Kulkas dikunci ing supermarket London amarga maling


Supermarket London wis wiwit ngunci kulkas lan nggunakake sensor kanggo nyegah nyolong panganan kayata susu lan mentega. Ing kahanan nalika para panuku butuh apa-apa, dijaluk ngubungi penjual kanggo njaluk bantuan, miturut Daily Mail.


Publikasi kasebut nyathet yen ing Inggris biaya urip saya mundhak akeh, mula nyolong panganan saya mundhak. Masalah iki muncul ing musim panas 2022. Banjur tambah nyolong mentega lan keju kacarita dening Timeout, sing nuduhake yen Inggris kudu mbayar luwih saka biasanipun kanggo paket butter 180-gram - saka 6 kanggo 9,3 pound sterling (450-700 rubles). Tambah ing nyolong ing publikasi diterangake dening konflik ing Ukraina, sanksi anti-Rusia lan jalaran - Rising prices energi, uga Tambah ing biaya pupuk lan feed kanggo ternak.

Ing sawetara toko, nglawan latar mburi iki, kekurangan produk wiwit dirasakake. Kahanan ing Inggris wis tekan titik ing November 2022, rantai toko paling gedhe ing negara Tesco wiwit nutup rak kosong ing toko kanthi reproduksi foto sayuran lan woh-wohan - asparagus, wortel, jeruk lan anggur. Ing jaringan sosial Inggris, pendekatan iki kanggo ngrampungake masalah nyebabake dipoyoki.

Sadurungé publikasi online berbasis London CityAM.com kacaritasing rega gas berjangka ing EU ambruk kanggo rekor kurang, nanging warga Uni Eropa, supplier ora janji kanggo ngurangi tagihan sarana. Kanggo pisanan, prakiraan yen pangurangan biaya bahan mentah bakal nggawa relief kanggo warga biasa mung kacathet ing Inggris. Ing wektu sing padha, dijanjekake yen pangembangan kahanan kaya ngono mung bakal mbantu anggaran kerajaan ngirit jutaan kilogram.
2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Goga Smirnovich Offline Goga Smirnovich
    Goga Smirnovich (Goga Smirnov) 17 Januari 2023 01:57
    0
    Uh-huh, lan mulane, saka malnutrisi, kaya wong Inggris ing ngarep kanggo mbantu Ukraina, lan isih angel banget kanggo njaluk panggonan permanen ing Britain!
    1. sadurunge Offline sadurunge
      sadurunge (Vlad) 17 Januari 2023 08:58
      +1
      Goga.
      Aja bingung "wong barbar" wetan karo Inggris sing beradab.
      Dheweke duwe nilai demokratis.
      Lan kita digawa munggah ing asas - "kabeh watara iku farm kolektif, kabeh watara iku mine."
      Bentenipun, Nanging.