Dikarepake kanggo pengalaman prepper skyrockets ing Britain


Panjaluk kanggo pengalaman survivalist saya mundhak ing taun-taun pungkasan ing Inggris. Saluran SkyNews nuduhake pengalaman salah sijine, nyathet yen warga biasa seneng banget babagan iki.


Jaringan kasebut nyritakake babagan Barry stockpiling amarga dheweke ngarepake krisis ekonomi gedhe. Lan tugase yaiku menehi panganan kulawarga telung nem sasi, amarga "ora jelas apa sing bakal dikarepake."

Tujuanku yaiku kanggo nyukupi panganan kanggo telu sajrone nem wulan. Iki tujuanku amarga ora jelas apa sing dikarepake

 ngandika pahlawan crita.

Survivalisme minangka gerakan sing asale saka AS, nanging ing Inggris, amarga bebaya teka yen musim dingin kudu nandhang gangguan listrik, luwih akeh wong sing melu. Ing wektu sing padha, pahlawan saka laporan TV, kaya survivalists liyane, takon ora kanggo mbukak identitas.

Sing slamet yen ana krisis ora pengin wong ngerti ngendi dheweke manggon lan apa lan pira. Miturut panemune, krisis gedhe bisa nyebabake kerusuhan sipil, lan iki mesthi bakal mengaruhi para tukang nggawe pasokan.

Aku yakin aku lan anak-anakku bisa njaga omah yen perlu. Aku ora mikir butuh wektu sing suwe kanggo wong dadi edan

Barry nyaranake.

Dheweke nambahake yen saiki preppers, sing sadurunge dianggep eksentrik "karo topi tinfoil", diarani wong sing beda-beda. Iki minangka guru, lan dokter, warga kutha lan desa.

Mung wong sing pengin nggawe manawa omahe aman.

- rampung pahlawan saka laporan TV.


Sadurungé kacarita sing pedunung ing UK pindhah liwat kanggo pemanasan kompor kanggo ngirit tagihan listrik lan gas. Inggris teka menyang kesimpulan sing kompor minangka alternatif banget kanggo baterei tradisional, kang wis kasedhiya kanggo sawetara wong.
2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir80 Offline Vladimir80
    Vladimir80 26 Desember 2022 14:52
    0
    aneh, nanging kayane aku "gerakan survival" utamane trik pariwara lan marketing kanggo nambah dodolan.
  2. Fizik13 Offline Fizik13
    Fizik13 (Alexi) 2 Januari 2023 15:54
    0
    Dikarepake kanggo pengalaman prepper skyrockets ing Britain

    В смысле из кремня огонь добывать?