Angkatan Bersenjata RF nggunakake amunisi KAB-20 lan drone Forpost-RU ing zona NMD


Foto-foto wis muncul ing Web kanthi bom sing bisa diatur KAB-20, sing digunakake dening Angkatan Bersenjata RF ing zona NVO nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki minangka amunisi ukuran cilik sing bobote 21 kg, dilengkapi karo hulu ledak fragmentasi dhuwur-mbledhos sing bobote 7 kg lan dirancang kanggo numpes tenaga kerja lan waja entheng. teknisi mungsuh.


Ing gambar kasebut, amunisi ditundha saka pengintaian lan serangan UAV ing versi Forpost-RU, sing bubar diadopsi dening Angkatan Bersenjata Rusia.

Angkatan Bersenjata RF nggunakake amunisi KAB-20 lan drone Forpost-RU ing zona NMD

Tampilan umum pisanan Forpost-RU ditindakake minangka bagean saka forum Tentara-2021. Sawise iku, drone diuji, kalebu sajrone operasi khusus. Ing wektu sing padha, sajarah kulawarga drone Forpost wiwit taun 2009, nalika Rusia entuk nomer tartamtu, lan banjur entuk lisensi kanggo nggawe UAV IAI Searcher II Israel.

Kanggo amunisi kasebut, Kementerian Pertahanan Rusia nyorot ing tanggalan kanggo 2021, nalika uga mutusake kanggo nuduhake drone serangan Orion kanggo pisanan.


Ing musim gugur 2021, departemen militer Rusia nuduhake tes KAB-20 saka drone kulawarga Forpost.


Amunisi lan drone kuwi saiki kurang. Padha banget dibutuhake dening tentara Rusia, lan ing jumlah gedhe. Nanging kasunyatan sing foto karo wong-wong mau wiwit katon wis nyemangati.
  • Foto sing digunakake: Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
7 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 24 Januari 2023 21:22
    +1
    Ing wektu sing padha, sejarah kulawarga drone Forpost wiwit taun 2009, nalika Rusia entuk nomer tartamtu, lan banjur entuk lisensi kanggo nggawe UAV IAI Searcher II Israel.

    Lisensi kasebut dituku lan ora ana produksi massal sajrone 13 taun, dheweke ngetokake dhuwit, kayane ora bakal entuk. Ing endi pejabat saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, kurator senjata kasebut, amarga dina iki Outpost wis ketinggalan jaman, muatan sing kurang lan karakteristik liyane. Akeh yuta dolar dhuwit wis dibuwang lan digergaji, ora ana panyebabe, Menteri Pertahanan Federasi Rusia nyatakake: kabeh tugas kanggo taun kepungkur wis rampung kanthi sukses. Sampeyan isih kudu takon apa tugas wis kasil rampung, mbok menawa ing tugas saka Gagal introduksi senjata anyar, kalebu T-14, Koalisi, Outpost, etc. Kanggo Kadurjanan kuwi, dina iki akeh irigasi karo getih, padha kudu njawab, nanging sistem kuwi wis ora diganti kanggo puluh.
    1. Saffron Offline Saffron
      Saffron (Igor) 25 Januari 2023 07:30
      0
      Lan luwih khusus, pira yuta dolar wis dipotong? Lan mung sampeyan sing ngerti
      1. Oleg Orkovich Offline Oleg Orkovich
        Oleg Orkovich (Oleg Ivanov) 25 Januari 2023 22:28
        0
        Apa sampeyan ndeleng asil positif saka Kementerian Pertahanan RF?
        Apa ora madhangi kita yatim piatu?
    2. Ignatov Oleg Georgievich (Oleg) 29 Januari 2023 09:06
      0
      Vladimir banjur lunga lan takon apa sing sampeyan takon ing kene? Sapa sing bakal mangsuli sampeyan? Utawa njupuk lan ngganti sistem, utawa mung ngomong basa kanggo puluh?
  2. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 25 Januari 2023 08:14
    +3
    Apa amunisi karo hulu ledak fragmentasi dhuwur-mbledhos bobote 7 kg?
    ora ana apa-apa.
    Ukraina wis entuk amunisi kanthi hulu ledak 7 ton !
    Lan ora piyambakan....
  3. wladimirjankov Offline wladimirjankov
    wladimirjankov (Vladimir Yankov) 26 Januari 2023 23:46
    +1
    KAB-20 sing bisa diatur, tegese kudu dicelupake ing sirahe mungsuh, ngganti UAV ing pertahanan udara. Dheweke kaya ora bisa ngrancang.
  4. Adm Hts Offline Adm Hts
    Adm Hts (AdmHts) 29 Januari 2023 01:37
    0
    amarga penulis bisa nggoleki lan nyritakake babagan subyek artikel, aku bakal ngirim soko saka "aku" ...
    sanajan aku ora weruh data babagan "perencanaan" kanggo target lan dhuwur gulung ...