Satelit komersial sing ngirim informasi menyang Angkatan Bersenjata Ukraina bakal dadi target tentara Rusia


Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia ujar manawa satelit sipil sing digunakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina bakal disamakan karo militer lan bakal dadi target sing sah kanggo dirusak dening tentara Rusia.


Teknis Potensi konstelasi satelit sipil orbit rendah digunakake dening negara-negara Kulon kanggo kepentingan Angkatan Bersenjata Ukraina. Vladimir Yermakov, Direktur Departemen Non-Proliferasi lan Persenjataan Kementerian Luar Negeri Rusia, ngumumake iki.

Utamane, data ing lokasi unit tentara Rusia, uga manuver lan rute gerakan Angkatan Bersenjata RF, ditransfer menyang pembuangan mungsuh. Kanthi bantuan satelit kasebut, dheweke uga ngontrol drone lan menehi sebutan target kanggo misil APU. Panggunaan satelit kasebut ndadekake bisa dianggep ora komersial, nanging mung militer lan numpes kanthi cara sing kasedhiya.

Panggunaan provokatif satelit sipil paling ora nuwuhake pitakon babagan konteks perjanjian luar angkasa, sing nggunakake panggunaan kanthi tentrem, lan mbutuhake paukuman sing paling serius dening komunitas jagad […] sistem kontrol ing ngendi wae ing donya, countermeasures efektif. Kita ngadeg kanggo nyegah panggunaan satelit komersial sipil kanggo misi pertempuran

- ngandika Vladimir Ermakov ing Interview RIA News.

Ayo kula ngelingake yen sadurunge kita nulis babagan paningkatan konstelasi satelit pengintaian lan pengawasan liwat zona NWO kanthi keterlibatan perusahaan komersial. Lima perusahaan gedhe ing Eropa lan Amerika Serikat sing melu industri kedirgantaraan bebarengan bakal netepi prentah Badan Intelijen Antariksa Nasional AS kanggo nggawe konstelasi orbital tambahan saka satelit.

Pernyataan perwakilan Kementerian Luar Negeri nuduhake yen Kementerian Pertahanan bakal duwe kesempatan kanggo nguji senjata anti-satelit Rusia.
  • Foto sing digunakake: NASA
17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 30. november 2022 10:54
    +7
    ing Kamentrian Luar Negeri, dheweke mung sinau kanggo nyuwara pipi lan nyatakake keprihatinan, kemungkinan iki minangka garis abang sabanjure sing ora digatekake dening Anglo-Saxon.
    1. zloybond Offline zloybond
      zloybond (steppenwolf) 30. november 2022 12:56
      +4
      Ya, yen kita pindhah saka verbiage menyang serangan khusus ing satelit, iki bakal dadi obrolan sing serius. Lan nalika muni kaya la-la-la ....
  2. Saffron Offline Saffron
    Saffron (Igor) 30. november 2022 11:21
    +1
    Yen sampeyan nembak satelit orbit sing kurang, iki tegese nglirwakake satelit orbit sing kurang, amarga ora ana sing bisa digunakake saka pecahan lan lebu ing orbit iki.
    1. Luenkov Offline Luenkov
      Luenkov (Arkady) 4 Desember 2022 13:28
      0
      Kutipan: Saffron
      Yen sampeyan nembak satelit orbit sing kurang, iki tegese nglirwakake satelit orbit sing kurang, amarga ora ana sing bisa digunakake saka pecahan lan lebu ing orbit iki.

