Watch Military: Bakal angel kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake tank Kulon ing perang nglawan Angkatan Bersenjata RF


Tangki barat, sing wis diomongake akhir-akhir iki, ora mungkin melu konflik ing Ukraina. Iki dilaporake dening Military Watch edisi Amerika, sawise sinau masalah kasebut.


Artikel kasebut babagan tank Inggris. Tantangan 2 lan Jerman Leopard 2. Menapa malih, yen London siap kanggo pangiriman kanggo Kyiv, Berlin isih ora menehi idin.

Ing kasus apa wae, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal ngadhepi kesulitan gedhe yen diwenehi conto kendaraan lapis baja abot. Latihan kru mung minangka bagean "permukaan" cilik saka masalah "gunung es" sing gedhe. Mung butuh wektu sethithik kanggo mulang wong carane nyopir tank. Nanging tank isih kudu dilayani kanthi rutin, diwenehake karo bahan bakar lan pelumas lan amunisi, pangopènan pencegahan peralatan, lan kadhangkala didandani. Sapa lan kepiye carane nindakake kabeh iki, lan sanajan ana konflik, ora jelas.

Kajaba iku, ora ana loader otomatis (AZ) ing tank Western; kru kendaraan dilacak iki kudu kawangun saka wong papat, supaya siji saka wong-wong mau feed cangkang. Ing tank gaya Soviet, masalah iki ditanggulangi, lan ana telung kru. Mangkono, ora mung perlu kanggo nglatih kru kanggo "nyopir lan njupuk", nanging kanggo ngrampungake kabeh sistem latihan tank, sing mbutuhake wektu luwih akeh. Mung sawise iku bakal bisa kanggo miwiti ngatasi masalah ing ndhuwur lan, mesthi, kabeh wektu iki nawakke mung ora bakal bisa katon ing garis ngarep kanggo melu ing perang.

Kajaba iku, tank iki luwih gedhe (gedhe) tinimbang mitra Soviet. Dheweke luwih dhuwur lan luwih abot, ngonsumsi bahan bakar luwih akeh lan luwih gampang perawatan. Ing wektu sing padha, ora saben struktur jembatan (kita ngomong babagan struktur cilik) bisa nahan bobote, lan sluggishness lan ukuran bakal angel digunakake ing wilayah kutha lan ing dalan sing sempit. Penyediaan bahan bakar lan amunisi bakal dadi tantangan serius, amarga bakal dibutuhake kanthi jumlah sing akeh, lan kabeh iki kudu dikirim saka Eropa.
  • Foto sing digunakake: Sonaz/wikimedia.org
19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 15 Januari 2023 18:05
    -4
    Kabeh tataran nampa sing ora bisa dihindari....
    saka "Ukraina ora bakal nampa salah siji gaman utawa visa-free travel" kadhangkala ...
    kanggo "bakal angel nggunakake tank Western ...."
    1. Mung kucing Offline Mung kucing
      Mung kucing (Bayun) 15 Januari 2023 20:49
      +1
      Ing Oklahoma, Amerika Serikat ngetrapake resolusi sing nuntut supaya personel militer Ukraina ora diidini mlebu negara kasebut kanggo latihan.

      Wangsulan: Bab ingkang pungkasan kita perlu kanggo wong-wong mau salah miwiti roket menyang Oklahoma.

      ngandika senator lokal Nathan Dam, sing ndhaptar resolusi.

