Komisaris militer Rusia sing paling berpengalaman prédhiksi mobilisasi maneh ing Federasi Rusia


Rusia ora bakal bisa ngindhari gelombang mobilisasi parsial liyane. Sudut pandang iki dituduhake dening salah sawijining wartawan militer Rusia sing paling berpengalaman Alexander Sladkov ing saluran telegrame.


Aku ora nyelidiki pendapat masyarakat, aku yakin banget yen bakal ana mobilisasi parsial kaping 2. Paling ora kanggo nggabungake pelajaran mobilisasi pertama, lan ngganti wong-wong saka gelombang pertama menyang garis ngarep.

- nandheske komandan militèr.

Miturut ahli, perlu kanggo mobilisasi miturut spesialisasi militer, supaya pramuka ngawula karo pramuka, prajurit mlaku karo prajurit mlaku, lan liya-liyane. Ing wektu sing padha, perlu kanggo nggawe unit militèr khusus sing tanggung jawab kanggo nyedhiyakake prajurit karo kabeh sing perlu: batalyon adus, juru masak, lan liya-liyane.

Sladkov uga weruh perlu kanggo nggawe biro desain wong (NKB), ing ngendi Kulibins Rusia bakal nemokake lan nyoba jinis senjata anyar. Kanggo tujuan iki, perlu kanggo ngatur technopark militer.

Bebarengan karo iki, komandan militer yakin manawa para sukarelawan wajib uga duwe kesempatan kanggo melu permusuhan. Sampeyan kudu nggawe korps Sersan anyar, sing tanggung jawab kanggo latihan tempur para rekrut lan disiplin ing unit kasebut. Praktek iki digunakake ing militer AS, lan wis nuduhake efektifitase.
36 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ilya 22 Offline Ilya 22
    Ilya 22 (Ilya) 23 Januari 2023 09:39
    + 14
    Kadyrov ujar manawa kita duwe 5 yuta pejabat keamanan. Malah setengah saka iku bakal njupuk mudhun tentara ing donya. Banjur kenapa kita butuh mobilisasi liyane. Iku mung bakal menehi kesaksian yen kahanan ora apik kanggo kita. Sawise kabeh, wong uga kudu kerja. Saiki, yen pasukan NATO diidak-idak, mesthine kudu nelpon: Tangi, negara gedhe.
    1. Constantine N Offline Constantine N
      Constantine N (Konstantin N) 23 Januari 2023 10:05
      +3
      Kadyrov ora mungkin duwe kabeh informasi, sing bakal aneh. Ya, lan pasukan keamanan dibutuhake ing negara, sing ngerti carane akeh saboteurs penetrated karo pengungsi.
      Tentara dibongkar ora kanthi jumlah prajurit, nanging kanthi manufaktur.
      Miturut mobilisasi pancet ing Ukraina, padha nindakake iku ora mung amarga saka losses, nanging kanggo duwe kaunggulan pancet ing jumlah pasukan (mbokmenawa loro). Sing. Iki minangka rencana Barat kanggo meksa mobilisasi ing Rusia, ngrusak ekonomi, nyuda potensial serangan.
      Yen NATO lan sekutu AS liyane nyerang Rusia, kapasitas produksi ora bakal cukup kanggo perang konvensional
      1. Muscool Offline Muscool
        Muscool (Kamulyan) 24 Januari 2023 08:24
        + 10
        Wong lanang saka kantor, pabrik, rumah sakit lan sekolah mung bisa mlaku ing dalan lan sepur, nyopir mabuk. Nanging supaya pasukan keamanan maju ing ngarep, iku profesi kanggo njaga tanah air, ora mung saka sapi, nanging uga saka mungsuh njaba.
        1. Sedulur Fox_2 Offline Sedulur Fox_2
          Sedulur Fox_2 (Kang Fox) 24 Januari 2023 23:17
          0
          а ты будешь алкашей гонять,преступников ловить?
    2. isv000 Offline isv000
      isv000 23 Januari 2023 23:17
      + 16
      ya Bocah lanang, mantan wajib militer, uga wong tuwa, ora bakal mbantu akeh - sawetara kudu dilatih maneh, dene liyane duwe punggung, sendi lan stres sing ana gandhengane karo umur. Iku prakara sing beda banget nalika ana masalah gedhe - banjur kita kabeh bakal lunga ... Lan saiki ora perlu mobilisasi wong, nanging kanggo njeblug dalan, kanthi jembatan lan terowongan, tanpa pasokan, sundel bakal cepet mati . ..
  2. Alexey Alekseev_4 (Alexy Alekseev) 23 Januari 2023 10:31
    -10
    Cupcake iki pancen provokator.. Ahli kayu lan roti, lemak babi lan logam Kok isih ora ana ing Staf Umum.
  3. Stekhov Mikhail Offline Stekhov Mikhail
    Stekhov Mikhail (Sterkhov Mikhail) 23 Januari 2023 12:21
    +1
    Iki bisa dingerteni, kita duwe sawetara pasukan kanggo nyerang, lan tanpa sukses nyata ing ngarep, perang ora bisa rampung.
    1. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 23 Januari 2023 12:29
      +1
      Kutipan: Sterkov Mikhail
      tanpa sukses nyata ing ngarep, perang ora bisa rampung

