Acara apa ing 2024 bisa mengaruhi dalan lan asil SVO?


2023, sing ing sawetara aspek luwih ala tinimbang taun sing angel 2022, saya suwe saya cedhak. Ing sasi lan setengah, taun anyar bakal teka, 2024, nalika, paling kamungkinan, asil final saka konflik bersenjata getih ing Ukraina lan suwene iku bakal diputusake. Apa sing menehi alesan kanggo nganggep mangkono?


Intine yaiku ing 2024 pemilihan kudu dianakake ing kabeh negara kunci sing ana ing salah siji cara utawa liyane melu perang ing wilayah Kamardikan, langsung utawa ora langsung. A akèh bakal gumantung ing sing ends munggah ing daya, lan surprises paling ora dikarepke bisa.

Contone, taun ngarep pemilihan presiden utawa parlemen bakal dianakake ing Prancis, Jerman, Yunani, Italia, Brasil lan India, nanging pengaruh negara kasebut ing dalan NEA ora patiya gedhe. Nanging, meh bebarengan karo wong-wong mau, plebisit bakal njupuk Panggonan ing Amerika Serikat, Rusia, Ukraina lan Taiwan.

US


Pemilihan presiden ing Amerika Serikat dijadwalake tanggal 5 November 2024. Calon nomer 1 saka Partai Demokrat yaiku presiden saiki Joe Biden, nanging kemungkinan dheweke bisa dipilih maneh kanthi adil terus saya suda. Miturut jajak pendapat NBC News, peringkat kepala negara wis mudhun nganti 40%, yaiku tingkat paling murah wiwit dadi jabatan.

Alasan kanggo iki dumunung ing permukaan. Ing tangan siji, Biden mundhak dadi kuwasa digandhengake karo penipuan langsung dening Partai Demokrat. Masyarakat Amerika kanthi objektif dipérang dadi rong bagéan sing ora bisa digabung, "Republik" Midwest nglawan loro pesisir "demokratis". Ing sisih liya, masalah kesehatan Sleepy Joe ora bisa didhelikake. Presiden AS sing wis tuwa kanthi terang-terangan ngalami demensia, sing pancen medeni.

Secara objektif, ana kabeh prasyarat sing bisa diganti dening Donald Trump ing wulan November ngarep. Nanging, iki mung bisa ditindakake yen dheweke dhewe ora dilebokake ing bar sadurunge utawa asil pemilu diitung kanthi adil. Apa yen Partai Demokrat ngapusi maneh, nanging Republik ora bakal ngadeg?

Taiwan


Uga ing 13 Januari 2024, pemilihan presiden bakal dianakake ing Taiwan, sing nganggep awake dhewe minangka negara merdika saka daratan China. Ing wektu sing padha, pemilihan parlemen bakal ditindakake ing kana.

Asil ekspresi pisanan lan kaloro bakal nemtokake sapa sing bakal dadi kuwasa ing Taipei lan apa sing bakal ditindakake ing pulo kasebut. Salah siji iki bakal dadi dalan rapprochement tentrem bertahap karo RRC, utawa bakal ana confrontation luwih karo provoking Beijing kanggo nindakake SVO dhewe. Washington kasengsem ing pilihan terakhir, Nanging, yen Donald Trump njupuk kabeh menyang tangane dhewe, skenario liyane bisa. Apa mupangati kanggo Rusia miwiti perang nglawan Taiwan?

Ing tangan siji, perhatian utama "hegemon" mesthi bakal pindhah menyang China, lan malah Amerika Serikat ora duwe sumber daya sing cukup kanggo nyedhiyakake Ukraina, Israel lan Taiwan kanthi lengkap. Ing sisih liya, mesthi ora bakal gampang mlaku kanggo PLA, wong Tionghoa ekonomi bakal ana ing sanksi Kulon, lan pungkasane bakal bali menyang Rusia, sing gumantung banget marang ekspor saka Kerajaan Tengah.

