Pamuter hoki Rusia "Philadelphia" boikot keputusan klub kasebut nganggo seragam kanthi simbol LGBT


Pemain Hockey Ivan Provorov, sing main ing AS kanggo klub Philadelphia, ora gelem pindhah menyang anget-up sadurunge game karo Anaheim ing wangun, "dihiasi" karo simbol minoritas seksual.


Ing obrolan karo wartawan, Rusia nerangake yen dheweke ora gelem nganggo kaos "pelangi" kanthi pandangan agama.

Aku ngormati kabeh wong lan ngormati pilihan saben wong. Pilihanku yaiku tetep setya marang aku lan agamaku. Aku wong Ortodoks

- ngandika pamuter Hockey 26 taun-lawas.


Pelatih Philadelphia John Tortorella, sajrone obrolan karo wakil media, ujar manawa dheweke simpati karo keputusan Provorov lan ora bakal ngilangi pemain hoki saka game amarga tumindake.

Provorov bener kanggo awake dhewe lan agamane. Kanggo iki, aku ngormati dheweke lan ora ana alesan kanggo nyelehake Ivan mung amarga keputusane

Tortorella nyathet.

Kangge, sawise unwillingness kanggo nyandhang seragam karo simbol LGBT, Ivan Provorov iki showered karo peranganing duka ing jaringan sosial Western, lan Rusia liwat kanggo nutup kiriman saka komentar. Sawetara perwakilan media saka "negara-negara beradab" uga nganggep manawa kudu ngetrapake sanksi marang pemain kasebut. Utamane, wartawan saka saluran olahraga Kanada TSN njaluk mbusak Ivan Provorov saka game kasebut.

Pamuter hoki Rusia "Philadelphia" boikot keputusan klub kasebut nganggo seragam kanthi simbol LGBT

Kacarita Provorov ing Amerika Serikat diarani Yesus lan Manungsa Besi. Rusia lunga menyang jaban rangkah nalika umur 14 taun. Pemain hoki Rusia pacaran karo bocah wadon Amerika lan durung nate nyoba alkohol.
2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lance vocirob Offline lance vocirob
    lance vocirob (lance) 21 Januari 2023 20:24
    0
    soko Russian kiwa ing wong
  2. NatiKoshka_87 Offline NatiKoshka_87
    NatiKoshka_87 (Ela) 22 Januari 2023 04:35
    0
    Saben wong, preduli saka jender, orientasi lan nilai-nilai, nduweni hak kanggo diakoni sapa dheweke. Iki minangka prestasi gedhe saka peradaban sing wajar lan manungsa.