      Iran-Irak ora sukses banget ing taun 198-an, nanging mungkasi perang ...
      1. Stekhov Mikhail Offline Stekhov Mikhail
        Stekhov Mikhail (Sterkhov Mikhail) 23 Januari 2023 19:23
        0
        ))) Lha, sapa sing menang? Lan padha perang kanggo 10 taun ...
  4. Michael 68 Offline Michael 68
    Michael 68 23 Januari 2023 13:02
    +2
    Kasunyatan bilih gelombang kapindho mobilisasi dibutuhake minangka kasunyatan. Pira wektu wis liwati wiwit mobilisasi? Suwene padha janji bakal disebut? Lan padha kudu diganti. Uga kontraktor. Padha dudu batur tukon. Dheweke uga butuh istirahat, lan sing anyar ora kesusu kontrak. Lan ora ana pungkasane perang iki. Dene aparat keamanan liyane (dudu tentara), perlu kanggo nglindhungi sing kuwasa saka rakyat. Mulane, dheweke ora bakal diganggu. Lan akeh sing duwe kapentingan bisnis. Prajurit iku kanggo wong biasa. Lan kanggo kekuwatan, utamane dhuwit. Mulane, kabeh cukup ketok.
    1. Alexey Lan Offline Alexey Lan
      Alexey Lan (Alexi Lantukh) 24 Januari 2023 14:35
      0
      Мне кажется, что проблема в отсутствии нужного количества боевой техники.
  5. Eduard Aplombov Offline Eduard Aplombov
    Eduard Aplombov (Eduard Aplombov) 23 Januari 2023 13:03
    +8
    bebener, minangka biasanipun, ing tengah, iku perlu kanggo ndherek ora marga saka tokoh, nanging kanggo pro, specialists lan pejabat keamanan, kalebu pensiunan enom sawise porsi ing agensi penegak hukum.
    wong enom mlayu saka negara amarga wedi yen dheweke bakal dadi pakan meriam ing tangan pejabat sing kabotan kanthi seragam (sing sebagian dikonfirmasi dening kasunyatan lan sejarah)
    ana sumber daya ageng ing antarane negara liyane sing bisa ngawula ing Wagner, sampeyan kudu mbukak lawang luwih akeh lan luwih dhuwur kanggo iki lan aturan unspoken negara ing kewajiban kanggo wong-wong mau.
  6. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 23 Januari 2023 13:24
    +5
    SVO nganggep serangan kejutan lan kamenangan cepet kanthi dhukungan jutaan wong sing sengit marang rezim ing Ukraina, nanging ora bisa ditindakake.
    Perang wis entuk karakter posisional lan mboko sithik nggiling sumber daya saka loro-lorone, lan gilingan daging ora bisa digunakake tanpa bagean anyar saka daging, kang predetermines ombak anyar mobilisasi, kang mung bisa dicegah ing rong cara - collusion kapisah utawa nggunakake. saka "senjata sing luwih kuat", contone, Presiden nuklir, kepala partai sing ngatur, Wakil Dewan Keamanan Federasi Rusia - Pak Medvedev, sing dibantu dening wong katelu ing hirarki resmi kekuwatan sawise Presiden lan 1st. Menteri - Pak Volodin, lan mouthpiece Presiden - Pak Peskov, nyathet yen iki kanthi konsisten karo doktrin nuklir Federasi Rusia.
  7. bledug Offline bledug
    bledug (Sergey) 24 Januari 2023 03:14
    +4
    Kene ing cabang padha nulis yen kita njagong mung ing trenches lan mbabarake prajurit kita MLRS mungsuh, ora ana sing apik, nanging mung bakal ana siji kerugian. Wiwit 21 September, mobilisasi wis ditindakake, demobilisasi bakal teka. Mung Wagner sing gelut ... Lan ing ngarep liyane, kita mung lungguh ing trenches ... Saiki malah wong-wong sing paling "nekad" wis nyadari yen kita ngenteni sing kapindho, katelu, papat ... mobilisasi ...
  8. Sergei N Offline Sergei N
    Sergei N (Sergey N) 24 Januari 2023 03:17
    +1
    Re-mobilisasi ing Federasi Rusia cukup bisa.
  9. Moscow Offline Moscow
    Moscow 24 Januari 2023 05:54
    +3
    Ana 9 mobilisasi ing Perang Rusia-Jepang... Lan asile...
    Given totoan Ngartekno tambah, Rusia cetha ora bakal bisa ninggalake bagéan saka Ukraina ing Nazi lan NATO, kang tegese nomer pasukan beda dibutuhake kanggo mesthekake kamenangan, kontrol wilayah nganti nyerah lan pamilihan. Politisi utama kita, dudu militer, luwih akeh pengacara, kaya sing wis kita deleng, nggawe persetujuan liwat Abramovich, nalika salah ngitung kanthi ora nanggapi mobilisasi ing Ukraina. Sawisé iku, Kherson lan bagéan saka wilayah Kharkov kudu ilang, ora kanggo sebutno Kyiv, Sumy lan Chernihiv. Mungkin matematika perang beda?
  10. Udan Offline Udan
    Udan 24 Januari 2023 06:41
    + 11
    Sehat maneh.

