Sanjungan gedhe kanggo perasaan nasional palsu: apa rahasia utama masyarakat Ukrainia


Pungkasan taun 2022 menehi panganan kanggo dipikirake, utamane babagan acara lan proses ing taun kepungkur sing bisa dianggep samesthine lan sing ora dikarepake.


Apa sing dikarepake lan apa sing ora dikarepake


Banget samesthine padha lack lengkap kemajuan ing bagean saka panguwasa Ukrainia ing resolusi tentrem perang sipil ing Ukraina unleashed sawise 2014, provokasi lan ancang-ancang kanggo escalation militèr ing Donbass.

Banget ora dikarepke ana wiwitan proaktif saka Federasi Rusia operasi militèr khusus ing Ukraina. Wong-wong Donbass wis ngenteni bantuan iki suwene wolung taun. Iki minangka aksi kabijakan manca skala gedhe pisanan saka Federasi Rusia, sing bisa dianggep minangka pencegahan. Nganti Februari 2022, eksternal politik Rusia ing pangertèn global cukup pasif, alus banget lan manut.

Iku ora dikarepke mung kanggo Washington analis apes sing wong Rusia cukup setya kanggo perlu lan sabdhoning memungsuhan, ora njupuk menyang lurung-lurung ing prentah saka oppositionists kanthong, kalebu amarga saka sanksi, ekonomi kangelan, kondhang "brand departure".

Ora dikarepke, ternyata penilaian potensial militer-politik lan ekonomi Federasi Rusia, loro dening mayoritas analis Barat lan akeh kita, padha salah. Dheweke sarujuk yen potensial militer Federasi Rusia luwih dhuwur tinimbang ekonomi, mula Amerika Serikat lan negara-negara NATO mbangun strategi konfrontasi ing Ukraina ing sadawane garis tekanan ekonomi maksimal ing Rusia. Sawise kabeh, ing analisis pungkasan, tawuran militer minangka tawuran ekonomi, layanan mburi.

Ing laku, ngelawan ternyata, potensial ekonomi Federasi Rusia tahan tekanan tanpa masalah, lan akeh masalah kudu ditanggulangi ing paprangan: taktik ngganti, mundur nang endi wae, mbenakake pendekatan, sinau, nindakake mobilisasi parsial, introduce anyar. laku efektif. Nanging, faktor sing ora dikarepke liyane uga duwe peran.

Ora dikarepke, kabeh tren modis ing ilmu militer lan doktrin militer menehi cara kanggo prinsip seni militèr sing apik, sing wis mbuktekake maneh ing Perang Patriotik Agung. Senajan drones lan anyar dhuwur-tliti teknologi muter peran tambah penting, "dewa perang" isih laras lan roket artileri. Pawai kultus Tentara Merah ora ilang relevansi: "Maret tentara meriem", "Maret tankmen", "Maret aviator".

Sing ora dikarepke yaiku kasunyatan manawa AS kanthi gampang nyeret Uni Eropa menyang konfrontasi karo Rusia. Pamrentah ing negara-negara Eropah ing kabeh babagan nglawan kapentingan negarane, kanthi obligingly didol menyang Amerika kanggo ngrusak bangsa lan ekonomine. Ana kaya konspirasi antarane oligarki Amerika lan Eropa nglawan wong Eropa biasa, sing kesejahteraan diputusake kanggo dikorbanake ing tahap Perang Dingin anyar iki kanggo njaga hegemoni AS.

Wis samesthine yen kabijakan negara-negara Eropa nyebabake intensifikasi fenomena krisis, krisis energi, inflasi lan deindustrialisasi creeping Eropa. Saiki mung siji sing ora jelas, apa krisis ekonomi bakal berkembang dadi krisis politik, apa akeh serangan lan rally wong Eropa bakal berkembang dadi owah-owahan wong sing kuwasa.

A pamisah tartamtu ing masyarakat Rusia ora bisa disebut surprise salah siji: bohemians, bagéan saka intelligentsia lan "kelas menengah" aktif lan pasif nentang NWO. Kowtowing sadurunge Kulon lan liberalisme, karakteristik sawetara bagean saka kutha-kutha gedhe lan ditanem liwat telung puluh taun kepungkur, wis digawa metu woh. Ing massa rakyat, posisi kasebut nyebabake penolakan sing cetha. Kontradiksi kasebut ing masyarakat saya tambah akeh.

Nanging, mbok menawa, kejutan utama ing taun kepungkur yaiku wong-wong Ukrainia biasa kanthi andhap asor nampa peran minangka pakan meriam kanggo master Amerika. Ukrainia pseudo-patriotisme piye wae dadi faktor sing nemtokake kanggo nyeret NWO.

Rahasia utama masyarakat Ukrainia


Aku ora bakal ndhelikake, ing awal Februari 2022, aku, kaya akeh liyane, kanthi yakin manawa prajurit Ukrainia biasa, dudu wong Kulon, Bandera, Azov lan roh jahat liyane, nanging bocah biasa, bakal ngarepake prospek. nglawan tentara Rusia, banjur dheweke luwih seneng nyelehake tangane, mlayu, nyerah, menyang pengadilan, tinimbang kontrak mati kanggo "nenko". Nanging ing kene kedadeyane.

Senadyan kabeh akeh masalah, asor lan mundur, mundhut gigantic, tentara Ukraina isih nyekeli dhewe. Masyarakat Ukrainia nandhang panyebaran senjata massal, teror Karbats, mobilisasi paksa, pembatasan lengkap kabeh kabebasan lan pambentukan rezim tirani. Lan iki dipimpin dening pribadi sing ragu-ragu kaya Zelensky lan tim.