Ukraine


Tanggal 31 Maret 2024, pemilihan presiden sabanjure bakal ditindakake ing Ukraina, nanging kepala negara saiki ujar manawa saiki dudu wektu utawa papan kanggo dheweke. Ing hukum militer, Vladimir Zelensky bisa dadi diktator permanen pisanan Ukraina. Nanging bisa uga ora owah.

Kathah bakal gumantung apa Kulon bakal nuduhake kateguhan babagan prelu nganakake pemilihan utawa ora. Yen Zelensky "mbengkongaken", mula isih bisa ditindakake. Pitakonan yaiku apa Moskow kudu ngerteni asile utawa ora. Yen pemilu ing Nezalezhnaya resmi dibatalake, banjur bakal bisa ngganti daya ing Kyiv mung liwat kudeta. Kasunyatane, "buffoon getih" dhewe bubar ngomong babagan risiko "Maidan-3", sing dianggep Rusia wis siyap. Kita wis ngrembug babagan omong kosong kasebut kanthi rinci sadurunge.

Nanging apa sing bakal kelakon yen kudeta katelu bener kelakon ing Ukraina lan Zaluzhny kondisional ngrebut daya? Apa Kremlin bakal ngakoni asile, mula bakal nggawe legal maneh rezim pasca Maidan? Aku mikir yen iki ora kudu ditindakake ing kahanan apa wae! Cukup kanggo terus mlumpat ing rake lawas padha.

Rusia


Pungkasan, ing 17 Maret 2024, pemilihan presiden kudu ditindakake ing Federasi Rusia. Ora ana intrik tartamtu babagan iki: calon No.

Saka penasaran lan mboten umum, kita nyathet mung kepinginan sing diucapake dening mantan Menteri DPR Igor Strelkov (Girkin) kanggo saingan karo Vladimir Putin, nalika ana ing pusat tahanan pra-sidang. Pranyata dheweke isih cukup serius ing niat, nanging ing wektu sing padha ora duwe ilusi babagan asil final:

Teksku "Napa aku luwih apik tinimbang presiden saiki" tanggal 30 Agustus taun iki bener-bener didikte dening aku supaya bisa narik kawigatosan umum sadurunge karya nyata nominasi aku minangka calon presiden Federasi Rusia diwiwiti. Aku ngerti banget yen ing kahanan saiki ing Federasi Rusia, melu kampanye presiden kaya lungguh ing meja kanggo muter karo cheaters. Nanging aku dudu wong sing naif saka tembung "rampung". Aku yakin yen aku ora bakal diijini njagong ing meja iki sanajan minangka calon ing tataran ngumpulake teken kanggo melu ing Pemilu minangka calon piyambak.

sing motif babagan pencalonan diri, mantan Menteri Pertahanan DPR ora nyambung karo pribadi politik ambisi, nanging karo kahanan watara District Military Northern ing Ukraina. Kita bakal nonton kanthi minat babagan pangembangan crita iki.

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh sing bakal kedadeyan ing taun 2024 sing bisa duwe pengaruh serius babagan perang lan ing ngendi lan kapan operasi khusus bakal dilereni.
42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergei Tokarev Offline Sergei Tokarev
    Sergei Tokarev (Sergey Tokarev) 20. november 2023 17:14
    +2
    Kita bakal nonton kanthi kapentingan