    Supaya mobilisasi bisa migunani apa wae, sampeyan kudu nerangake marang masarakat umum apa mobilisasi dibutuhake nalika Rusia terus nyedhiyakake sumber daya alam lan dhuwit kanggo mungsuh.
    1. bledug Offline bledug
      bledug (Sergey) 24 Januari 2023 06:58
      + 10
      Lukoil nyopir lenga menyang Bulgaria. Bulgaria nggawe produk minyak kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Railway Rusia nyopir bumi langka menyang EU, saka ngendi amunisi digawe. Kanggo mateni prajurit kita. Para hucksters kita malah bakal adol tali sing bakal digantung ...
      1. rotkiv04 Offline rotkiv04
        rotkiv04 (Victor) 24 Januari 2023 18:19
        +1
        Kutipan saka Debu
        Lukoil nyopir lenga menyang Bulgaria. Bulgaria nggawe produk minyak kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Railway Rusia nyopir bumi langka menyang EU, saka ngendi amunisi digawe. Kanggo mateni prajurit kita. Para hucksters kita malah bakal adol tali sing bakal digantung ...

        эти барыги чихнуть боятся без разрешения солнцеликого, так что все это идет по указке из Кремля.
  11. badai-2019 Offline badai-2019
    badai-2019 (badai-2019) 24 Januari 2023 07:53
    +6
    Kutipan saka Constantine N.
    Sing. Iki minangka rencana Barat kanggo meksa mobilisasi ing Rusia, ngrusak ekonomi, nyuda potensial serangan.

    Dadi supaya ora ngurangi potensial ekonomi Rusia, perlu kanggo mobilisasi pasukan keamanan lan pejabat kanggo NWO, miturut rencana Kadyrov, iki ora mengaruhi ekonomi Rusia kanthi cara apa wae, nanging bakal nambah.
  12. Cooper Offline Cooper
    Cooper (Alexander) 24 Januari 2023 07:58
    +5
    Nanging pisanan, ayo pimpinan kita wiwit mandheg kanthi mantep ALL cara / sarana ngirim senjata Barat menyang Ukroreich!
  13. Truthmaker Offline Truthmaker
    Truthmaker (ppp) 24 Januari 2023 08:08
    +3
    ... komisaris militer prédhiksi mobilisasi maneh ing Federasi Rusia

    Sapa sing bakal mangu-mangu!?... Yen perang ing Ukraina terus, banjur bakal ana mobilisasi katelu.
    Sampeyan kudu cepet rampung karo Ukraina lan, sawise kamenangan, menehi hasil karo banderlogs sing isih urip lan didhelikake supaya kahanan pasca perang taun 1945 ora mbaleni maneh. salah siji. Sawise kamenangan kita, Saxon sombong sing kalah lan Reich Eropa Gay kaping 4 bakal terus ngompa senjata lan banderlog menyang Ukraina, ngeterake liwat Polandia, Romania, lan sapiturute, kaya sing kedadeyan sawise taun 1945.
  14. Muscool Offline Muscool
    Muscool (Kamulyan) 24 Januari 2023 08:28
    +6
    Quote: udan
    Sehat maneh.