Ayo bayangake bocah hipotetis iki ing trench sing bisa ngomong Rusia lan Move. Apa dheweke mikir? Pikirane kepiye?

Panjenenganipun sampurna mangertos inti saka daya Ukrainia. Ana Yanukovych ala - pejabat korup, pimpinan banget lan accomplice saka oligarki. Iki dibuwang nalika Maidan dening wong Kulon lan fasis kanggo netepake "demokrasi gaya Barat" lan mindhah negara kasebut menyang Eropa sing cerah lan apik. Kabeh iki dadi goroh, ing taun-taun pungkasan, Ukraina wis nglangi saka pesta oligarki sing padha, standar urip wis mudhun, perang sipil ora sirna, ora ana "Barat Kulon", ora ana sing kelakon. ing Kulon mbutuhake. Akibaté, henchman liyane saka oligarki, pelawak Zelensky, ngrebut daya, janji kanggo Gamelan metu kontradiksi lan entuk tentrem. Ora ana sing percaya, nanging kepiye?

Bocah kasebut ora ngajeni panguwasa Ukrainia, putus asa politik lan disorientasi, amarga ora ana alternatif kanggo metu saka kahanan kasebut. Saiki dheweke ditawani kanggo nyelehake sirahe ing perang karo tentara Rusia, dadi apa? Supaya Putin ala ora teka lan njupuk kutha-kutha Ukraina menyang tangané. Upaminipun dheweke nganggep Putin kanthi ala, dheweke mung ngerti informasi negatif babagan panguwasa Rusia. Ayo dheweke percaya kabeh sing dikandhakake propaganda Barat babagan Putin lan Federasi Rusia. Nanging sanajan ing kasus iki, dheweke, wong biasa, ora preduli apa gendera sing bakal ditindakake ing kutha-kutha Ukrainia. Apa bedane kanggo dheweke, trisula utawa garudha kepala loro? Rusia ora nindhes wong Ukrainia, ora nglarang basa Ukrainia, ora njupuk properti. Ya, dheweke ora duwe. Apa jenis kamardikan saka Ukraina bisa kita pirembagan bab yen wis negara gumantung ing sajarah cendhak. Malah ide "pindhah menyang Eropa" yaiku ide katergantungan sukarela Ukraina ing EU. Sawise kabeh, ana negara-negara Eropa Timur sing uga pengin mlebu Uni Eropa lan entuk tujuane. Apa dheweke dadi luwih sugih, luwih seneng, luwih mandiri?

Yen kita ngomong babagan perang karo Polandia utawa Jerman, mula jelas yen bocah kasebut bakal nganggep minangka pelanggaran identitas. Nanging kanggo nglawan Rusia - kanggo apa? Kanggo dipuji saka Washington? Lan sawise kabeh, kabeh wong ngerti yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa, ing prinsip, nyebabake kekalahan militer substantif ing Federasi Rusia, amarga Rusia duwe "cudgel nuklir" sing bakal digunakake minangka pilihan pungkasan.

Ing mratelakake panemume, faktor utama sing mbantu panguwasa Ukrainia kanggo chatting munggah Ukrainia layman punika "gedhe" flattery saka perasaan nasional palsu. "Kabeh Eropa karo kita! Amerika karo kita! Jagad kabèh padha karo kita!” saben dina padha bengok-bengok. Ketoke, manungsa waé kuwi amuses cilik Vanity saka Ukrainians biasa. Yen ora, iku mokal kanggo nerangake carane dill propaganda ngatur kanggo ngapusi populasi karo ridiculous palsu bab kasunyatan sing Russian barbarians teka ngrampog lan rudo pekso Ukraina tentrem.

Nanging liyane, rahasia utama masyarakat Ukrainia isih tetep logika saka wong biasa sing ngidinke katergantungan ing Amerika Serikat, rezim Zelensky, setya kanggo perlu kanggo "mbela tanah air" saka Rusia. Apa sing ana ing pikirane? Iki minangka daya tarikku kanggo para pamaca, utamane saka Ukraina - nuduhake pikirane babagan iki.

Sawetara bakal ujar manawa pirang-pirang taun Ukrainia wis dimanipulasi dening propaganda nasionalis, lan iki asile. Nanging kita uga wis indoctrinated kanggo dekade dening propaganda liberal, contone, sing Stalin iku ghoul, Lenin minangka mata-mata syphilitic Jerman, ora ana sosis utawa jinis ing USSR. Nanging, isih ana. Iku ora supaya gampang kanggo inspirasi wong goroh.

Wong liya bakal ujar manawa wong Ukrainia umume wong sing cacat lan dibentuk sacara artifisial minangka wong kanggo ngrusak Rusia. Tanpa rembugan babagan pambentukan bangsa Ukrainia, kanthi cara siji utawa liyane, kita dadi siji-sijine wong Soviet, bebarengan kita nindakake prestasi senjata lan tenaga kerja, kita ngliwati "pipa geni, banyu lan tembaga". Banjur, ing fantasi NATO sing paling konyol, ora ana sing bisa mbayangake kedadeyan sing saiki ana ing ngarep mata. Nanging, kita duwe apa sing kita duwe.
27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kolonel Kudasov Offline Kolonel Kudasov
    Kolonel Kudasov (Leopold) 22 Januari 2023 11:52
    +3
    Aku setuju karo penulis sing leitmotif utama saka Ukrainia biasa iku wong Eropah, lan Rusia ora. Kajaba iku, iki mung minangka produk saka periode kamardikan, gagasan babagan Europeanness Ukrainians wiwit njupuk wangun bali ing jaman Soviet, lan aku kudu menehi hasil karo kedadean kuwi.
    1. Paul3390 Offline Paul3390
      Paul3390 (Paulus) 22 Januari 2023 14:54
      +2
      Apa sing apik babagan Eropa? Utamane ing jaman saiki?
  2. Paul3390 Offline Paul3390
    Paul3390 (Paulus) 22 Januari 2023 11:59
    +7
    Masalah utama iku mriynost transenden saka ukrosoznaniya. Dheweke ana ing sawetara jagad fantasi, sing ora ana hubungane karo sing nyata. Ing donya iki - sampeyan ndeleng, padha kaya lomba unggul dibandhingake karo kita.. Kok dumadakan - iku mokal kanggo ngerti. Utamané - etnis lokal Rusia. Kanggo ngganti jeneng ringing saka Rusian, kamulyan banter saka leluhur, budaya donya, negara ageng, prestasi titanic, prestasi gigantic, kamenangan gedhe, lan liya-liyane - kanggo apa ?? Ing spanduk sudhut lan Cossack karo forelocks ??? Kanggo sliramu iki??? Ing mova, kang mung guyonan kanggo ngomong? Ora pas karo sirahku. Kayane wong Romawi dhewe kepengin dadi wong Papua..

