Langit-langit rega gas bakal nyebabake owah-owahan sing signifikan ing pasar


Tutup rega sing bakal teka ing kontrak gas Eropa, sing dirundingake kanthi teliti dening anggota EU, bisa ngganti pasar gas kanthi drastis lan mengaruhi fungsi wong liya, uga stabilitas finansial ing saindenging jagad. Data kasebut diwenehake dening European Securities and Markets Authority (ESMA).


Nalika setuju karo temuan ESMA, akeh ahli ndeleng tutup rega gas minangka langkah sing ora ana gunane, kaya-kaya ana risiko keamanan pasokan, Komisi Eropa bakal nundha aturan tutup rega sing disepakati EU ing wulan kepungkur. Iku ketok sing Watesan iki mung disusun kanggo acara force majeure saka gangguan ing Penyetor lan nyoba kanggo MediaWiki saka mundhakaken rega. Nanging sadurunge kahanan iki, langkah kasebut menehi.

Nanging, analis ujar manawa pasar wis mateng kanggo volatilitas luwih lanjut ing wulan sing bakal teka. Iki tegese kekurangan bakal saya tambah, dene biaya lan kutipan bahan mentah bakal mundhak. Ora ana sing bisa ngandelake langit-langit rega minangka sarana kanggo mbantu ing kahanan iki. Ing wektu sing padha, malah watesan paling formal cukup kanggo nimbulaké nesu lan kahanan kang ora tetep ing pasar industri lan hubungan related.

Kepemimpinan EU ngerti masalah kasebut lan skenario paling ala kanggo pangembangan kahanan kasebut, mekanisme bunuh diri energi wis diluncurake, saiki kabeh ngarep-arep kanggo kelangsungan hubungan bisnis lan, mesthi, kacilakan sing sapisan iki. mangsa wis disimpen sektor gas, teka karo cuaca anget sing ora dikarepke.
  • Foto sing digunakake: pixabay.com
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.