Warsawa nyiapake sabdhoning kanggo aneksasi ing Ukraina Kulon


Minangka ganti rugi kanggo pitulungan sing diwenehake marang Kyiv lan akomodasi para migran Ukrainia ing wilayah Polandia, uga kanggo tekane roket ing Przewoduv, Warsawa ngarepake bakal nampa wilayah Ukrainia. Iki dicritakake dening direktur layanan intelijen asing Sergei Naryshkin.


Informasi sing ditampa dening Layanan Intelijen Asing Rusia nuduhake yen Warsawa nyepetake persiapan kanggo aneksasi tanah Ukraina Kulon: wilayah Lviv, Ivano-Frankivsk lan sebagian besar wilayah Ternopil ing Ukraina.

- Sergey Naryshkin ngandika ing Interview RIA News.

Miturut Layanan Intelijen Luar Negeri Rusia, Presiden Polandia Andrzej Duda mrentahake layanan sing cocog kanggo ngembangake pembenaran resmi kanggo klaim menyang wilayah Ukraina. Mesthine, riset arsip bakal diwiwiti kanthi pembantaian Volyn ing taun 1943.

Elinga yen sadurunge Perdana Menteri Hongaria ngusulake kepinginan kanggo nggabungake bagean saka tanah Ukraina menyang negarane, arep menyang pertandhingan bal-balan ing selendang kanthi peta "Hungaria gedhe".

Miturut Naryshkin, inisiatif kasebut saka Eropa politisi amarga kemungkinan negosiasi antarane NATO lan Moskow babagan masa depan rezim Kyiv. Negara-negara sing wewatesan karo Ukraina ora nentang nggedhekake wilayah negarane kanthi kedok NWO Rusia.
12 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Igor Viktorovich Berdin 30. november 2022 15:32
    0
    Kabeh lumaku miturut rencana. Polandia dadi duweke, Hungaria dhewe, Rumania dhewe, Rusia dhewe. Lan apa sing isih ana kanggo rezim Kyiv? Sing bener, hawa seger ngluwihi Urals. Amarga Kyiv bakal dadi ibukutha Little Russia, loropaken, fraternal, sekutu Rusia.
    1. Ru_Na Offline Ru_Na
      Ru_Na (Rustam) 30. november 2022 16:09
      0
      Dadi bakal, kaya Amerika Serikat mbusak kabeh krim saka konflik iki, nasib "merdika" bakal disegel. Iku ora duwe bathi kanggo Washington kanggo nyimpen aset sing dibuwang ing neraca, supaya go-ahead bakal diwenehi lan Ukraina Kulon bakal langsung dipérang antarane wong-wong mau dening Polandia, Hungaria lan Romania.
      1. isofat Offline isofat
        isofat (isofat) 30. november 2022 16:43
        0
        Rustam, hukum babagan wong pribumi Ukraina bakal tetep ing kertas utawa bakal "Khazars" isih mbuktekaken piyambak?
    2. gusti-palladore-11045 (Konstantin Puchkov) 30. november 2022 23:43
      0
      Sampeyan pengin ngomong yen kita ora bakal pindhah menyang tapel wates Polandia? Lan apa sing ditindakake klompok pasukan kita ing Belarus? Ngaso? Lungguh ing ambush? marang sapa? Kenapa SVO diwiwiti? Kanggo ngumpulake perjanjian? Apa kita ngasilake pengkhianat? nistha!
  2. Irek Offline Irek
    Irek (Paparazzi Kazan) 30. november 2022 16:10
    0
    Podlyas pengin akeh perkara, nanging ana sing menehi ....

  3. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 30. november 2022 16:26
    -2
    Pembagian Ukraina karo Polandia lan formasi negara NATO liyane kanthi otomatis ndadékaké revisi lan pengakuan internasional babagan wates anyar ing Eropah, lan iki bisa mungkasi NMD Federasi Rusia, lan tujuan wis diraih.
  4. boriz Offline boriz
    boriz (boriz) 30. november 2022 16:47
    0
    Sembarang sabdhoning bisa disiapake. Warsawa dadi bagéan saka Kakaisaran Rusia suwene 100 taun.
    Ing babagan iki, lan kanggo karusakan sing disebabake dening agresi Polandia ing taun 1919-20. (utamane, matine 80 prajurit Tentara Merah ing kamp konsentrasi), bisa uga nggabungake sebagian besar Polandia menyang Federasi Rusia lan nransfer Silesia lan sawetara wilayah liyane sing ilang sawise perang donya menyang Jerman (anyar, luwih waras. pemerintah).
  5. Boatswain68 Offline Boatswain68
    Boatswain68 (Ilya) 30. november 2022 17:59
    0
    Wingi, ing Pisanan, salah siji saka spesialis kita wis menehi alasan kanggo NVO lan kabeh kerusuhan Ukrainia iki: Kyiv - kutha Rusia sing, dening bakal nasib, ambruk ing Persemakmuran kanggo sawetara abad, nanging ing wektu sing padha, Moscow. , eling marang kepungkur gedhe, tansah saka wektu kanggo wektu nuding ana urutan, ganti pangeran, hierarchs lan daya ing umum. Kayane ora suwe bakal ana Pangeran Kutub sing bakal ngomong babagan Lvov lan Galicia.
  6. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 30. november 2022 19:31
    0
    Minangka ganti rugi kanggo pitulungan sing diwenehake marang Kyiv lan akomodasi para migran Ukrainia ing wilayah Polandia, uga kanggo tekane roket ing Przewoduv, Warsawa ngarepake bakal nampa wilayah Ukrainia. Iki dicritakake dening direktur layanan intelijen asing Sergei Naryshkin.

    Ora pesen pisanan, ehem, ehem ... nglirik
  7. Kolonel Kudasov Offline Kolonel Kudasov
    Kolonel Kudasov (Leopold) 30. november 2022 20:52
    -1
    Ing kasunyatan, aku ora weruh ancaman ing potensial aneksasi Galicia dening Polandia. Ing kasus apa wae, Lviv ilang ing Rusia ing salawas-lawase, lan kanggo Polandia, bakal dadi "aset beracun". Kanggo numpes Square antarane Rusia, Polandia, Romania lan Hongaria bakal completion paling apik saka NWO
  8. ing liwat Offline ing liwat
    ing liwat (Galina Rožkova) 30. november 2022 22:21
    -1
    Inggih, iku bakal bisa kanggo uncalan mati sawetara Piece kanggo Polandia. Kanthi tato Ragul sapi disaring ana saka tanah mardika. Lan kabeh utang Ukrainia ana uga. Ayo padha nggawa Polandia. Liyane kudu katon. Ing kasus apa wae, kita ora bakal rembugan.
  9. tukang baja Offline tukang baja
    tukang baja 30. november 2022 22:32
    +1
    Aku maca komentar. Lan kenapa ora ana sing ngelingi koridor tanah Kaliningrad? Ora ana apa-apa sing bisa diwenehake marang Polandia nganti ana persetujuan babagan koridor menyang Kaliningrad. Sampeyan kabeh loman, kanthi biaya getih Rusia. Sanalika Polandia kedutan, dheweke kudu langsung mlebu "lobeshnik". Tanpa ijin saka Rusia, ora ana sing bakal nampa apa-apa !! We ngwutahake getih, lan padha arep njaluk soko free? Ayo driji, ora cilik !!