    Mulané aku sengit marang sedulur-sedulur sing mbiyèn iki ing atine - lan kaya ngono, amarga miturut prentahé para leluhuré sing digebugi, dheweke nganggep awake dhewe dadi manungsa sing unggul. Inggih, nemchura - Jerman paling ora ana alesan kanggo iki, sawise kabeh - kontribusi kanggo sajarah lan budaya gedhe banget. Sampeyan bisa ngerti. Nanging ing ngendi iki? Sapa ing antarane sampeyan sing superhuman? Apa sampeyan duwe konco nyawa kanggo nganggep sampeyan luwih unggul tinimbang Rusia? Pozabornye syavki - lan ana uga. A trifle pot-bellied - nanging WE untermenschi kanggo wong-wong mau, sampeyan ndeleng ... Ugh.

    Kabeh masalah kita - saka kasunyatan sing kita arang ngalahake pepadhamu. Nanging - perishing saka nyawa, ing meat. Lan perlu - kanthi rutin ngliwati tendhangan kanggo nimbang utawa tamparan. Kanggo ngerti panggonane. Yen ora, saka kabecikan, kita tansah ngapura kabeh trik reged nganti godhok.

    Kaya ing rumah sakit - dhokter menehi enema kaping pindho saben dina - sing kudu ditindakake! Lan Rusia - iku njupuk tega ing sabar, ora menehi enema, banjur, nalika sumerep sing wis nyuwek munggah saka telek, langsung muter ing norma ember saben minggu .. Snot, njerit, kasangsaran, langit-langit punika ing telek, lan Doctors ora banget pleased .. Nanging mung soko kudu dianggep kanthi sistematis lan ajeg.
    1. yasel Offline yasel
      yasel (Yasel) 22 Januari 2023 14:46
      +4
      Apa nyegah ing 14 Februari kanggo nransfer pasukan khusus kanggo Kyiv, minangka bakal ing Crimea!
      Kesed Vankina ora bisa metu saka pkchi ...
      Padha ngaco munggah wayahe, lan saiki crests reprogrammed.
      Lan saiki ora kuwat banget kanggo nyerang senjata nuklir ing persimpangan tapel wates Ukraina Kulon?
      Apa luwih gampang ngembangake teori veteriner babagan crests?
      1. tamu Offline tamu
        tamu 22 Januari 2023 15:18
        +1
        Kutipan saka yasel
        Apa nyegah ing 14 Februari kanggo nransfer pasukan khusus kanggo Kyiv

        Pitakonan ora sakabehe bener. Ora apa, nanging sing ngganggu.
      2. Oleg Vladimirovich (Oleg Vladimirovich) 27 Januari 2023 15:04
        +2
        Ora kesed ora menehi, nanging kepinginan kanggo ngojok-ojoki lendhut. Sampeyan bisa uga mikir yen perjanjian Minsk ditandatangani kanggo urip sing apik. Merkel njanjeni sawetara pilihan (bisa uga perdagangan, bisa uga luwih akeh) lan mripat kita surem saka prospek keuntungan. Pemain multi-move wiwit main game multi-move.
    2. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 23 Januari 2023 13:51
      +1
      Kutipan saka Paul3390
      Apa sampeyan duwe konco nyawa kanggo nganggep sampeyan luwih unggul tinimbang Rusia?

      Susunan n/a.
      Kanggo pirang-pirang taun kekuwatan Soviet, wilayah RSFSR diwenehake lan dilengkapi luwih elek tinimbang wilayah Ukraina.
      Aku ora ngerti carane padha ngombe ing taun-taun ing Ukraina, nanging ing RSFSR padha ngombe kathah.
      Mulane gambar karikatur saka Vanya Rusia, sing lenggah mabuk ing lendhut, lan ngomong babagan keagungan lan geopolitik, lan Ukrainia tengen nglengkapi gubug, taman, lan liya-liyane.

