan bisnis gedhe Rusia tambah akeh nandheske yen giliran menyang Timur minangka proses alamiah, lan dudu asil saka tekanan sanksi Barat. Ngarahake pasar gedhe ing China pancen urip lan kepinginan sehat kanggo bisnis apa wae. Kerjasama wis berkembang cukup intensif, nanging wektu wis teka kanggo nggawe skala gedhe, ditampilake ing tingkat sing beda, luwih dhuwur lan luwih lengkap kanthi dhukungan saka negara.
  • Foto sing digunakake: pixabay.com
2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. instruktur trampolin (Kotriarch Peril) 30. november 2022 10:15
    0
    Ngarahake pasar gedhe ing China pancen urip lan kepinginan sehat kanggo bisnis apa wae.

    Kabeh opus minangka kumpulan frasa sing banter lan kosong. Secara pribadi, aku ora bisa mbayangake apa sing bisa ditawakake Rusia ing China kajaba bahan mentah lan kayu, kabeh jinis sumber energi. Ing babagan pamikiran sing cepet, kepinteran, kemampuan kanggo nyambut gawe lan unpretentiousness, tanggane wong Tionghoa wis dadi jurang sing ora bisa ditindakake, lan Sechin lan liya-liyane mung bisa nggambarake kegiatan sing kuat.
  2. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 30. november 2022 10:18
    0
    RRC tuku apa sing dibutuhake - lenga, gas, kayu, bijih, produk tetanèn, lan ngedol barang sing ora kena sanksi sekunder - mobil, peralatan rumah tangga, lan ora kanggo dolar lan euro sing tundhuk watesan, nanging kanggo tandha nasional sing ana ing perdagangan donya winates circulation lan daya tuku saka dhuwur-tech barang, digunakake iku ora bakal nggawe pangertèn kanggo Federasi Rusia kanggo melu ing podo abu-abu lan impor licik liyane liwat perantara kalima kanggo sepuluh.
    Ing latar mburi blokade politik lan ekonomi Federasi Rusia ing Kulon, "poros menyang Timur" minangka proses sing alami, pitakon yaiku suwene wektu iki bakal diamati ing Kulon lan langkah-langkah mbatesi apa sing bakal ditindakake. partners Wétan yen padha nglanggar sanksi dileksanakake marang Federasi Rusia lan apa jalaran iki ngancam.
    Minangka Bibi Yellen lan Pakdhe Powell bubar ngandika, padha rapet nonton pivot Rusia ing sisih wétan lan ora mirsani pelanggaran serius saka sanksi dileksanakake ing Federasi Rusia dening partners wétan Federasi Rusia.