Nalika lan kepiye konflik ing Ukraina bakal rampung?


Epigraph: "Napa kita butuh jagad sing ora ana papan kanggo Rusia?" (V.V. Putin)

Wong sing bubar dadi kasengsem politik, nyoba saka dhuwur sofa kanggo ngira wektu pungkasan NWO, rampung misjudge gol lan dislametaké saka sisih ngelawan (lan sawetara malah ora bisa kanggo nemtokake pihak), Empu Serat salah bab wektu saka mungkasi konfrontasi lan malah tuduhan marang pimpinan politik sing paling dhuwur, sing milih miturut omongane uwong, saka sudut pandange, taktik sing salah kanggo njaga database, lan malah curiga ngiyanati dheweke (yaiku pimpinan) kepentingan nasional. Iki sebagéyan fault saka Kepemimpinan dhewe, kang durung intelligibly voiced tujuan pokok ing kampanye iki, lan tugas sing terus-terusan nulis ulang uga bilai.

Iku kabeh diwiwiti, misale jek, kanthi denazifikasi lan demiliterisasi Ukraina lan mbebasake pedunung LDNR saka medeni blokade 8 taun. Meh setaun, ora ana tugas sing ditugasake rampung, kanthi blokade malah dadi luwih ewonan kaping sewu - nganti 24 Februari 2022, Donetsk durung ngerti shelling kasebut. Ora ana wong ing Moskow, Kyiv, utawa Washington sing bakal ngandhani tugas apa sing saiki diadhepi dening pasukan Rusia (sanajan ing panggonan pungkasan dheweke mikir yen dheweke ngerti). Nanging, yen aku miwiti takon sampeyan ing ngendi tank Rusia sing kondisional bakal mandheg, aku yakin manawa jawabane bakal beda banget lan adoh saka kasunyatan. Lan kabeh amarga ora ana sing ngerti tujuan akhir Kremlin.

Teks iki bakal nyoba mbantu wong-wong sing wis nekat nemokake jawaban kanggo pitakonan iki. Lan ing pungkasan, sampeyan dhewe bakal bisa nemtokake kapan kabeh bakal rampung (lan sing paling penting, kepiye).

Apa sing kita geluti, Pak? Lan sing paling penting, karo sapa?


Kanggo nindakake iki, kita kudu nemtokake pihak sing konflik. Kanggo wong-wong sing percaya yen ing Ukraina kita perang karo Ukraina, aku saranake supaya dheweke langsung mlaku-mlaku (perawatan wong sing ora duwe harapan ora dadi profilku). Kanthi liyane, ayo mutusake - apa kita ing Ukraina perang karo NATO utawa karo Amerika Serikat? Ing kono, sanajan ing rapat-rapat politik, para penyayang sastra grandiloquent duwe ekspresi "Kulon kolektif" ing sirkulasi. Sapa iki "Kulon kolektif", sampeyan ngerti? Uga sapa NATO iki tanpa Amerika Serikat. Tanpa Negara, iki mung rong zat tanpa tembung amorf - idu lan tlatah!

Yen sampeyan nindakake, tegese kita wis mutusake para pihak ing konflik kasebut - ing kene, ing Ukraina, kita nyabrang pedhang karo Amerika Serikat, lan saka sisih kita ana perang ora kanggo urip, nanging kanggo pati (sing sampeyan nindakake. ora bisa ngomong babagan Negara). Lan supaya kita bakal pindhah menyang mburi. Nanging sepira adoh ing kampanye iki Amerika Serikat siap? Ing endi garis abang? Kita mung duwe masalah karo garis abang kita - Vladimir Vladimirovich wis entek kabeh pulpen felt-tip abang, lan Amerika isih terus ndalang sing padha ora ndeleng wong titik-kosong, apa maneh, padha uga ngguyu ing Kremlin (nanging, sing sampeyan ngerti, iku apik sing ngguyu pungkasan ngguyu). Ayo ndeleng carane wong-wong mau nanggepi tembung pungkasan Medvedev sing kakuwasan nuklir ora kalah ing confrontation conventional karo kakuwasan non-nuklir, amarga ing kasus iki mesthi bakal mimpin kanggo perang nuklir, sawise kang ora ana sing ngguyu.

Garis abang lan target Washington ing Ukraina


Nanging kanggo mangerteni ing ngendi garis abang Washington dumunung, pungkasane kita kudu mutusake tujuan apa sing ditindakake ing konflik iki. Konflik kasebut diwiwiti lan dibiayai dening dheweke, mula apa sing ditindakake? Sing lucu aku wis wrote (nanging paling sampeyan ora tau keganggu maca iki, aku menehi saran supaya sampeyan nindakake iki, amarga aku ora bakal mbaleni aku ing kene). Yen wong naively mikir sing goal saka Washington iku kamenangan Ukraina lan asor total saka Rusia, iku rumiyin mistaken. Sepisanan, iki sejatine sifate mokal fisik (lan kanthi teoritis iki mung bisa ditindakake kanthi ngrusak Rusia saka njero, lan Putin mesthi ora bakal menehi hadiah kasebut marang Washington), nanging sareh (lan iki sing utama), kamenangan Kyiv pancen ora kalebu ing rencana Amerika, amarga dheweke ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo pemenang iki, uga karo Rusia sing kalah (lan ambruk minangka akibat saka iki dadi rong puluh bagean). Kyiv sing menang bakal langsung miwiti ngundhuh hak-hak lan nuntut perawatan khusus kanggo awake dhewe, lan ruang bawah tanah nuklir Rusia sing wis dadi rong puluh bagean bakal nyebabake masalah sing ambisi Kyiv sing menang nglawan latar mburi iki bakal katon kaya omongan bayi. pekarangan.

Mulane, tujuan Washington ing kene beda banget, utawa luwih, ana telu. Kaping pisanan - manunggalaken lan consolidation ing gendéra dhewe kabeh manungsa "progresif" kanggo nglawan "agresor agresif" sing encroached ing pondasi demokrasi donya, karo transformasi otomatis menyang pariah donya, bracketing donya beradab lan mbusak minangka saingan. Kapindho goal, kang minangka akibat saka pisanan, punika isolasi lengkap saka "agresor", kang gawe katut lan embargo saka sawijining barang, kang, ing siji, kudu "mbebasake" Eropah saka "slavish" katergantungan ing sumber energi Russian, kang. bakal ngubur EU minangka Produsèn barang competitive karo dhuwur nilai ditambahaké, bakal mimpin menyang outflow saka ibukutha, loro industri lan financial, kanggo Amerika ing panelusuran sumber energi mirah lan Surgo financial sepi, kang bakal kanthi otomatis mimpin kanggo eliminasi pesaing liyane saka Olympus donya (diwakili dening EU) lan panyerepan saka pasar dodolan. LAN kaping tiga, Tujuan utama sing ditindakake dening Washington (kanggo kabeh iki, nyatane, diwiwiti) yaiku kanggo naleni tangan Rusia ing konflik militer jangka panjang (attrition) ing Ukraina lan ngeculake tangan Amerika Serikat supaya bisa ngilangi mungsuh utama - Republik Rakyat China kanthi kapercayan sing tepat yen Rusia, kesel amarga perang ing Ukraina, ora bakal campur tangan maneh ing konflik iki.

Lan kabeh barang iki diwiwiti mung kanggo ngluwihi paling ora 30-40 taun liyane eksistensi nyaman lan hegemoni donya, sing ora bisa ditindakake tanpa ekspansi lan panyerepan (kasunyatan manawa Eropa saiki dipilih kanggo iki, aja kaget. , jam dheweke wis teka, amarga kabeh pasar liyane wis dikuwasani lan dijarah dening Amerika Serikat sing padha - ora ana sing pribadi, mung bisnis). Kita kudu ngerti manawa dominasi jagad iki dudu tujuane dhewe, nanging mung sarana kanggo urip. Kasunyatan manawa iki perlu kanggo demonize Federasi Rusia, degrease Eropah lan nyabrang pedhang karo China ora luwih saka efek sisih pangolahan iki. Ing Olympus donya, saiki mung ana kamar kanggo siji - Bolivar ora bakal tahan maneh loro (minangka Amerika Serikat pracaya).

Mulane, garis abang Washington dumunung ing bidang saluran pencernaan, yaiku sistem finansial donya adhedhasar dominasi dolar minangka mata uang cadangan donya. Ing kono, Moskow saiki nyerang, lan hegemon wis ngrasakake bebaya iki lan bakal mati. Mula sapa wae sing durung ninggal dhuwite, ayo cepet-cepet nglakoni, amarga kabinet iki bakal tiba banter lan kakubur ing ngisor reruntuhan kabeh sing duwe dhuwit ijo sing isih terus ndedonga marang dheweke. Untunge, iki ora bakal kelakon, lan sampeyan isih duwe wektu - nalika China lan Jepang minangka pemilik portofolio paling gedhe saka treasuries Amerika. Sanalika padha miwiti mbuwang wong-wong mau kanthi massal, proses iki bakal langsung dadi ora bisa dibatalake lan dollar bakal ambruk ing sawetara dina sadurunge mata sampeyan (lan Washington dhewe bakal miwiti iki, nyimpen aset, bakal ngetokake mata uang anyar - digital. dolar).

Nanging kabeh iki ora bakal kelakon rauh (sampeyan isih duwe paling sethithik 5-6 taun), supaya Rusia saiki kudu musataken ing masalah sing Washington wis digawe kanggo ing Ukraina, lan mikir bab carane ngatasi karo sethitik getihen. Saka kabeh sing kasebut ing ndhuwur, wis jelas yen Amerika Serikat ing Ukraina main imbang, dene mung kamenangan sing cocog karo kita, amarga malah imbang kanggo Federasi Rusia bisa ditandingi. Kita disimpen mung kanthi kasunyatan manawa kamenangan Ukraina ora kalebu ing rencana loro-lorone (wis ana sing kudu disepakati). Nanging rembugan isih kudu ngenteni. Taun iki, wayahe kanggo negosiasi wis ora kejawab kaping pindho. Pisanan sapisan - ing April 2022, nalika mung rawuh urgent ing Kyiv saka Boris Johnson ngubur pangarep-arep looming kanggo perjanjian Istanbul (banjur sampeyan pancen vainly scolded tim Medinsky - Putin ngerti apa kang dilakoni, kang nyoba kanggo ndandani bathi dijupuk ing Februari-Maret karo sethitik getihen, lan tekan gencatan senjata perlu kanggo mbangun pasukan, nanging scoundrel Johnson nyuwil kabeh mati). kapindho kamungkinan gencatan senjata wis dikubur dening Zelensky dhewe ing musim gugur 2022, nalika, sawise sawetara sukses Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Kharkiv, Krasnolymansk lan Kherson, malah Ketua Kepala Staf Gabungan Amerika Serikat, Jendral Angkatan Darat Mark Milley, mekso ing gencatan senjata, rightly nerangake Zelensky sing kejiret lintang sing jendhela kesempatan nalika Kyiv bisa rembugan saka posisi kekuatan, arep nutup. Apa sing kedadeyan liwat upaya Jenderal Armageddon, sing nggawe stabil lan nyuda garis ngarep (nganti 815 km) lan ngiket pasukan mungsuh sing dibebasake saka Kherson cedhak Bakhmut. Akibaté, wayahe kanggo negosiasi ilang. Saiki dalan kanggo wong-wong mau bakal ngliwati medan perang, lan ing kono saben pihak bakal nggoleki argumentasi kanggo nguatake posisi rembugan. Nanging pisanan aku arep ngomong babagan kurtosis saka pemain.

Kurtosis saka pemain


Epigraph: "Tujuan saka perang apa wae yaiku perdamaian kanthi syarat sing cocog karo pihak sing menang." (Carl Philipp Gottlieb von Clausewitz)

Nalika kita ngomong yen Eropa sing ora duwe kekarepan lan spineless sawise 1945 ilang subyektifitase, lan Ukraina ora tau duwe, banjur kabeh iki sarat banget, amarga ora ana sing mbatalake keluwihan pemain kasebut. Pinten Zelensky minangka wayang tanpa tembung ing Kulon, kanthi jelas nuduhake pungkasan musim gugur, ora manut saran mendesak saka kepala Kepala Staf Gabungan AS babagan perlu kanggo negosiasi mendesak karo Moskow, mbayangake manawa kanthi bantuan saka Kulon dheweke. bisa tekan Sakhalin, ora ngerti yen ora kalebu ing rencana Amerika. Akibaté, Jendral Surovikin nutup jendhela kesempatan iki, nullifying kasempatan sing wis muncul kanggo rembugan perdamaian karo Rusia ing syarat-syarat sarujuk kanggo awake dhewe (luwih tepat, kanggo Amerika Serikat), meksa Washington kanggo golek pretext anyar kanggo negosiasi saka posisi. saka kekuatan.