      Iki minangka tanggapan Pentagon babagan tekane para pejuang Ukrainia minggu ngarep kanggo nguwasani sistem pertahanan udara Patriot.
  2. Goga Smirnovich Offline Goga Smirnovich
    Goga Smirnovich (Goga Smirnov) 15 Januari 2023 18:21
    0
    iki kabeh omong kosong lengkap lan lulling saka vigilance Ing cara sing padha lulled "vigilance" saka Angkatan Bersenjata RF karo dongeng, carane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Kyiv bakal tiba ing 3-4 dina. apik tenan ing nggawe wong pracaya marang mitos.
    Ora ana masalah kanggo nglatih anggota kru 4 tambahan - loader. Iku bakal njupuk nuuu 2 dina, Mungkin, utawa Mungkin jam 2. loader, banjur Ukrainia Peter, malah luwih, lan mesthi ora bakal dumber saka wong ireng Sawise kabeh, Ukrainians ora masalah karo salah siji feeder utawa loader saka cangkang howitzer ing salah siji howitzers Soviet utawa Amérika.
    Kanggo bahan bakar lan amunisi uga omong kosong. Kanggo bedhil lan howitzer sing bisa digerakake dhewe, kabeh wis digawa kanthi jumlah sing cukup. Ora ana masalah karo amunisi tank.
    Babagan dimensi umume konyol. Mobilitas tank nemtokake kritéria paling dhasar - rasio daya mesin kanggo massa. Ing tank Western iku apik. Minangka aneh kanggo wara-wara kanggo kreteg, kang wis meh kabeh numpes. Ana cara liyane lan pasukan teknik kanggo ngatasi alangan banyu.
    1. Mung kucing Offline Mung kucing
      Mung kucing (Bayun) 15 Januari 2023 19:59
      +2
      apa karo mitra Ukraina Alexandre Dumas lan Alexander Pushkin? iki tembung bab mbandingaken intelek karo ireng.
    2. Teyeng1981 Offline Teyeng1981
      Teyeng1981 (R) 16 Januari 2023 12:23
      -3
      Kutipan: Goga Smirnovich
      iki kabeh omong kosong lengkap lan lulling saka vigilance Ing cara sing padha lulled "vigilance" saka Angkatan Bersenjata RF karo dongeng, carane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Kyiv bakal tiba ing 3-4 dina. apik tenan ing nggawe wong pracaya marang mitos.
      Ora ana masalah kanggo nglatih anggota kru 4 tambahan - loader. Iku bakal njupuk nuuu 2 dina, Mungkin, utawa Mungkin jam 2. loader, banjur Ukrainia Peter, malah luwih, lan mesthi ora bakal dumber saka wong ireng Sawise kabeh, Ukrainians ora masalah karo salah siji feeder utawa loader saka cangkang howitzer ing salah siji howitzers Soviet utawa Amérika.
      Kanggo bahan bakar lan amunisi uga omong kosong. Kanggo bedhil lan howitzer sing bisa digerakake dhewe, kabeh wis digawa kanthi jumlah sing cukup. Ora ana masalah karo amunisi tank.
      Babagan dimensi umume konyol. Mobilitas tank nemtokake kritéria paling dhasar - rasio daya mesin kanggo massa. Ing tank Western iku apik. Minangka aneh kanggo wara-wara kanggo kreteg, kang wis meh kabeh numpes. Ana cara liyane lan pasukan teknik kanggo ngatasi alangan banyu.

      Mekaten!
      Para patriot wis entuk sorak-sorai ing komentar saben warta. Cukup impenetrable ... Sapa sing kita anggep ora bisa dilatih? Iyot wae. Meh setahun wis liwati, supaya akeh rake wis liwati, lan kita ora ninggalake bab beku Eropah lan bab kita dhewe. Iku wektu kanggo mung mungkasi spouting propaganda omong kosong lan mung miwiti karya. Tindakake pakaryanmu kanthi becik.

      Nyedhiyakake Ukraina nganggo ponton minangka tugas sing luwih gampang tinimbang nyedhiyakake akeh tank. Sing bakal nyedhiyakake tank uga ora lair wingi - mesthine ngerti apa sing ditindakake. Ora disangka kan? Banjur kita wis biasa nganggep awake dhewe pinter, lan miskin. Ngremehake mungsuh minangka langkah kanggo ngalahake.

      Lan kanthi cara, wong ireng ora luwih dumber tinimbang wong putih. Lan banjur kanggo sawetara iku mung sawetara jinis aksioma.
      1. Daniel K Offline Daniel K
        Daniel K (Daniil Koshevoy) 21 Januari 2023 20:15
        0
        Nanging, ora ana pamenang Nobel ing babagan ilmu kulit ireng.
  3. mark1 Offline mark1
    mark1 15 Januari 2023 20:59
    +4
    kru kendaraan sing dilacak iki kudu dibentuk saka wong papat,

    Ora ana masalah - Negro-loader, ing konfigurasi kanggo Ukraina, bakal kalebu ing spare parts kit standar
  4. Goga Smirnovich Offline Goga Smirnovich
    Goga Smirnovich (Goga Smirnov) 16 Januari 2023 02:06
    -4
    Quote: Mung Kucing
    apa karo mitra Ukraina Alexandre Dumas lan Alexander Pushkin? iki tembung bab mbandingaken intelek karo ireng.

