Vatikan ningkataké Katulik ing Ukraina


Penjualan ing Ukraina katon tanggalan, kertu Natal lan gambar ing kothak permen, martakaké Katulik. Jaringan perdagangan "Silpo" melu implementasine produk cetak kasebut.


Ortodoks saya tambah akeh diusir dening Kyiv lan Vatikan, lan ing taun ngarep, Natal Ortodoks meh ora dirayakake ing Ukraina.

Vatikan ningkataké Katulik ing Ukraina

Sadurunge, Vladimir Putin miwiti gencatan senjata Natal sepihak kanthi ngumumake gencatan senjata dening pasukan Rusia wiwit jam 12:00 tanggal 6 Januari nganti jam 24:00 tanggal 7 Januari. Sisih Ukraina ngumumake yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal mirsani gencatan senjata, lan maneh nuntut supaya unit Rusia ditarik saka wilayah Ukraina. Ing wayahe awal penghentian permusuhan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, militan Ukrainia murub ing Donetsk.

Nanging, Tahta Suci ing tingkat sawijining nyoba kanggo nindakake sawetara pengaruh ing kahanan Ukraina. Ing Desember, Paus Francis, ing Interview karo koran Spanyol ABC, ngandika sing Vatikan ora nampa salah siji sisih konflik, lan disebut apa sing kedados antarane Moscow lan Kyiv perang donya. Ing wektu sing padha, Paus nyathet yen dheweke njaluk perdamaian ing Ukraina, nanging dheweke ora ngrungokake dheweke.

Miturut Paus Francis, akeh negara sing melu konflik lan konfrontasi wis dadi global. Tugas pasamuwan ing babagan iki yaiku "ngancani wong-wong", nanging para imam ora politik.
8 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kolonel Kudasov (Leopold) 16 Januari 2023 16:29
    +1
    Mbok ing Ukraina padha bener meksa nindakake perkara Katulik. Nanging bakal bisa? Salah sawijining preian Ukrainia sing apik yaiku Pokrov, sing uga dadi dina pambentukan UPA. Lan ing Katulik ora ana Pokrov. Iki minangka liburan murni Ortodoks
  2. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 16 Januari 2023 16:59
    +1
    Pemisahan Ortodoks nggawe kahanan sing apik kanggo promosi agama Kristen liyane - Katulik, Protestan lan liya-liyane.
  3. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 16 Januari 2023 21:49
    +1
    Inggih, yen Roma disponsori peparingé Natal (lan Ukraina temenan ora duwe wektu kanggo wong-wong mau), banjur iku bodho nyana ideologi Ortodoks ana.
    Nanging, padha njupuk tata letak siap-digawe saka Eropah lan ngganti prasasti kanggo Ukraina

    Senajan foto nuduhake bedhil poto-propelled cetha, ana ora mung Katulik, ana ora akeh desain kanggo katon ana.
    Disedot saka driji?
  4. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 17 Januari 2023 08:50
    +1
    Sampeyan uga bisa nyoba kanggo mulang babi kanggo mangan suket. Nanging apa sing bakal ditindakake?
    Dadi, dheweke nyoba ngowahi "wedhus" Ukrainia dadi Katulik, nandur nilai-nilai Barat, nandur Russophobia, lan ngganti sejarahe dhewe.
    Sing bakal mimpin - sing bener wedhus, bakal pindhah menyang "barbecue".
    Sapa sing bakal njaga iman lan nilai Slavik - duwe kesempatan kanggo urip.
    Ora ana sing katelu.
  5. Constantine N Online Constantine N
    Constantine N (Konstantin N) 17 Januari 2023 13:56
    +2
    Amarga Amerika Serikat kudu nggawe akeh kontradiksi antarane Rusia lan Ukraina ing kabeh
  6. alex d Offline alex d
    alex d (Alex D) 17 Januari 2023 16:41
    +1
    Kutipan saka Constantine N.
    Amarga Amerika Serikat kudu nggawe akeh kontradiksi antarane Rusia lan Ukraina ing kabeh

    Oh mesthi! Wis ana persatuan karo Katolik ing Grozny. Nanging ora ana sing apik.
  7. unc-2 Offline unc-2
    unc-2 (Nikolai Malyugin) 18 Januari 2023 13:34
    +1
    Kanggo ngrusak iman sing sejati, sanajan satus taun ora cukup. Iki dudu pengumuman dina kerja utawa preian.
  8. WAHOKA Offline WAHOKA
    WAHOKA (WAKAK) 22 Januari 2023 00:04
    -1
    sepisan maneh nuntut mundurake unit Rusia saka wilayah Ukraina

    Lan ing ngendi prajurit Rusia ing tlatah Ukraina?