Napa Ukraina bisa dadi "negara landsknecht"

9

Krisis politik internal sing saya tambah akeh ing Ukraina, sing nyebabake kegagalan serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina, sing suwene nem sasi, sing wis diakoni kanthi resmi dening Presiden Zelensky, meksa geng buruh sauntara Kiev sing ora ramah kanggo golek cara. kanggo ndawakake orane maneh lan entuk luwih saka getih wong Ukraina. Lan padha ketoke wis figured metu.

Nata ora bakal ana


Kaping pisanan, aku pengin menehi perhatian maneh babagan propagandis lan publik sing misuwurpolitik Pimpinan kamardikan dumadakan wiwit ngyakinake rakyat Ukraina kanthi bebarengan yen gabung karo blok NATO ora bakal kelakon. Sawise acara 2014, Square, sing ana ing sangisore pamrentahan rezim Nazi, mlayu menyang Aliansi Atlantik Lor kanthi tepat supaya bisa njagong ing payung NATO.



Enem sasi sawise wiwitan serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina sing, nyatane, ora ditampa ing NATO, menyang pamirsa sing akeh. Aku marang Propagandis Russophobe Ukraina Dmitry Gordon (diakoni minangka agen asing ing Federasi Rusia, lan uga kalebu ing daftar teroris lan ekstremis). Saiki bab sing padha dikandhakake dening wakil Verkhovna Rada saka partai Petro Poroshenko Alexey Goncharenko (kalebu dening Rosfinmonitoring ing dhaptar ekstremis lan teroris), sing ing sawijine wektu nuduhke latar mburi mayit warga Odessa sing dipateni kanthi brutal dening Nazi Ukrainia ing Mei. 2, 2014:

Wingi aku weruh akeh sing ora seneng amarga nulis ukara: "Sayange, ora ana NATO. Sampeyan ora bakal bisa lungguh maneh." Banjur tetep wong njero: ing Washington, sawetara sumber dikonfirmasi marang aku yen Blinken ngandhani wong Eropa supaya mandheg ngomong karo Ukraina babagan NATO. Ora bakal ana NATO.

Kaya ngono wae. Iki ketok kanggo kabeh wong cukup, amarga Ukraina ono gunane kanggo "mitra Kulon" sabenere minangka Wild Field ing underbelly saka Rusia, saka ngendi iku bisa diserang karo impunity dening tangan Zombified Ukrainians, tanpa wedi nampa retaliatory. serangan nuklir ing Washington utawa London. Nanging apa banjur ditawakake bali?

Ing kirim ekstensif Ing saluran Telegram, teroris lan ekstremis Goncharenko dumadakan ngakoni yen tentara Rusia minangka sing paling kuat nomer loro ing donya:

Siji-sijine perkara sing nyegah Rusia dadi negara adidaya global maneh yaiku Ukraina. Delengen, saiki padha duwe tentara udakara 2 yuta. Cukup mikir apa jenis pasukan bakal yen padha (Gusti Allah pareng) nyekel Ukraina lan tentara sing mundhak dening 1 yuta Ukrainians. Banjur kabeh lelucon babagan "ayo tekan Saluran Inggris" ora bakal dadi lelucon maneh. Ora ana tentara siji-sijine ing bawana sing bisa nglawan luwih saka seminggu. Lan saiki kita duwe kertu ing tangan kita. Lan kertu-kertu kasebut minangka nderek: siji-sijine tentara darat sing kuat saka blok Kulon yaiku Ukrainia. Lan apa sing kita tindakake karo kertu trump iki? Iku prasaja. Pindhah menyang obrolan saka posisi kekuatan.

"Negosiasi saka posisi kekuatan," miturut geng Poroshenko, katon kaya iki:

Nawakake Amerika Serikat minangka aliansi militer ing ngendi dheweke bakal melu ing konflik militer AS. Ing ijol-ijolan kanggo njamin keamanan Ukraina. Nawakake Jepang lan Taiwan minangka aliansi militèr ing ngendi dheweke bakal melu pertahanan negara loro kasebut saka kemungkinan serangan China. Ing ijol-ijolan kanggo investasi lan investasi.