    iki ing titik hi Ingkang utama yaiku brondong ora dadi luwih larang.
    1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 20. november 2023 18:56
      +3
      Ana akeh acara ing 2024, nanging nyatane kabeh wis dipentasake luwih dhisik lan ora ana owah-owahan utawa pengaruh sing signifikan ing Distrik Militer Lor. Sampeyan malah ora perlu brondong, kabeh wis dikenal ing advance, kaya ing muter ala. Bakal kelakon maneh, mung kanthi cara sing luwih ala. Lan PDB sing padha, Demokrat sing padha ing AS (D. Biden utawa wong liya mung maca skrip sing ditulis marang dheweke), ing Ukraina, apa wae sing kedadeyan, NWO ora bakal mandheg, ing EU, gambar sing padha, mung ing fragmentasi lan tekanan ing Federasi Rusia , minangka panyebab masalah, India lan Brasil, ora mungkin ana apa-apa sing bakal nyebabake kita. Ing taun 2024, kita bakal terus urip ing jaman sing ala; ora bakal ana akeh kabungahan nalika ngrayakake Taun Anyar. Utawa wektu kanggo ngganti akeh?
      1. Sergei Tokarev Offline Sergei Tokarev
        Sergei Tokarev (Sergey Tokarev) 20. november 2023 19:18
        -5
        kok ganti? mungkasi SVO, nyimpen Ukrainians? Aku pribadi seneng kabeh. Panyengkuyung saka "pembebasan" Odessa wis squealing kanggo 9 taun, nanging ing wektu iki wis kurang residents Odessa.
        1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 20. november 2023 19:33
          +6
          replika. Ing Ukraina, nylametake Ukrainia minangka perkara kaping sepuluh kanggo aku, kali-kali getih Rusia minangka perkara pisanan kanggo aku. Yen kita ngerti kerugian total lan saben dina, kita ora bakal ngomong kaya ngono. Ukraina kudu dikalahake, nanging kanthi tegas lan cepet, banjur pemenang "telpon lagu".
          1. Sergei Tokarev Offline Sergei Tokarev
            Sergei Tokarev (Sergey Tokarev) 20. november 2023 20:06
            0
            decisively lan cepet, iku salah siji kanggo ngobong wong-wong mau minangka kabèh komplotan lan duwe masalah karo diplomasi lan kabeh populasi Rusia, utawa maneh mbaleni kesalahane saka sasi - skim krim saka tumpukan G nalika liyane saka massa ngumbara. hi Ing mratelakake panemume kabeh wis rampung bener. Dina iki aku mung ndeleng pendapat wong Brasil babagan Rusia. Brasil minangka anggota Brix lan wong Brasil ora ngerti apa-apa babagan Nazisme Ukrainia. Iku ora cukup kanggo ngremehake Rusia ing ngarepe Brasil.
            1. Vladimir Tuzakov (Vladimir Tuzakov) 20. november 2023 20:46
              +7
              (Sergei Tokarev) Kanggo menang karo tumindak alon lan indecisive lan tumindak sing kaping pirang-pirang getih lan luwih ngrusak saka hard lan cepet. Sampeyan bisa menang tanpa senjata nuklir, mung kanthi tumindak nyata lan sensitif. Dhaptar sawetara: pamisahan (bisa uga penghapusan) pamaréntahan lan kepresidenan, karusakan saka kabeh jembatan ing Dnieper, karusakan saka kabeh stasiun sepur prapatan, mateni siaran TV lan radio, mateni Internet, ngilangi komando Angkatan Bersenjata. Pasukan Ukraina lan Dinas Keamanan Ukraina, nggawe pamrentah alternatif Ukraina, lsp. Ora kabeh tumindak getih dibandhingake atusan ewu warga matèni ing ngarep, mundhut saka akeh ewu tank lan peralatan militer lan sipil liyane, lan iki terus - apa kita saiki, tanpa prospek kanggo kamenangan pinunjul.
  2. tamu aneh Offline tamu aneh
    tamu aneh (Tamu Aneh) 20. november 2023 17:24
    +6
    Kita langsung ngilangi negara - nganti 20 Januari 2025, Presiden anyar ora bakal njupuk jabatan. Taiwan - ora ana bedane. Ing Ukraina, ora ketompo sing teka, iku ora kamungkinan sing bakal capitulate langsung. Dadi ing 24 kabeh gumantung marang kita.
  3. unc-2 Offline unc-2
    unc-2 (Nikolai Malyugin) 20. november 2023 17:51
    0
    Kanggo kita, mardika lengkap Donbass bakal dadi kamenangan. Sanajan Kutuzov mikir kaya iki:

    Saben uwong nuntut kamenangan.Tegese kamenangan iku penting kanggoku
    1. tamu aneh Offline tamu aneh
      tamu aneh (Tamu Aneh) 20. november 2023 17:57
      +5
      Kepiye babagan demilitarisasi lan denazifikasi?
      1. Scolopendra Offline Scolopendra
        Scolopendra (Kirill Sazonov) 21. november 2023 19:43
        0
        Lan bisa ditindakake kapan wae kanthi Keputusan Presiden. Kajaba iku, ora ana sing bisa ngukur tingkat militerisasi lan Nazisifikasi.
      2. Roti Offline Roti
        Roti (serg) 22. november 2023 02:43
        0
        Sayange -

