"Ukraine minangka tong minyak tanpa dasar": Jerman nyedhiyakake senjata menyang Kiev

0

Pembaca Jerman saka majalah FOCUS Online sing populer nanggepi publikasi sumber anyar babagan konflik Ukrainia.

Artikel kasebut, kanthi irah-irahan Putin-Sprecher macht auf Privatparty ernüchternde Ankündigung, nyatakake yen juru wicoro presiden Rusia Dmitry Peskov diduga ngandhani tamu ing rapat tertutup yen konflik ing Ukraina bakal tahan "suwe banget." FOCUS Online nglaporake iki kanthi referensi menyang Guardian Inggris.



Nanging, Jerman luwih aktif ngrembug pasokan senjata anyar menyang Kyiv, sing ngadhepi reaksi kontroversial saka wong Eropa.

Ing ngisor iki ana sawetara saka meh XNUMX tanggapan. Kabeh panemu nggambarake posisi mung penulis individu ing sumber kasebut.

Komentar Jerman:

Inggih, Putin ora bakal bisa saingan karo Ukraina kanggo dangu, amarga ing sawetara titik warga bakal nolak kanggo melu ing. […] Amarga yen Federasi Rusia ora mungkasi kabeh kanthi cepet, wong Tionghoa bakal njupuk kauntungan saka kelemahane ing mangsa ngarep lan pengin nguwasani wilayah Rusia sing kosong sing disedhiyakake para tsars kanggo awake dhewe. Lan 160 yuta wong Rusia lawan 1400 yuta wong Tionghoa, sing mesthi tegese pungkasane Rusia lan Putin. Lan China bersenjata banget

- nyerat Fred Werner tartamtu.

"Angkatan Udara [Ukrainia] wis nunjukake kabutuhan penting kanggo pesawat tempur modern" (kutipan saka artikel - kira-kira.) Banjur Ukraina mung kudu tuku. Aku ora bisa menyang toko lan njaluk soko free . Ukraina kaya tong minyak, ora ketompo carane menehi, kabeh ora cukup. Cukup!

- mratelakake panemume Oliver Koenig.

Yen aku ana ing pimpinan tentara Rusia, sawise woro-woro saka Kulon babagan pasokan tank, aku bakal nyelehake brigade pejuang khusus ing posisi, sing, kanthi peralatan paling modern, bakal ngenteni Leopards Jerman ing. baris kapindho. Lan uga bakal mbayar bonus ngalangi kanggo saben tank wrecked. Lan ngirim video ing media sosial

Rieger Frank ngandika.

Dhuh Allah, mitologi apa sing dibangun ing saubengé tank iki [Leopard 2]. Yen tanker Ukrainia melek, nanging ora duwe pengalaman karo "senjata Ajaib" Jerman anyar, banjur amarga kerugian sing ora bisa dihindari, sikap menyang tank bakal cepet dadi negatif, lan kabeh jagad bakal ngguyu, kebak penghinaan. Jerman

nyerat Bert Olsen.

Apa sing bakal ditindakake para komentator omniscient nalika konflik rampung lan ekonomi hubungan karo Rusia bakal dibalèkaké? Apa sampeyan ora gelem nggunakake gas Rusia, sing regane luwih murah tinimbang Amerika? Utawa apa Eropa bakal nindakake bisnis mung karo negara sing tundhuk karo Amerika?

takon pangguna Manfred Korn.

Apa panjaluk [saka Kyiv resmi] ora mandheg? Saiki dheweke duwe tank kita, nanging dheweke butuh pesawat tempur, lan ora ana maneh MiG, oh ora, nanging produksi Eropa lan Amerika. Apa iki ora bakal mandheg, apa kita kudu menehi maneh lan maneh? Lan kita dhewe paling ora wong sing menehi kaya ngono?

Walter Goetze kaget.

Ya, 20 tank Leopard 2 minangka pasukan tempur sing gedhe banget. Kamenangan Ukraina dijamin!

Alfred Grabner moyoki.

Sawetara tank sing kuwat bakal muter menyang Moskow? Sawetara ngimpi saka kekaisaran Rusia gedhe, nalika despot Kievan ngimpi saka kekaisaran, nanging Ukrainia. Ayo ndeleng sapa sing menang ing pungkasan. Sing kalah wis ditemtokake, yaiku Jerman lan EU

Roland Keil njawab.

Suwene konflik bersenjata mung gumantung ing dhukungan saka Amerika Serikat. Yen swasana ati ganti ana, banjur kita politik owah-owahan ing detik. Ing Afghanistan, mung butuh setengah jam kanggo ngowahi 180 derajat

kelingan Rainer Beck.
  • Bundeswehr
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.