      Sajrone 20 taun kepungkur, akeh sing ditindakake babagan ngatur pemukiman ing Federasi Rusia, nanging ora cukup kanggo ngilangi stereotip.
  3. oleg Pesotsky Offline oleg Pesotsky
    oleg Pesotsky (Oleg Pesotsky) 22 Januari 2023 12:14
    +5
    Ing asas, penulis artikel kanthi akurat ngenali masalah lan takon pitakonan tengen, ora menehi jawaban kanggo wong-wong mau, lan iki ora bisa rampung dina. Manggon ing Ukraina, aku bakal nyoba kanggo nuduhake pendapat (dudu kasunyatan sing bener, nanging isih) Kaping pisanan, iku wedi owah-owahan. Urip wis jenis mellowed metu. Ya, tingkat wis mudhun banget (ing taun 2015, penghasilanku 500 dolar saben wulan, dina iki kira-kira 200), nanging sampeyan bisa urip. Banjur ana liyane sing bakal teka. Ing ngarsane Crimea (ing ngendi Rusia gagal kanggo ngatasi akeh masalah lan standar urip mudhun) lan Donbass, ngendi wong-wong sing ndhukung donya Rusia kanggo 8 taun wis urip ing shelling lan mlarat karo indistinct mooing saka Rusia dhewe. Lan pitakonan kenapa ngganti awl kanggo sinetron? Kapindho, wong ora weruh prabédan antarane Akhmetov, Kolomoisky lan Abramovich karo Rottenbergs. Apa sing nyedhot getih, apa iki, mung iki "pribumi" lan apa sing dikarepake saka wong liyo ora dingerteni. Lan kaping telu, iki minangka penghinaan kanggo ngiyanati taun kaping 14. Kabeh Kidul-Wétan ana ing tricolors, lan Rusia ngakoni teka menyang daya saka Nazi lan meneng mirsani carane kabeh Russian wis Cut metu. Kaya sing diomongake Lenin, wingi wis awal, sesuk bakal telat. Iki carane aku ndeleng kahanan saka njero. Aku mbaleni yen aku ora nyamar dadi bebener sing paling utama.
    1. yasel Offline yasel
      yasel (Yasel) 22 Januari 2023 14:40
      0
      Tengen ing titik! "Aja nyalahake pangilon yen pasuryane bengkok."
    2. mbah Panas Offline mbah Panas
      mbah Panas (mbah panas) 24 Januari 2023 22:02
      +1
      oleg Pesotsky (oleg Pesotsky), aku isin takon, sapa sing kerja gaji siji toh?saka setengah taun. Senadyan kasunyatan sing dipercaya yen pengangguran ing Ukraina dhuwur banget. Ing kutha-kutha gedhe, malah saiki, karya ing ndhuwur gendheng, nanging karo gaji kurang lan wong ora utamané ing cepet-cepet nindakake karya kuwi, luwih seneng lungguh ing ngarep saka squirm kanggo dhuwit recehan, nampa pensiun, tunjangan (cilik). nyewakake metu (akeh banget duwe sawetara Unit real estate - kene ngendi boom construction saka taun anyar ing Ukraina teka saka) Apartemen / omah kanggo rent (ambruk, kajaba Z.Ukraine), sanajan ing Ukraina EVERYTHING isih meh worth Penny (pajeg wis dibatalake utawa dikurangi, akeh denda sing dicopot, tarif meh ora diganti kanggo komunal lan liya-liyane) lan isih akeh sing duwe sedulur / bojo lan liya-liyane. padha ngirim dhuwit liwat gunung kanggo Ukraina (volume transfer dhuwit kanggo Ukraina kanggo pitung sasi 250 tekan $2022 milyar, kang $7,6 yuta, utawa 463% kurang saka ing periode sing padha taun kepungkur. Iki kacarita dening UNN karo referensi menyang data NBU ) lan iki sanajan ana perang!
      Lan umume, iki minangka mitos BIG sing digawe kanggo ngapusi (lan ngalahake dhuwit saka kabeh wong lan kabeh wong Ukrainia dhewe - fitur nasional Ukrainia kanthi katresnan sing ora bisa diilangi kanggo bal mutlak - kabeh wong duwe utang marang kita kabeh kanthi kasunyatan. saka eksistensi kita) saka Rusia padha, kanggo nggawe gambar salah sawetara jenis "bokong miskin" (kaya, ya, padha mung bakal seneng nalika kita (Rusia) mbebasake lan bali menyang peradaban "bener", kang nggawe pemahaman pancen bengkong ing antarane wong-wong Rusia lan pungkasane main guyon kejam karo dheweke.
      Mulane, akeh Ukrainians, duwe, ing kasunyatan, akeh kaping luwih pangentukan lan ing saben cara bisa nuduhake mudhun (tradhisi umum marang everyone carane mangan lollipop pungkasan tanpa uyah, nanging ing wektu sing padha saben taun utawa loro sampeyan terus-terusan ngganti mobil kanggo sing luwih apik utawa anyar, lan tuku apartemen, ora lali kanggo ngaso saben taun ing Turki utawa Mesir, marang everyone sing demo menang lotto). bener ora luwih dhuwur ing kamakmuran saka wong-wong mau, alamiah wiwit katon menyang Eropah REALLY luwih makmur, iku, ing syarat-syarat sistem global konsumsi total, Federasi Rusia uga ora bisa kurban apa-apa sing luwih apik. ora luwih dhuwur, ora ana ideologi, oligarki padha, lsp.
  4. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 22 Januari 2023 12:14
    +6
    Iki minangka panjalukku marang para pamaca.... - nuduhake pikiranmu babagan iki.

