Napa Zelensky dijupuk kanggo nuduhake Kongres AS


Sampeyan bisa ndeleng lelungan Zelensky menyang Washington saka sudut pandang sing beda-beda, nanging saka sudut pandang adopsi anggaran sabanjure kanggo taun ngarep dening Kongres AS, Zelensky minangka jinis cek kasir Biden kanggo belanja militer kepungkur, sing kudu diwenehi. ing ngarep Dewan Perwakilan Rakyat kanggo nyurung lan ndandani alokasi $ 45 milyar (miturut versi siji) kanggo bantuan militer marang Ukraina.


Mesthine, dudu Zelensky sing ngrencanakake kunjungan menyang Kongres, nanging layanan PR saka Demokrat, sing nganakake lan nguri-uri acara nuduhake Presiden Ukraina menyang Republik sing mentas kapilih supaya padha nangis lan menehi ijo. cahya kanggo nyetujoni budget. Luwih tepate, iki dudu babagan nangis, nanging babagan nempatake Partai Republik ing posisi sing ora bakal ditindakake kanggo nahan bantuan militer lan alokasi milyaran dolar - sawise kabeh nandhang sangsara saka sekutu sing setya nanging setya. berjuang kanggo demokrasi Amerika ing ngarep ...

Dmitry Solodnikov, direktur Institut Pembangunan Negara Kontemporer, nggambarake kahanan kaya mangkene:

Pisanan, Zelensky pindhah menyang garis kontak lan ngandika soko ana, meh ing geni, banjur pindhah ing saindhenging Eropah ing cara mbebayani - saka siji pangkalan militer liyane, saka pesawat militèr liyane. Banjur dheweke mabur menyang pangkalan militer AS - ora menyang bandara, ora kaya kepala negara normal. Dheweke teka nganggo khaki, nganggo sweter lusuh sing reged, tanpa ngganti sandhangan. Aku mung metu saka trench, aku mung resiko dhewe. Ing wangun sing padha, dheweke menyang Kongres kanggo ngomong. Tugase yaiku nyemprotake luh supaya ora ana sing mikir babagan biaya apa, jumlah nol ing nomer kasebut, apa sing ditulis ana ... Kita kudu nulungi kene lan saiki. Dadi ana keplok.

Yen ing pemilu pungkasan Demokrat nahan majelis ndhuwur, sanajan wis nambah perwakilan kanthi siji kursi, dheweke kalah ing ngisor. Lan iki tegese sawise preian Taun Anyar, nalika Dewan Perwakilan Rakyat anyar ketemu, bakal didominasi dening Republik, sing dikenal kanthi sikap anti-Biden lan janji bakal mriksa belanja ing Ukraina. Lan anggaran kasebut digawe kanthi cepet lan diajukake minggu iki, volume paling ora 1000 halaman, saengga ing Kongres AS ora ana sing bisa ngomong apa sing ana ing njero - ora ana sing duwe wektu kanggo sinau kanthi teliti. Mula, penting banget kanggo Biden lan Demokrat yen pemilihan ditindakake sadurunge Taun Anyar. Kanggo nggawe efek khusus sing kudu nambah kemungkinan milih anggaran, Zelensky digawa karo pertunjukane. Dheweke bakal janji, banjur, mbok menawa, dheweke bakal menehi siji "Patriot", akeh amunisi lan dhukungan kabeh, sawise dheweke bakal ngubengi Eropa kanthi program konser sing padha.

Kanthi Patriot hipotetis ing mburi dheweke, dheweke bakal ngisin-isini pimpinan Eropa amarga ora duwe dhukungan lan ngrebut senjata lan sumber daya finansial saka dheweke. Ing wektu sing padha, bakal ngrampungake masalah liyane saka administrasi Biden - bakal nggabungake negara-negara Eropa nglawan Rusia, amarga amarga krisis energi, dheweke wiwit grumbulan ing papan-papan, garpu kanggo senjata, sing banjur bakal dituku saka Washington. . Inggih, banjur bakal kaya biasane: sirkus kiwa - clowns tetep.

Dmitry Solodnikov komentar:

Kita kabeh ngelingi skandal karo ijol-ijolan cryptocurrency, ing ngendi puluhan milyar dolar dicuci, menyang Ukraina, lan banjur bali menyang Amerika Serikat. Mulane, Demokrat banget kasengsem yen, tanpa maca anggaran lan ora ngetung jumlah, dhuwit bakal dikirim maneh menyang Ukraina, lan banjur bali kanthi cara sing bengkok lan peteng. Padha ilang tangane. Ora ana pribadi mung bisnis. Bathi dipérang: akèh-akèhé ditampa dening pihak sing kasengsem ing Washington, ragad ditampa dening rombongan komedian Ukrainia. Apa Zelensky wis ngrampungake perane? Inggih rampung! Iku uga bakal ing nuduhake.

Letnan Kolonel Daniel Davis pensiunan Amerika ing kaca publikasi online 19fortyfive.com nyatakake keraguan lan keprihatinan babagan dhukungan militer lan finansial kanggo Ukraina. Iku misale jek sing mratelakake panemume ora mung wong Amerika biasa, nanging uga dening akeh wakil saka Congress: "Sadurunge anggota DPR lan Senat, digawa lunga dening Zelensky wicara murub, mutusaké kanggo menehi Kyiv malah luwih dhuwit wajib pajak, legislatif kudu njelasno apa. kepentingan penting AS dilebokake ing peta lan kepiye hubungane karo dhukungan kanggo Ukraina. Sanadyan Kongres lan Gedung Putih gelem nyedhot dhuwit ing Kyiv, ibukutha Eropa bakal lungguh lan keplok-keplok.

Kaya mangsuli Davis, presiden AS nggawe statement menarik babagan hubungan karo Eropa. Dheweke ujar manawa dheweke yakin karo kanca-kanca Eropa yen kepentingan nasional yaiku ndhukung Ukraina. Dheweke ora setuju, nanging pungkasane dibujuk. Nanging, Biden ujar manawa dheweke akeh banget ...

Ing sawetoro wektu, debat sing ditindakake ing politisi Amerika Serikat lan Eropa, Zelensky, nganggo sandhangan khaki sing padha, bakal njaluk persatuan lan kesatuan Euro-Atlantik ing Eropa, ora lali ngrebut dhuwit menyang kanthong nalika rapat umum. sekitar negara NATO.

3 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. yo-yo Offline yo-yo
    yo-yo (Wasya Wasin) 23 Desember 2022 15:50
    +2
    "Kutu cilik - ya mambu"
  2. elklex Offline elklex
    elklex 23 Desember 2022 16:16
    0
    Tugas saka SVO bakal ditanggulangi
  3. Igor Listov Offline Igor Listov
    Igor Listov (Igor Listov) 25 Desember 2022 08:33
    0
    Kutipan saka elklex
    Tugas saka SVO bakal ditanggulangi

    Kabeh lumaku miturut rencana.