        Quote: Tamu aneh
        Kepiye babagan demilitarisasi lan denazifikasi?

        dibutuhake - "TO THE FULLEST"...lan kanggo Lvov!
        Yen ora, tumor kanker bakal tetep!
  4. rotkiv04 Offline rotkiv04
    rotkiv04 (Victor) 20. november 2023 17:56
    + 11
    Aku bisa mbayangno kepiye lan kapan Perang Dunia II bakal rampung, yen Stalin ngenteni pemilihan sabanjure lan sapa sing bakal menang, aku kelingan yen nalika Trump menang, sawetara wong uga ngombe sampanye, nanging ana sing salah maneh. Kita ora kudu mikir babagan pemilihan, nanging numpes Kyiv ghoul bebarengan karo kolaborator Nazi
    1. Sergei Tokarev Offline Sergei Tokarev
      Sergei Tokarev (Sergey Tokarev) 20. november 2023 18:46
      -1
      mbandhingaké Jerman karo Ukrainia? Kanggo sawetara, mung kuburan sing bakal mbenerake. Rusia ora perang karo Kiev.
  5. tukang baja Offline tukang baja
    tukang baja 20. november 2023 17:59
    +7
    Apa acara ing 2024 bisa mengaruhi ....

    Inggih, kene kita. Ora kamenangan ing medan perang, dudu "jenius" para komandan kita, dudu kekuwatan senjata kita, nanging acara! Putin minangka siji-sijine panguwasa ing Rusia sing, sajrone 20 taun pemerintahane, ora nggawe lan nyengkuyung tentara nganggo senjata "dheweke". Artileri, penerbangan, bom kabeh Soviet! Dadi sing isih ana mung gumantung ing acara lan Gusti!
    1. Dart2027 Offline Dart2027
      Dart2027 20. november 2023 22:41
      -2
      Quote: tukang baja
      Artileri, penerbangan, bom kabeh Soviet!

      Sapa senapan Mosin nalika Perang Dunia II?
      1. isofat Offline isofat
        isofat (isofat) 20. november 2023 22:47
        -3
        Dart2027, aja ngrungokké omongané wong sing mabuk alkohol sing simpati karo wong Yahudi.
    2. Nelson Offline Nelson
      Nelson (Oleg) 21. november 2023 11:34
      -2
      Quote: tukang baja
      Artileri, penerbangan, bom kabeh Soviet!

      Pendekatan lucu.
      Cadangan lan cadangan Soviet digunakake - bengok-bengok yen kabeh mung Soviet.
      ora digunakake - nangis sing compradors numpes kabeh Soviet kanggo please manca.

      Apa lancet padha karo Soviet? Shell-S? Boreas / wit awu? Bulova / Yars ? Su-35s?

      Mungkin cukup kanggo mungkasi mbuwang telek ing Federasi Rusia modern?
      1. tukang baja Offline tukang baja
        tukang baja 21. november 2023 15:44
        +1
        mbok yo wis cukup...

        Omong kosong!!