    Aku sing kita kudu njupuk menyang akun kasunyatan sing mentality saka populasi sing manggon ing tanah Ukrainia wis ngalami évolusi liwat ewu taun.
    Yaiku.
    Iklim apik banget. tanah subur. Kelimpahan banyu lan alas. Apa sing luwih apik kanggo penaklukan lan perbudakan.
    Mula saka iku, ing tlatah-tlatah iki tansah akeh pamburu. Siji bakal menang, banjur liyane. Lan meh ora tau ana negara mono lan mono etnis ing tanah iki. Kaya suket wulu ing angin, sumilir angin - suket wulu mlengkung. Pamrentahan cilik ora dianggep.
    Warga lokal nolak penaklukan kasebut kanthi sabisa. Nanging sawise padha nelukake, resistance mandheg lan kabeh wong adaptasi karo master anyar, kanggo iman anyar, kanggo hukum anyar.
    Adaptasi minangka basis mentalitas Ukrainia. Adaptasi karo master, adaptasi karo sing menang. Adaptasi lan ngenteni penaklukan anyar, master anyar sing luwih kuat. Lan Petlyura, lan Bandera, lan OUN-UPA tansah duwe master. Saiki Amerika.
    Aksesi menyang Rusia minangka tumindak adaptasi, dudu reunifikasi.
    Padha dicocogake kanggo Tsarist Rusia, dicocogake kanggo Nazi sak pendhudhukan, Bandera dicocogake kanggo pamaréntah Soviet menang, lan carane. Ana Kherson kita - kabeh dadi Russified bebarengan, dadi Bandera - padha dadi bandit.
    Ing wilayah sing Rusia bakal annex kanggo dhewe, kabeh bakal dibalèkaké ing cepet - Kristen, lan basa Rusia, lan liyane. Mesthi, wong sing ora puas uga bakal tetep, nanging bakal ndhelikake. Utamané wangkal bakal pindhah menyang master Western.
    Ukraina, minangka negara, ora duwe werna sajarah. Lan wit apa sing bakal ngadeg tanpa oyod sanajan angin sing paling lemah?
    Mulane, Ukraina ora duwe masa depan independen.
    1. Paul3390 Offline Paul3390
      Paul3390 (Paulus) 22 Januari 2023 14:53
      +2
      mentalitas populasi sing manggon ing tanah Ukrainia wis ngalami évolusi liwat ewu taun

      Ora mesthi ing cara sing. Sawise Mongol, populasi Slavia meh ilang ing bagean kasebut. Kang menehi katrangan saka saksi mata, tanah kosong, iku bisa kanggo pindhah kanggo minggu lan ora ketemu sapa - ora ana siji elinga Vladimir Krasno Solnyshko utawa pahlawan. Ana sing kelingan...

      Mulane, carane populasi Tsegabonia saiki dipérang dadi telung kategori .. Iki salah siji Westerners, kang Mongols ora tenan tekan lan sing lungguh metu ing Carpathians. Salah siji katurunan saka pedunung steppe paling manéka warna sing manggon ing panggonan ing sangisoré pangeran pisanan lan ngluwihi, utawa etnis Rusia sing teka ing Wild Field ing Catherine saka Lor.

      Iku ora kanggo apa-apa sing ing kabeh lagu jinis klasik saka Ukrainia wadon diterangake - ireng-paningalan-ireng-browed .. Endi fitur Slavic kene? Biasane Turki. Kaya wong Bulgaria sing padha, umpamane. Sampeyan katon - sawise kabeh, wong Turki iku wong Turki, lan ana - jinis Slavia .. Wong Slavia - padha ora tau rambute peteng.
    2. Alexander Ponamarev (Alexander Ponamarev) 23 Januari 2023 04:54
      -1
      Diweruhi lan dirumusake kanthi bener, kabeh prasaja lan jelas, tanpa rumus politik, bravo!
  5. Vox Populi Offline Vox Populi
    Vox Populi (vox populi) 22 Januari 2023 20:48
    +1
    Senadyan kabeh akeh masalah, asor lan mundur, mundhut gigantic, tentara Ukraina isih nyekeli dhewe.

    Masalah - ya; ngrusak - ora; losses gigantic - ora; njupuk hit - ya. Mangkono, pratelan kapindho lan katelu saka alam sing dikarepake, lan dudu nyata, sing dikonfirmasi kanthi cara nyata SVO ...
  6. vladimir1155 Offline vladimir1155
    vladimir1155 (Vladimir) 23 Januari 2023 01:00
    0
    penulis njawab pitakonan dhewe ing judhul, nanging teks artikel jawaban iki ora mung menehi pitakonan, minangka salah siji saka spesialis anjog ing manipulasi eling aku bakal ngomong, penulis ora ngerti manipulasi, uga kabeh Marxis, materialis, humanis lan paling saka populasi Rusia, Aku nerangake postulate Marxis sing "wong tumindak ing urip minangka kapentingan pribadi" rumiyin erroneous, lan kesalahan iki ngrusak USSR. Konstantin Petrovich Pobedonostsev ngguyu postulate iki liwat nangis ing "koleksi Moscow", lan Walter Lippmann njupuk gagasan ing "mratelakake panemume umum", inti saka gagasan Lippmann iku prasaja minangka felt boots "kabeh wong bodho, padha ora bisa mikir ing dhewe. dhewe, padha gampang kanggo ngapusi, amarga padha mikir stereotypes dijupuk saka budaya (yaiku, saka pers lan Hollywood, kang Lippman kontrol ex officio lan pandherekipun) "..... iki stupidity khas kita ahli kasusahan sing maca tanpa mangerteni sepupu bodho lan Nikolsky lan bola-bali kaya bokong babagan sawetara unsinkability saka Kuzi lan Moskow bisa mesthine "projecting force" ... .... kita waca sing wong ora bisa ngerti malah tembung sing padha dhewe nulis .... dadi sampeyan kudu ngerti sing lad Ukrainia khas iku mung bodho, kang brainwashed lan kuwi subtle prakara minangka kapentingan, pakurmatan, kalbu, memori leluhur, ora ngerti, nanging mbaleni kaya bokong, konco wong akeh lan media metu, paling bodho. omong kosong lan pracaya iku tulus, utamané wiwit media flatter wong

    Carane kakehan padha marang donya
    Sanjungan iku ala, mbebayani; nanging kabeh dudu kanggo masa depan,
    Lan ing atine wong sing ngumbar bakal tansah golek pojok.

