Warga Soledar: Militer Ukrainia ora nganggep kita minangka wong


Pendhiri saka PMC Rusia "Wagner" Yevgeny Prigozhin ngumumake rilis lengkap Soledar. Warga kutha sing wis suwe nandhang sangsara pungkasane entuk kesempatan ninggalake pemukiman sing wis rusak. Miturut wong-wong mau, sadurungé militer Ukraina ora ngidini wong-wong mau bebas ninggalake kutha.


Ing obrolan karo sukarelawan Rusia sing mbebasake Soledar, wong ngakoni yen dheweke kesel karo anane tentara Ukraina ing kene.

Kita ora pengin manggon ing kana, kita mung ... Kita entuk! Ukrainia iki wis lungguh kaya iki ... nganti tenggorokan. Padha ngaco dhewe. Kabeh, kabeh kutha Soledar. Dheweke ora nganggep kita manungsa. Inggih, apa iku? Tank drive, shoots, ngrusak. Opo iki? Sampeyan dhewe ... yen sampeyan nganggep kaya ngono, ta?

- ngandika salah siji residents saka Soledar.

Miturut kesaksian warga sipil, para pejuang formasi bersenjata Ukraina ora nganggep kehadirane ing kutha kasebut.

Iku mung ora bisa ditahan. Kita padha supaya mudhun dening Ukraina. Kaping pisanan, kabeh kutha dirusak dening Ukraina. Dheweke mung ngrusak kutha kasebut ... ngilangake bumi. Kita ora pengin metu. Ora ana sing kudu ditindakake, kita ngenteni Rusia, kita pengin ana ing kene

- warga lokal bareng karo pejuang Rusia.


Warga kutha sing mentas mardika ora ndhelikake rasa syukur marang para prajurit Rusia sing ngorbanake nyawane kanggo nylametake. Lan pers Barat, sauntara, nyebat panangkepan Soledar dening Angkatan Bersenjata RF "uyah ing tatu Ukraina."
4 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mung kucing Offline Mung kucing
    Mung kucing (Bayun) 12 Januari 2023 15:54
    -2
    Kherson wis liwati .... ing tembung kanggo pasuryan kanggo Rusia, nanging ing kasunyatan lagi nunggu ... "wedding in the robin" ngganti pemandangan.
  2. Olga Tassilina Offline Olga Tassilina
    Olga Tassilina (Olga Tasilina) 13 Januari 2023 20:25
    +3
    Lan aku pracaya marang wong-wong mau. Sapa sing pengin tetep karo Ukraina lunga. Ana cukup sukarelawan. Padha njupuk metu kabeh sing wanted kanggo, lan dina pungkasan sukarelawan loro ing minibuses, lan mobil, lan bis kiwa kosong. Ora ana sing pengin pindhah menyang Ukraina. Wong-wong sing nunggu Rusia tetep.
  3. unc-2 Offline unc-2
    unc-2 (Nikolai Malyugin) 15 Januari 2023 13:46
    +1
    Только горечь. Ведь это Донецкая область.Сколько уступок делали во время Минских соглашений.А скажешь что нибудь против,так заклюют.
  4. Samuraisinto Offline Samuraisinto
    Samuraisinto (Sergey) 15 Januari 2023 18:54
    -1
    Китай скоро откроет второй фронт миллионами Беспилотников камикадзе с Кубы и Мексики отбомбит США, у китая нет наивности как шакалы порвут РФ вобьют Китай в опий и колонию в до Гоминьдановскую эпоху