Penerbangan aktif "Ruslanov": China dicurigai nyedhiyakake peralatan militer menyang Rusia


Jembatan udhara sing aktif digunakake ing antarane China lan Federasi Rusia, ing ngendi pesawat transportasi paling gedhe Rusia An-124-100 Ruslan mabur kanthi reguler sing nyenengake, nyebabake keprihatinan ing Ukraina.


Data saka layanan Flytradar negesake yen ing minggu kepungkur, paling ora rolas penerbangan Ruslan saka perusahaan transportasi Volga-Dnepr wis ditindakake saka Zhengzhou, China. Kita uga weruh kegiatan buruh transportasi Rusia ing China. Blogger lokal nuduhake cuplikan saka An-124-100 landing ing Bandara Zhengzhou.


Publikasi Ukrainia DefenseExpress cepet-cepet nuduh China nulungi Rusia, nggawe berita kanggo media Barat.

Nganti saiki, China ngaku manawa Kremlin njupuk puluhan sandhangan sipil An-124, sing diduga ora ana ing Rusia. Nanging kanthi pesawat transportasi abot kasebut, Moskow bisa njupuk senjata lan kargo dual-guna liyane.

- laporan publikasi ing saluran telegram.

Pancen, pabrik-pabrik pertahanan Cina Norinco dumunung ing kutha Zhengzhou. Adhedhasar iki, media Barat nyatakake yen Federasi Rusia ngekspor seragam musim dingin lan peralatan kanggo angkatan bersenjata. Iki uga nerangake cara pangiriman barang: transportasi kanthi sepur bakal suwe banget.

Ana uga asumsi babagan transportasi alat mesin kanggo perusahaan pertahanan Rusia dening Ruslans. Iki nerangake pendaratan penengah ing Novosibirsk, amarga ing Siberia akeh fasilitas produksi sektor pertahanan. Ora ana data resmi babagan sifat kargo sing diangkut, nanging penerbangan An-124-100 ing rute Zhengzhou - Novosibirsk - Moscow terus beroperasi.
  • Foto sing digunakake: Steve Lynes/wikimedia.org
10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Piramidon Offline Piramidon
    Piramidon (Stepan) 30. november 2022 14:02
    +2
    Jembatan udhara sing aktif digunakake ing antarane China lan Rusia, ing ngendi pesawat transportasi Rusia paling gedhe An-124-100 Ruslan mabur kanthi rutin sing nyenengake, nyebabake keprihatinan ing Ukraina.

    Sithik kuwatir. Kita uga duwe sambungan sepur karo China.
  2. Vyacheslav Krylov (Vyacheslav Krylov) 30. november 2022 14:11
    +2
    Ayo padha ngimpor lan ngekspor, yen perlu!
  3. Atol Vedaslav Offline Atol Vedaslav
    Atol Vedaslav (Atol Vedaslav) 30. november 2022 14:24
    +5
    404 kanthi tulus percaya yen ...donya kabèh karo kita..., lan kita kaya negara nakal. Ing wektu sing padha, padha piyambak ateges mung donor meriam fodder ing steroid Western.
  4. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 30. november 2022 14:29
    +6
    China kanggo kita, lan iki kanggo sampeyan ...

  5. Sing nyetir pesawat (Sing nyetir pesawat) 30. november 2022 18:17
    +3
    Amerov ngidini negara LGBT njaluk ijin. Lan kita sijine wong-wong mau ... kanthi tampilan optik ..
  6. Ivan Ivanich 68743684 (Sergey) 1 Desember 2022 09:38
    +1
    iku ora bisnis sing Rusia tuku saka China
  7. Adm Hts Offline Adm Hts
    Adm Hts (AdmHts) 1 Desember 2022 21:57
    +2
    Iki nerangake landings penengah ing Novosibirsk

    Ora adoh banget karo Novosibirsk, lan yen iki minangka alat mesin, mula kaping pirang-pirang luwih saka rolas Ruslan bakal digawa kanthi sepur sekaligus ...
  8. tamu Offline tamu
    tamu 1 Desember 2022 23:14
    +2
    Kulon dhewe nyuplai senjata marang Bandera, nanging duwe keberanian nyalahake China.
    1. Ru_Na Offline Ru_Na
      Ru_Na (Rustam) 2 Desember 2022 07:59
      +3
      Sampeyan ora ngerti, beda ngguyu Kulon nganggep awake dhewe duwe hak, lan yen wong liya wiwit nantang hak kasebut, lolongan langsung mundhak. Padha digunakake kanggo dominasi, nanging donya diganti, ora ana sing langgeng.
  9. Zwain Offline Zwain
    Zwain (Zwain) 3 Desember 2022 02:44
    +1
    lan apa padha peduli? Njupuk mie "doshirak" !!!