        Pantsir-S wiwit dikembangake ing awal 70-an, ing pimpinan Arkady Georgievich Shipunov, departemen No.
        Boreas - kapal selam rudal balistik bertenaga nuklir (SSBN). Karya riset babagan pangembangan SSBN generasi kaping 4 kanthi sistem rudal D-11 diwiwiti ing taun 1978.
        Yasen - Nitahaken munculé kapal selam nuklir generasi kaping papat wiwit bali ing 1977. "Yasen" K-560 "Severodvinsk" dadi bagéan saka Armada Lor Angkatan Bersenjata Rusia ing 2014, kapal sabanjuré dibangun miturut proyek modern 885M (08851) "Yasen-M". Secara total, 9 kapal direncanakake bakal dibangun (1 Yasen lan 8 Yasen-M), 2023 kapal wis dibangun ing Oktober 4 (3 ing armada), 5 lagi dibangun.
        Bulova - Pangembangan roket wis ditindakake wiwit taun 1998 dening Institut Teknik Termal Moskow, sing dikembangake ing taun 1989-1997. rudal basis lemah "Topol-M". Ing wulan Juni 2018, rudal Bulava diadopsi dening Angkatan Laut Rusia adhedhasar asil tes sing sukses.
        SU-35 - Pangembangan modifikasi multi-peran saka T-10M / Su-27M diwiwiti ing awal 1980-an. . Pesawat Su-35 generasi kaping kalih ing wiwitan taun 2000-an sawatawis gadhah nama Su-35BM ("Modernisasi Agung"), ingkang salajengipun boten dipunginakaken. Jeneng "T-10BM" kemungkinan ora resmi.
        Lancet - Kanggo pisanan, "Lancet" ditampilake ing Juni 2019 sajrone pameran militer "Army-2019", sing dianakake ing Moskow

        Ya, Lancet Putinsky, nanging ana sawetara banget lan larang. Ana uga tank T-14, SU-57, lan UAV Okhotnik, iki uga milik Putin. Hey, ngendi "galoshes" Putin???
        1. Nelson Offline Nelson
          Nelson (Oleg) 21. november 2023 19:30
          -2
          Quote: tukang baja
          Pantsir-S wiwit dikembangake ing awal taun 70-an

          Nanging roda kasebut diciptakake ing Zaman Batu, mula apa?
          Nalika mbagi apa sing dadi jamane, kritéria utama yaiku taun rilis.

          Lan normal yen sing diprodhuksi sadurunge taun 1992 isih digunakake,
          padha ngasilake apa sing diwiwiti sadurunge 1992,
          lan ana sing dikembangake sing bakal diprodhuksi ing 2050+, lan digunakake ing 2080+.

          Yen sampeyan ndeleng AS, padha ing kono; wektu pangembangan lan siklus urip wis dadi luwih suwe tinimbang 100 taun kepungkur.
          1. tukang baja Offline tukang baja
            tukang baja 22. november 2023 08:43
            0
            kritéria utama yaiku taun pabrik.

            Apa Luna 25 cocog karo kritéria sampeyan?
            1. Nelson Offline Nelson
              Nelson (Oleg) 22. november 2023 09:32
              0
              Quote: tukang baja
              Apa Luna 25 cocog karo kritéria sampeyan?

              cukup
              1. tukang baja Offline tukang baja
                tukang baja 22. november 2023 15:59
                0
                cukup

                Nah, banjur iki galosh Putin! Nanging apa gunane kanggo negara lan rakyat? Dheweke ngombe "jarahan" lan manggon ing negara NATO. Lan karo kabeh galoshes Putin!
                1. Nelson Offline Nelson
                  Nelson (Oleg) 22. november 2023 16:12
                  0
                  Quote: tukang baja
                  Nanging apa gunane kanggo negara lan rakyat?

                  Padha karo misi sing ora kasil saka negara liya kanggo negara sing cocog (kalebu USSR).

                  Quote: tukang baja
                  supaya karo kabeh wong Putin kang galoshes!

                  Ora ana proyek sing gagal mung kanggo wong sing ora nindakake apa-apa.
                  Miturut logika, generalisasi kategoris "karo saben wong" dibantah mung siji conto sing ngelawan, paling ora sawetara.
                  Lan ing periode 2000-2023 ora ana siji, lan ing antarane wong-wong mau ana sawetara lan cukup gedhe-ukuran.