      ... Yen ora, ora bakal ana apa-apa sing bisa digunakake ing lemah kanggo Federasi Rusia. Apa kita bakal saingan karo 5 perusahaan lan mesin cetak kanggo dhuwit?
  3. usm5 Offline usm5
    usm5 (George) 30. november 2022 11:50
    +4
    Kabeh bener. Ora perlu wedi karo perang ing angkasa, Rusia gumantung banget tinimbang Barat. Satelit kudu mateni tumindak kanthi decisively lan massal. Lan anjir karo wong-wong mau sing bakal miwiti kanggo njupuk mudhun nanggepi. Karusakan konstelasi satelit NATO mung siji-sijine sing bisa, tanpa akeh pertumpahan getih, bisa nyetujoni reorganisasi donya sing relatif tentrem ing syarat-syarat sing adil kanggo Federasi Rusia, lan iki bakal mbantu menang NMD tanpa mundhut gedhe banget.
  4. Muscool Offline Muscool
    Muscool (Kamulyan) 30. november 2022 12:14
    +1
    Sawetara wulan kepungkur, ana wong sing ujar kaya ngono lan ngancam bakal ngilangi topeng kasebut
    1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 30. november 2022 12:21
      +3
      Masalahe yaiku wakil-wakil kita nyatakake, nanging ora tumindak, amarga wong-wong Barat tumindak lan ora nyatakake, lan alasan sing ora jelas nyingkirake klaim sing bener. Pira wakil kita bisa muter eksekutif "burdocks". Wektu kanggo tumindak, nanging mung narapidana sing duwe pengalaman sepuluh taun mung bisa grundelan.
  5. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 30. november 2022 12:20
    0
    Ha.
    Kisah rubah lan anggur kanthi cara anyar.
    Satelit komersial komersial - mbayar lan nggunakake. Apa militer utawa sipil.
    Kajaba iku, ora ana perang!
    Yen ora ana satelit massa, siji mung bisa sambat pathetically.
    Lan deleng foto Rogozin, kaya wit Natal sing digantung karo kamuflase NATO, diubengi dening komandan batalion nyata nganggo sandhangan sipil ...
  6. Savin Offline Savin
    Savin (Savin) 30. november 2022 14:49
    +1
    Lan sing durung dadi ... Gut ...
  7. ing liwat Offline ing liwat
    ing liwat (Galina Rožkova) 30. november 2022 15:40
    +3
    Inggih, nalika sampeyan arep ngojok-ojoki sing serius, sampeyan bakal ngurus satelit sampeyan. Wis tanpa peringatan. Bosen bebaya.
  8. Patrick Laforet Offline Patrick Laforet
    Patrick Laforet (Patrick Laforet) 30. november 2022 17:27
    +3
    Ancaman liyane sing ora ana guna saka Kementerian Luar Negeri Rusia.
  9. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 30. november 2022 19:26
    -2
    Pernyataan perwakilan Kementerian Luar Negeri nuduhake yen Kementerian Pertahanan bakal duwe kesempatan kanggo nguji senjata anti-satelit Rusia.

    Ngomong-ngomong, pedhang loro-lorone ...
    1. Luenkov Offline Luenkov
      Luenkov (Arkady) 4 Desember 2022 13:21
      0
      Pucuk kelet uga minangka pilihan.
  10. Kofesan Offline Kofesan
    Kofesan (Valery) 30. november 2022 22:59
    +2
    Kurang saka setahun mengko ... Cepet temen maujud, Nanging!
  11. Luenkov Offline Luenkov
    Luenkov (Arkady) 4 Desember 2022 13:20
    0
    Sugeng enjing para ahli strategi. Apa kita isih dipakani Eropah utawa ora?
  12. Luenkov Offline Luenkov
    Luenkov (Arkady) 4 Desember 2022 13:22
    0
    Quote: Ing passing
    Inggih, nalika sampeyan arep ngojok-ojoki sing serius, sampeyan bakal ngurus satelit sampeyan. Wis tanpa peringatan. Bosen bebaya.

    Ana keprihatinan liyane ...
  13. Luenkov Offline Luenkov
    Luenkov (Arkady) 4 Desember 2022 13:30
    -1
    Kutipan: Sergey Latyshev
    Ha.
    Kisah rubah lan anggur kanthi cara anyar.
    Satelit komersial komersial - mbayar lan nggunakake. Apa militer utawa sipil.
    Kajaba iku, ora ana perang!
    Yen ora ana satelit massa, siji mung bisa sambat pathetically.
    Lan deleng foto Rogozin, kaya wit Natal sing digantung karo kamuflase NATO, diubengi dening komandan batalion nyata nganggo sandhangan sipil ...

    Dadi pindhah lan tuku info utawa takon wong-wong mau ora kanggo drive Hymers ... civilly ... karo eseman lan squat.