    Supaya mobilisasi bisa migunani apa wae, sampeyan kudu nerangake marang masarakat umum apa mobilisasi dibutuhake nalika Rusia terus nyedhiyakake sumber daya alam lan dhuwit kanggo mungsuh.

    Lan ing ngendi tank Rusia kudu rampung. Nanging ing kana, pacangan skater mustachioed ujar manawa ora ana tujuan kanggo nggulingake rezim kasebut, nanging apa sing kudu ditindakake ing kana? Mung pindhah lan sijine urip utawa kesehatan ing perang kanggo sawetara jenis cowshed utawa elevator?
  15. vicvic Offline vicvic
    vicvic (VicVic) 24 Januari 2023 08:52
    +2
    Сейчас численность нашей армии, чуть более 1 млн. На Украине до мобилизации была группировка, порядка 120 тыс.
    Исходя из имеющихся данных вся армия может пройти через Украину за 5-9 ротаций.
    В своё время писали, что почти все наши лётчики прошли через Сирию.
    Это к вопросу отдыха воюющих бойцов.
    А вот производится ли такая максимальная ротация или воюют одни и теже подразделения, имеющие только пополнение за счёт выбывших и с минимальным отдыхом, это вопрос.
  16. samudra969 Offline samudra969
    samudra969 (Leonid) 24 Januari 2023 11:51
    +2
    Сладков что поглупел? Что за ахинея? Во-первых, наш ген. штаб при мобилизации людей должен был просчитать возможность ротации л. с., во-вторых, объявляя о мобилизации 300 тысяч ни что не мешало призвать 600, видя, какое напряжение эта мобилизация вызвала в обществе, и наконец в третьих, заявляя о второй (третьей, четвертой) волне он льет воду на мельницу ЦИПСО, вызывая, ещё большее раздражение у жен , матерей,студентов и прочих. Непрофессионализм чистой воды.
    1. tunggal-n Offline tunggal-n
      tunggal-n (Tunggal-n) 24 Januari 2023 13:06
      +4
      Да наш ген штаб и про первую до последнего дня молчал. Хотя все уже несколько месяцев кричали о проблеме. А то что буде 2 волна это и так понятно. Это если бы наши танки стояли под Виницей хотя бы .То можно было бы порассуждать о целесообразности нового набора. А мы сегодня в 11 -й месяц ковыряем группировку противника в 10 км от Донецка.
      1. Udan Offline Udan
        Udan 24 Januari 2023 16:00
        +3
        То есть, вы предлагаете забросать противника мёртвыми телами наших мобилизованных?
        А как иначе? Ну, объявят мобилизацию. Наберут ещё миллион. Где их размещать так, чтобы не было повторения Макеевки, как снабжать такое число людей, а самое главное - где на этот миллион взять ТОЛКОВЫХ командиров?
  17. Vadim Sharygin Offline Vadim Sharygin
    Vadim Sharygin (Warga) 24 Januari 2023 14:17
    +4
    Мобилизация - своевременная - ключевое условие победы. Огромные пространства (тысячи километров протяжённости: Украинского, Белорусского, Прибалтийского, Калининградского, Приднестровского фронтов), важность стратегического резерва, проведение укропией очередной волны мобилизации, готовность польских панов вступить в открытое противостояние с РФ, штатовские дивизии в Румынии - всё это и много другое требует новых дивизий и армий уже сегодня. а не к 2027 году, как планируют в российском министерстве обороны. Чем раньше призовёшь людей, тем больше времени будет на их подготовку, на формирование конкретных частей и подразделений. Кроме того, нужно заморозить выполнение всех военных контрактов, хватит выпендриваться, изображая мирное время, пора всю современную наличную технику и вооружение срочно направлять в российскую армию, в том числе 30 штук су-35-х, из египетского контракта. Нужны новые стартовые площадки для цирконов и калибров, в том числе корабли обновлённого ледокольного флота. Необходимо срочно реанимировать ракетную базу на Чукотке с минимальным подлётным временем к Америке. Нужны профессиональные решения, упреждающие действия по укреплению обороноспособности, а не планы и перспективы вилами по воде писанные! Нужны масштабные всероссийские учения по Гражданской обороне, нужны массовые закупки дронов, ракет, боеприпасов в Китае, Северной Корее, Иране. Необходимы активные действия на украинском ТВД, с десантом флота, ковровыми бомбардировками, с задействованием "мать-бомб", вакуумных боеприпасов, с тотальным разрушением мостов через Днепр, с оставление от Банковой улицы в Киеве только названия. Нужны - ДЕЙСТВИЯ, А НЕ ТОПТАНИЕ ВОКРУГ ДА ОКОЛО! Пока сотни новых дальнобойных ракет НАТО, запущенных всу-шниками с территории украинского фронта не оставили нас без ракетоносцев и кораблей Черноморского флота.
