Nuduhake cuplikan nyerahake perwira pasukan khusus Angkatan Bersenjata Ukraina menyang militer Rusia


Ing wilayah Zaporozhye, loro perwira pasukan khusus elit tentara Ukraina tindak menyang sisih pasukan Rusia. Sadurunge dheweke, sawetara rolas prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina ninggalake jabatane, Vladimir Rogov, anggota dewan utama administrasi regional, ujar ing saluran Telegram.


Malah sadurunge wiwitan serangan kita, sawetara rolas prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina tindak menyang sisih tentrem. Dina iki, loro perwira pasukan khusus elit ngetutake.
 
Rogov ngandika.


Petugas sing wis ganti pihak saiki dites kanggo keterlibatan ing kejahatan perang, ujare. Dheweke wis nuduhake informasi babagan rencana Angkatan Bersenjata Ukraina, sing bisa uga migunani kanggo Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing tumindak luwih lanjut ing wilayah iki.

Pejabat kasebut njamin yen ing sawetara wulan kepungkur, anggota unit pertahanan wilayah Ukraina, sing "dipeksa perang kanthi kekuwatan," tambah akeh nyabrang menyang sisih Rusia ing arah Zaporozhye. Rogov nemtokake manawa nyebrang dadi luwih aktif udakara wulan kepungkur.

Saiki, Rusia wis nguwasani 75% saka wilayah wilayah Zaporozhye, sisih Ukrainia ngemu pusat regional - kutha Zaporozhye. Minangka Rogov sadurunge nyatakake, operasi nyerang tentara Rusia ing arah iki klempakan ing wilayah kutha Orekhov lan Gulyaipole.

Biyèné Vladimir Rogov kacaritasing liyane lan liyane prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina nolak perang kanggo Kyiv lan pindhah menyang sisih Rusia. Politisi kasebut ujar manawa militer Ukraina ora pengin "perang, mateni, apa maneh mati" kanggo rezim Vladimir Zelensky. Ing wektu sing padha, ketua gerakan "We are bebarengan karo Rusia" njlentrehake, ora ana siji utawa malah sepuluh prajurit.
10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bakht Offline Bakht
    Bakht (Bakhtiyar) 23 Januari 2023 10:07
    +4
    Iki luwih penting tinimbang pemukiman apa wae. Yen informasi iki bener, mula kita bisa ngarep-arep supaya perang rampung.
  2. Juragan Offline Juragan
    Juragan (Kapten) 23 Januari 2023 11:37
    -8
    malah sing ringkih-minded bisa ndeleng nembak dipentasake
    1. Eduard Aplombov Offline Eduard Aplombov
      Eduard Aplombov (Eduard Aplombov) 23 Januari 2023 13:13
      +8
      apa sampeyan kategoris banget babagan sampeyan?
  3. isofat Offline isofat
    isofat (isofat) 23 Januari 2023 14:48
    0
    Maidan saka Ukraina sing kuciwa kudu ngerti yen luwih becik bali bebarengan karo tanah sing dikuwasani. Kanggo sapa sing bakal ditinggalake, NATO? ngguyu
  4. polinet Offline polinet
    polinet (polinet) 23 Januari 2023 19:32
    +1
    Sampeyan perlu kanggo uncalan leaflet ing mungsuh.
  5. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 23 Januari 2023 19:37
    0
    Nalika Rusia pungkasanipun miwiti "ing earnest", karo strategi kamenangan: karusakan saka infrastruktur Ukraina, mobilisasi ing Federasi Rusia, transfer industri Rusia kanggo kabutuhan militèr, dadi cetha kanggo saben wong sing confrontation luwih mung bakal aggravate kahanan saka Ukraina lan warga, lan padha ora bakal weruh kamenangan sembarang. Sadurunge, iki kudu ditindakake, lan kurban kasebut ora dibutuhake. Lan kita miwiti kaya, ayo kang miwiti kolom militèr kilometer-dawa - padha bakal wedi lan buyar. Ya, gelut ing Donbass kanggo 8 taun ngilangi rasa wedi, nambah pengalaman ing Angkatan Bersenjata Ukraina, kajaba "rabble ing Staf Umum Federasi Rusia" ora ngerti iki nalika ngrancang NWO ...
  6. Dmitry Volkov Offline Dmitry Volkov
    Dmitry Volkov (Dmitry Volkov) 24 Januari 2023 09:38
    0
    Inggih, padha cetha makarya menyang Bandera, nanging pitakonan iki, yen sniper lan granat ing ngisor kelek?
  7. Truthmaker Offline Truthmaker
    Truthmaker (ppp) 24 Januari 2023 22:09
    0
    Angkatan Bersenjata Ukraina wiwit ndeleng kanthi jelas ... Saiki kita ngenteni ambruk ngarep lan kekalahan Banderlogs sing wangkal !!!
  8. Rinat Offline Rinat
    Rinat (Rinat) 26 Januari 2023 08:34
    0
    Продолжать в полную силу уничтожать живую силу хохлов и тогда люди к нам потянутся. В их головах не должно оставаться даже мысли , что они если выживут и продолжат воевать против России.
  9. Pakdhe Vlad Offline Pakdhe Vlad
    Pakdhe Vlad (Mbak Vlad) 28 Januari 2023 08:25
    0
    Если тебя как в 'Маски-шоу"(комики)на скорой помощи ловят и вяжут.как то теряется энтуазизм