    Nang endi wae dewa ngirim Piece saka keju kanggo manuk gagak;
    Gagak bertengger ing cemara,
    Aku wis siap sarapan,
    Ya, aku mikir babagan iki, nanging aku tetep keju ing cangkeme.
    Kanggo misfortune sing, Fox mlayu cedhak;
    Dumadakan, roh keju mandheg Lisa:
    Rubah ndeleng keju, rubah kepincut karo keju.
    Cidra nyedhaki wit kanthi tiptoe;
    Twirls buntut, ora njupuk mripat saka Gagak
    Lan ngandika manis, ambegan sethitik:
    "Sayang, ayu tenan!
    Inggih, apa gulu, apa mripat!
    Ngomong, dadi, bener, dongeng!
    Apa wulu! Apa kaos kaki!
    Lan, mesthi, kudu ana swara malaikat!
    Sing cilik, ojo isin! Apa maneh mbak,
    Kanthi kaendahan kasebut, sampeyan dadi master nyanyi, -
    Sawise kabeh, sampeyan bakal dadi manuk raja kita!
    Sirah Veshunin muter-muter kanthi memuji,
    Saka bungah ing ambegan goiter nyolong, -
    Lan kanggo tembung loropaken Lisitsy
    Gagak kluruk ing gulune:
    Keju ambruk - ana sing ngapusi.
  7. Nelson Offline Nelson
    Nelson (Oleg) 23 Januari 2023 11:16
    -2
    potensial ekonomi Federasi Rusia nahan tekanan tanpa masalah

    Ekonomi saka Federasi Rusia sacara sakabèhané ora ambruk lan terus berkembang, groping kanggo pilihan lan kabeh - nanging iki mung 1 taun sanksi, akeh kang wis dileksanakake ora dadi dawa ago, lan sawetara malah ora. mlebu durung.

    Dadi Gusti Allah parengake saka swasana gething, lan saka sudut pandangku. - warta saka feed warta industri bakal luwih penting saka rembugan kiriman kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina utawa ringkesan perang kanggo kang Utas cilik n / a.

    Sawise kabeh, iku cetha kanggo saben wong sing Angkatan Bersenjata Ukraina ing asas ora bisa nyebabake kekalahan militer penting ing Federasi Rusia.

    Tingkat kasebut lan tetep nalika Angkatan Bersenjata Ukraina cling ing saben n / a, ekonomi Rusia bakal ambruk.

    Malah ing situs iki - carane akeh wong (utamané patriot saka USSR) ngomong derogatoryly bab ekonomi Rusia ing umum lan ing tartamtu? Pira tembung duka babagan juragan?
    Inggih, ing sisih kulon (miwiti saka Kharkov) padha rampung yakin yen "pom bensin karo roket" bakal ambruk sanalika neruske kanggo lenga entek.

    bagéan saka intelligentsia lan "kelas menengah" aktif lan pasif nentang NWO. Kowtow ing Kulon lan liberalisme, karakteristik sawetara bagean kutha gedhe

    Sampeyan bisa, mesthi, mbuwang lendhut ing wong-wong mau, nanging wong-wong mau sing ngipat-ipati NMD, nanging ora ninggalake, nanging terus karya, goleki opsi pembangunan ing tingkat tanggung jawab, nindakake satus kaping luwih kanggo negara saka pensiun. kolonel nelpon kanggo perang termonuklir umum.
    1. vladimir1155 Offline vladimir1155
      vladimir1155 (Vladimir) 23 Januari 2023 20:44
      0
      Kutipan saka Nelson.
      Ekonomi saka Federasi Rusia sacara sakabèhané ora ambruk lan terus berkembang, groping kanggo pilihan lan kabeh - nanging iki mung 1 taun sanksi, akeh kang wis dileksanakake ora dadi dawa ago, lan sawetara malah ora. mlebu durung.

      minangka salah siji saka macroeconoists anjog, aku bakal ngomong sing sanksi objectively bantuan ekonomi Rusia, kanggo siji alesan prasaja sing manufaktur kita duwe saingan kurang, barang-barang utama Rusia perlu bisa gampang ditemokake ing China, kang sanksi iki malah luwih nguntungake saka kita. .... masalah efisiensi ekonomi kita kurang amarga pajak larangan astronomi kanggo bisnis lan tekanan birokrasi pejabat extortionate saka kantor inspeksi, lan dudu sanksi.
  8. Anatol 46 Offline Anatol 46
    Anatol 46 (Anatoly) 23 Januari 2023 13:03
    -1
    Kanca-kanca, penulis ing artikel ora nyoba njawab, nanging, ing nalisir, takon kita pitakonan apik. Aku, minangka wong sing lair ing Kazakhstan, urip kabeh diwasa ing wilayah Black Earth, duwe sederek cedhak ing Ukraina, kalebu. lan ing sisih kulon, aku mung bisa spekulasi. Mbayangno yen aku, minangka etnis Rusia, ana ing serangan khusus saka kabeh SBU, UAF lan formasi ganas anathemic liyane. Ya, lan iku mung tanggi lan kolega karo nguripake otak ... Nanging aku duwe tuwane tuwa, bojo, anak, putu, etc. Kepiye carane aku lan kulawarga bisa urip ing kahanan nalika Rusia mlebu kutha bersyarat, banjur lunga lan ora jelas manawa bakal bali? Dadi Rusia sing kondisional iki kudu dadi luwih Nazi lan patriot tinimbang wong Ukrainia dhewe lan luwih becik ana ing trench tinimbang mbayangno yen kulawarga bakal tiba ing cengkeraman scum iki ...
    Dadi aku ora ngerti, aku ora duwe jawaban
  9. mbah Panas Offline mbah Panas
    mbah Panas (mbah panas) 24 Januari 2023 05:01
    +3
    ...Iki minangka panjalukku kanggo para pamaca, utamane saka Ukraina - nuduhake pikirane babagan iki.....

