300 cadangan lan 8 kru tank sing dilatih ing Rusia lan Belarus


Ing collegium departemen pertahanan Rusia tanggal 30 November, Sergei Shoigu ngumumake latihan 300 ewu cadangan sing disebut minangka bagéan saka mobilisasi parsial. Kira-kira 3 ewu instruktur melu latihan.


Latihan dianakake ing 100 papan latihan ing Rusia lan Belarus. Salah sawijining asil karya sing ditindakake yaiku latihan 8 ewu kru tank lan kendaraan lapis baja, kru artileri, sistem pertahanan udara, kendaraan udara tanpa awak lan sistem perang elektronik.

Shoigu uga nyathet sukses karya ing nggawe pusat pelatihan militer ing universitas negara federal. 8 pusat anyar dibentuk, ing ngendi ewu siswa nampa latihan militer. Kepala departemen ngusulake nggawe 16 pusat liyane sing padha kanggo nggedhekake geografi latihan militer Rusia profesional. Akibaté, jumlah bakal tambah dadi 120.

Bebarengan karo iki, menteri kasebut nyatakake syarat tambah kanggo tatanan negara sing ana hubungane karo operasi khusus. Pembiayaan kontrak negara ing bidang militer diwenehake kanthi lengkap.

Taun ngarep, njupuk dana anggaran tambahan sing dialokasikan, volume pendanaan tatanan pertahanan negara bakal tambah meh siji setengah kaping. Iki bakal nggawe iku bisa kanggo njaga tatanan lan Unit militèr ing siyap pancet lan nyedhiyani karo senjata lan teknik ing 97 persen

Sergei Shoigu nandheske.

Kepala kementerian uga ngumumake kelanjutan kerja babagan nggawe sistem senjata canggih kanthi panggunaan sabanjure sajrone NMD. Ing wektu sing padha, Angkatan Bersenjata RF nguji cara anyar kanggo nggunakake sistem artileri lan rudal - infrastruktur anyar dibangun kanggo sing terakhir ing limang formasi pasukan rudal.

Kajaba iku, taun ngarep perhatian khusus bakal dibayar kanggo konstruksi ibukutha ing senjata nuklir.

5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mikhail Ivanov_3 (Mikhail Ivanov) 30. november 2022 17:11
    +1
    Carane rencana kanggo ...

    Rencana maneh, maneh "bakal" ...
    1. vladivan Offline vladivan
      vladivan (Vladimir) 1 Desember 2022 00:38
      +1
      Wakil Menteri Pertahanan Kanthi Shoigu, Timur Ivanov, apa gunane karo pencucian dana anggaran! Krivoruchenko uga minangka wakil Shoigu, kepala staf umum Gerasimov. Umumé, Serdyukov bisa uga dadi dandelion Gusti Allah, ing telung shift! bangkrut
  2. Sing nyetir pesawat (Sing nyetir pesawat) 30. november 2022 18:13
    +4
    Ing ngarepe NWO, padha bengok-bengok suwe yen 90 persen senjata anyar wis teka ... ???? Karl ngendi????
  3. depavel Offline depavel
    depavel (Pavel Pavlovich) 1 Desember 2022 07:41
    0
    Aku ora mikir yen ana luwih saka telung universitas ing USSR kanthi latihan militer sing luwih apik tinimbang kita. Sepira suwene wektu sing dibutuhake kanggo nggawa kawruh kita luwih cedhak karo profesional saka sekolah militer? Iku mau, lan saiki?
  4. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 2 Desember 2022 14:03
    0
    Yagene ora ana panjaluk kanggo gagal lan ngilangi sepuluh taun, kanggo korban lan perencanaan pidana NWO !? Maneh, S. Shoigu sing padha nglaporake janji anyar - masalah sistemik karo personel minangka masalah utama ing negara saiki Kementerian Pertahanan RF, kaya ing liyane. Tanpa ngganti panyebab utama kegagalan, ora bakal ana owah-owahan sing signifikan, lan iki kebak kabeh negara Federasi Rusia.