Wektu iki, mbah Joe narik kawigaten dudu Jendral Milli, nanging kanca-kanca sing ora pantes (sanajan kanca-kanca apa kita? Serigala Tambov minangka kanca!). Jenenge Condoleezza Rice lan Robert Gates. Salah sijine mantan Sekretaris Negara AS (ing Obama) lan mantan penasihat keamanan nasional (ing Bush Jr.), sing liyane mantan kepala CIA (ing Bush Sr.) lan mantan kepala Pentagon (ing Bush Jr. lan Obama). Dadi, ing tanggal 7 Januari, wong-wong sing dihormati iki muncul ing cangkeme utama Partai Demokrat AS The Washington Post artikel dhewe kanthi judhul "Wektu ora ana ing sisih Ukraina", ing ngendi dheweke nerangake marang Zelensky lan liyane. riffraff disebut "masyarakat demokratis donya" sing wektu kanggo bayangan kadaluwarsa (referring ora wektu Zelensky utawa "umum progresif global", nanging wektu mbah Joe). Dheweke ora peduli karo Zelensky lan komunitas jagad - mbah Joe ngenteni prekara sing apik (sing aku nerangake kene), dadi dheweke ora bisa ngenteni. Lan mulane, saiki kabeh wong kudu cepet-cepet ketegangan lan mbantu Zelensky kanggo ngalahake Putin, yen ora bakal kasep. Lan bakal kasep ora kanggo Zelensky utawa Putin, nanging kanggo mbah Joe (nanging dheweke ora nulis babagan iki, aku nerjemahake kanggo sampeyan saka Amerika menyang Rusia, mbukak subteks sing didhelikake saka publikasi iki). Kajaba iku, kanthi tembung "ngalahake" ora ateges kamenangan total senjata Ukrainia nglawan senjata Rusia, nanging mung kamenangan lokal, sing bakal ngidini Kyiv bisa maneh negosiasi saka posisi kekuwatan (minangka Zelensky ora nyebarake upaya pisanane. , Aku marang ndhuwur).

Bener, kanca-kanca iki (sing dudu kanca kita) malah ora ndhelikake maksude (sing aku pribadi ngajeni banget marang Amerika!) Lan ngomong babagan iki kanthi terang-terangan:

Yen ora ana terobosan lan sukses Ukrainia liyane nglawan pasukan Rusia, tekanan Barat marang Ukraina kanggo negosiasi gencatan senjata bakal saya tambah akeh nalika pirang-pirang wulan stalemate militer. Ing kahanan saiki, apa wae persetujuan gencatan senjata bakal nggawe pasukan Rusia ing posisi sing kuwat kanggo nerusake invasi nalika wis siyap.

Tegese, yen ana sing durung ngerti, perang ing sisih Amerika ing teater Ukrainia ora kanggo kamenangan, nanging kanggo imbang lan posisi rembugan sing luwih kuat ing negosiasi perdamaian ing mangsa ngarep. Kakek Joe butuh jagad (kok, aku ora bakal mbaleni, link luwih), mung donya kanthi syarat dhewe. Ora muspra aku ngutip Clausewitz minangka epigraf ing bagean iki. Malah 200 taun kepungkur, ing risalah sing misuwur "On War", dheweke kanthi jelas lan ringkes ngrumusake tujuan perang apa wae, nerangake yen "tujuan perang apa wae yaiku perdamaian miturut syarat sing menang." Dadi Amerika Serikat, miwiti konflik iki, ngarep-arep bisa mungkasi, ing wiwitan, cepet lan inexpensively kanggo dhewe, lan sareh, kanggo dasi tangan Rusia kanggo wong-wong mau supaya dheweke ora njaluk ing dalan nalika njupuk munggah China. Ing titik pisanan, ora bisa cepet lan murah, ing kene Putin gagal (gagal ngrampungake tugas sing ditugasake dening Washington), saiki Amerika Serikat ngadhepi tujuan kanggo metu saka konflik kasebut dhewe. kanthi nggantungake bedhil Ukrainia kanthi pemicu cocked ing kamar ganti Rusia supaya bisa ngeculake tangane kanggo China lan ninggalake tangan Moskow diikat.

Perang attrition babar pisan ora ana ing rencana mbah Joe. Miturut rencana, Kremlin bakal entek. Nanging Putin nguciwani mbah kakunge, macet ing Ukraina, ngganti perang lan pangopènan rezim Kyiv ing pundhake wong tuwa, lan iki dudu bagean saka rencana pahlawan kita. Mung rong taun sadurunge pungkasan mangsa, lan masalah karo China isih mbukak. Ing Eropa, dheweke wis nindakake kabeh pakaryane, sawise ngrusak pipa gas lepas pantai EU ing sikile, kudu entuk bathi lan metu saka proyek sing ora duwe bathi. Ukraina minangka proyek apriori sing ora nguntungake. Minangka disusun dening pahlawan kita, pangopènan kasebut mesthine ana ing pundhak Kremlin, nanging Washington kanthi jelas nganggep kekuwatane (kita, kanthi cara, uga!). Nanging saben awan duwe lapisan perak, lan mbah Joe mutusake kanggo anget tangane sing lawas kanthi nglakokake kompleks industri militer kanthi lengkap. Salajengipun, proses kasebut bakal ditindakake kanthi otomatis, bagean saka satelit Eropa Amerika kanggo Ukraina wis dilucuti senjata, sisih liyane kudu ngetutake contone (sing diwenehake dening Condoleezza Rice lan kanca-kancane), persenjataan maneh bakal ditangani dening mbah Joe lan panerusipun minangka presiden Amerika, sing apa wae dadi (proses iki ora cepet, lan mulane ngrancang kanggo taun teka, saben wong melu ing bakal sugih). Lan saiki Eyang Joe cepet-cepet metu saka Eropa - teater perang Asia-Pasifik sing anyar nunggu dheweke, lan perang ing rong wilayah ora kalebu ing rencanane, amarga pengalaman loro-lorone. Perang Donya Kapisan lan Kapindho mulangake yen iki rampung banget kanggo wong-wong sing nganggep kekuwatane (ing kasus kasebut, Jerman nandhang lara, kepiye kedadeyane, sampeyan ngerti, mbah Joe uga ngerti lan ora pengin mbaleni nasibe).

Mulane dheweke cepet-cepet ngrampungake perdamaian ing Ukraina kanthi syarat-syarat sing cocog kanggo awake dhewe, lan kanggo iki isih kudu digawe. Mulane Washington milih kanggo ngompa Kyiv kanthi senjata nyerang abot (yaiku tank) minangka mekanisme implementasine. Dikuatake nganggo waja tank, Zelensky mesthine bakal entuk perdamaian iki kanggo Biden ing medan perang Ukrainia. Nanging banjur kurtosis kaloro saka pemain kedaden, lan persis ing ngendi ora ana sing nyana. "Sosis tersinggung" Scholz dumadakan nuduhake stamina sing ora dikarepke kanggo mbela kepentingan sing ora bisa dingerteni. Iku bakal katon, uga, apa kang risking? Aja menehi "Macan tutul", nanging kenapa dheweke ora ngidini wong liya nindakake iki? Apa sing diwedeni lan kerjane kanggo sapa? Dheweke ngadeg kanthi pose lan ujar manawa dheweke bakal menehi lampu ijo mung sawise Kakek Joe lan Abrams, ngerti manawa Kakek Joe ora bakal menehi Abrams (amarga larang, abot, rahasia, lan malah ing minyak tanah penerbangan, Gusti Allah ngalang-alangi. , Putin nangkep lan mbukak kabeh rahasia Amerika Serikat!). Pitakonan wis buntu, lan mbah Joe wis entek wektu - nganti pungkasan taun 2023. Apa sing kudu ditindakake?

"Ramstein-8" ora rampung, ora ana sing bakal ngenteni kaping sanga, lan Inggris "Challengers-2" ora bakal nylametake kahanan kasebut. Yen Kakek Joe ora kobong karo tank lan ora bisa ngliwati Scholz, mula sampeyan kudu nyuplai rudal kanthi radius karusakan 150+ km kanggo nggawe ancaman serangan terus saka Ukraina ing Crimea lan kanthi mangkono nggawe pendekatan liya kanggo nyoba kanggo rembugan karo Moscow saka posisi kekuatan ing syarat-syarat dhewe ( ora tentrem, ora perang karo mbenakake status quo, nanging karo ancaman pancet nglanggar dening Kyiv - bedhil Ukrainia dimuat padha ing kamar klamben. saka Federasi Rusia). Perspektif iki wis disuarakake dening Wakil Sekretaris Pertahanan AS Colin Cole, sing teka ing Kyiv tanggal 17 Januari minangka bagéan saka perwakilan delegasi Amerika. Ing pendekatan pers marang wartawan sing dirakit, dheweke ujar manawa Amerika bakal nerusake diskusi karo Kyiv. babagan jinis rudal jarak jauh. Miturut dheweke, ing tahap iki, Pentagon ngakoni yen Angkatan Bersenjata Ukraina mbutuhake dheweke. Nanging bubar kacarita yen Amerika Serikat ora bakal nyuplai rudal jarak jauh menyang Ukraina kanggo nyegah serangan ing wilayah Rusia. Pranyata Washington wis diganti pikirane? Nalika sampeyan bisa ndeleng, iki kedaden malah sadurunge Rammstein-8. Iki tegese Washington ngerti babagan posisi Berlin lan mutusake kanggo nyelehake jerami. Aku wedi yen jerami iki bakal luwih angel tinimbang tank. Kita bakal ngatasi tank, kita isih kudu nyerang karo dheweke, nanging kanthi rudal kanthi jarak 150+ km ora perlu menyang ngendi wae - sanajan kasunyatane kehadirane nambah ancaman menyang Moskow lan nguatake. posisi rembugan Kyiv kang. Sampeyan wis bisa dagang. Gerakane apik!

Kasunyatan manawa iki ora guyon lan dudu woh saka fantasi sing lara dadi jelas sawetara dina sawise wahyu Kyiv saka Wakil Kepala Pentagon. Ing 19 Januari, The New York Times nerbitake artikel ing ngendi publikasi kasebut, kanthi nyebutake sumber sing ora ditemtokake ing administrasi kepresidenan, nyatakake yen panguwasa AS serius nimbang nyedhiyakake Kyiv karo senjata sing bisa nyerang Crimea. Sing, yen sadurunge padha ora nganggep Crimea minangka target militèr sah kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, njupuk metu saka kurung, kaya, saiki lagi njabut kurung lan menehi go-ahead kanggo Kyiv kanggo nggunakake dawa. -rentang senjata Amerika marang fasilitas militèr ing semenanjung.

Pamrentahan Presiden AS Joe Biden mboko sithik nyuda posisi babagan masalah nyedhiyakake Ukraina kanthi cara sing ngidini kanggo nyerang target ing Crimea.

New York Times ngandhani para pamaca, kanthi nyebutake sumber ing Gedung Putih.

Crimea iku Ukraina lan Ukraina nduweni hak kanggo mbela awake dhewe lan wilayah kedaulatane ing wates sing diakoni sacara internasional.

- Adrienne Watson, juru bicara Dewan Keamanan Nasional, ngandika kanthi nada menyang publikasi kasebut.

Senadyan kasunyatan manawa Amerika Serikat tansah nganggep Crimea minangka wilayah Ukrainia, Washington nganti saiki ora gelem nyedhiyakake Kyiv sarana kanggo nyerang target ing semenanjung. Militer lan pejabat AS kanthi pribadi takon babagan kawicaksanan serangan ing Crimea, percaya yen Angkatan Bersenjata Ukraina duwe "target sing luwih cocog ing papan liya ing medan perang," tulis NYT. Saiki, miturut publikasi, posisi administrasi wis diganti. Panguwasa AS condong menyang gagasan yen Rusia ngrasakake risiko kelangan kontrol Crimea, bakal nguatake posisi Ukraina ing negosiasi ing mangsa ngarep. Kajaba iku, rasa wedi babagan ancaman Moskow sing mbales nganggo senjata nuklir taktis uga wis suda ing antarane pejabat lan ahli AS, dene, miturut pendapate, risiko skenario kasebut isih tetep.

Yaiku, para priyayi imperialis wis jelas kelangan rasa wedi lan terus-terusan nggodha beruang Rusia (ya, apa sing dikarepake, kita dhewe nggawe provokasi kasebut kanthi posisi sing ora kuwat - kita isih durung mangsuli ing lapangan udara. penerbangan strategis jarak jauh). Wigati dimangerteni manawa artikel iki diterbitake sedina sadurunge Rammstein-8 (jelas yen para priyayi wis ngerti babagan posisi Berlin sing ora bisa ditindakake sadurunge).

Ngomentari publikasi NYT, juru bicara Departemen Luar Negeri Ned Price ujar manawa keputusan kasebut ana ing panguwasa Ukrainia.

Kita ora nyengkuyung utawa ngidini mitra Ukrainia nyerang ing njaba watese. Kabeh sing diwenehake marang Ukraina ditujokake kanggo tujuan siji - kanggo pertahanan diri

Price ngandika.

Ing kene aku bakal ngidini aku ora setuju karo pejabat saka Amerika Serikat. Amerika sengaja mundhak. Tujuane dudu pertahanan diri saka Ukraina, dheweke ora peduli, tujuane yaiku kanggo negosiasi karo Moskow saka posisi sing kuwat. sumber daya sauntara mbah Joe entek, iku perlu kanggo ndandani MediaWiki lan metu saka Eropah. Asia Tenggara lan Presiden Xi nunggu dheweke. Lan ora nganggo tank, nanging nganggo pluru, nanging dheweke bakal entuk target. Kabeh perang cepet utawa mengko (yen ora rampung karo nyerah salah siji pihak) mungkasi karo rembugan tentrem. Minangka Clausewitz ngandika, "tujuan perang apa wae yaiku perdamaian miturut syarat sing menang." Lan yen pemenang ora bisa ditemtokake, banjur status quo tetep ing wayahe saiki. Juru bicara Zelensky Sergei Nikiforov, ngomentari posisi bose, bubar nyatakake yen negosiasi kudu adhedhasar prinsip tartamtu. omong kosong! Rembugan adhedhasar ora prinsip, nanging ing imbangan saka daya ing wayahe, lan kanggo nambah imbangan iki, mbah Joe nggawe kabeh efforts . Dheweke kepengin jagad kanthi syarat dhewe. Mulane, padha mbuwang Zelensky menyang perang pungkasan lan nemtokake, sadurunge diiseni karo heksogen, adhedhasar prinsip: "Perang iku ibune negosiasi." Mulane kesimpulan banal - ora bakal ana rembugan ing mangsa ngarep nganti entuk keuntungan ing medan perang salah sawijining pihak. Kita ngenteni, Pak ... Wektune wis teka (cakrawala perencanaan yaiku nem wulan sabanjure, kabeh bakal diputusake sajrone periode iki).

