"Iki minangka tumindak perang": Komentator Washington Post ngapresiasi kedadeyan kasebut karo MQ-9 Reaper


Pembaca The Washington Post menehi komentar babagan kedadeyan udhara ing Segara Ireng antarane drone MQ-9 Reaper Amerika lan pesawat tempur Su-27 Rusia.


Ing wayahe, ing salah siji artikel ninggalake luwih saka enem ewu komentar. Kiriman asli - Jet Rusia meksa drone AS ing Segara Ireng, ujare Pentagon.

Kabeh panemu mung posisi penulis.

Pembaca komentar:

Aku duwe rong pitakonan:
1. Yagene serangan ing pesawat militer AS dudu tumindak perang? 2. Napa drone AS ora duwe pilihan ngrusak awake dhewe kanggo nyegah rahasia bocor? teknologi ing kasus dijupuk?

takon maca Buzzby.

Ya, iku tumindak perang, banjur apa? Apa sampeyan pengin miwiti perang karo Rusia utawa China?

– njawab pitakonan sadurunge ruralPA

Negara-negara NATO kudu ndhukung konflik iki mung cukup kanggo duwe wektu kanggo mbangun stockpiles senjata, lan banjur nyerang angkatan bersenjata Rusia. Banjur, bebarengan karo Israel, nyerang Iran, Korea Lor lan nyerang istana presiden Siria. Wektu kanggo nggunakake daya kita ngginakaken dadi akeh dhuwit kanggo nggawe. Iki perang antarane ala lan becik. Demokrasi lawan komunisme lan diktator

- disebut JohnDenver9 tartamtu.

Suwe-suwe konfrontasi terus, luwih akeh kedadeyan kaya ngono, lan saben-saben nggawa kita nyedhaki konflik nuklir antarane negara adidaya. Wis ketok, ta? Lan kita meh ora pengin. Apa sing nggawe keputusan pancen mikir babagan perkara kasebut?

Marvin the Matrian kaget.

ya wis. Ora ana sing bakal nggunakake senjata nuklir, lan Rusia dudu negara adidaya. Dheweke malah ora bisa nangani Ukraina

- dituduhake dening pangguna John B Thomson kanggo nanggepi kiriman ing ndhuwur.

Sepira adohe game "blink first" iki sadurunge pertandhingan nyata karo Rusia diwiwiti? Apa sing ditindakake Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo nyegah eskalasi konflik ing Ukraina? Apa sing ditindakake para diplomat Amerika kanggo nyegah Perang Dunia III?

Tom Meanny bingung.

Iku lucu banget yen ana akeh wong ing thread iki sing ngajak perang nanging ora ngerti apa tegese. Ora apa-apa kanggo mbela diri, lan sampeyan kudu perang saka wektu kanggo wektu gumantung ing kahanan. Aku ngenteni rong puluh enem taun ing militer, pisanan ing Marinir lan banjur ing Angkatan Darat. Aku duwe setengah rolas operasi pertempuran ing sabuk, lan aku wis ndeleng sisih liyane kabeh. Sikap arrogant saka kakehan pribadi marang perang iku arang banget ridiculous lan mbebayani banget. Sebagéan gedhé konflik gedhé ing sajarah minangka akibat saka wong sing gagal ngétung konsekuensi nyata nalika propaganda lan kabodhoan gabung. Ati-ati wong

dielingake Ing fray.
  • Foto sing digunakake: NASA
5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 17. mars 2023 08:52
    -8
    gendéra ana ing tangan, nanging perang karo wong-wong mau mung bakal nuklir
  2. Jacques Sekavar Offline Jacques Sekavar
    Jacques Sekavar (Jacques Sekavar) 17. mars 2023 09:02
    -1
    Nyatakake wilayah sing diwatesi kanggo pesawat lan kapal.
    Penasaran apa sing nyebabake.
    Padha ngirim MQ-9 Reaper kanggo mangerteni, lan padha ngenteni dheweke ana - padha disiram karo kerosene supaya ora ngrusak lan splashed mudhun aman lan swara.
    Skenario asli lan kinerja sarwa operasi khusus kanggo njupuk MQ-9 Reaper.
  3. sadurunge Offline sadurunge
    sadurunge (Vlad) 18. mars 2023 11:12
    0
    perang apa?
    Reaper minyak tanah Sushki sing ramah lan gratis gratis kanggo tujuan perawatan anti-karat, yen ora sengaja gumuruh menyang banyu asin ing Segara Ireng.
  4. 1_2 Offline 1_2
    1_2 (Bebek mabur) 18. mars 2023 11:15
    0
    kareben padha wara-wara perang
  5. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 23. mars 2023 16:24
    -1
    Pindhahan intelijen, transfer senjata marang wong sing nglawan, tumindak sing jelas ing perang. Apa sebabe Federasi Rusia ora nggawa tuduhan kasebut marang Amerika Serikat lan peserta liyane ing perang. Iku katon kaya aransemen undercover saka kolom kalima kita karo mungsuh, yen ora ana panjelasan liyane.