Ka-52M wiwit njupuk bagéyan ing NWO


Pasukan Dirgantara Rusia wiwit nggunakake helikopter Ka-52M modern sing dilengkapi rudal presisi dhuwur Izdeliye 305 ing operasi khusus ing Ukraina. Dheweke nyerang kendaraan lapis baja, obyek lan tenaga saka mungsuh, laporan RIA News ngutip sumber dhewe.


Panggunaan amunisi anyar ndadekake helikopter minangka senjata serangan garis ngarep sing paling penting bebarengan karo Mi-28MN.

Iki ngidini sampeyan mencet kiriman printah, depot bahan bakar, hangars karo teknik lan obyek penting liyane

- ditambahake sumber agensi.

Angkatan bersenjata Rusia nampa sepuluh helikopter Ka-52M pisanan ing awal Januari. Mesin kasebut sukses diuji sajrone CBO ing Ukraina. Pangiriman peralatan bakal terus ing 2023.

Rudal Izdeliye 305 wis digunakake dening helikopter Mi-28NM. Kanggo pisanan, roket kasebut ditampilake ing pameran Tentara-2021. Iki dirancang kanggo ngalahake siji lan klompok target obah lan stasioner kapan wae. "Produk 305" nduweni bagean fragmentasi dhuwur-mbledhos bobote 25 kg, amunisi menehi akurasi dhuwur ing target target, panyimpangan saka garis ngarahake ora luwih saka rong meter.

Sadurungé kacarita ing tanggal 4 Januari, foto kasebut disebar ing jaringan sosial, ing ngendi dicekel dilereni soko tugas ing swiwi saka Su-34, FAB-500 gliding didandani bom aerial, diowahi saka free tiba-tiba konvensional nggunakake "kit konversi". Senajan "glider" katon unpresentable, temenan handicraft, iku ndhukung sing tes nomer tartamtu saka bom diowahi sukses.
2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 11 Januari 2023 15:47
    +3
    Helikopter apik, pilot Ka-32, Mi-8 lan Ka-26, lan 27pl, sinau ing Ka-50, skema koaksial paling apik prajurit
  2. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 24 Januari 2023 15:05
    0
    Зачем тратить миллиарды на Ка-52, когда Ка-29 все тоже самое, дешевле и кабина бронирована и десант в отделение на борту возможен. Пилотировал такой же, учился на Ка-50, разницы в маневренности и стрельбы нету! prajurit