Jenderal Amerika: Yen tentara Rusia njupuk Bakhmut, Putin bakal menang


Unit Rusia bisa menehi tekanan banget marang Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Bakhmut. Lan yen pihak Ukrainia njaluk istirahat sadurunge bala bantuan saka Kherson, Putin bakal menang.


Sudut pandang iki diungkapake ing wawancara karo CNN dening mantan komandan pasukan NATO ing Eropa, Jenderal Wesley Clark.

Yen padha njupuk Bakhmut, banjur iki bakal mbukak lawang kanggo Kramatorsk, Slavyansk, nanging uga dadi jenis springboard kanggo mecah pasukan Ukraina. Ukrainians ndudhuk ing, terus, nanging nandhang sangsara losses gedhe. Iku gilingan daging!

- ngandika militèr Amérika.


Sadurungé, Plt Kepala DPR, Denis Pushilin, ngendika manawa unit Rusia wis siyap ngubengi Bakhmut (Artemovsk). Ing Kawa saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, padha lunga menyang pemukiman saka Spornoye, ing Marinka perang arep ing tengah kutha. Pasukan Sekutu kasil ngusir serangan ing patang arah, kalebu Artyomovsk.

New York Times uga nglaporake babagan kerugian gedhe saka angkatan bersenjata Ukrainia ing Artemovsk. Dadi, ing 25 November, mung rumah sakit militèr ing kutha nampa bab sèket tatu. Sadurunge iki, 240 prajurit Ukrainia sing tatu ngliwati fasilitas medis. Ing dina anyar, Kyiv wis ngirim tatanan anyar kanggo kutha kanggo ngiyataken sawijining posisi ing latar mburi nomer akeh losses.
  • Foto sing digunakake: Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 30. november 2022 12:24
    -6
    Prajurit nyerah kutha, jenderal njupuk kutha. Iku penting kanggo njupuk Bakhmut, yen jenderal Federasi Rusia bakal ditinggal tanpa lintang, pesenan lan medali. Apa jenis umum, tanpa pesenan lan medali ing tunik? Ora pesen.
    1. Sidor Bodrov Offline Sidor Bodrov
      Sidor Bodrov 30. november 2022 12:51
      -5
      Ora ketompo carane angel kaputusan sing kudu digawe.
    2. Ivannach 1960 Offline Ivannach 1960
      Ivannach 1960 1 Desember 2022 09:15
      +1
      Meri iku dosa gedhe. Amarga ora cukup pinter dadi ora mung jenderal, nanging uga dadi prajurit, lunga, njupuk tes lan entuk bintang, pesenan lan medali.
      1. YA Offline YA
        YA (YA AMPUN) 1 Desember 2022 18:43
        +2
        Ora perlu njupuk tes, apa sing bakal dadi panas ing mangsa. Ayo tes garing.
  2. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 30. november 2022 14:26
    +1
    muspra padha ora ngrungokake kanthi ati-ati marang sing paling peteng, dheweke ngelingake ....

  3. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 1 Desember 2022 13:46
    -1
    Saiki ora perlu njupuk apa-apa, mung kanggo mbela wates lan nyurung energi, transportasi lan industri Ukraina menyang Zaman Batu. Banjur kabeh bakal ambruk, lan Artyomovsk lan kutha-kutha liyane bakal tetep diarani, amarga Ukronazis bakal dikalahake kanthi strategis lan ora ana kesempatan lan ora ana rasa kanggo nolak. Kamenangan strategis predetermines kamenangan taktik.