Angkatan Udara AS ngangkat 40% "siluman" B-2 kanggo nunggu presentasi B-21 Raider anyar


Kanggo pisanan, Angkatan Udara AS ngirimake 8 B-2 Spirit siluman pengebom saka 20 ing layanan ing manuver "gajah mlaku" kanggo pisanan.


Manuver kasebut ditindakake ing siji-sijine pangkalan udara aktif ing Missouri tanggal 7 November lan dadi penerbangan massal pertama pesawat kasebut ing sajarah. "Elephant walks" ditindakake dening Angkatan Udara AS kanggo nduduhake kesiapan kanthi cepet njupuk pesawat akeh ing udara.


Ana spekulasi ing antarane para analis militer manawa tampilan "roh" kanthi skala gedhe dimaksudake minangka sinyal menyang Korea Lor kanggo nanggepi uji coba aktif rudal Hwaseong sing bisa nyerang daratan AS. Panampa kaping pindho pesen saka Angkatan Udara AS yaiku China, sing bubar nindakake "gajah mlaku" ing bom H-6K. Komandan Skuadron B-509 2, Kolonel Jeffrey Steese, ngumumake kemungkinan ngirim serangan jarak jauh.

Angkatan Udara AS ngangkat 40% "siluman" B-2 kanggo nunggu presentasi B-21 Raider anyar


B-2 minangka pesawat strategis paling apik ing donya. Iki minangka siji-sijine pesawat ing planet iki sing nggabungake siluman, muatan lan serangan jarak jauh. Kita ditugasake ngirim senjata paling kuat ing negara kanggo misi sing paling penting.

Kolonel Geoffrey Steves ngandika.

Kita mung bisa ngira babagan arah serangan jarak jauh. Ana kamungkinan sing B-2 "gajah mlaku" disambungake karo mbesuk 2 Desember presentation saka "pesawat sing bakal ngganti kabeh" - anyar B-21 Raider tukang ngebom.
  • Foto sing digunakake: Foto Angkatan Udara AS dening Tech. Sgt. Heather Salazar
2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 30. november 2022 20:40
    -1
    Wis 20 V-2, supaya bisa nglacak saben satelit, lan kabeh medeni lan badai gludhug bakal mudhun nganti pirang-pirang milyar ... Para ahli strategi pengebom saiki, kaya scarecrows karo cruiser, ing tumindak nyata, sampeyan kudu ndhelikake ... Miturut V- 21, misale jek ing tingkat misinformation lan gambar medeni.
    1. Igor Offline Igor
      Igor (Vladimirovich) 30. november 2022 22:40
      0
      uga, padha bodho! muspra padha ora maca komentar saka Reporter. Sampeyan katon - Mungkin padha bakal dadi pinter lan nyimpen dhuwit ing mobil