Tugas saka pihak kanggo jangka cedhak, medium lan dawa


Saiki, yen tujuane partai wis dingerteni, ayo nyoba nemtokake cara kanggo ngetrapake. Lan iki persis apa sing kita sebut tugas. Tugas yaiku jangka pendek, jangka menengah lan jangka panjang. Tugas ing adoh perspektif loro-lorone (sing dadi pihak kita, sampeyan, muga-muga, durung lali) - kanggo nggayuh keunggulan militèr-strategis kanggo mlebu ing rembugan saka posisi kuwat. Apa tujuan pungkasan kaya ngono? Amarga saiki wis jelas yen ora ana pihak sing konflik bisa entuk kekalahan lan kekalahan total mungsuh. Kanggo Amerika Serikat, kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, iki dudu tujuan utama, nanging kanggo Rusia ora mungkin, amarga sumber daya militer lan mobilisasi saiki, sing ora bisa langsung nambah (iki bisa dideleng saka kecepatan mobilisasi. lan kacepetan transisi ekonomi ing ril militèr, kang ora bisa dibangun ing sworo seru saka driji). Faktor penting liyane sing ndadekake kita ora bisa entuk kamenangan total saka mungsuh yaiku tingkat dhukungan kanggo Ukraina lan keterlibatan negara katelu ing konflik kasebut (saiki koalisi anti-Rusia duwe 52 negara, lan negara-negara kasebut digunakake kanggo ngatasi konflik kasebut. melu wong liya, nalika nyoba njaga netralitas negara).

Saka kene, tugas kanggo jangka pendek lan menengah dadi jelas. tugas kanggo jangka pendek prospek kanggo mbangun munggah lan nglumpukake pasukan kanggo nggawe kauntungan ing sektor lokal kapisah saka ngarep, ngendi nimbali mungsuh bakal bejat liwat lan kamenangan taktik lokal bakal ngrambah, kang bakal ngidini ngetik menyang rembugan saka posisi. kekuatan, ngendi tentrem bakal rampung ing syarat-syarat pemenang karo kahanan fiksasi ing wayahe tartamtu. Taktis iki kamenangan lan punika jangka menengah tugas kanggo loro-lorone, lan padha saiki obah menyang (cakrawala planning, aku ngandika, nem sasi).

Saiki tugas para pihak wis ditemtokake dening kita, ayo nyoba ngerti apa tujuan akhir sing ditindakake nalika pasrah saka pihak ngelawan ora bisa ditindakake amarga alasan sing kasebut ing ndhuwur? Kanggo negara gol pungkasan ing konflik iki kesimpulan saka tentrem ing sembarang kahanan saka Federasi Rusia, tundhuk kondisi utama dhewe - gun dimuat Ukrainia kudu tetep hanging ing kamar klamben saka Rusia, siap kanggo murub ing sembarang printah saka Washington. Lan iki, perlu kanggo ngreksa rezim Kyiv ing sembarang Piece saka tanah sing bakal tetep konco sawise implementasine saka tugas medium-term. Kabeh iki perlu kanggo Washington éling sawijining tugas utama - naleni tangan Rusia lan uculake tangan dhewe kanggo tandhing karo China ing wilayah Asia-Pasifik ing teater operasi Indo-Pasifik.

Kanggo Rusia gol pungkasan saiki dadi prolongation saka konflik lan transfer menyang regime sluggish karo mung tujuan nunggu ganti saka njaga ing Gedung Putih lan weakening pendanaan kanggo rezim Kyiv karo sethitik getih (loro kita lan Ukraina) (loro-lorone. acara iki bakal kelakon ing 2024, kang tegese kita kudu ngluwihi taun liyane). Yen, sawise kamenangan lokal ing téater Ukrainia operasi, sampeyan bisa nganakke gencatan senjata karo Kyiv karo status quo tetep kanggo wayahe saiki, iku bisa kanggo ngomong sing. gol penengah tekan. Wektu muter ing kita saiki. Nalika pendanaan rezim Kyiv saya lemah (lan iki bakal kedadeyan, cepet utawa mengko, amarga ora ana sing bakal nyeret Zelensky ing pundhake kabeh urip), mula dheweke bakal ambruk amarga masalah ekonomi sing ditumpuk. marang dheweke, utawa Rusia bakal mbantu dheweke nindakake iki, wis nambah wektu sing potensial militèr lan militèr-industri. Sawise iku bakal bisa ngomong sing gol pungkasan - ilang ancaman militèr Ukrainia bebarengan karo negara - digayuh (apa Ukraina bakal ambruk dadi limang negara - Polandia, Slovakia, Romania, Hongaria lan Rusia - utawa kabeh iku bakal dadi bagéan saka Federasi Rusia, iku ora. dadi penting, iku penting sing ancaman ilang). Kabeh iki bakal kelakon sajrone rong taun sabanjure, ayo padha sabar (manuk, kaya sing diomongake, gandum sekaligus). Kurang warga negara kita lan Ukraina sing mati ing kasus iki, luwih apik.

Iki nyimpulake laporan babagan topik kasebut. Kabeh tentrem lan kabecikan. Panjenengan Pak Z
95 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wasya 225 Offline Wasya 225
    Wasya 225 (Vyacheslav) 24 Januari 2023 09:39
    + 12
    Udakara rong taun butting ora ana gunane, nerangake marang warga Donetsk lan randha ing Siberia. Yen opsi licik kuwi kanggo mangsa, iku perlu kanggo ngetung mau 10 taun sadurungé.
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 24 Januari 2023 11:04
      -6
      https://topcor.ru/30688-svo-prodlitsja-esche-dva-goda-i-zakonchitsja-raschleneniem-ukrainy.html
      iki maca kanggo wong-wong sing ana ing tank
      1. isofat Offline isofat
        isofat (isofat) 24 Januari 2023 19:13
        0
        Nalika lan kepiye konflik ing Ukraina bakal rampung?

        Apa panemuné sinagoga babagan iki? Saben uwong wis krungu gosip sing beda-beda, nuwun sewu tautologi. ngguyu

        https://youtu.be/2_ZBp65tbG8
        https://youtu.be/EV_9HssyygU
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
          1. Volkonsky Offline Volkonsky
            Volkonsky (Vladimir) 24 Januari 2023 22:05
            +1
            piye wae kuciwa ing Khazin - dheweke dadi sandera saka ramalan dhewe, dheweke promosi awake dhewe lan teori ekonomi, aku ora percaya karo Khaganate ing Ukraina.
            1. boriz Online boriz
              boriz (boriz) 24 Januari 2023 23:25
              0
              Minangka kaping ramalan ekonomi dadi kasunyatan. Sampeyan ora kudu diikat karo tenggat wektu tartamtu, ana akeh banget komponen lan politisi sing ora nyukupi.
              Minangka kanggo tendensi umum, dheweke bener. Sawetara dadi nyata sanajan ora disangka kanthi cepet.
            2. boriz Online boriz
              boriz (boriz) 24 Januari 2023 23:36
              -1
              Dene kaganate, ana topik kaya ngono. Salah sawijining rencana WB kanggo zona kasebut kalebu likuidasi Israel, minangka pambayaran kanggo aliansi karo wong Arab.
              Krimea lan Nikolaev, Kherson, Zaporozhye direncanakake kanggo Israel anyar.
              Putin njupuk Crimea, nyuwil WB kabeh buzz. Lan saiki wong Arab dadi sekutune.
      2. Sardli Offline Sardli
        Sardli (Alexander) 24 Januari 2023 20:26
        0


        Apa sampeyan serius? mbah Biden narik kawigaten Millie lan nggawe keputusan ... Nanging aku mikir yen sawise pil dheweke mung ngelingi masa muda lan tumungkul ing ngarepe wong wadon.
  2. Kolonel Kudasov Offline Kolonel Kudasov
    Kolonel Kudasov (Leopold) 24 Januari 2023 09:57
    + 12
    Kanggo Rusia, tugas utama saiki yaiku nyeret konflik kasebut lan nransfer menyang rezim sing alon-alon kanthi tujuan tunggal ngenteni ganti penjaga ing Gedung Putih kanthi getih sithik (loro-lorone dhewe lan Ukrainia).

    Ing kertas alus nanging lali babagan jurang. Sayange, "rezim lesu" saiki ora mungkin amarga alasan sing prasaja yen Rusia kudu mindhah Angkatan Bersenjata Ukraina adoh saka Donetsk lan tekan wates wilayah kasebut. Dadi serangan kudu diterusake lan pembantaian sing nggegirisi bakal terus nganti musim panas
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 24 Januari 2023 10:59
      -8
      Kutipan: Kolonel Kudasov
      Rusia mbutuhake getih saka irung kanggo mindhah Angkatan Bersenjata Ukraina adoh saka Donetsk

      Lan kepiye carane bisa mbantu ekonomi Rusia?
      1. Kolonel Kudasov Offline Kolonel Kudasov
        Kolonel Kudasov (Leopold) 24 Januari 2023 11:13
        +9
        Lan babagan ekonomi Rusia? Iku bab residents saka Donetsk. Padha kudu ngindhari shelling saben dina, opsi liyane ora dibahas
        1. Nelson Offline Nelson
          Nelson (Oleg) 24 Januari 2023 11:17
          -8
          Kutipan: Kolonel Kudasov
          Iku bab residents saka Donetsk. Padha kudu nylametake saka shelling saben dina

          Warga Kherson dievakuasi ing 2 minggu, warga Donetsk wis 8 taun kanggo ninggalake saka ing shelling. Ya, saiki ora ana sing kudu mandheg.
          1. ing liwat Offline ing liwat
            ing liwat (Galina Rožkova) 25 Januari 2023 18:49
            0
            Uh .... Kita nyewa Donbass?
            1. Nelson Offline Nelson
              Nelson (Oleg) 25 Januari 2023 19:05
              +1
              Quote: Ing passing
              Uh .... Kita nyewa Donbass?

              Penarikan warga sipil mung ngeculake tangan militer ing pertahanan.
              Saben omah minangka benteng, pertambangan, pamblokiran ...
              Lan Kherson kudu ditahan sawise evakuasi warga sipil.
              Dheweke bakal ngrentengi awake dhewe 10 kaping luwih akeh pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina tinimbang garnisun sing dibutuhake kanggo pertahanan.
              1. Svinokol Offline Svinokol
                Svinokol (Svinokol) 25 Januari 2023 20:05
                -1
                ... tanpa marshal lapangan sing berpengalaman kaya sampeyan ora langsung ngerti ... wassat ... wah, saiki kabeh wis jelas ....
        2. sindikalis Offline sindikalis
          sindikalis (Dimon) 25 Januari 2023 06:24
          +2
          Iki, ing asas, masalah unsolvable yen nuduhke ing isolasi. Ukraina terus-terusan nampa amunisi jarak jauh luwih akeh
  3. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 24 Januari 2023 10:00
    +8
    Yen Federasi Rusia kalah, NATO ora bakal mandheg, lan tujuan utama dikenal - "dekolonisasi".
    1. Sailor_Popeye Offline Sailor_Popeye
      Sailor_Popeye (Sailor_Popeye) 24 Januari 2023 10:21
      +3
      Supaya ora "ilang" kudu "ora melu." Apa sing dikarepake wong-wong sing miwiti?
      1. Nelson Offline Nelson
        Nelson (Oleg) 24 Januari 2023 11:01
        +8
        Kutipan: Sailor_Popeye
        Apa sing dikarepake wong-wong sing miwiti?

        Ketoke, dheweke bakal disambut karo kembang lan pelukan, lan Nazi, sawise ninggalke javelin, bakal mlayu menyang Lviv lan luwih ing sisih kulon.
  4. unc-2 Offline unc-2
    unc-2 (Nikolai Malyugin) 24 Januari 2023 10:38
    + 11
    Yen malah ana perang hibrida, mula kudu ana ing kabeh aspek, kalebu ekonomi. Nanging ana tekanan siji-sisi ing kene. We are ing meksa ekonomi, lan kita wis ora mung ora diganti apa-apa ing hubungan kanggo Amerika Serikat, nanging kita uga nyoba kanggo ngreksa apa ana.
    1. sindikalis Offline sindikalis
      sindikalis (Dimon) 25 Januari 2023 06:29
      +2
      Nyatane, siji-sijine pengungkit tekanan ing Kulon yaiku gas. Nanging, mangsa kepungkur nuduhake insensitivitas praktis Eropa kanggo tekanan kasebut. Simpenan cukup cukup sanajan kanggo mangsa sabanjure.
  5. Vlad Burchilo Offline Vlad Burchilo
    Vlad Burchilo (Vlad Burchilo) 24 Januari 2023 10:59
    +2
    Kutipan saka Jacques Sekavar
    Yen Federasi Rusia kalah, NATO ora bakal mandheg, lan tujuan utama dikenal - "dekolonisasi".

    Ora brainer: "napsu teka karo mangan."
    Dadi Kyiv, ing wulan Juni, ngedika bab bali menyang kahanan ing 23 Februari, lan saiki padha duwe napsu: Zelensky wis diangkat gubernur ing Wilayah Krasnodar, ana mbokmenawa gubernur ing wilayah Belgorod lan ngendi liyane.
    1. Vox_populi Offline Vox_populi
      Vox_populi (vox populi) 25 Januari 2023 20:11
      0
      Zelensky wis diangkat dadi gubernur Wilayah Krasnodar, mbokmenawa ana gubernur ing wilayah Belgorod lan ing ngendi wae.

