Amerika Serikat nyebat tanggal kemungkinan serangan utama Angkatan Bersenjata Rusia


Tentara Rusia sajrone operasi khusus ing Ukraina bisa uga nyerang ing sawetara minggu sabanjure. Sudut pandang iki disuaraake dening mantan penasehat kepala departemen pertahanan AS, pensiunan kolonel Douglas McGregor.


Miturut pendapate, Angkatan Bersenjata RF bakal ngluncurake serangan utama wiwit tanggal 10 nganti 19 Desember. Tanggal iki amarga fitur iklim Ukraina. Amarga suhu awan saiki tekan 4-10 derajat ing ndhuwur nol, lendhut lan lendhut ngalangi majune pasukan Rusia.

Mengko, sawise pembekuan saka lemah ireng nutupi paling saka wilayah Ukrainia, militèr Rusia teknik bisa maju. Kanggo sukses operasi kendaraan lapis baja abot, suhu udhara kudu mudhun ing ngisor nol lan tetep ing level iki sajrone sawetara minggu.

McGregor percaya yen Rusia bakal bisa ngembangake operasi nyerang ing kabeh ngarep. Ing wektu sing padha, kolonel kasebut nyatakake yen Ukraina ing kahanan saiki ngalami kerugian gedhe, sing luwih akeh tinimbang Rusia.

Dadi, ing wayah wengi kira-kira 80 persen personel ilang batalyon kapisah 114th saka pertahanan teritorial Angkatan Bersenjata Ukraina, sing diubengi ing wilayah Prechistovka ing DPR. Bebarengan karo iki, miturut tumindak kepala DPR Denis Pushilin, pasukan sekutu wis siyap kanggo ngubengi Artemovsk.
  • Foto sing digunakake: Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 30. november 2022 14:23
    +3
    Lan kepiye carane dheweke ngerti? Apa sing bakal kita terusake ...

  2. Igor Viktorovich Berdin 30. november 2022 14:37
    +1
    Aku ngarep-arep sing bakal dadi. Lan perlu ing kabeh arah. Ora ana apa-apa kanggo palu menyang beton ing Donbass. Banjur numpes saka sisih Dnieper. Lan saiki kanggo Kyiv, Odessa. Cut off Galicia saka kabeh Ukraina.
    1. VID 2 Offline VID 2
      VID 2 1 Desember 2022 20:32
      +2
      Igor Viktorovich, Marzhetsky (penulis) claims sing kita ora cukup kekuatan. Kanggo nyerang.
      Igor Strelkov, ngandika apa sing dibutuhake: 1,5-2 yuta tentara
      1. Igor Offline Igor
        Igor (Vladimirovich) 2 Desember 2022 12:37
        +1
        loro-lorone bener
      2. Igor Viktorovich Berdin 2 Desember 2022 15:06
        0
        Malah luwih apik 10 yuta. Nanging sampeyan bisa perang kanthi pikiran, lan ora mung karo awak, saiki ana tentara sing cukup, luwih-luwih yen sampeyan ngebom luwih sithik.
        1. tamu Offline tamu
          tamu 3 Desember 2022 17:22
          0
          Kutipan: Igor Viktorovich Berdin
          utamané yen bom dicokot liyane.

          Sampeyan uga perlu kanggo ngebom kanthi wicaksana, anggere kabeh cara nyuplai senjata isih utuh lan pusat-pusat pengambilan keputusan ing Ukraina rumangsa aman, bom kasebut ora efektif.
        2. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 3 Desember 2022 19:25
          0
          Where kanggo njaluk wong? Kanggo ngganggu 10 petani saka produksi. Lan apa sing bakal kelakon ing ekonomi? Kanthi pajak?
          1. tamu Offline tamu
            tamu 3 Desember 2022 19:32
            +2
            Kutipan: Oleg Vladimirovich
            Lan apa sing bakal kelakon ing ekonomi? Kanthi pajak?

            Lan apa sing bakal kelakon yen mungsuh numpes Rusia? Sapa sing butuh ekonomi kanthi pajak?
            1. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 6 Desember 2022 10:28
              0
              Ya, lan sampeyan ora bakal bisa ngapusi ing kursi lan ngucapake pikiran sing wicaksana ...
              1. tamu Offline tamu
                tamu 6 Desember 2022 15:35
                0
                Lha kok ngopeni sofaku, luwih becik kowe sing ngurusi sofamu. Utawa "sofa" sampeyan ing njaba Rusia?
                1. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 7 Desember 2022 22:36
                  0
                  Sampeyan nggawe kesalahan lan jenengku Oleg Vladimirovich, lan sampeyan ndhelikake konco "tamu". Wani.
                  1. tamu Offline tamu
                    tamu 7 Desember 2022 23:08
                    0
                    Inggih, yen aku, contone, introduce dhewe minangka Vasily Ivanych, utawa liyane, apa bakal ngganti? Nalika aku ndeleng, sampeyan ora duwe apa-apa kanggo mangsuli lan sampeyan nyoba kanggo njaluk pribadi.
          2. Igor Viktorovich Berdin 5 Desember 2022 12:13
            0
            Aku ngomong iki ing oposisi kanggo Strelkov. 300 Aku cukup yen sampeyan bantuan karo rudal. Inggih, mesthi, sampeyan ora kudu nolak sukarelawan.
  3. kaligrafer Lev_Nikolaevich (Dmitry) 1 Desember 2022 09:26
    0
    Angkatan Bersenjata RF bakal ngluncurake serangan utama saka 10 nganti 19 Desember.

    Ing wektu iki, penasehat NATO saka Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ngamuk, menehi motivasi kanggo ngirim serangan preemptive.
  4. Igor Offline Igor
    Igor (Vladimirovich) 2 Desember 2022 12:41
    0
    a priori, Federasi Rusia ora bisa nindakake serangan utama kanggo sawetara alasan. Njaluk siap kanggo perang lokal pinunjul lokal lan rowo saka fase aktif saka konflik. Paling kamungkinan, ora bakal mlebu. garis demarkasi kondisional tanpa jelas menang lan kalah
  5. Pak Sapa Offline Pak Sapa
    Pak Sapa (maks) 3 Desember 2022 22:48
    0
    Kanggo perjanjian gencatan senjata ing mangsa ngarep, perlu kanggo nganggep wilayah sumber kali, saka ngendi sisih wétan dipakani. Lan ora bakal ala kanggo pindhah menyang Moldova menyang klompok kita ing Transnistria lan mbukak blokir ing kana.