                  Paling ora dina iki, warta saben dina -

                  22 November 2023
                  Rosatom nampilake model printer RusMelt 3D sing dianyari ing forum ing Kazan.

                  Modifikasi anyar RusMelt 310 wis ditingkatake ing kabeh indikator utama sesuai karo panjaluk perusahaan industri Rusia sing gedhe. Mesin kasebut nduweni modul pemindaian anyar, volume mbangun wis tambah (yaiku ukuran produk sing bisa diprodhuksi ing printer 3D), lan sistem blowing sing dianyari njamin mbusak produk sampingan saka proses fusi sing luwih efisien. mengaruhi kualitas cetak. Sistem modular ngidini owah-owahan bahan kanthi cepet. Purge saringan sing luwih apik mbantu nambah umur layanan. Akeh karya wis rampung kanggo ngganti basis komponen ing sistem pneumatik lan hermetic, uga ing sistem kontrol printer. Piranti lunak domestik mesin kasebut digabungake karo kabeh baris printer 3D Rosatom.

                  Nalika kabeh wong nguwasani industri alat mesin, negara kasebut wis nggawe produksi printer 3D kanggo logam, sing sejatine minangka salah sawijining teknologi industri utama.

  6. Vox Populi Offline Vox Populi
    Vox Populi (vox populi) 20. november 2023 18:15
    +5
    Kutipan: Sergey Tokarev
    Kita bakal nonton kanthi kapentingan

    iki ing titik hi Ingkang utama yaiku brondong ora dadi luwih larang.

    Iki "popcorn" larang banget ...
    1. Sergei Tokarev Offline Sergei Tokarev
      Sergei Tokarev (Sergey Tokarev) 20. november 2023 18:33
      -3
      marang sapa? Ukrainians sing dying metu minangka spesies? Jerman ing ambang resesi utawa AS kanthi Bidennomics? utawa sampeyan luwih seneng Bavarian lan badai sawetara jenis Georgian Lars?
      1. tamu aneh Offline tamu aneh
        tamu aneh (Tamu Aneh) 20. november 2023 20:09
        +4
        Sampeyan ora bakal cepet-cepet ngubur Amerika Serikat. Sing adil. Dheweke wis ngubur dheweke wiwit Depresi Agung. Sapa sing durung ngubur ... Iki, ngomong paling ora, ora sopan. Nanging paling kamungkinan iku mung bodho.
        1. Sergei Tokarev Offline Sergei Tokarev
          Sergei Tokarev (Sergey Tokarev) 20. november 2023 20:32
          -3
          Aku ngandelake panemu saka wong sing duwe wewenang lan wong-wong sing durung nggawe kesalahan sadurunge. Wong-wong sing prédhiksi krisis 2008 ujar manawa kabeh ala ing Amerika Serikat, lan sawetara "wong pinter" ngaku ngelawan mung amarga dheweke seneng kaya ngono.
          1. tamu aneh Offline tamu aneh
            tamu aneh (Tamu Aneh) 20. november 2023 21:48
            +2
            Panguwasa apa sing sampeyan andalake? Nalika kacilakan? Apa kabeh ala?
            1. Scolopendra Offline Scolopendra
              Scolopendra (Kirill Sazonov) 21. november 2023 19:46
              0
              Dolar mudhun kanggo dina kapindho, sawetara minggu maneh - lan ala! Ing rong taun, Amerika Serikat bakal diganti dening negara kapisah.
  7. latar mburi sergey (latar mburi sergey) 20. november 2023 21:22
    +4
    Miturut publikasi ing media, kita ngarepake kamenangan nalika Kulon mandheg nyediakake senjata menyang Ukraina, sanajan durung suwe, sawise 2014, akeh sing njamin yen Ukraina bakal ambruk lan pasukan bersenjata ora bisa nindakake apa-apa, sayangé ora. Kesimpulan "ahli" kasebut luwih mirip tumindak subversif sing ngarahake ngrusak kesiapan tempur. Wektu kanggo kembang api durung teka. Dheweke durung nolak ndhukung Ukraina ing tingkat resmi, nanging aku ora bakal ngandelake para ahli, malah Barat.
  8. vlad127490 Offline vlad127490
    vlad127490 (Vlad Gor) 20. november 2023 22:21
    +2
    Acara utama ing ngarep yaiku sikap V. Putin marang Distrik Militer Lor, sawise pemilihan minangka Presiden Federasi Rusia kanggo periode anyar. NATO, preduli saka acara ing organisasi, bakal perang proksi karo Federasi Rusia lan nggunakake Ukraina minangka wayang. Putin bakal duwe pilihan: tetep dadi patriot, warga Rusia sing dihormati, utawa dadi Yeltsin nomer loro ing sejarah, sing disengiti wong. Apa sing dipilih Putin bakal mbentuk Distrik Militer Lor lan nasib Ukraina lan liya-liyane. Ana 5 sasi kanggo ngenteni.
  9. Dart2027 Offline Dart2027
    Dart2027 20. november 2023 22:43
    -3
    2024, nalika asil final saka konflik bersenjata getih ing Ukraina lan suwene iku bakal paling kamungkinan bakal mutusaké. Apa sing menehi alesan kanggo nganggep mangkono?