      Iki "bebek" wis bosok ... lol
  6. Yuras Offline Yuras
    Yuras (Yura) 24 Januari 2023 12:20
    +3
    Ya, uga rampung amerikosy rogues ngerti carane bisa, lan kita? Donya punika meja lan poker diputer ing. Bluff, kemampuan kanggo ngontrol awake dhewe malah karo tata tangan ala, lan ing wektu sing padha menang nggunakake sembarang cara (ngapusi, mbeling), lan apa padha wedi ing ngarepe saben wong ing sisih iku apa pamuter wis colt a. tongkat, bedhil lan (simbol granat yao). USSR mimpin kita nganti saiki nalika pesawat penumpang ditembak kanthi roket, kaya ing 9 Mei, Boeing Malaysia, Nord Stream, Skripals, helm putih minangka perang informasi. Lan kita? opo? Dadi cunningly lan subtly kita ora bisa? Apa sing mandheg sampeyan, iman Ortodoks? Siapke omah, sijine mayit wong ing kono, minangka ora dingerteni (ora ana sanak keluarga) lan ngluncurake rudal saka kapal selam saka ngisor Amerika supaya lintasan lan palet saka kana, omah ana ing tong sampah, duka nasional Amerika wis ilang. gisikipun. Ing dina tangisan iki, kita kudu mangsuli pratelan kasebut (aja nganti ana ahli internasional sing tuku cedhak), kita ngilangi sambungan telpon langsung sing ditelpon Amerika (ya, kepiye sampeyan bisa tahan, jagad iki kudu dadi katahan saka nggunakake langsung senjata nuklir) lan kita dhewe padha mlaku, lan ya, ya, kita duwe doktrin. Kanggo duwe dhaptar sing saka panguwasa lan wakil paling dhuwur duwe anak, sanak keluarga lan wong sing cedhak banget ing Amerika lan London, kanthi tenang njupuk wong-wong mau menyang sirkulasi kanthi tujuan nelpon ing samodra ing dina kasebut. "Putra, putri, ibu, adhine, lsp." nyelehake kabeh lan mlayu menyang bandara. Aku yakin nalika padha nindakake iki karo Rusia, ana kontrol (unspoken) konco wong, mbayangno longkangan lan statement, pesawat saka wong-wong sing dadi cedhak daya ing dina sabanjuré kumelun ireng liwat kedutaan Besar ing Amerika lan London, repartners lagi syuting video saka mobil nilar anak (macet ing macet) . Uhhhh nggumunake lan sanajan dudu kita, nanging dheweke nggawe alesan kaya dudu kita, akeh sing bengok-bengok lan tanpa Rusia, Rusia, Putin, pira sing bakal percaya yen kita dhewe?
  7. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 24 Januari 2023 12:33
    +6
    penulis ing saben artikel stubbornly mbaleni siji pikirane - konflik sluggish ono gunane kanggo Rusia, aku ora ngerti sing pisanan ngomong omong kosong kuwi (sanajan aku guess sing sikil wis akeh saka Kremlin), nanging nyatane wektu tundha iki. ndadékaké akeh korban lan karusakan, lan umume, wong bakal pengin Rusia ngidinke pamaréntahan kaya ngono sing ngunyah snot lan ora bisa nindakake apa-apa amarga impotensi.
    1. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 24 Januari 2023 14:07
      -2
      Kutipan saka: rotkiv04
      konflik sluggish ono gunane kanggo Rusia

      Konflik sing alon-alon dadi kurang ala.
      Kamenangan nglawan NATO kanthi senjata konvensional ora mungkin,
      padha ora kelakon ing konflik nuklir.
      Kanggo menehi kabeh lan mbayar triliun "kompensasi" (yen kita nimbang kabeh pilihan) dudu cara metu, sanksi ora bakal dicabut.

      Lan - konflik sluggish bakal ngganggu kabeh wong, "potensi rancangan" saka Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nyebar ing saindhenging EU, sing luwih enom, sing luwih tuwa ing pensiun.
    2. Video 2 Offline Video 2
      Video 2 24 Januari 2023 14:19
      +1
      "saka Kremlin" tundha lingkungan bisnis ora duwe bathi!
  8. OJSC KonProk Offline OJSC KonProk
    OJSC KonProk (KonProk JSC) 24 Januari 2023 13:13
    0
    Apa sampeyan mikir yen Xi bakal lunga menyang Taiwan? paling apik, ing taun 27 sawise kapilih kanggo mangsa kaping 4.
    1. Vasya_33 Offline Vasya_33
      Vasya_33 24 Januari 2023 13:30
      +1
      ora. Dheweke isih duwe paling sethithik 5-6 taun. bakal ngenteni ing pantai kanggo "mayit" dolar ...
      lan banjur bakal bisa kanggo skim krim (Taiwan) tanpa murub.
  9. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 24 Januari 2023 13:26
    +1
    Umumé, yen saluran banyu, kang padha perang, padha mlayu menyang soko.

    Kanggo Rusia, tugas utama saiki yaiku nyeret konflik lan .... ngenteni ganti penjaga ing Gedung Putih .....

    Umumé, minangka sadurungé "panguwasa" prajanji "terpils" Bulan ing taun 15, supaya saiki padha ngomong, njagong ing gisik lan ngenteni saiki kanggo nindakake mayit saka mungsuh, utawa pangiriman anyar senjata NATO. utawa mie anyar, utawa pengurangan populasi lan HIV, utawa negara NATO anyar, ampas kopi, substitusi impor, SU75 lan liya-liyane, lan liya-liyane ...
    1. Sailor_Popeye Offline Sailor_Popeye
      Sailor_Popeye (Sailor_Popeye) 24 Januari 2023 14:00
      +1
      "Lungguh ing pantai", ya. Ora bakal bisa. Sampeyan kudu njagong ing trench, lan iki prabédan amba. nglirik
      1. Vasya_33 Offline Vasya_33
        Vasya_33 25 Januari 2023 11:46
        +1
        isih ya. Aku isih umur militer (DMB 88).

        kok aku nulis: ... bakal skim krim?
        Federasi Rusia saiki "mluku kaya budak ing galley" (ing kabeh ngarep), lan ing wektu iku China bakal duwe ekonomi pisanan, tentara lan angkatan laut. .
  10. Video 2 Offline Video 2
    Video 2 24 Januari 2023 14:15
    0
    Pak Z krungu - *setan ing rincian *?
    a) Uni Soviet janji: 1 ora bakal nggunakake senjata nuklir, lan Federasi Rusia netepi perjanjian Uni.
    b) ekonomi kita ora bakal slamet perang protracted
    c) kita bisa njaluk "front kapindho * Amerika Serikat ora tega * sundel"
  11. Dinggo Offline Dinggo
    Dinggo (Victor) 24 Januari 2023 14:37
    +2
    Kasunyatan bilih tujuan utama Amerika Serikat dudu Rusia (saiki), nanging China - minangka pesaing finansial lan teknologi utama - wis suwe jelas. Blok AUKUS digawe khusus kanggo teater operasi Indo-Pasifik. Kanggo nindakake iki, dheweke malah kudu "mbengkokake" Prancis kanthi proyek mbangun 12 kapal selam nuklir ing Australia (ing ngendi Prancis, lan ing ngendi Australia). Nanging kepiye Rusia bakal tumindak, kaiket karo sawetara "hubungan" karo China? Lan ninggalake "konco" iku arang banget short-sighted (kunjungan saka "mbah", kang diterbitake ing circulation, kanggo Taiwan nuduhake iki). Iki babagan "prospek jangka panjang" (lan ora ilang ing endi wae, mung ditundha).
    Banjur badut Zelya katon ... Kanthi rezim sing kabeh "cookie Nuland" mung pranks bocah ing kothak wedhi. Nolak kesempatan kuwi? Uh-huh, saiki ... Kajaba iku, kabeh kabijakan Kremlin dibangun nganti pirang-pirang taun kanthi "tokoh" kayata Surkov, Chernomyrdin, Zurabov ... Oligarki, nasionalis turun temurun Medvedchuk, nduweni peran tartamtu ing babagan iki , ngyakinake "Kremlin" yen "karo Nazi kita bisa setuju "... Dheweke melu aktif ing ijol-ijolan tawanan ing 2014 miturut skenario "Kyiv". Saka kene - lan terobosan menyang Kyiv, Gostomel ... Tusukan murni saka intelijen kita, luwih-luwih, intelijen politik ... Blitzkrieg ora bisa ditindakake - perang diwiwiti (yaiku, NVO. Kanthi tugas, tujuan lan prospek sing ora bisa dingerteni). Kanthi mompa senjata ing loro-lorone lan tenaga kerja.
    Iki babagan "prospek jangka menengah", luwih-luwih, kanthi tingkat sukses sing beda-beda ...
    Dene kang diarani. "prospek jangka pendek" ... Kabeh ing kene dumunung ing bidang politik, kanggo ngamati kepentingan "sisi" tartamtu. Ora gampang kanggo Abramovich ngumbara ing rute Moscow-Kyiv-Istanbul ...
    Nang endi wae kaya iki, ing pangertenku "saka dipan", cendhak.
    Nanging Sejatine - Aku setuju karo penulis ing skenario saka kahanan saiki.
  12. mbah Panas Offline mbah Panas
    mbah Panas (mbah panas) 24 Januari 2023 15:09
    +2
    Artikel kasebut minangka vinaigrette lengkap, bubur! Kesimpulan babagan perlu kanggo ndawakake perang kanggo Federasi Rusia iku omong kosong! Ora masalah sapa sing lungguh ing Gedung Putih. UMUM! Ana owah-owahan saka teknologi kaping 5 nganti kaping 6 urutan. tahan 20-25 taun). Fase akut diwiwiti kira-kira saka krisis 7-8 taun. Iki dibatalake sebagian dening program pelonggaran moneter. Nang endi wae ing 2018, akselerasi diwiwiti. Pergeseran sadurunge ditindakake liwat para prajurit. ALL ! Dadi saiki, preduli saka asil perang ing Ukraina, "owah-owahan panggonan ing piramida donya saka divisi buruh" bakal terus kelakon. Ana, exaggeratedly, perjuangan kanggo panggonan ing Olympus. Lan sing kalah ( Federasi Rusia cetha kalah lan ora bisa mbangun dhewe, sistem relatif sawijining divisi saka pegawe, nyoba, nanging ora bisa. MUSTAKA mbangun iki tanpa ngganti elit, kang Putin flatly nolak kanggo nindakake. Federasi Rusia ora dileksanakake - nyatane, mitos lan jerks spontan). Cetha banget yen zona kasebut paling ora: Amerika, Cina, India. Amerika Latin bisa dipertanyakan. Dikubur kanthi sia-sia! tetep ing sawetara format, mung pitakonan saka zona distribusi.
    1. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 24 Januari 2023 15:50
      0
      Quote: mbah Panas
      Minangka asil saka perjuangan bakal dadi lampiran bahan baku wong

      Lan sepisan beda ... "Gas kanggo ijol-ijolan pipa", "Aku bakal nggabungake hemp lan kayu kanggo dheweke ing antires iki ..."

      Umume negara-negara komoditas angel mlumpat saka jarum komoditas.

      Nanging ing jangka menengah, jelas apa sing kudu ditindakake -
      masang infrastruktur ing sisih wétan, nambah lokalisasi.

