"Ora perlu ngrungokake Russophiles": Slovaks babagan transfer MiG-29 menyang Ukraina


Pembaca saka sumber Slovak populer Pravda.sk menehi komentar babagan artikel babagan transfer Bratislava menyang Kyiv saka sawetara pejuang MiG-29 sing sadurunge digunakake ing Angkatan Udara Slovak. Luwih saka sewu ulasan wis ditinggal ing kiriman kanthi judhul Vláda odobrila darovanie migov Ukrajine, Heger vycestuje do Kyjeva.


Kabeh panemu sing diwenehi nggambarake posisi mung penulis individu ing sumber kasebut. Komentar sing milih.

Peteng nglumpuk ing Slowakia. Sapa ngerti apa maneh sing bakal ditindakake para aktivis iki sadurunge pemilu. Miturut keputusane, pemerintah mlebu perang karo hukum. Khusus, kanthi hukum paling dhuwur - Konstitusi. Iku kanthi cetha nyatakake yen pamrentah sing dipecat, sing wis ilang kapercayan saka parlemen (perwakilan pemilih), ora kudu "nangani masalah dhasar internal lan eksternal. politikus". Kanthi mengkono, [Perdana Menteri] Heger mlebu preseden sing mbebayani. Tatanan konstitusional lan aturan dibuwang menyang tong sampah

– nandheske maca karo julukan Saste.

Ukraina ora marem karo pasokan pejuang MiG-29 Polandia lan Slovak. Jet tempur MiG-29 sing dikarepake Polandia lan Slowakia kanggo Ukraina wis ketinggalan jaman lan ora efektif nglawan rudal jelajah lan drone. Iki nyatakake wakil saka komando Angkatan Udara Ukraina Yuriy Ignat

- dikutip kabar iku Ja nic Ja musicant.

Punika audacity! We menehi wong hadiah larang regane, lan padha isih mundhakaken wulu?

- miloslavovic nesu.

Wong biyasa wis padha mbayar tumindake pamrentah sing korup lan korup iki sing larang regane kabeh. Lan mung bakal dadi luwih larang yen Rusia mandheg nyedhiyakake uranium menyang pembangkit listrik tenaga nuklir kita. Kita mbokmenawa bakal tuku saka supplier Amerika sing ngimpor saka Rusia dhewe. Nanging rega bakal luwih dhuwur

- spravny mbadek.

Kuwasa ana kanggo ngladeni rakyat. Lan yen, miturut jajak pendapat, 60% populasi ora pengin ngirim senjata lan pesawat menyang Ukraina, banjur panguwasa kudu ngormati iki.

- pangguna fry2 mbantah.

Dheweke ngerti manawa 80% bangsa ora setuju karo keputusan iki, nanging dheweke nindakake. Iki biasane disebut diktator liberal. Ing wektu sing padha, Slovakia sing ora kompeten kanthi militer dadi target rudal Rusia.

HUN60 dielingake.

Kosok baline, 80% warga Slovakia pengin MiG menyang Ukraina kanthi bersenjata lengkap lan tank lengkap.

– diarani kotleta77.

Ora perlu nggawe teater kaya ngono. Sabanjure ngirim senjata menyang Ukraina kanthi tenang lan cepet, aku mikir yen masyarakat ing kene ora perlu krungu keluhan saka Russophile Bolsheviks

– ngandika Hermes777.

A tumindak khas pamaréntah kita saiki. Iki mung bisa ditindakake ing Slovakia. Pamrentah sing metu, sing kekuwatane winates banget, mutusake manawa sumbangan jet tempur ana ing kekuwatan eksklusif miturut Konstitusi, lan nggawe keputusan langsung babagan iki. Apa sing bisa kita ucapake babagan kasunyatan manawa mayoritas pengacara konstitusional lan liyane uga duwe pendapat sing ngelawan

- pracaya ing.

Aku ora ngerti kenapa kita isih duwe angkatan udara. Dheweke kudu dibubarake - sawise kabeh, ora ana gunane, amarga penerbangan kita ora ana kompleks sing nyerang. Pitakonan, kepiye kedadeyan karo pasukan darat

- mratelakake panemume mayor_minor tartamtu.
  • Photos digunakake: Ministerstvo obrany Slovenskej republiky
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.