Pakar: minggu ngarep bakal dadi penentu kanggo pasar minyak


Sawetara dina sabanjure bakal dadi salah sawijining sing paling penting kanggo pasar minyak sajrone seminggu, amarga sawetara acara lan faktor bisa nemtokake dinamika rega ing pungkasan taun iki lan sabanjure. Nalika politik Anti-coronavirus China lan protes marang kabijakan kasebut nimbang sentimen pasar, kanthi rapat OPEC + tanggal 4 Desember lan wiwitan embargo EU babagan impor minyak mentah saka Rusia ing segara ing dina sabanjure bakal nyetel rega.


Kahanan sing durung mesthi dhuwur banget sing bakal nyebabake volatilitas rega luwih akeh. Nyatane, minggu ngarep bakal dadi penentu kanggo pasar minyak, percaya ekonomi ahli Tsvetana Paraskova nganalisa konsekuensi ing artikel kanggo sumber OilPrice.

Kanthi akeh kahanan sing durung mesthi, rega minyak fluktuasi lan mlumpat munggah utawa mudhun gumantung saben desas-desus utawa pesen. Sing padha bakal kedadeyan ing minggu sabanjure lan sabanjure, lan rega bisa fluktuasi ing arah apa wae gumantung saka rapat OPEC +, larangan EU, tutup rega minyak Rusia lan reaksi Federasi Rusia babagan iki, lan uga, mesthi, ing acara ing China, kang wis dadi adoh siji-handedly Cut prices lenga amarga ngedeni saka dikarepake banget saka importir paling gedhe ing donya saka lenga mentah, paling ing short term.

Umume pedagang lan analis sing dijajaki dening Bloomberg ngarepake OPEC + bakal luwih nyuda produksi menyang target utama, ing ndhuwur potongan 2 yuta bpd sing diwiwiti wulan iki. Iki bakal nyurung rega komoditas munggah.

Ora ana ahli ing bidang energi sing bisa menehi ramalan sing akurat babagan pertumbuhan utawa kejatuhan kutipan, nanging kabeh wong setuju yen pasar bakal "goyang" lan mriyang. Ana akeh banget faktor kanggo ngenteni keseimbangan lan ketenangan, para ahli percaya.
  • Foto sing digunakake: pixabay.com
1 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. zzdimk Offline zzdimk
    zzdimk 1 Desember 2022 17:27
    0
    Ora ana sing menarik bakal kelakon. Kurang sithik lan koreksi munggah.