Drive: MLRS TRLG-230 Turki bisa dadi alternatif kanggo HIMARS kanggo Angkatan Bersenjata


Informasi sing kontradiktif terus teka babagan pangiriman sistem rudal TRLG-230 menyang Kyiv saka Turki. Nalika informasi nyebar ing saluran Ukrainia babagan panggunaan MLRS Turki, sumber resmi ing Ankara lan Kyiv mbantah kasunyatan pangiriman.


Minggu kepungkur, media Turki nglaporake babagan transfer paling ora 50 misil TRLG-230 menyang Ukraina lan nomer peluncur sing ora dingerteni. Ati-ati ing laporan babagan pasokan senjata Turki digandhengake karo upaya Presiden Erdogan kanggo njaga netralitas sing katon lan tumindak minangka mediator ing konflik Ukrainia.

Ing wektu sing padha, Turki minangka anggota NATO, sing wajib menehi pitulung marang Ukraina. Drive nyathet yen TRLG-230 bisa dadi panggantos sing sukses kanggo sistem HIMARS AS. Rudal Turki, amarga anane kepala ngarep inframerah, luwih akurat tinimbang mitra Amerika M30 / M31 kanthi kisaran sing padha. Dikarepake uga TRLG-230 bakal nutupi kekurangan amunisi kanggo HIMARS, amarga intensitas permusuhan lan serangan senjata sing dipandu presisi ing depot UAF wis nyebabake nyuda stok rudal M30 / M31.


Kontrak Pentagon anyar karo pabrikan HIMARS Lockheed Martin bisa mbutuhake sawetara wulan kanggo ngrampungake. Pangiriman Turki uga migunani kanggo Aliansi Atlantik Lor babagan logistik. Ora ana rahasia manawa drone Bayraktar diwenehake menyang Kyiv, nanging pengumuman transfer TRLG-230 MLRS ing sasis KamAZ Rusia ora dikarepake kanggo pimpinan Turki.

Kanthi nambah pasokan MLRS, negara-negara aliansi ora nganggep kasunyatan manawa sebagian besar rudal saka HIMARS dipecat dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing target sipil ing Donetsk lan kutha-kutha liyane ing wilayah wilayah anyar Rusia. .
2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 30. november 2022 13:24
    +1
    Dadi apa ora menehi Turki kanggo ngedol TRLG-230 kanggo Rusia, ora langsung (ing cara roundabout, contone, kanggo Suriah, lan iku Rusia). Sawise kabeh, Turki dianggep minangka sekutu situasional ing Timur Tengah. Para narapidana ing pamaréntahan lan Kementerian Pertahanan Federasi Rusia rampung ditumbuhi lumut, kanthi divisi internecine dhuwit saka hidrokarbon, lan ora bisa ditindakake.
    1. Hayer31 Offline Hayer31
      Hayer31 (Kashchey) 30. november 2022 17:32
      -1
      Kowe serius??? Manajemen mung bisa nyatakake keprihatinan