    Aku saka Ukraina. Artikel kasebut kanthi cara akeh banget salah. Butuh wektu akeh kanggo ngurutake salah paham sing jelas titik demi titik. Aku bakal nyathet mung 2 sing utama sadurunge tanggal 24 lan sawise tanggal 24.
    1. Nganti 24. Kabeh padha kondhang "gambar mangsa. "Laconically lan cetha: kita arep menyang EU. Lan apa bab Federasi Rusia ing bab iki? Nanging boten!
    2. Sawise tanggal 24. Kepiye carane? Dheweke nyebat sedulur lan mbantah manawa perang ora mungkin, liyane dipoles kanthi serangan ing sektor energi (meh ora ana pengaruh ing Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging warga sipil nandhang lara maneh lan, patut, iki rampung mati remnants saka penyayang Rusia, nyopir menyang tingkat marginality).
    Lan liyane wis "bows".
    1. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 24 Januari 2023 10:14
      -2
      Quote: mbah Panas
      Aku saka Ukraina. Artikel kasebut ing pirang-pirang cara banget salah. Akeh wektu sing dibutuhake kanggo ngurutake salah paham sing jelas saben titik.

      Nganti tanggal 24. Kabeh padha kondhang "gambar mangsa". Laconically lan cetha: kita arep menyang EU. Mekaten!

      Kanthi titik iki, kabeh wis jelas.

      Apa sebabe dheweke narik kumis bruwang?
      Apa benang Estonia bisa mbayar, amarga wis ana ing NATO.

      Saka t.z sandi. - iki kawicaksanan sadar dadi korban agresi lan wates saka West Free marang Mordor, kaya Korea Kidul, Taiwan.
      (sanajan Finland ing siji wektu nindakake proyek apik - kok ora conto?).

      Nanging bakal menarik kanggo ngrungokake sudut pandang sampeyan.

      ps - nang endi wae ing komentar liyane sampeyan njaluk menyang statistik perdagangan antarane Federasi Rusia lan Turki ing 2022. Yen ora angel, kirim link menyang statistik perdagangan manca kanggo 2022, amarga ing situs web pabean kabeh rampung ing Januari 2022.
    2. Grancer81 Offline Grancer81
      Grancer81 (Grencer81) Wingi, 11:02
      0
      Статья во многом очень и очень права... Общался и до 2014-го,и после,и после 24-го февраля с "арийцами" из Украины...И везде надменность, желание показать какое-то "превосходство" над унтерменшами из мокшанских болот угро-финно-монголо-татарской орды....То есть гражданами России... Плюс претензии по поводу исторических событий...В общем то самое,что представляет собой нацизм украинского разлива...
  10. mbah Panas Offline mbah Panas
    mbah Panas (mbah panas) 24 Januari 2023 14:18
    +1
    Kutipan saka Nelson.
    Quote: mbah Panas
    Aku saka Ukraina. Artikel kasebut ing pirang-pirang cara banget salah. Akeh wektu sing dibutuhake kanggo ngurutake salah paham sing jelas saben titik.

    Nganti tanggal 24. Kabeh padha kondhang "gambar mangsa". Laconically lan cetha: kita arep menyang EU. Mekaten!

    Kanthi titik iki, kabeh wis jelas.

    Apa sebabe dheweke narik kumis bruwang?
    Apa benang Estonia bisa mbayar, amarga wis ana ing NATO.

    Saka t.z sandi. - iki kawicaksanan sadar dadi korban agresi lan wates saka West Free marang Mordor, kaya Korea Kidul, Taiwan.
    (sanajan Finland ing siji wektu nindakake proyek apik - kok ora conto?).

    Nanging bakal menarik kanggo ngrungokake sudut pandang sampeyan.

    ps - nang endi wae ing komentar liyane sampeyan njaluk menyang statistik perdagangan antarane Federasi Rusia lan Turki ing 2022. Yen ora angel, kirim link menyang statistik perdagangan manca kanggo 2022, amarga ing situs web pabean kabeh rampung ing Januari 2022.

    Deleng statistik Glazyev. Dheweke duwe akeh nomer sing menarik. Saiki ora ana wektu kanggo nggoleki. Aku kelingan ndeleng dheweke.
    .... Yagene dheweke narik kumis bruwang kasebut kanthi nantang? ....-lan Federasi Rusia wis 3 dina narik kumis utawa wis 30 taun? Lan kepiye Federasi Rusia? Lan isih terus kerja sama Utawa perdagangan karo Ukraina ora Bloom ing werna badai (lan malah saiki, sak perang, malah Ukraina ajeg mbayar kanggo transit sumber daya, etc. Omong kosong!) Lan aku ora ngomong bab utama. Utawa ana wong sing tanggung jawab kanggo mundhut cadangan emas utawa kegagalan intelijen Rusia?
    1. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 24 Januari 2023 14:53
      -1
      Quote: mbah Panas
      lan Federasi Rusia yen dheweke wis narik kumis suwene 3 dina utawa wis 30 taun wis narik kumis?Lan babagan Federasi Rusia?

      Lan gumantung sapa.
      negara NATO-ora salah.
      Nanging Georgia wis 8/8/8.
      Ukraina dhewe - ing 2014, istilah "wilayah sing ilang / ora dikendhaleni" muncul.
      Dadi apa iku luwih kanggo narik?

