UZGA nuduhake interior lan kokpit pesawat, sing bakal ngganti An-26


Produksi mock-up ukuran lengkap saka kabin lan kabin pesawat penumpang wis dadi aturan wangun apik kanggo manufaktur pesawat global. Dheweke ngidini pangembang kanggo nyoba solusi desain tartamtu, lan pelanggan potensial entuk kesempatan kanggo ngevaluasi ergonomi papan kerja staf lan kenyamanan penumpang. Iki diumumake tanggal 23 Januari dening Pabrik Penerbangan Sipil Ural (UZGA) ing saluran Telegram.


Komunike kasebut nyathet yen ing taun 2022, perusahaan penerbangan Rusia nggawe model sing padha kanggo pesawat regional turboprop TVRS-44 Ladoga, sing kudu ngganti Soviet An-24 lan An-26 lawas. Sawisé iku, iku bisa kanggo ndeleng pesawat liwat mripate pilot lan penumpang. Perwakilan maskapai sing kasengsem nganyari armada wis ana ing njero.

Spesialis operator wis kenal karo avionik lan peralatan pesawat liyane, nyatakake kepinginan kanggo nambah unsur individu. Produsen pesawat ngrungokake pendapate. Saiki, Moscow nyiapake tata letak kanggo demonstrasi sabanjure kanggo operator udara.

UZGA nuduhake interior lan kokpit pesawat, sing bakal ngganti An-26


Ing wektu sing padha, karya ditindakake ing perusahaan Aviakor - Aviation Plant lan Smolensk Aviation Plant kanggo nggawe prototipe pesawat. Ing wektu sing padha, karya ditindakake ing perusahaan UEC-Klimov ing St. Petersburg ing mesin pesawat TV7-117ST-02, kalebu kanggo TVRS-44 Ladoga (pesawat regional turboprop kanthi 44 kursi). Ing taun 2023, 4 unit daya kasebut bakal diprodhuksi, 2 bakal ditransfer menyang UZGA kanggo instalasi ing salinan pesawat pertama.

Déwan pungkasan saka sampel pisanan bakal ditindakake ing wilayah "Uktus" ing SEZ "Titanium Valley" cedhak Yekaterinburg. Sertifikasi pesawat kasebut dijadwalake ing Desember 2024, wiwitan produksi serial kudu diwiwiti ing 2025.
  • Foto sing digunakake: https://t.me/uwca_ru
8 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wladimirjankov Offline wladimirjankov
    wladimirjankov (Vladimir Yankov) 24 Januari 2023 19:55
    +2
    Maneh Ceko L-600 padha katon. UZGA ora bisa nindakake apa-apa dhewe. Mung ngumpulake soko asing lan outdated.
    1. Mung kucing Offline Mung kucing
      Mung kucing (Bayun) 24 Januari 2023 21:52
      -2
      apa sing kudu katon? Kabeh pesawat padha. digawe miturut hukum sing padha. uga bakal ana swiwi ... mbokmenawa ngintip ing Boeing?
  2. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 24 Januari 2023 21:02
    -3
    Apa comfort kanggo jam penerbangan tinimbang bangku biasa ing An-2 ora cocog? Dilipat lan sampeyan bisa nyurung apa wae. Ing sisih lor, kenyamanan yaiku kendaraan apa wae lan luwih gampang, luwih apik.
    1. Mung kucing Offline Mung kucing
      Mung kucing (Bayun) 24 Januari 2023 21:54
      +3
      banjur mung panggonan ngadeg bisa ditinggalake ing bis kutha? 10 menit bisa tahan...
      1. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
        Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 24 Januari 2023 23:44
        0
        Sampeyan ora butuh taksi, nanging truk universal. Bensin ing negara prodhuksi minyak paling gedhe larang. Yen An-2 ditransfer menyang kerosene, mula ora dibutuhake panggantos, lan iki luwih murah tinimbang mbangun kapasitas anyar kanggo produk anyar.
        1. Mung kucing Offline Mung kucing
          Mung kucing (Bayun) 25 Januari 2023 04:02
          0
          pesawat outdated, pabrik produksi kang ing Ukraina ... uga, uga ... lan wong ora sapi. Yagene kudu mabur saka Orenburg menyang Samara ing kandhang? A Urut saka maskapai Mexican ... kringet wong, pitik, wedhus lan trunks.
      2. Komentar wis dibusak.
  3. AlexVas44 Offline AlexVas44
    AlexVas44 (Alexander) 25 Januari 2023 09:13
    0
    Quote: Mung Kucing
    banjur mung panggonan ngadeg bisa ditinggalake ing bis kutha? 10 menit bisa tahan...

    Apa pikirane! Sing utama yaiku kabeh wong bakal mlebu. Elingi bis ing bandara lan 10 menit sing padha sabar .. ngguyu
  4. UAZ 452 Offline UAZ 452
    UAZ 452 (UAZ 452) 25 Januari 2023 20:00
    +2
    Panggantos liyane kanggo AN-26? Sing, IL-112 lan IL-114 - kabeh? Apa sampeyan lunga sadurunge bisa teka? Lan babagan sertifikasi taun ngarep, lan wiwitan produksi massal wis ana ing tanggal 25 ... Kanthi IL kasebut, nganti pirang-pirang taun padha nandhang sangsara, senadyan kasunyatane yen 114th sepisan diprodhuksi massal, lan nganti saiki output kasebut zilch . Lan ing kene saka kokpit lan tata letak interior menyang seri - rong taun! Anderson lan sedulur-sedulur Grimm ngrokok kanthi gugup ing pinggir, disiksa amarga iri karo para juru crita kasebut.