Interceptor dhuwur MiG-31K sing ditingkatake nindakake fungsi penerbangan jarak jauh


Komandan Penerbangan Jarak Jauh Angkatan Udara Rusia, Letnan Jenderal Sergei Kobylash, nalika dina liburan profesional, ngandhani koran kasebut. "lintang abang" babagan operasi pesawat ing kahanan NWO lan prospek pangembangan Angkatan Udara Federasi Rusia.


Miturut Kobylash, umume kru penerbangan wis entuk pengalaman tempur sing nyata. Loro-lorone kru sing berpengalaman lan lulusan sekolah penerbangan sing anyar melu nindakake tugas operasi militer khusus. Posisi musuh diserang saka kabeh jinis pengebom ing layanan, lan interceptor MiG-31 sing dimodernisasi saiki uga kalebu pesawat jarak jauh.

Ing pungkasan taun 2021, resimen bersenjata sistem penerbangan hipersonik Kinzhal adhedhasar pesawat MiG-31 mlebu ing penerbangan jarak jauh. Keunikan kompleks iki yaiku rudal aerobalistik bisa nggayuh kecepatan luwih saka 10 kaping luwih dhuwur tinimbang kacepetan swara, sing ngidini bisa ngatasi kabeh sistem pertahanan udara sing ana lan target target ing mburi garis musuh.

- ngandika Letnan Jenderal Sergei Kobylash.

Panglima Penerbangan Jarak Jauh Rusia nyathet, antara liya, efektifitas karya perusahaan penerbangan ing modernisasi operator rudal strategis Tu-160 lan Tu-95MS, uga pengebom Tu-22M3.
1 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wasya 225 Offline Wasya 225
    Wasya 225 (Vyacheslav) 26 Desember 2022 15:56
    0
    Ora ana bom ngrancang nyegah kita ora bisa ngrampungake masalah Avdeevka, Krasnogorovka lan trik kotor liyane. Pimpinan Angkatan Udara sing percaya yen dheweke ora dibutuhake. Padha ora. Saiki dheweke nulis babagan keris sing larang, kucing. potongan. Ngimpi ora ala.
    1. Komentar wis dibusak.
  2. Siegfried Offline Siegfried
    Siegfried (Gennady) 1 Januari 2023 03:43
    0
    Aku kepengin weruh apa sing kedadeyan karo radar penerbangan tempur / interceptor sawise mateni pesawat? Sanajan iki ora rada modern, nanging isih radar.

    Ing kerangka kemampuan Rusia, sing jelas ora bisa nggawe pasukan udhara sing kuantitatif dibandhingake karo Angkatan Udara NATO, lan uga ora bisa ngimbangi iki kanthi sistem pertahanan udara amarga jarak sing akeh, solusi asimetris tambahan bisa mbantu ing kene.

    Yen negara duwe radar udhara sing ora dirancang maneh kanggo jet tempur, bisa dipasang ing quadcopter luwih gedhe kanthi motor listrik sing didhukung liwat kabel saka generator diesel sing dipasang ing truk. Ana uga koil karo kabel lan drive listrik karo sinkronisasi penerbangan copter. Mungkin 300 - 1000 meter wis cukup?

    Kopter pertahanan udara iki bisa nggawa sepasang rudal udara-ke-udara jarak adoh, sing wis modern, sepasang rudal jarak menengah lan sepasang rudal jarak cendhak, utawa misil sistem pertahanan udara.

    Apa tegese Frankenstein kuwi? Drone helikopter iki bisa digunakake ing wilayah sing ora ana Angkatan Udara Rusia. Minangka faktor sing Angkatan Udhara mungsuh kudu njupuk menyang akun, amarga. Bukak meh ora katon, copter bisa nguripake radar kanggo wektu cendhak, utawa ing instruksi external minangka bagéan saka ambush. Kopter bisa mabur kapan wae lan ing ngendi wae.

    Nalika ana ing udhara, mung bisa dirusak kanthi sarana udara-ke-udara (ing kasus karusakan saka truk, bisa uga ana baterei cilik ing helikopter kanggo kebangkrutan). Truk kasebut bisa mlaku ing sadawane dalan kanthi copter kanthi tali, saéngga ngindhari dampak saka lemah utawa udhara.

    Mangkono, bisa nggawe ancaman marang angkatan udara mungsuh kanthi nutupi zona tanpa tutup pertahanan udara, nggawe ancaman dadakan, ambushes. Sampeyan bisa digunakake kanggo nglindhungi obyek saka rudal (banjur ana rudal jarak cendhak ing papan).

    Sampeyan bisa mikir helikopter kuwi minangka sarana nglawan UAV. Banjur dheweke bisa nggawa senjata liyane lan bisa uga radar sing beda.

    Ora perlu petungan pertahanan udara, mung sawetara wong kanggo pangopènan, perlindungan lan interaksi karo markas pertahanan udara. Helikopter kudu duwe otak lan algoritma dhewe kanggo mburu obyek sing mabur dhewe (ora ana sing gaib, njaga penerbangan tanpa mabur saka truk lan ndeleng target ing radar, ngluncurake roket, nyorot target. AI saka Abad kaping 22 durung dibutuhake ing kene).

    Ora ana kabutuhan kanggo nyiapake petungan mbukak kemungkinan aplikasi massal. Iki minangka senjata asimetris sing murah, murah, nanging akeh banget (nggunakake conto Iran karo Shaheeds) sing bisa nyedhiyakake potensial tambahan ing ngendi kemampuan Rusia lan NATO ora padha.