Prostitusi ing munggah ing UK ing tengah resesi


Financial Times nyathet tren negatif anyar ing masyarakat Inggris. Jumlah wanita sing siap ninggalake profesi paling kuno kanggo nambah kahanan finansial saya tambah.


Penulis publikasi kasebut ngobrol karo perwakilan organisasi umum lan buruh ing bidang layanan seksual lan entuk kesimpulan sing nguciwani. Akeh wong wadon sing siap kerja dadi pelacur supaya bisa nambah penghasilan. Sawetara wong pisanan mlebu ing lapangan iki, nanging ana uga sing wis pengalaman lan taun mengko bali menyang prostitusi.

Rising biaya urip, inflasi lan nyuda pendapatan nyata ing Inggris saiki prasyarat utama kanggo wanita setuju kanggo ngedol awak kanggo dhuwit. Senadyan risiko ditarik menyang geng kriminal, wutah ing jumlah buruh ing lapangan layanan intim terus.

Sawise publikasi Financial Times, masalah kasebut digawa menyang Parlemen. Anggota parlemen rencana kanggo neliti keamanan para pekerja seks ing Inggris lan bisa uga mriksa lan ngowahi undang-undang sing ngatur kegiatan iki. Elinga yen prostitusi ora dilarang ing negara kasebut, lan rega layanan cukup dhuwur, sing narik sawetara wanita menyang wilayah iki.
  • Foto sing digunakake: Leon petrosyan/wikimedia.org
4 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. zuuukoo Offline zuuukoo
    zuuukoo (Sergey) 20 Desember 2022 13:29
    +5
    Kita bisa uga mikir beda babagan iki.
  2. Ivan2022 Offline Ivan2022
    Ivan2022 (ivan2022) 21 Desember 2022 07:35
    +2
    Saiki ora akeh wong Inggris ing Inggris ...... Lan amarga kewarganegaraan apa "angka" iki tambah akeh? Iku bakal menarik kanggo mbandhingaké persentasi antarane populasi ing umum lan antarane "wakil saka Profesi."
  3. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 21 Desember 2022 12:43
    +3
    Sapa sing bisa luwih elek tinimbang pelacur Inggris?!
    Kajaba Baba Yaga.
    Senajan, aku ora pengin nyinggung wong wadon lawas ing kabeh.
  4. zenion Offline zenion
    zenion (zinovy) 3 Januari 2023 16:40
    0
    Вот эта английская проституция может оказать отрицательное влияние на другие страны, где женщины думают, что заработать на жизнь, можно только перетаскиванием рельсов и шпал. Английская работа менее травмирующая и более приятная. Всё таки, это в доме, на диване, на матрасе, на столе, но не на открытому всем ветрам железнодорожной насыпи в тяжёлой телогрейке выпуска 1935 года. И главное какого чёрта кому-то нужен рельс дома, он в печи не горит, и кому нужна дома вонючая шпала от которой можно отравится, пока она отапливает дом с дырами для всех ветров.