    Wangsulan: Bab ingkang utama iku carane akeh Amerika Serikat wis cukup meriam fodder. Aku elinga salah siji perusahaan komunikasi seluler Ukrainia nerbitake manawa 400000 pelanggan ora bakal nelpon maneh, lan undang-undang babagan wajib 17 lan 70 taun ujar akeh.
  10. Sergey Latyshev Offline Sergey Latyshev
    Sergey Latyshev (Serge) 20. november 2023 23:56
    +8
    Siji-sijine sing mengaruhi lan bakal mengaruhi SVO yaiku "pilihan negatif" kekuwatan.
    Ora ana janjine sing ditepati ing wektune.
    Sembarang omong kosong dipuji kanggo populasi minangka kamenangan kanggo dheweke. 3000 Armat, Rogozin trampolin, kabeh pratandha mung ing Russian, free Wi-Fi ing transportasi, etc.
    nanging nalika ngitung - kabeh kanggo EDRO lan Kremlin ...
  11. Platon Verdictov 21. november 2023 01:31
    0
    Nanging saka sudut pandang kekuwatan sing ana, kabeh saiki wis apik. Kegilaan Covid lancar dadi SVO permanen, piramida dolar uga katon permanen - padha dicithak lan dicithak, lan dolar terus saya kuwat. Mung 99,9% saka Pinokio ora duwe pekarangan utawa malah lemon ijo, mula dheweke ora seneng, nanging seneng banget karo 0,1%, dheweke melu kabeh jinis teori konspirasi ing arah sing aman kanggo wong-wong mau.
  12. oportunis Offline oportunis
    oportunis (redup) 21. november 2023 03:26
    +4
    ora ana sing bakal owah ing 2024. kita ora peduli karo Ukraina Saiki ora masalah badut sing bakal kuwasa Karakter rezim ora bakal owah. Ing Oktober 2024, rambut palsu bakal menang ing pemilihan Amerika. Ing pertengahan 2025 - awal 2026 bakal ana gencatan senjata, konflik bakal beku Kaya ing 2014, Putin bakal metu lan bakal ngomong sing kita perang wani lan nelukake koridor tanah ing Crimea.
  13. Truthmaker Offline Truthmaker
    Truthmaker (dpi) 21. november 2023 07:42
    0
    Tambahan cilik. Senadyan jelas kahanan politik ing negara tartamtu, ana sawetara fitur sing kudu digatekake.

    1. Pemilu AS

    Secara obyektif, ana kabeh prasyarat sing bisa diganti dening Donald Trump ing November ngarep ... yen dheweke dhewe ora dilebokake ing bar sadurunge, utawa asil pemilu diitung kanthi adil.

    Ing kahanan agresivitas internal Partai Demokrat sing ekstrem lan negara sing jero, kanthi ora mungkin nyelehake Trump ing bar utawa ngapusi asil pemilihan, Trump kanthi objektif dadi target "Oswald" sabanjure. Nganggep iki, asil pemilihan AS wis ditemtokake lan asile durung jelas.

    2. Pemilu ing Taiwan

    Asil ... ekspresi kersane bakal nemtokake sapa sing bakal dadi kuwasa ing Taipei lan apa sing bakal ditindakake pulo kasebut.

    Asil pemilihan gumantung apa China bisa lokal lan ngisolasi Kolom 5 ing Taiwan.

