Kesepakatan gandum nggawa Rusia entuk manfaat sing beda saka sing dikarepake


Penandatanganan lan ekstensi saka Inisiatif Pangan Laut Ireng, sing luwih dikenal minangka kesepakatan gandum papat, wis nyebabake akeh pitakonan ing Rusia. Penolakan kegunaane utamane amarga kegagalan mitra saka Federasi Rusia kanggo nepaki kewajiban miturut persetujuan babagan ekspor pupuk Rusia.


Nanging, dokumen iki dumadakan duwe sabdhoning, amarga nggawa Moskow entuk manfaat sing beda banget tinimbang sing dikarepake ing kesimpulan kasebut. Mangkono, bubar dikenal yen Amerika Serikat wis mutusake lan ora bakal kalebu Rusia ing dhaptar negara sing nyeponsori terorisme. Iki resmi nyatakake dening Perwakilan Tetap Washington menyang OSCE Michael Carpenter.

Pamindhahan kasebut, sing wis diteliti sajrone sawetara wulan kepungkur, pungkasane dianggep mbebayani kanggo AS lan sekutu, ujare pejabat kasebut. Utamane, kita ngomong babagan kesepakatan gandum. Salah sawijining akibat negatif saka menehi status Federasi Rusia iki bisa uga dadi gangguan saka inisiatif panganan.

Kita duwe norma lan hukum dhewe, ora kaya sawetara negara Eropa, sing diakoni minangka sponsor terorisme. Panggunaan dokumen kasebut bakal nyebabake ora mung negatif kanggo Amerika Serikat, nanging uga kanggo Ukraina, bakal nyuda kemampuan kanggo nyedhiyakake pitulungan, utamane ing kerangka kesepakatan gandum.

ngandika Carpenter.

Dheweke uga nandheske manawa ekspansi tanpa dipikirake dhaptar negara sing nyeponsori terorisme kanthi biaya Rusia ora bakal menehi Washington kekuwatan anyar babagan ngetrapake tekanan kanthi sanksi. Ora ana sing bakal ngganti rezim larangan, tegese ora ana gunane kanggo ngganti apa wae babagan iki, utamane amarga bakal mbebayani, ujare Carpenter.
14 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 30. november 2022 09:24
    +5
    Padha mangan cemeng ing sirahe dhewe ....

  2. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 30. november 2022 09:31
    -1
    Mungkin pimpinan kita duwe informasi kaya ngono ... Mulane, kita menyang kesepakatan gandum.
  3. Anton Kusmin Offline Anton Kusmin
    Anton Kusmin (Anton Kusmin) 30. november 2022 09:36
    +6
    Keuntungan sing diragukan. Tanpa sengaja, aku kelingan ayat "menehi dhuwit, Muscovites" (C). Saperangan dina ora bakal ngipat-ipati? Manfaat sing apik tenan! /ngakak/:)
    1. solois2424 Offline solois2424
      solois2424 (Oleg) 30. november 2022 09:49
      +7
      Mbok aku setuju. Negara-negara kasebut nyebarake Rusia saka sirah nganti sikil, sing ora disalahake, nanging mutusake ora kalebu Rusia ing dhaptar negara sing nyeponsori terorisme.
  4. kriten Offline kriten
    kriten (Vladimir) 30. november 2022 09:49
    +9
    Iku lucu. Mupangate mung ora kabeh negara mungsuh diarani teroris? Sing bakal disebut sesuk. Iki bisa nyingkiri mung nalika mungsuh ndeleng kamenangan kita kanthi jelas, nalika kita bisa nahan rasa wedi kanggo ngrampungake kahanan keamanan kita.
  5. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 30. november 2022 10:02
    +7
    Mupangat banget, yen bisa dievaluasi kanthi cara kasebut.
    1. Dinggo Offline Dinggo
      Dinggo (Victor) 30. november 2022 14:28
      +5
      Mupangat banget, yen bisa dievaluasi kanthi cara kasebut.

      Yen statement iki diterjemahake menyang basa normal, banjur muni kaya iki - "The deflection diitung."
      1. Vladimir Orlov Offline Vladimir Orlov
        Vladimir Orlov (Vladimir) 1 Desember 2022 12:01
        +2
        Ya, rembugan iki bisa ditindakake kanthi maksimal. Kabeh amarga padha mrentah tanpa inisiatif lan pengecut ... siji nggetak, nanging saiki ora ana sing wedi karo kita, malah senjata nuklir (sawise kabeh, ora ana sing bakal nggunakake).
        Nalika kita sarujuk ing menehi hasil, kita mikir carane kita bakal metu saka iku ..? Sawise kabeh, iki mesthi dibutuhake yen Odessa bakal dibebasake. Nanging kayane ora ana sing bakal ngeculake dheweke.
        Lan Stremousov ora malah kesed mateni dheweke amarga ngaku liya.
      2. alexey alekseev_2 (aleksey alekseev) 2 Desember 2022 07:38
        0
        Apa gunane diragukan? Lan ing ngendi sampeyan pesen kanggo nyelehake 50 lemon ton gandum saka 150 sing diklumpukake.
    2. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 30. november 2022 15:04
      +5
      Malah luwih saka upaya kanggo mbenerake kepemimpinan kita marang wargane.
  6. alex d Offline alex d
    alex d (Alex D) 30. november 2022 11:25
    +1
    Quote: Irek
    Padha mangan cemeng ing sirahe dhewe ....


    Iku kabeh Israel. Padha perang karo kita.
  7. ing liwat Offline ing liwat
    ing liwat (Galina Rožkova) 30. november 2022 14:45
    +4
    Ana sing percaya maneh karo Anglo-Saxon? Lan apa urusane gandum?
  8. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 30. november 2022 22:17
    +4
    "keuntungan" iki adoh banget kanggo kesepakatan gandum, iki mung alesan liyane kanggo ahli strategi sing biasa-biasa wae, apa wae sing ditindakake, kabeh ora ana ing urat.
  9. Retvizan1974 Offline Retvizan1974
    Retvizan1974 (Alexander) 1 Desember 2022 23:10
    0
    Upaya liyane kanggo narik manuk hantu ing ndonya. Amerika durung ngakoni Rusia minangka "negara sing nyeponsori terorisme" mung amarga dheweke durung mbutuhake. Wektu bakal teka - dheweke ngerti, aja ragu-ragu ...