      Yen Federasi Rusia ditarik nganti suwe, mula apa sing disiapake nganti pirang-pirang taun

      Aku guess mumet karo sukses.
      Kita panginten kabeh bakal kaya ing Kazakhstan, utawa ing Crimea ing 2014.
      Kalebu akibat sanksi.

      kanggo kegagalan intelijen Rusia?

      Aku ngakoni manawa intelijen nglaporake kabeh kanthi bener, nanging Decision Maker ngilangi data sing ora cocog karo gambar jagad iki.

      Deleng Glazyev kanggo statistik. Dheweke duwe akeh tokoh sing menarik. Saiki ora ana wektu kanggo nggoleki. Aku kelingan weruh dheweke.

      Hmm, aku wis biasa nggoleki sumber utama tokoh.
      Rosstat, bea cukai, Bank Sentral. nanging wiwit Februari 2022 ora ana data perdagangan manca.

      Mbok menawa ana situs borjuis kanthi salib-data saka loro-lorone, lan yen ora ana data saka Federasi Rusia, data saka sisih liya tetep, lan kabeh bisa dibalekake.
      Nanging aku ora ngerti dheweke, aku rumangsa ngerti ...
      1. mbah Panas Offline mbah Panas
        mbah Panas (mbah panas) 25 Januari 2023 00:07
        +1
        Glazyev, ing babagan ekonomi, pejabat sing paling waras ing Federasi Rusia! Sampeyan bisa dipercaya kanthi lengkap. Minangka ahli ekonomi kanthi pendhidhikan kapindho (aku mung duwe 3 nganti saiki), aku bisa njamin kanthi aman manawa dheweke pancen kemudi. lan luwih tepat dheweke ora ana sing bisa njlèntrèhaké pitakonan kasebut kanthi data resmi. Delyagin, Katasonov lan Khazin nyoba njlentrehake apa-apa, nanging Glazyev minangka pejabat!
        Aku ngelingake sampeyan yen intelijen beda-beda lan dheweke duwe pamriksan informasi.
        ...Ukraina dhewe - ing 2014, istilah "wilayah sing ilang / ora dikendhaleni" muncul - lan apa wilayah kasebut? RF ngakoni pamaréntahan anyar; ing kabeh cara, dheweke mbantah apa sing diarani LDNR - "nastamanet" - lan ngakoni mung sawise 8 taun !!!! Nah, kepiye carane ngerti iki?
  11. kaligrafer Lev_Nikolaevich (Dmitry) 25 Januari 2023 01:57
    -1
    Fitur utama saka mentalitas Ukrainia - prasetya kanggo gain pribadi, prioritas saka nilai ekonomi dhewe, karo indifference lengkap kanggo kabecikan umum, malah militan nolak iku. "Yen aku ora mangsa, aku bakal cokotan" - iki mung bab sing terakhir. Ing loro tesis pisanan, padha aran karemenan karo slogan Inggris "omahku Bèntèng", karo Amérika "ora ana pribadi - mung bisnis." Ing wektu sing padha, kurator Barat kanthi manis nyanyi kanggo dheweke - kita padha karo getih sing padha, mung nglirwakake kabiasaan ngirim kekuwatan ing perjalanan erotis, lan kita bakal dadi sedulur! Tresna negaramu kaya omahmu dhewe! Mulane, CE-Eropah manut menyang rojo pati yen ora ana cara kanggo mbayar. Lan wong sing duwe mentalitas Rusia kanthi jujur ​​​​mati kanggo tanah air sing anyar, amarga ora duwe liyane. Para nasionalis, ing sisih liya, ngeksploitasi rong tesis pungkasan - metu saka Hetman - kabeh wong duwe utang marang kita! Eropah kudu katon munggah kanggo wong-wong mau. Nanging tanpa insentif materi (paling ora dijanjekake), para pamilih ora bakal melu perang, kajaba, mesthine, kepentingan material ing wilayah sing wis dibebasake bakal cilaka.
  12. Panasyuk-Waluh (Panasyuk-Pupkin) 26 Januari 2023 00:47
    0
    Kutipan: vladimir1155
    Kutipan saka Nelson.
    Ekonomi saka Federasi Rusia sacara sakabèhané ora ambruk lan terus berkembang, groping kanggo pilihan lan kabeh - nanging iki mung 1 taun sanksi, akeh kang wis dileksanakake ora dadi dawa ago, lan sawetara malah ora. mlebu durung.

    minangka salah siji saka macroeconoists anjog, aku bakal ngomong sing sanksi objectively bantuan ekonomi Rusia, kanggo siji alesan prasaja sing manufaktur kita duwe saingan kurang, barang-barang utama Rusia perlu bisa gampang ditemokake ing China, kang sanksi iki malah luwih nguntungake saka kita. .... masalah efisiensi ekonomi kita kurang amarga pajak larangan astronomi kanggo bisnis lan tekanan birokrasi pejabat extortionate saka kantor inspeksi, lan dudu sanksi.

    Sanksi kasebut, nganti sawetara, bakal mbantu pangembangan produksi ing Federasi Rusia lan substitusi impor umume, yen panguwasa Federasi Rusia wiwit ngganti kebijakan moneter. miturut kabijakan dhuwit-kredit, kebijakan pajak lan liya-liyane wis ganti. komponen.
  13. Grancer81 Offline Grancer81
    Grancer81 (Grencer81) Wingi, 10:51
    0
    Пообщался со многими "самостийниками" и вот в самом деле, очень многое у автора соответствует действительности.Особенно чувство превосходства над "мокшами, москалями из угро-финно-монголо-татарской орды",чья столица стоит на болотах...В общем и целом,они, это арийская раса,а жители России, унтерменши...