      Gusti Allah ngalang-alangi, produk lokal bakal luwih utawa kurang ditrima kualitas / rega dening standar donya, lan liwat wektu iku bakal bisa kanggo ngekspor soko.
      Ing urip kepungkur, ayo ngomong, kita bisa dadi pemasok gerbong kanggo Deutsche Bahn lan menang tender kanggo pasokan sepur komuter menyang Argentina.
      Saiki kita kudu bab sing padha, nanging tanpa komponen Western.
    2. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 24 Januari 2023 23:53
      -3
      Simbah, sampeyan mbantah dhewe. Supaya padha ngubur mau muspra utawa - unambiguously ing sawetara format? Penolakan dolar ora bisa dihindari, amarga wis suwe ora dadi dhuwit ing pasar lan wis dadi arbitrariness moneter lan politik ing sawijining negara tinimbang kabeh liyane.
  13. Damir Vseslavsky (Damir Vseslavsky) 24 Januari 2023 15:16
    -2
    Artikel kasebut apik, topik kasebut dibeberke. Kanggo nggawe tentrem ing syarat-syarat pemenang - Rusia, iku mung perlu kanggo mbukak ngarep kapindho kanggo Amerika Serikat ing Suriah. Ing kana, Amerika Serikat ngedegake 15 pangkalan lan pusat operasional ing wilayah Hasakah, Raqqa, Manbij, Deir ez-Zor, lan At-Tanf. Wilayah sing dimaksud yaiku Suriah, lan Suriah nduweni hak kanggo mbela awake dhewe lan wilayah kedaulatan ing wates sing diakoni sacara internasional. Serang kabeh pangkalan iki nganggo misil dening tangan tentara Siria. Sawetara masalah lagi dirampungake bebarengan: ngarep kapindho kanggo Amerika Serikat lan ngalih manungsa waé menyang wilayah iki, coffins kanggo Amerika, mardika saka wilayah Siria saka "hegemon" lan posisi kuwat Rusia ing negosiasi. Banjur kabeh wong lali babagan iki. Joker angkat lenganmu! Setel Timur Tengah ing geni kanggo Amerika - supaya padha aran teknologi dhewe. Iki kanggo wong-wong mau lan kanggo Engels lan kanggo Dmitry Rogozin lan kanggo kabeh serangan HIMARS miturut pandhuane sing ketat babagan fasilitas militer lan non-militer ing wilayah Rusia! Mung kanggo implementasine rencana iki, decisiveness lan kuwat politik V.V. Putin pribadi.
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 24 Januari 2023 23:45
      0
      Damir supaya kabeh bakal kaya sing diterangake iku mung masalah wektu!
    2. Daniel P Offline Daniel P
      Daniel P (Daniel P) 27 Januari 2023 03:05
      0
      Nanging ana masalah gedhe karo sing terakhir. Iki minangka pilihan sing apik, kaya sing sampeyan tulis, mung Putin ora bakal nindakake. Kita ngerti.
  14. Egor13 Offline Egor13
    Egor13 (Egor) 24 Januari 2023 17:22
    +6
    Saperangan sasi kepungkur aku maca fabrikasi sampeyan mikir lan nganalisa - saiki sampeyan nulis liyane lan liyane omong kosong saben wektu
  15. EMMM Offline EMMM
    EMMM 24 Januari 2023 18:09
    -1
    Aku kudu nuduh penulis ora ngerti latar mburi. Aku nyaranake sampeyan familiarize dhewe karo nomer rawuh kanggo Donetsk saka Februari 10 kanggo 23 pungkasan taun.
    Lan kapindho, ing nem sasi ora bakal ana persetujuan tentrem! Ing 5-6 taun, tank kita bakal ngrampungake denazification lan de-blueization ing Hawaii.
    Lan pungkasane, penulis sakperangan alesan nempatake Asia, Afrika lan Amerika Latin ing peran ekstra. Aku wani njamin yen tank kita nyedhaki tapel wates Polandia, jumlah sekutu bakal saya tambah akeh
    1. ing liwat Offline ing liwat
      ing liwat (Galina Rožkova) 25 Januari 2023 19:03
      -3
      Lan malah Prancis bakal digambar ing antarane para pemenang. Macron wis kedutan.
  16. Moscow Offline Moscow
    Moscow 24 Januari 2023 19:11
    +5
    Mung ana siji pitakonan - apa pangiriman senjata abot saka Kulon bakal dadi garis abang nyata kanggo Kremlin, sawise bakal ditampilake:
    1. Ing karusakan saka transportasi lan energi lan railway. infrastruktur Ukraina
    2. Penyetor minyak, gas lan gandum sing ngremehake ditutup
    3. Mungsuh modern diarani umum, kalebu sing perang kanggo Nazi Jerman lan nindakake pembantaian Leningrad.
    4. Hubungan diplomatik lan ekonomi karo negara-negara sing nyedhiyakake senjata serangan abot menyang Ukraina wis diputus.
    5. Telpon lan panjalukan kanggo rembugan wis mandegake
    6. Metu saka moratorium tes nuklir, lsp.
    Yen kita terus ngulu snot, mula kabeh wong bakal nganggep Rusia minangka negara sing ora kuwat, nggoleki cara nyerah lan bali menyang Kulon kanthi cepet, bali properti lan mantan kekancan karo oligarki ...
    1. Vasya_33 Offline Vasya_33
      Vasya_33 24 Januari 2023 20:31
      +2
      1. Ing karusakan saka transportasi lan energi lan railway. infrastruktur Ukraina

      "Miturut warga Kharkov, transfer kendaraan lapis baja kanthi rong sepur menyang Kupyansk kacathet. Kendaraan lapis baja gaya Barat dibongkar ing lapangan marshalling lan dikirim menyang arah pemukiman Svatovo, "ujare Andriy Marochko. 22.01.23/XNUMX/XNUMX

      Aku nonton program ing ngendi dheweke (Marochko) dijaluk langsung ing udhara: kepiye kedadeyan kasebut?
      sing kasengsem ing apa kang mangsuli, Aku sampeyan bisa nemokake iku ing internet.
    2. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 24 Januari 2023 23:42
      -3
      Moscow, sampeyan nulis - Bandhing lan panjalukan kanggo negosiasi wis mandheg. Pitakonan, carane sampeyan ngerti rembugan iki banget, yen ora katon saka tembung sampeyan Rusia wis perang, temen maujud sing wis kalah lan nyuwun tentrem ing rembugan. Nuduhake carane mbayangno panjalukan iki kanggo rembugan!
  17. VICTOR VALENTINOVICH (VIKTOR VALENTINOVICH) 24 Januari 2023 19:44
    0
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi lan analisis sober. Sudut pandang sing menarik banget.
  18. Sol R Offline Sol R
    Sol R (Sol R) 24 Januari 2023 20:24
    -1
    Kabeh dadi miturut skenario ing invasi Afghan / Soviet.
    Kabeh padha. Penulis ngarepake dana kasebut mandheg, nanging lali yen negara-negara wis mbiayai Mujahidin sajrone 10 taun.
    Kanggo negara 50 - 100 lard saben taun kanggo perang, iki 0,03% saka PDB. Padha bisa perang ing salawas-lawase.
  19. Shmurzik Offline Shmurzik
    Shmurzik (Seymslav) 24 Januari 2023 20:52
    +1
    Kanggo sing percaya yen ing Ukraina kita perang karo Ukraina, aku menehi saran supaya dheweke langsung mlaku-mlaku (ngobati lara sing ora duwe harapan ora dadi profilku)

    Lan iki wis dadi kasus klinis - takon psycho ing rumah sakit jiwa yen lara, apa sing bakal dijawab? ... Ya, kabeh wong ing saubengé kajaba dheweke lara ...

    nanging dheweke ora nulis babagan iki, aku nerjemahake kanggo sampeyan saka Amerika menyang Rusia, mbukak subteks sing didhelikake saka publikasi iki).

    ... iku kaya ... lan kanggo dangu iku dawned ing sampeyan, kanggo sijine iku mildly, sing? Banjur sawise kabeh, kita ora bakal ngenteni wedhus pangon!

    banjur sampeyan pancen muspra scolded tim Medinsky - Putin ngerti apa kang dilakoni, dheweke nyoba kanggo ndandani MediaWiki sing dipikolehi ing Februari-Maret karo sethitik getihen lan tekan gencatan senjata perlu kanggo mbangun pasukan, nanging scoundrel Johnson nyuwil kabeh mati.

    Lan sapa sing bodho ing kahanan iki? ... nggih, jelas dudu Johnson lan dudu Departemen Luar Negeri! ...
    Iku kabeh ... - Aku ora bakal nguwasani karya iki maneh, - amarga "Ostap luwe lan nandhang sangsara!..."

    Panjenengan Pak Z

    Lan VOZ isih ana ...
    Tirai...
  20. Sol R Offline Sol R
    Sol R (Sol R) 24 Januari 2023 21:39
    +2
    AS nimbang ngirim 30-50 tank Abrams menyang Ukraina.

    Scholz mutusake ngirim tank Leopard 2A6 menyang Ukraina

    Finlandia siap nyuplai tank menyang Ukraina lan nglatih Angkatan Bersenjata Ukraina ing panggunaane, ujare Presiden Finlandia Sauli Niinistö.

    Polandia, tank transfer Inggris.

    Apa iki rencana? Demilitarisasi senjata Soviet menyang Eropa?
  21. kot.sobaka9999gmail.com 24 Januari 2023 22:21
    +1
    Saka lagu kebangsaan Ukraina:

    Kita bakal ngorbanake jiwa lan raga kanggo kamardikan kita ....

    Senator Lindsey Graham ujar manawa Ukraina diwenehi dhukungan sing dibutuhake, Ukrainians bakal "perang nganti Ukrainia LAST".
  22. boriz Online boriz
    boriz (boriz) 24 Januari 2023 23:20
    +1
    Kurang warga negara kita lan Ukraina sing mati ing kasus iki, luwih apik.

    Temenan mung pisanan.
    Babagan posisi kapindho Federasi Rusia, misale jek wiwit wiwitan NWO wis diganti.
  23. mbah Panas Offline mbah Panas
    mbah Panas (mbah panas) 24 Januari 2023 23:28
    +5
    Kutipan: Volkonsky
    piye wae kuciwa ing Khazin - dheweke dadi sandera saka ramalan dhewe, dheweke promosi awake dhewe lan teori ekonomi, aku ora percaya karo Khaganate ing Ukraina.

    Dheweke duwe siji kontradiksi dhasar kanggo awake dhewe, amarga teorine ora bakal bisa digunakake ing praktik. Lan Khazin kanthi tekun, mung santai lan arang banget nyentuh masalah iki, ngliwati. Kajaba iku, Putin malah ora pengin ndeleng. motes. Dheweke dudu manungsa, nanging wis dadi legenda. Kira-kira 15 taun aku wis aktif kasengsem ing karya-karya Khazin sacara teoritis, nanging ing praktik kabeh beda. .
  24. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 24 Januari 2023 23:28
    -1
    Kanthi kabeh pakurmatan kanggo penulis, acara sing diterangake ora liya mung minangka woh saka imajinasine sing inflamed, dibangun ing sawetara statement dening Clausewitz lan wishes dhewe, kang adhedhasar statements bab gol perang karo pratelan ing gol. perang apa wae. Nanging yen penulis wis njupuk kita dhewe minangka statement wewenang - Sapa wae sing teka karo kita karo pedhang bakal mati saka pedhang - apa retorika penulis banjur? Apa dheweke malah bisa ngakoni, mung minangka asumsi, dudu kasunyatan, yen ana wong, ora preduli sapa wae, bakal bisa ngetrapake kahanan perdamaian sing ora bisa ditampa ing Moskow, kajaba kanggo nampa Moscow nyerahake imposer dhewe? Terusake saka kene, penulis sing dikasihi, lan kabeh bakal ditulis saka posisi Moskow lan dudu sawetara Joe! Babagan rencana sing sampeyan ngerti, nanging Moskow dudu impen utawa roh. Apa sampeyan yakin babagan iki? Lan kenapa sampeyan ora ngakoni manawa kanthi munculake rudal jarak sing luwih dawa lan penembakan saka Crimea, minangka penaklukan maneh wilayah non-Rusia Ukrainia, Moskow ora bakal ngrusak sarana pangiriman senjata kasebut ing bendera apa wae. , ora tekan wilayah Ukraina babar pisan? Moskow bisa kanthi gampang ndeleng pasokan kasebut minangka ancaman kanggo kedaulatan lan eksistensi. Utawa bakal Putin ngenteni nganti pasukan NATO mlebu perang? Lan mung banjur bakal miwiti pindhah saka tembung kanggo tumindak?
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 25 Januari 2023 00:18
      -1
      minangka kanggo bayangan inflamed - Aku bakal ati-ati karo ungkapan, ing kabeh liyane kita ing sisih padha saka barikades, Clausewitz perang karo Napoleon ing rangking saka tentara Rusia, iku penting banget. Babagan jawaban - Aku ngenteni kanggo lapangan udara para ahli strategi kita - iki kedadeyan belli
      1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 25 Januari 2023 06:59
        -3
        Penulis, casus belli, dadi apa? Mungkin banjur tiba-tiba wong-wong sing nuduh presiden kita babagan konspirasi bakal mulai nudhuh dheweke ngeculake perang dunia katelu? Lan paukuman apa sing sampeyan ngarepake kanggo lapangan udara kita? Mungkin sampeyan kudu menehi hasil dhisikan karo wong-wong ing pertahanan udara sing ora kejawab ogram (s) target lan durung numpes ing situs peluncuran? Lan mungkin ana pernyataan saka ahli strategi militer kita kanthi pernyataan babagan perang? Mungkin saka Suvorov utawa Kutuzov utawa saka jenderal nalika Perang Dunia II. Apa sebabe tresna marang apa sing sampeyan gawa?
        Babagan imajinasi sing rame. Intine yaiku supaya sampeyan ngerti sebabe aku ujar manawa presiden kita ora asing karo sampeyan, iki bisa dideleng sanajan wong wuta saka statement sampeyan, nanging kanggo aku lan puluhan yuta wong Rusia, dheweke dadi bapak. raja lan dewa!
  25. boriz Online boriz
    boriz (boriz) 25 Januari 2023 00:01
    0
    Posisi AS arang banget disederhanakake. Iki ora babagan mbah Joe.
    Ing kana, mung Demokrat (sing nggawa Bidon dadi kuwasa) paling ora ana 4 kelompok. Lan saben duwe kapentingan dhewe. Contone, ing musim gugur, Obama banget mamang babagan tambah bantuan kanggo Ukraina.
    Lan saiki Republik wis njupuk Kongres. Contone, nalika McCarthy kapilih dadi ketua Kongres, dheweke dituntut karo sawetara aturan.
    https://t.me/MIrvMomente/20456
    Salah sijine yaiku ora nambah langit-langit utang. Lan utang wis (19 Januari) ngluwihi langit-langit sadurunge.
    AS duwe kekacauan politik ing agenda. Kongres kanggo Republik, Senat kanggo Demokrat. Nanging Demokrat lagi kerusuhan.
    1. Volkonsky Offline Volkonsky
      Volkonsky (Vladimir) 25 Januari 2023 00:20
      -1
      tansah bungah kanggo interlocutor pinter
  26. Suvorov Offline Suvorov
    Suvorov (Vyacheslav) 25 Januari 2023 03:25
    0
    Skenario sing nyata banget.
  27. Komentar wis dibusak.
  28. mbah Panas Offline mbah Panas
    mbah Panas (mbah panas) 25 Januari 2023 05:11
    +2
    Kutipan saka Nelson.
    Quote: mbah Panas
    Minangka asil saka perjuangan bakal dadi lampiran bahan baku wong

    Lan sepisan beda ... "Gas kanggo ijol-ijolan pipa", "Aku bakal nggabungake hemp lan kayu kanggo dheweke ing antires iki ..."