  18. Ampere Offline Ampere
    Ampere (Vlad) 24 Januari 2023 14:27
    +2
    .....Также Сладков видит необходимость в создании народно-конструкторских бюро (НКБ), в которых бы российские Кулибины изобретали и испытывали новые виды вооружений. С этой целью нужно организовать военный технопарк.... belay Это...это...полный песец... sedulur Но на полном безрыбье, вся икра ушла в офшоры, и Кулибины-Ползуновы будут при деле. Продолжат дело Рогозина... opo Так сказать наш ответ высоким технологиям и производствам 21 века! hi
  19. w-schmidt-adelsheimt-online.de (Vladimir Schmidt) 24 Januari 2023 14:31
    +2
    Понятно,что всякая хрень упирается рогами,кроты делают своё дело и продолжают тянуть кота за яйца,всё равно придётся начинать,главное чтобы не было поздно.
  20. Ampere Offline Ampere
    Ampere (Vlad) 24 Januari 2023 14:43
    +1
    За оставшиеся до Великого сражения 4 месяца ни какого прорыва не совершить, тем более под управлением наших изумительных госменагеров с Путиным во главе. Для этого нужна производственная база...,хотел продолжить список, но зачем перечислять то чего нет и не будет. Можно попытаться купить, но ведь не продадут! А специалистов для управлением где набрать столько!? Опять купить? Не продадут! Объявят бестолковую мобилизацию и попытаются трупами завалить танкоопасные направления. А ракеты ловить сачками, шапками закидать? Сценарий известен, см. действия НАТО в Югославии, на Б.Востоке и т.п. Остановить агрессию в таких условиях может только применение ЯО, если оно в рабочем состоянии (не как ПВО). Больше ни чем не отбиться. Р/с Путин и ЯО! Это не серьезно, как Мямля и Меч. negatif
  21. Ampere Offline Ampere
    Ampere (Vlad) 24 Januari 2023 14:47
    +1
    ....Также Сладков видит необходимость в создании народно-конструкторских бюро (НКБ), в которых бы российские Кулибины изобретали и испытывали новые виды вооружений. С этой целью нужно организовать военный технопарк.... belay Это прикол такой!? Наш ответ высоким технологиям НАТО!? opo
  22. Moscow Offline Moscow
    Moscow 24 Januari 2023 19:22
    0
    Вариант следующей мобилизации решён другим путём-это увеличение ВС РФ до 1,5 млн. И это уже призыв и контрактники. Если эта тема не поможет, тогда и будет следующая мобилизация. А пока, есть ресурс для увеличения армии на 500 тысяс человек.
  23. badai-2019 Offline badai-2019
    badai-2019 (badai-2019) 26 Januari 2023 00:46
    +1
    Kutipan saka Amp.
    Также Сладков видит необходимость в создании народно-конструкторских бюро (НКБ), в которых бы российские Кулибины изобретали и испытывали новые виды вооружений. С этой целью нужно организовать военный технопарк.... Это прикол такой!? Наш ответ высоким технологиям НАТО!?

    НКБ будут изобретать как меч кладенец выковать, да кота-баюна выдрессировать...:))
  24. oldbaton Offline oldbaton
    oldbaton (Igor Batuev) 26 Januari 2023 18:15
    +1
    Вы все совершенно серьёзно обсуждаете статью, которая даже не подписана! Завтра Сладков плюнет всем в рожу и скажет, что ничего подобного он не писал.
    Анонимность в сети - зло.
  25. Obar64 Offline Obar64
    Obar64 (Oleg Barchev) 27 Januari 2023 00:19
    0
    Ключевое здесь - нужна ротация войск при интенсивном характере ведения боевых действий. Если не выводить на отдых передовые части, то люди от усталости прежде всего психологической, начнут делать ошибки, а это ведет к потерям. НЕ забываем, сейчас Украина ставит под ружье в ходе очередной мобилизации дополнительно 120-150 тыс. человек и к весне они пройдут ускоренный курс подготовки и будут брошены в бой.