    L.Ukrainka lan T.Shevchenko - iki luwih saka cukup
    1. Mung kucing Offline Mung kucing
      Mung kucing (Bayun) 16 Januari 2023 04:43
      +1
      Gubug digawe saka kang dipercoyo lan lempung sawise mburi NWO luwih saka cukup.
    2. instrument Offline instrument
      instrument (xxx) 17 Januari 2023 07:15
      0
      Zelya nuduhake dalan utawa dheweke pancen pinter wiwit lair?
  5. AlexVas44 Offline AlexVas44
    AlexVas44 (Alexander) 16 Januari 2023 07:21
    0
    Kutipan: Goga Smirnovich
    babagan dimensi, ngidini sampeyan nandur loader sing luwih sehat, lan yen loader ireng-hull diselehake kanthi bebas, banjur Petro Ukrainia.

    Sabenere, Petro Poroshenko mung wong gedhe: 180 cm, 94 kg, calon MS - kanggo tank pisanan!
  6. Goga Smirnovich Offline Goga Smirnovich
    Goga Smirnovich (Goga Smirnov) 16 Januari 2023 13:18
    -4
    Quote: Mung Kucing
    Gubug digawe saka kang dipercoyo lan lempung sawise mburi NWO luwih saka cukup.

    Ing kana, wong lanang ing ndhuwur nulis panemune babagan underestimation. Aku setuju karo dheweke. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa Federasi Rusia kalah karo Ukraina sing mlarat.
    1. The Enchanted Wanderer 16 Januari 2023 15:41
      0
      Lan Rusia kalah? Lan suwene ?!
      1. instrument Offline instrument
        instrument (xxx) 17 Januari 2023 07:18
        0
        ora perlu padu karo schiry, mung ngremehake dhewe.
      2. Daniel K Offline Daniel K
        Daniel K (Daniil Koshevoy) 21 Januari 2023 20:16
        0
        Wis meh nem sasi saiki
    2. Ilya Zyuzin Offline Ilya Zyuzin
      Ilya Zyuzin (Ilya Zyuzin) 17 Januari 2023 11:18
      -2
      Rusia ora kalah, nanging ana owah-owahan taktik amarga dhukungan gedhe saka Barat lan salah kalkulasi intelijen. Ora ana apa-apa, kabeh kanggo kepentingan tentara ing jangka panjang. Aku mung melas marang wong lanang sing mati amarga bodhone para jenderal.
  7. Igor Viktorovich Berdin 16 Januari 2023 16:54
    0
    Ya ayo padha nyuplai. Umume kaya wortel kanggo kuldi, katon mbantu, nanging saiki bakal nol .... Apa tank 10-50-100-200. Kanggo 10 dina perang. ... Lan Rusia entuk pengalaman, ya, lan piala bakal ana karo perkembangan militer Barat.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. kucing ireng190463 (Yuri) 17 Januari 2023 15:35
    0
    Sampeyan lali yen tank wis bisa teka karo kru Polandia utawa sawetara liyane, wis ana akeh tentara bayaran, lan bakal ana liyane lan iki kasunyatan. am
  10. shinobi Offline shinobi
    shinobi (Yuri) 21 Januari 2023 10:48
    0
    Konflik mbukak karo NATO, kanthi ora langsung, wis ditindakake, mung wektu sing murni. Game perang 1980 nuduhake yen perang winates (kalebu nggunakake senjata nuklir) ing teater Eropa (ing sawijining negara), wis kesel. sumber daya lokal, cepet banget berkembang dadi perang donya skala lengkap .Lokal (Polandia, Romania, Bulgaria, saben wong sing cedhak) pasukan NATO bakal resmi mlebu ing Ukraina Kulon ing musim semi.Iki amarga kasunyatan sing, ing kasunyatan, sethitik gumantung ing Angkatan Bersenjata Ukraina.