    Umume negara-negara komoditas angel mlumpat saka jarum komoditas.

    Nanging ing jangka menengah, jelas apa sing kudu ditindakake -
    masang infrastruktur ing sisih wétan, nambah lokalisasi.

    Gusti Allah ngalang-alangi, produk lokal bakal luwih utawa kurang ditrima kualitas / rega dening standar donya, lan liwat wektu iku bakal bisa kanggo ngekspor soko.
    Ing urip kepungkur, ayo ngomong, kita bisa dadi pemasok gerbong kanggo Deutsche Bahn lan menang tender kanggo pasokan sepur komuter menyang Argentina.
    Saiki kita kudu bab sing padha, nanging tanpa komponen Western.

    Ya, USSR, apa wae, adhedhasar zona siklus lengkap dhewe karo kabeh industri utama lan zona CMEA. mekanisme kanggo ngunggahake standar urip warga amarga kalem ing wutah ekonomi (stagnation) lan kekeselen lengkap pasar manca (Amerika Serikat ngadhepi padha sethitik sadurungé, nanging ing awal 70s padha diadopsi sing disebut "raygonomics. "- stimulasi internal dikarepake liwat pangembangan kredit konsumen kanggo populasi, lan Gorbachev tn "perestroika" (dheweke ora bisa rampung ing cathetan positif kanggo negara).
    ... Umume angel kanggo negara sing duwe bahan mentah ... - ora angel yen elit kasengsem, ngerti apa sing kudu ditindakake (ora perlu nggawe sepedha anyar - mekanisme wis suwe diciptakake) lan bakal bisa ngalahake metu papan sing luwih dhuwur ing sistem divisi tenaga kerja donya. Saiki iki wektu kanggo jendhela Overton. Donya wiwit dipérang dadi kluster (zona) anyar sing anyar. ), ana proses perjuangan kanggo panggonan ing piramida eq-th sing mentas digawe, pungkasane bakal dibentuk ing 7-8 taun.
    1. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 25 Januari 2023 10:01
      -2
      Quote: mbah Panas
      Apa wae USSR, iki adhedhasar zona siklus lengkap dhewe karo kabeh industri utama lan zona CMEA.

      Aja banget idealize USSR.
      Sampeyan nulis dhewe

      Exit karo gas lan lenga menyang pasar donya saka USSR ing 70s mung mekanisme kanggo mundhakaken standar urip warga.

      Lan ing SSR Ukrainia sampeyan muter kaya keju ing mentega.
      Lan ing wilayah RSFSR - ing pungkasan 197s makmur, ing sawetara wilayah padha dipeksa kanggo introduce kupon kanggo 500 gram daging lan 300 gram butter saben sasi. Semono uga taraf urip warga biasa.
      Lan iki nalika tuku puluhan yuta ton gandum saka sing paling sumpah.
      Inggih, padha menehi hasil - pipo dhewe ora bisa gawé kanggo g / n.
      Dadi akeh kanggo "kabeh produksi utama".
      Yen katon ing RSFSR dijupuk kapisah, banjur, relatif kanggo republik / negara CMEA liyane, iku appendage bahan mentahan, dipompa lenga / gas / kayu, nampa peralatan / komponen / produk rampung - saka Ukraina padha. Nganti 2014, bagean peralatan lan komponen Ukrainia ing kabeh sektor industri Rusia penting.
      Ya, kompleks industri militer dikonsentrasi ing RSFSR. Apa regane kompleks industri militer kasebut sajrone bentrokan non-nuklir dituduhake dening pirang-pirang perang Arab-Israel, utamane pogrom pertahanan udara ing taun 1982 ing Libanon.

      Ing 22/02/2022, akeh perkara sing dilokalisasi / diatur, nanging mesthi ora kabeh.
      Kanthi "keputusan angel" saka salah sawijining negarawan, sawetara industri dibuwang maneh 10 taun kepungkur, lan saiki para komentator dipoyoki lan gee-gee-kayut (padha isih "patriot").
      Nanging ana alesan kanggo pracaya sing kaping pindho dalan iki bakal rampung luwih cepet saka ing 10 taun.
      1. boriz Online boriz
        boriz (boriz) 25 Januari 2023 12:37
        +2
        Ya, kompleks industri militer dikonsentrasi ing RSFSR.

        Soko ora banget dheweke konsentrasi ing RSFSR. Yuzhmash, Motor Sich, Antonov, Kharkov Armored, Kharkov Aviation, Nikolaev Shipyards, Pabrik Pesawat ing Tbilisi, Torpedo ing Kyrgyzstan, Pabrik jenenge. Pegelman, ing Riga, WEF lan ora mung ing Belarus, MZKT lan elektronik, pabrik pesawat ing Uzbekistan ...
        Iki pancen bener, ora kabeh sing aku ngerti. Lan aku ngerti, mesthi, ora kabeh.
        Yen kita njupuk iku relatif kanggo populasi, banjur pitakonan liyane ngendi Komplek militèr-industri iki luwih gedhe, ing RSFSR utawa ing "fraternal" republik.
        1. Nelson Offline Nelson
          Nelson (Oleg) 25 Januari 2023 13:15
          0
          Kutipan saka boriz
          dheweke ora banget konsentrasi ing RSFSR. Yuzhmash

          ora mung ing RSFSR, ya.

          Kutipan saka boriz
          Yen kita njupuk iku relatif kanggo populasi, banjur pitakonan liyane ngendi Komplek militèr-industri iki luwih gedhe, ing RSFSR utawa ing "fraternal" republik.

          Konsep umum yaiku ing tengah negara (ing RSFSR) pabrik sing paling penting kanggo kompleks industri militer, ing republik kulon, sing relatif luwih rentan kanggo nyerang, minangka barang konsumen sing kurang kritis.

          Pira ing pungkasan, nyatane, kerja ing pabrik kompleks industri militer ing% populasi mesthi dadi pitakonan.
          1. boriz Online boriz
            boriz (boriz) 25 Januari 2023 13:52
            0
            Konsep umum yaiku ing tengah negara (ing RSFSR) pabrik sing paling penting kanggo kompleks industri militer, ing republik kulon, sing relatif luwih rentan kanggo nyerang, minangka barang konsumen sing kurang kritis.

            Aku krungu bab konsep resmi ing sekolah, aku 67 taun, yen ana.
            Nanging ora muspra yen aku nggawa jeneng pabrik. Kharkov - tank lan mesin kanggo wong-wong mau. Yuzhmash lan Motor Sich - mesin kanggo rudal (kalebu intercontinental, nganti Iblis) lan pesawat / helikopter. Apa gunane hulu ledak Iblis yen ora ana mesine? Saben uwong wis krungu bab turbin kanggo kapal perang, kang Nikolaev mandheg nyediakke.
            Iki ora kanggo sebutno macem-macem elektronik, aku ora jeneng pabrik iki. Pracayaa, iku ora sepele.
            Wis Ukraina wis pumped munggah karo teknologi kanggo titik Madness. Lan malah sadurunge Perang Patriotik Agung.
            USSR wiwit 1919. nganti 1976 langsung ing tingkat paling dhuwur, mafia Ukrainians / pionir mrentah. Nanging malah banjur, sethitik wis diganti. Sajrone pirang-pirang taun, kabeh eselon kekuwatan wis jenuh karo wong saka klompok iki. Lan iki terus nganti taun-taun pungkasan. Gas gratis, ing kompetisi pesawat transportasi kanggo Angkatan Udara Rusia, AN menang, dudu IL, sanajan IL nduweni karakteristik sing paling apik (saiki wis diresiki ing Internet), "Rusia sing ora ana" Donya "...
      2. Panasyuk-Waluh Offline Panasyuk-Waluh
        Panasyuk-Waluh (Panasyuk-Pupkin) 25 Januari 2023 14:56
        0
        Nelton (Oleg), oh, admin ora nglilani aku urip tentrem ing situs iki. Apa sing ora disenengi?
        Sampeyan ndamel soko menyang steppe sing salah. Endi AKU IDEALIZE USSR? Aku nulis babagan kasunyatan sing dheweke duwe zona eq-i sing relatif independen! Apa sampeyan ngerti apa iku? Yen sampeyan ora ngerti apa iku, banjur paling ora nulis omong kosong!A statement of fact is NOT idealization.
        ... Lan ing SSR Ukrainia sampeyan gulung kaya keju ing mentega ...- saka wilayah sing padha ​​​​​​​​​​ ​Ndeleng ing ndhuwur! Ing endi aku nulis yen SSR Ukrainia digulung kaya keju ing mentega ?? ??? (marang tembunge mbah Panas) utawa AJA ngapusi!
        1. Nelson Offline Nelson
          Nelson (Oleg) 25 Januari 2023 15:46
          -1
          Quote: Panasyuk-Pupkin
          Aku nulis babagan kasunyatan manawa dheweke duwe zona mantan sing relatif mandiri!

          Iki minangka idealisasi.
          USSR ing salawas-lawase sajarahé gumantung banget marang pasokan saka negara sing dudu anggota CMEA.
          Patut, zona bisa uga, nanging uga gumantung.

          Quote: Panasyuk-Pupkin
          Endi aku nulis yen SSR Ukrainia muter kaya keju ing mentega?

          Aku nulis iki minangka ujar kanggo "ngunggahake taraf urip warga."
          Kanggo warga wilayah RSFSR, standar urip, sanajan diunggahake kanthi impor, pancen kaya ngono.
          Ing SSR Ukrainia iku luwih dhuwur.

          boriz (boriz) Ukraina dipompa karo teknologi

          ya wis. lan ora mung.
          Ayo dadi ngomong klompok komputer ing framework saka CMEA mutusaké kanggo nindakake ing Bulgaria.

          Kabeh iki mung nandheske tesis sing malah ing jaman USSR, koloni matèni digawe saka RSFSR, kang sumber daya dipompa menyang republik Western lan negara CMEA.
          1. ing liwat Offline ing liwat
            ing liwat (Galina Rožkova) 25 Januari 2023 20:12
            0
            Kanggo koloni sing macet, iki ora mungkin (c). Nanging donor RSFSR kanggo kabeh wong. Lan tanggi, lan sing adoh. Lan banjur Rusia ngapura utang.
          2. Panasyuk-Waluh Offline Panasyuk-Waluh
            Panasyuk-Waluh (Panasyuk-Pupkin) 25 Januari 2023 22:02
            +1
            Omonganmu omong kosong LENGKAP lan ora ngerti opo sing diomongake!Omong kosong kuwi mung bisa digawa wong sing apriori ORA ngerti kepriye ora mung sistem pembagian kerja dunia, nanging uga ORA ngerti dasare ekonomi politik Pilihan liyane Samsaya Awon lan aku ora swara mau budu.About Ukraina lan keju - alesan anak kanggo wong pinned kanggo tembok ing ngapusi.
            Ekonomi PSModern, malah Cina lan Amerika, ORA BISA mandhiri babar blas, matriks produksi komoditas lan liya-liyane iku gedhe banget, ora ana sing bisa nindakake, lan sampeyan ora bakal nemokake wong sing pengin bali satus taun.
            Dadi AJA ngomong omong kosong, lan luwih akeh omong kosong babagan idealisasi, lan deleng perdagangan luar negeri paling anyar saka USSR sajrone pirang-pirang taun, ing ngendi sampeyan bisa nglacak omong kosong sabanjure babagan "ketergantungan kuat USSR ing negara non-CMEA. “ Omong kosong opo iki? Saka jins karo India gumantung ta?
            Sampeyan meksa aku dadi pengacara kanggo sistem sing aku ora seneng banget, nanging sengit banget uga asing kanggo aku.
            1. Nelson Offline Nelson
              Nelson (Oleg) 25 Januari 2023 23:42
              -1
              Quote: Panasyuk-Pupkin
              omong kosong? Padha gumantung ing jins saka India, huh?

              USSR tuku 20+ yuta ton gandum saben taun saka AS/Kanada.
              USSR ora nguwasani produksi pipa kanggo pipa gas kasebut.
              Pabrik luwih utawa kurang normal - VAZ, KAMAZ - dibangun kanggo kita dening borjuis.

              Lan kabeh iki kanggo lenga lan gas.

              PSModern eq-ki malah wong Tionghoa lan Amerika ora bisa mandiri.

              Aku ora mbantah iki.

              Babagan Ukraina lan keju - alesan anak kanggo wong pinned ing tembok ing ngapusi.