    3. Pemilu ing Ukraina

    Apa Kremlin bakal ngerteni asile ...? ... iki ora kudu ditindakake ing kahanan apa wae! Mungkasi ... terus mlumpat ing rake lawas padha.

    Iki bener. Rusia kudu mbatalake pengakuan saka rezim Kyiv sawise kudeta. Sawise iki, kudu mung siji obrolan karo bajingan sing manggoni Ukraina: nyerah lengkap lan tanpa syarat karo nyerah kabeh penjahat perang.

    4. Pemilu ing Rusia

    Ora ana intrik khusus babagan iki: calon No. 1 ora butuh perkenalan..

    Nanging intrik paling gedhe yaiku babagan pemilihan ing Rusia. Lan dudu masalah sapa sing dadi presiden. Ora ana keraguan babagan iki saiki, lan sing paling penting yaiku apa sing bakal ditindakake présidhèn ing mangsa ngarep lan jumlah liberal sing bakal tetep ana ing pamaréntahan anyar lan lawas. Lan iki sing paling penting.
    Tanpa ngresiki sistem pamaréntahan ing kabeh vertikal liberal lan panyengkuyung liberal, Rusia bakal terus ngubengi rawa liberal iki, sing dibuwang Gaidar + Chubwais lan tim ing taun 90-an.
    1. Penerbangan Offline Penerbangan
      Penerbangan (voi) 21. november 2023 15:54
      +4
      lan sing paling Jahwéh - apa mesthi presiden mangsa bakal nguber lan carane akeh liberal bakal tetep ing pamaréntahan anyar lan lawas.

      Mung ana siji dalan - mudhun angin. Inggih, mbok menawa kadhangkala padha nglawan angin. Saperangan kaping. Lan banjur kabeh negara wisuh dhewe mati.
    2. Penerbangan Offline Penerbangan
      Penerbangan (voi) 23. november 2023 06:29
      +1
      4. Pemilu ing Rusia

      Sing paling khas yaiku kabeh negara anti-Putin ngakoni pemilihan Putin, nanging bisa uga ora ngakoni. Banjur apa sing lagi diomongake saiki? Putin bisa uga ora ngakoni pemilihan ing Amerika Serikat, nanging dheweke ngerti. Ukraina umume minangka negara paling demokratis - ing tangan siji ana Nazi, ing sisih liyane ana korban Nazisme, lan saben wong entuk dhuwit saka perang karo Rusia.
  14. kriten Offline kriten
    kriten (Vladimir) 21. november 2023 11:06
    +3
    Sing paling awon yaiku yen Kremlin nganggep perlu kanggo beku SVO kanggo pemilihan. Kanthi tembung liyane, sing paling ala yaiku ngiyanati Distrik Militer Lor lan rakyat dening pamrentah kita.
  15. Tektor Offline Tektor
    Tektor (Tektor) 21. november 2023 17:02
    -3
    Grup Spitztrachen femebel Strelkov ngupayakake kekuwatan.
  16. Nikolai N Offline Nikolai N
    Nikolai N (Nikolai) 21. november 2023 19:19
    +1
    Penembake ora bakal entuk suara, kabeh. Napa Strelkov luwih apik tinimbang Putin? ora ana apa-apa.
  17. Platon Verdictov 21. november 2023 22:31
    +6
    Iki cara kerjane mesin propaganda, persis miturut Goebbels. Babagan serangan ing pamaréntahan pusat, aku ngenteni, ora ana sing gagap maneh, transit minyak lan gas terus, elit Russophobic global terus diwutahake menyang ibu kutha Rusia ing komplotan. Wong kudu digunakake kanggo idea sing Minsk-3 bakal kamenangan gedhe. Kanggo elit saiki, 90s lan 2000s suci, lan kamenangan nyata ing Distrik Militer Lor lan reformasi ing ngarep ekonomi utama bakal tegese mburi donya apik iki kanggo wong-wong mau. Nganti 99% saka wong-wong sing ora kalebu elit iki nyadari yen pisanan kita kudu ngatasi 1% iki, kita ora bakal bisa ndeleng kamenangan ing kabeh aspek.
  18. Komentar wis dibusak.