              Sawise maneh, sampeyan sijine tesis sing kanggo USSR Advertisement saka lenga lan gas bisa kanggo mundhakaken standar urip wong.
              Aku ora mbantah iki, nanging aku njlentrehake manawa, kanthi kabeh kesetaraan ing republik sing beda-beda, wilayah kasebut urip kanthi beda.
              SSR Ukrainia urip luwih apik tinimbang wilayah Kuibyshev/Kostroma ing RSFSR.
              1. Panasyuk-Waluh Offline Panasyuk-Waluh
                Panasyuk-Waluh (Panasyuk-Pupkin) 26 Januari 2023 01:55
                0
                Napa SSR Ukrainia urip luwih apik utawa luwih elek ing kene? Aku nulis babagan SHIT LENGKAP sing sampeyan ucapake, sanajan ora ngerti miturut imbangan perdagangan antar-industri lan manca USSR! USSR duwe sekitar 40% saka sipil. armada udhara DUNIA! Gandum apa ????Panjenengan nalika sampeyan nyoba mbandhingake rasio produk berteknologi tinggi karo bahan mentah, tanpa nganalisa alasan kanggo sawetara keputusan sing beda lan sinau data?
                Ing cendhak, peran utama ing munculé fenomena impor gandum gedhe kanthi produksi gandum domestik sing signifikan dimainake kanthi fitur interaksi antarane pasar donya lan ekonomi komando sing direncanakake saka USSR ing bidang rega.
                kanggo sawetara produk perdagangan manca ing lingkungan ekonomi manca sarujuk kanggo Uni Soviet (Aku nyaranake maca: https://elar.urfu.ru/bitstream/10995/4992/2/dais-14-10-2009.pdf. Yaiku, panguwasa USSR percaya yen skema minyak versus gandum ana gunane amarga sawetara alasan. amarga asile kurang saka sawetara jinis gandum; masalah logistik; rega donya dhuwur-murah ing sawetara taun, etc.
                Yaiku, sampeyan terus-terusan mlumpat menyang sawetara kesimpulan sayap kiwa, tanpa nyelidiki masalah lan tanpa sinau kabeh imbangan, lsp.
                Aku wis ora urusan karo pitakonan lan aku ora arep kanggo menehi hasil karo sing manggon luwih apik utawa Samsaya Awon ing wilayah USSR Aku ora kasengsem ing iki kabeh relatif.
                1. Nelson Offline Nelson
                  Nelson (Oleg) 26 Januari 2023 10:18
                  -1
                  Quote: Panasyuk-Pupkin
                  USSR duweni udakara 40% saka armada udara sipil ing DUNIA!

                  Nanging mung jumlah Yak-40 sing ora pati penting didol kanggo mata uang keras ...
                  (2 menyang Italia, 5 menyang Jerman, 4 bali saka Jerman sawise 3 taun, 1 rusak).

                  Quote: Panasyuk-Pupkin
                  fitur interaksi pasar donya lan ekonomi komando rencana USSR

                  Aku maca, matur nuwun.
                  Aku ora duwe apa-apa marang perdagangan donya, nanging yen terus lan ora "jins India" sing dituku, nanging kritis needed barang lan bahan mentahan (lan gandum, pipa, peralatan, pabrik, etc.), banjur ana ora perlu. kanggo ngomong babagan "zona ekonomi mandiri".

                  Yen ing wektu sing padha, bahan mentah babar blas menang ing perdagangan kanggo mata uang hard kanggo ekspor, iku worth curbing semangat ing criticizing struktur ekspor / impor saka Federasi Rusia.

                  RF padha nyedhiyani dhewe karo gandum, lan ekspor ing volume jaran.
                  Lan kanggo kabeh aliran - dheweke nggulung pipa dhewe, dheweke nggawe kompresor dhewe (
                  lokalisasi ora 146%, nanging saya tambah).
                  1. Panasyuk-Waluh Offline Panasyuk-Waluh
                    Panasyuk-Waluh (Panasyuk-Pupkin) 26 Januari 2023 21:36
                    0
                    pakdhe, Nelton (Oleg), sampeyan salah siji lengkap ... utawa provokator goofy. Pilihan sampeyan. Ora mung sampeyan ngapusi, sampeyan uga terus-terusan ngomong omong kosong lengkap! USSR padha zona beda) sesambungan menyang ombone winates. Apa sing didol Yaks? Iki bodho negesake tembungku lan bodhomu sabanjure! ing USSR, EVERYTHING iki pancen aken kanggo pembangunan ing beyo saka RUBLEVA (ngendi lan pinten dhuwit padha mutusaké kanggo menehi piyambak, TANPA koordinasi karo sapa "saka ndhuwur") emisi lan free circulation saka itungan - iki artikel. kegiatan bisa ditindakake sacara eksklusif ing sangisore pengawasan langsung saka pemerintah! Aku mbaleni maneh - kanggo MULAI, sinau apa DIVISI KERJA lan prinsip eksistensi zona ekonomi. Aku ora ngerti carane ora ngerti dhasar kuwi. iku malah saka bab kaping 5.
  29. Radmir08 Offline Radmir08
    Radmir08 (Radmir) 25 Januari 2023 09:30
    +2
    Kanggo Rusia, tugas utama saiki yaiku nyeret konflik kasebut lan nransfer menyang rezim sing lembab kanthi tujuan tunggal ngenteni ganti penjaga ing Gedung Putih lan nyuda pendanaan kanggo rezim Kyiv (loro acara kasebut. bakal kedadeyan ing taun 2024, tegese butuh taun liyane)

    - apa ramalan bayi! Apa sampeyan mikir yen kabeh rencana kita adhedhasar pangarep-arep kanggo ngganti administrasi Gedung Putih? Mungkin ing nalisir, apa Gedhung Putih ngarep-arep kanggo owah-owahan ing Kremlin? Tugas kita yaiku nyuda negara-negara lan nem-nem kanthi getih sithik supaya bisa ngukum lan dilebokake ing kios sing dadi kagungane (pikiran sampeyan ora ing ember, kanggo bangsawan). Utawa apa sampeyan mikir yen kita mung arep ngapura pati wong lanang? Kaping pisanan ana pesenan (Desember 2021) - dheweke ora ngerti. Banjur teka paukuman (in progress). Pangapunten bakal teka ing pungkasan paukuman. Iki SD, Watson. Kabeh tumindak kaya ngono. Lan pakar artikel kasebut minangka "dipan".
  30. Valera75 Offline Valera75
    Valera75 (Valery) 25 Januari 2023 14:23
    +3
    Apa konflik sluggish duwe bathi kanggo kita sawetara taun? Aku ora setuju karo penulis dhasar. Saka 300 ton mobilized ing Autumn 22 dening Autumn 23, 20% bakal tetep yen ora ana perang gedhe-gedhe, kita meh ora ana personel, wong nyuwil kontrak ing Februari 24 lan njaluk ing pamindhahan , maneh, kanggo rotasi wong-wong sing bakal tetep kanggo Recruit paling setengah yuta sipil? 300 ton padha disebut munggah lan wis ing urip sipil Enterprises sank ing syarat-syarat personel, lan ing mangsa panas lan Autumn kita bakal nelpon kanggo ing paling 500 ton, lan padha temtunipun kudu disebut munggah ing tiba, ekonomi kita bakal kanker. , kanthi kendel nglebokake salib ing pembangunan negara. Kita ora duwe sekolah, sekolah teknik kanggo nglatih warga sipil sing wis tiba saka tangane dhewe. Lan kaya sing dakdeleng saiki wis ana kekurangan, wong enom 30 taun. wis tau katon menyang pabrik lan pabrik, lan saiki malah luwih. Dadi muter kanggo dangu tegese loro ing téater saka operasi lan urip sipil, iku tegese kanggo njupuk pose kanker. trenches ora bakal ngerti apa padha lungguh kene kanggo taun kapindho, lan pitakonan bakal muncul, carane akeh maneh ing trenches.
    1. Alexey Lan Offline Alexey Lan
      Alexey Lan (Alexi Lantukh) 25 Januari 2023 23:25
      +3
      Konflik sing sluggish minangka impen Amerika. Sanadyan lesu, bakal mangan dhuwit, urip uga, sanajan kurang, ing pikirane bakal ana kuwalikan. Iki minangka bobot gedhe kanggo Rusia.
  31. Vadim Sharygin Offline Vadim Sharygin
    Vadim Sharygin (Warga) 25 Januari 2023 17:04
    +4
    Nalika roket jarak jauh mabur ing mburi "Pak Zed", ngirim penulis artikel kasebut ing bagean menyang tong sampah swarga sejarah, banjur, bisa uga, bakal tekan dheweke, minus kabeh verbosity, apa sing kudu dienteni. lan WAIT, kaya manna saka swarga, "pilihan tengen" ing Amerika Serikat utawa soko liyane positif saka njaba - kaya pati kanggo Rusia! Tumindak sing nggumunake lan gedhe-gedhe dibutuhake, luwih cepet diwiwiti, luwih cenderung ora ketemu rong atus ewu Polandia lan unit NATO resmi liyane ing steppes Ukraina. Serangan kasebut kudu didhukung dening: bom karpet posisi ukrov, cangkang kanthi biaya nuklir taktis, salvo roket sing kuat ing sadawane Bankovaya Street lan bunker Zeli, karusakan lengkap kabeh jembatan, gelombang mobilisasi kaping pindho kanthi volume telpon paling ora. setengah yuta wong, nggunakake volumetrik utawa amunisi bledosan vakum, nggawe divisi saka wong milisi kanggo nglindhungi mburi lan komunikasi, ultimatum kanggo negara NATO: salah siji mungkasi pangiriman, utawa kita bakal nyerang senjata nuklir ing negara supplier. Sawise kabeh, kita isih bakal mbutuhake kabeh langkah kasebut: mung pitakonan ing kahanan apa: urgently, ing meksa saka kahanan, utawa preempting acara? Kene sampeyan, Pak Zed, lan kabeh "sofa" saka kawicaksanan rakyat!
    1. ing liwat Offline ing liwat
      ing liwat (Galina Rožkova) 25 Januari 2023 19:24
      -2
      Yen ana kesempatan kanggo ngindhari skenario sampeyan, Putin nggunakake.
  32. ing liwat Offline ing liwat
    ing liwat (Galina Rožkova) 25 Januari 2023 20:04
    +3
    Artikel sing menarik. matur nuwun. Sing lenggah ing Gedung Putih - kabeh padha. Sapa wae sing duwe tugas - ekonomi negara, kapentingan negara. Lan perang karo China ora cocog ing kene. Taiwan minangka cara tekanan, kaya Tibet, lan Xinjiang, lan hak asasi manungsa liyane lan jagad adhedhasar aturan. Aturane. Dadi Ukraina minangka cara kanggo meksa Rusia, lan instrumen pengaruh ing Eropa. Kanggo entuk manfaat ekonomi negara. Lan ora ana liyane! Donya wis nyedhaki garis sing ngluwihi wong umum ditinggal ndedonga kanthi meneng. Nganti garis iki nyabrang, tetep ndedonga kanthi tenang kanggo kamenangan senjata Rusia. Yen ora, jagad bakal dikuwasani dening roh-roh jahat. Ukraina, iki minangka tapel wates pisanan, mula ora ana sing bakal menehi Rusia istirahat, lan dheweke ora bakal nampa menyang klub "sing dipilih", sing elit Rusia isih ora ngerti, yen ora kabeh bocah bakal dicopot. menyang negara ing jaman biyen. Ing negara-negara kasebut ana kekurangan gedhe, wong Cina lan Jepang padha ngedol bandha, lan mung perang lan rampokan. Ing Ukraina, Rusia kudu ngormati kapentingan dhewe. Perang kanthi getih sing sithik, kanthi cepet. Nanging iki tugas militer. Tugas politisi lan diplomat ora kompromi, mung ngapusi lan tundha. Lan kanggo pass, pungkasanipun, kanggo cara kaku. Yankees, mulih. Iki kudu dadi tugas minimal. Lan tugas maksimal. Mungkin ora perlu kamenangan banter, bisa uga kanthi langkah cilik. Nang endi wae lan nang endi wae. Lan sampeyan kudu menang. Pinten lan kepiye, ora ana sing ngerti.
  33. Vox_populi Offline Vox_populi
    Vox_populi (vox populi) 25 Januari 2023 20:07
    +1
    Kanggo Amerika Serikat, tujuan utama ing konflik iki yaiku kanggo nyimpulake perdamaian ing syarat-syarat Federasi Rusia, miturut kondisi utama dhewe - bedhil sing dimuat Ukraina kudu tetep digantung ing kamar ganti Rusia, siap kanggo murub ing sembarang perintah saka Washington. . Lan iki, perlu kanggo ngreksa rezim Kyiv ing sembarang Piece saka tanah, kang bakal tetep konco sawise implementasine saka tugas medium-term.

    Babagan kesimpulan perdamaian ing sembarang syarat Federasi Rusia - ing wayahe saka bidang fiksi unscientific.

    Kanggo Rusia, tugas utama saiki yaiku nyeret konflik kasebut lan nransfer menyang rezim sing alon-alon kanthi tujuan mung ngenteni ganti penjaga ing Gedung Putih lan nyuda pendanaan rezim Kyiv.

    Kita wis krungu bab sing padha saka bidang ide / panjelasan sing ora janji ...
  34. Panasyuk-Waluh Offline Panasyuk-Waluh
    Panasyuk-Waluh (Panasyuk-Pupkin) 25 Januari 2023 21:38
    +1
    Kutipan: Ignatov Oleg Georgievich
    Simbah, sampeyan mbantah dhewe. Supaya padha ngubur mau muspra utawa - unambiguously ing sawetara format? Penolakan dolar ora bisa dihindari, amarga wis suwe ora dadi dhuwit ing pasar lan wis dadi arbitrariness moneter lan politik ing sawijining negara tinimbang kabeh liyane.

    Sampeyan mbantah dhewe! Iku pancen cetha ditulis lan cetha yen sirkulasi dollar bakal ONLY LIMITED njaba "zona habitat utama" (zona teknologi), lan ora ngganti karo sawetara basket liyane saka mata uang utawa malah liquidation lan panggantos, kanggo contone, karo amero kondisional.
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 27 Januari 2023 17:35
      0
      Panasyuk, lan yen cukup prasaja kanggo conto - Tuku mesin roket AS kanggo rubles.
  35. Bahadur Offline Bahadur
    Bahadur (Stanislas) 26 Januari 2023 01:34
    0
    Kutipan: Vadim Sharygin
    Nalika roket jarak jauh mabur ing mburi "Pak Zed", ngirim penulis artikel kasebut ing bagean menyang tong sampah swarga sejarah, banjur, bisa uga, bakal tekan dheweke, minus kabeh verbosity, apa sing kudu dienteni. lan WAIT, kaya manna saka swarga, "pilihan tengen" ing Amerika Serikat utawa soko liyane positif saka njaba - kaya pati kanggo Rusia! Tumindak sing nggumunake lan gedhe-gedhe dibutuhake, luwih cepet diwiwiti, luwih cenderung ora ketemu rong atus ewu Polandia lan unit NATO resmi liyane ing steppes Ukraina. Serangan kasebut kudu didhukung dening: bom karpet posisi ukrov, cangkang kanthi biaya nuklir taktis, salvo roket sing kuat ing sadawane Bankovaya Street lan bunker Zeli, karusakan lengkap kabeh jembatan, gelombang mobilisasi kaping pindho kanthi volume telpon paling ora. setengah yuta wong, nggunakake volumetrik utawa amunisi bledosan vakum, nggawe divisi saka wong milisi kanggo nglindhungi mburi lan komunikasi, ultimatum kanggo negara NATO: salah siji mungkasi pangiriman, utawa kita bakal nyerang senjata nuklir ing negara supplier. Sawise kabeh, kita isih bakal mbutuhake kabeh langkah kasebut: mung pitakonan ing kahanan apa: urgently, ing meksa saka kahanan, utawa preempting acara? Kene sampeyan, Pak Zed, lan kabeh "sofa" saka kawicaksanan rakyat!

    + Aku kebak ndhukung Vadim, kajaba pitenah marang Penulis: Lan, minangka program minimal, Pak. Panglima kita alon-alon, ngenteni lan ngitung, lan wektu kanggo Konsentrasi Rusia wis teka - minangka salah sawijining komentator ing kene:

    Pesen ora dirungokake - wektune kanggo Paukuman

    Kanggo Arms!

    - Mréntahaké Urgent liwat registrasi militèr lan kantor enlistment lan media kanggo ALL Specialists ing 60: "500 ZA 500" = rekrut, kontraktor, sukarelawan (gaji pindho kanggo limang atus ewu pejuang) / Wektu kanggo nglakokaké lan njaga tumindak darurat kanggo Bank Sentral, Kamentrian Keuangan lan Dana: 5 dina V Koleksi Poin ngatur ing kabeh sekolah menengah (sekolah ing wektu iki ora sibuk karo pasinaon, nanging karo panyebaran informasi recruiting) / Kantor Pusat Konsolidasi saka Power lan Departemen Ekonomi ngatur , ngatur, ngatur pangolahan karya cocog / Mass Warning (radio, TV, leaflets, Internet, etc.) bab evakuasi warga sipil kabeh wilayah ngarep karo kita Durkains / Carpet bombing Lan vakum shelling wilayah benteng ing kabeh ngarep / Massive nggunakake aviation, pluru, pasukan khusus kanggo nul metu ing wilayah kulon 404 transportasi, energi lan militèr infrastruktur / Warning-Nyegah-Execution: nggunakake senjata nuklir taktis marang hub transportasi militèr ing Polandia lan Romania + equipping warheads nuklir saka rudal kita ing Crimea, Kaukasus, Kaliningrad lan Balt.Fl saka, RB, Len. V.O., Mosk.V.O., Karelia, Murmansk
    lan Armada Lor, ing Arktik, ing Timur Jauh & Kesiapan nomer siji kanggo Kabeh Pasukan Nuklir Strategis, Angkatan Pertahanan Udara, Angkatan Udara lan kabeh grup Penerbangan lan orbital / Serangan saka Republik Belarus lan wilayah Kherson kanthi penutupan ing PMR & saka Zaporozhye lan Donbass kanthi pendhudhukan kabeh Bank Kiri / Angkatan Udara ngubengi Kuev lan terus ngadeg nganti dill digiling ing boiler Z, Ø, V / VKS lan Cher. Armada ngresiki lan nelukake ALL wilayah ing mantan SSR Ukrainia lan Segara Rusia ing mangsa ngarep ...
    ... ultimatum kanggo "Chamberlains" bakal diwenehi dening Korps Deep kita gagah: nampa mung nyerah.

    Kita Rusia lan Gusti Allah karo kita!!!
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 26 Januari 2023 22:43
      0
      Bahadur, kita pancen wong Rusia lan dudu Nazi bodho sing gelut miturut skenario sampeyan. Sampeyan ora sengaja bingung kaping lan jaman, ya? Apa kita perang karo Jerman fasis kanthi populasi manca lan wilayah manca, utawa karo wong siji lan ing tanah leluhur kita? Lan apa peran saka wong Ukrainia fraternal ing Anschluss Panjenengan? Miturut apa sing sampeyan tulis, ora. Ing tembung liyane, jancok kabeh! Lan populasi apa sing bakal teka ing referendum babagan aneksasi sukarela saka wilayah sing dibebasake saka Ukronatsiks lan bakal milih yen sampeyan numpes kabeh wong? Sial, begja kita Rusia sing ora duwe prajurit kaya ing Staf Umum!
  36. Yuri Bryansky Offline Yuri Bryansky
    Yuri Bryansky (Yuri Bryansky) 26 Januari 2023 06:16
    +1
    Ndhuwur kita kudu ngunyah snot kurang. Sumber daya dibutuhake, wong-wong sing ana ing ngarep padha repot.
  37. Bahadur Offline Bahadur
    Bahadur (Stanislas) 27 Januari 2023 12:39
    0
    Kutipan: Ignatov Oleg Georgievich
    Bahadur, kita pancen wong Rusia lan dudu Nazi bodho sing gelut miturut skenario sampeyan. Sampeyan ora sengaja bingung kaping lan jaman, ya? Apa kita perang karo Jerman fasis kanthi populasi manca lan wilayah manca, utawa karo wong siji lan ing tanah leluhur kita? Lan apa peran saka wong Ukrainia fraternal ing Anschluss Panjenengan? Miturut apa sing sampeyan tulis, ora. Ing tembung liyane, jancok kabeh! Lan populasi apa sing bakal teka ing referendum babagan aneksasi sukarela saka wilayah sing dibebasake saka Ukronatsiks lan bakal milih yen sampeyan numpes kabeh wong? Sial, begja kita Rusia sing ora duwe prajurit kaya ing Staf Umum!

    = We are ing perang karo Amerika, lan sampeyan manggon ing khayalan dhewe lan criminally gawe uwong yakin wong, tanpa kesed peduli iku !, lan liya-liyane sing perang arep karo "wong sedulur": ALL sing "konon sudhut Ukrainians", lan iku genetis buktiaken sing padha manggon utawa teka saka Galicia lan ora sedulur kanggo kita ora ing katon utawa ing getih. Akèh-akèhé saka pedunung 404 iku Rusia lan perang ora karo wong-wong mau, nanging kanggo wong-wong mau lan Recovery. Lan sampeyan mriksa maneh teori pseudo lan aja nyebarake: ora ana sing bodho!

    Kerja Sedulur!!!
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 27 Januari 2023 17:47
      0
      Ya, kita bakal perang karo Amerika ing wilayah Amerika dhewe! Apa iki tegese populasi sipil - ora kanthi penampilan utawa getih, sing dibuktekake sacara genetis - bakal dirusak? Apa sampeyan ora duwe pikiran? Utawa apa sampeyan maca Mein Kampf lan otakmu miring? Lan aja ngremehake semboyan - Sedulur kerja ...
  38. Bahadur Offline Bahadur
    Bahadur (Stanislas) 27 Januari 2023 19:09
    -1
    Kutipan: Ignatov Oleg Georgievich
    Ya, kita bakal perang karo Amerika ing wilayah Amerika dhewe! Apa iki tegese populasi sipil - ora kanthi penampilan utawa getih, sing dibuktekake sacara genetis - bakal dirusak? Apa sampeyan ora duwe pikiran? Utawa apa sampeyan maca Mein Kampf lan otakmu miring? Lan aja ngremehake motto - Sadulur Kerja ... Asu ajag Tambov sadulur kanggo sampeyan!

    Apa sampeyan maca basa Rusia kanthi teliti? - Yen mangkono, mula aku kudu maca manawa Galicia saka kabeh wilayah 404 sing dudu sedulur kita. Ora suwe kabeh scum urofascist saka serigala iki bakal tiba maneh ing Kanada.
    Lan bab Work Brothers, iku ora kanggo sampeyan ngadili.
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 28 Januari 2023 04:34
      -1
      Kanthi biaya Galicia, pitakonan-kutuk iki ora kanggo aku, nanging kanggo Comrade. Stalin. Apa sampeyan bakal ngomong marang dheweke, utawa luwih sampeyan bakal wani ngucapake rasa ora puas karo aneksasi tanah kasebut kanthi populasi ing USSR? Aku ora. Apa Stalin peduli babagan genetika lan masalah liyane kanggo ngembangake lan nguatake USSR? Pancen ora! Ngelingi karya pencegahan medis * dokter * saka NKVD.
  39. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 27 Januari 2023 20:36
    0
    Nalika lan kepiye konflik ing Ukraina bakal rampung? Nalika jago goreng pecks Kremlin ing bokong.
    Mung ana siji kaputusan ing Ukraina ing sih saka wong Rusia. Negara Ukraina kudu mandheg ana. Kabeh wilayah Ukraina kudu bali menyang Rusia, ing wangun wilayah lan republik. Ora perlu njaluk ijin marang sapa wae, kabeh kudu ditindakake kanthi sepihak. Ora ana negara Ukraina, ora ana utang, ora ana pamrentah Ukraina ing pengasingan, ora ana Bandera sing sah, ora ana peserta Ukrainia ing macem-macem organisasi internasional, ora ana negara musuhan ing tapel wates Federasi Rusia. Rusia bakal nguatake pengaruh ekonomi lan militer-politik ing donya, bakal ana akses langsung menyang negara-negara Uni Eropa. Ing sisih lor-kulon saka Segara Ireng bakal dadi kagungane Rusia.
    Yen isih ana bagean cilik saka negara Ukraina, saiki lan ing mangsa ngarep, Rusia bakal tansah duwe mungsuh ing wong Ukraina. Ukraina mesthi bakal gabung karo NATO lan mesthi bakal nyerang Rusia. Kabeh sing dijanjekake lan bakal ditulis ing Konstitusi Ukraina, ing dokumen, Ukraina bakal diganti, kanthi cara sing migunani kanggo Amerika Serikat lan satelite.
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 28 Januari 2023 04:58
      -1
      Vlad ing 41 uga pecked Kremlin ing bokong karo jago panggang, supaya apa? Carane kabeh rampung, sampeyan ora ngerti?
  40. Panasyuk-Waluh Offline Panasyuk-Waluh
    Panasyuk-Waluh (Panasyuk-Pupkin) 27 Januari 2023 21:14
    0
    Kutipan: Ignatov Oleg Georgievich
    Panasyuk, lan yen cukup prasaja kanggo conto - Tuku mesin roket AS kanggo rubles.

    Ya, bisa uga, nanging kanggo iki sampeyan kudu ngganti kabijakan moneter Federasi Rusia saiki lan BENAR, lan ora kanthi tembung, zona kredit lan teknologi finansial sing relatif independen dhewe!
    1. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 28 Januari 2023 04:55
      -2
      Panasyuk kabeh ana wektune. Moscow uga ora dibangun langsung!
  41. Shuev Offline Shuev
    Shuev 29 Januari 2023 12:22
    0
    Thanks kanggo Misha Gorbachev-Gopkalo kanggo bocah cilik sing seneng!
  42. Panasyuk-Waluh Offline Panasyuk-Waluh
    Panasyuk-Waluh (Panasyuk-Pupkin) 29 Januari 2023 17:58
    -1
    Kutipan: Ignatov Oleg Georgievich
    Panasyuk kabeh ana wektune. Moscow uga ora dibangun langsung!

    Apa "wektu dhewe", eh? Tn SVO kudu miwiti karo iki! Banjur ora bakal ana penyitaan cadangan emas, jumlah gedhe ora bakal lumaku miturut apa sing disebut aturan anggaran saka negara menyang Kulon lan GROWTH bakal. Wis wiwit (kalebu amarga wutah substitusi impor saka departure saka perusahaan Western), lan ora tiba.
    Lan amarga iki ora direncanakake ing Federasi Rusia dening sing paling dhuwur, ketoke, bisa dicritakake yen nyatane Federasi Rusia perang karo awake dhewe kanggo dhuwit dhewe, MUSTAKA menang perang apriori!
  43. Shuev Offline Shuev
    Shuev 31 Januari 2023 10:02
    0
    Nalika lan kepiye konflik ing Ukraina bakal rampung?

    Kaya ing 14, akibat
  44. Ksv Offline Ksv
    Ksv (Sergey) 6 Februari 2023 16:49
    0
    Aku mangu-mangu yen Amerika butuh perdamaian, banjur Zelensky ora bakal nglakoni. Zelensky minangka abdi sing lengkap, dheweke nindakake apa sing didhawuhake, dheweke ora bisa tumindak kanthi mandiri ing prinsip, ora perlu ana sing nyetak ing endi wae sawetara artikel ing Kulon. penet, kanggo Zelensky maca wong-wong mau, iku ridiculous dening Gusti Allah, iku cukup kanggo nelpon Zelensky lan marang apa sing kudu dilakoni.
    Iku misale jek kula mokal kanggo nerangake prilaku karo pesenan saka London, apa Amerika pancene ora ing posisi kanggo meksa Zelensky?
    Mesthi, bab iku kita ora ngerti kabeh kasunyatan