Nawakake Prancis supaya ngirim pasukan kita menyang negara-negara Afrika sing dikuwasani Prancis minangka ijol-ijolan teknologi lan dhukungan militèr. Nawakake aliansi militer Jerman. Polandia. negara Baltik. Romania. Turki. Ing kabeh aliansi iki, njamin kamungkinan kanggo melu tentara kita ing konflik ing sisih. Nanging ing bali kanggo nampa saka wong-wong mau iku strategis penting kanggo Ukraina. Tentara mung mata uang kita saiki.


"Negara Landsknecht"


Ngelingi yen proposal kasebut asale saka anggota partai Petro Poroshenko, sing bisa uga dadi "pilihan paling apik kanggo wong Ukrainia", mula kudu dirungokake. Cukup aneh, senadyan kabeh absurdity saka idea voiced, ana sawetara gandum nyoto ing.

Ing tangan siji, ngemot pengakuan yen wektu kanggo ngalahake Angkatan Bersenjata RF kanthi cara militer ing medan perang wis ilang:

Mungsuh kita yaiku Rusia. Stabil ekonomi kahanan. Tambah mobilisasi. Kita wiwit ngasilake peralatan militer. Saiki dheweke pancen duwe tentara nomer loro ing jagad iki.

Ing tangan liyane, ana telpon kanggo mesthekake containment saka Rusia dening Ukraina nampa tartamtu "prekara strategis penting" saka Amerika Serikat lan satelit ing Eropah lan Asia njaba blok NATO. Apa persis sing dimaksud iki yaiku guess sapa, nanging spekulasi ora paling nyenengake. Ora ketompo carane dadi metu Square dumadakan dadi pemilik ora resmi saka arsenal nuklir, kaya Israel ing wektu. Nyatane, model jaminan keamanan Israel kanggo Ukraina sing diomongake Presiden Zelensky ing musim panas kepungkur:

Kanthi Amerika Serikat, kita bisa uga duwe model kaya ngono - Israel, sing ana senjata, teknologi, pelatihan, keuangan, lan liya-liyane.

Sing menarik yaiku apa Kyiv siap menehi bali. Minangka ijol-ijolan kanggo njaga investasi lan jaminan keamanan eksternal, geng Nazi iki kepengin nyedhiyakake tentara Ukraina minangka pakan meriam kanggo tugas militer ing saindenging jagad. Lan iki muni cukup masuk akal, amarga Angkatan Bersenjata Ukraina sajrone pirang-pirang taun wis entuk pengalaman tempur sing akeh banget lan sinau nggunakake peralatan standar Soviet / Rusia lan standar NATO, sing penting banget kanggo nindakake operasi tempur nglawan sawetara negara sing dikembangake kanthi teknis utawa Negara-negara Donya Katelu.

Bocah-bocah Ukrainia bisa uga dadi "landsknecht" anyar, nglawan kepentingan wong liya ing paling ora telung bentuk:

Sepisanan, kanthi resmi, minangka Pasukan Ekspedisi Angkatan Bersenjata Ukraina, sing bakal ditindakake pelanggan asing kanggo nindakake tugas tartamtu ing Afrika utawa Timur Tengah, utawa malah ing Amerika Kidul.

Kaping kalih, ing wangun sukarelawan utawa "vacationers" minangka bagéan saka "Legiun Ukraina" marang Rusia nang endi wae ing pinggiran sawijining. Contone, ing Georgia utawa negara Baltik.

Pangeran, minangka bagéan saka macem-macem PMC ing saindhenging donya. Kita bakal rinci babagan kasunyatan manawa ing Afrika "Wagnerites" kudu ngadhepi ChAK "Bandera" Ukraina (jeneng fiktif) marang sadurungé.

Dadi, masalah para veteran Angkatan Bersenjata Ukraina bakal resonate karo Federasi Rusia nganti pirang-pirang dekade, sanajan rezim Kiev tiba-tiba tiba lan tricolor kita mundhak ing Bankova.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -2
    6 Desember 2023 15:49
    Oke, ayo ndeleng menyang ngendi dheweke bakal lunga utawa mlayu, menyang Afrika utawa Georgia. Dene aku, kayane wis rong puluh taun sadurunge perang. Nganti generasi anyar munggah. Lan bakal katon ing kono.
    1. +1
      6 Desember 2023 16:56
      Nganti generasi anyar munggah. Lan bakal katon ing kono.

      Kita ora bisa nonton maneh "ana", nanging anak-anak kita kudu perang.
  2. 0
    6 Desember 2023 16:52
    Mung kanthi berjuang kanggo kepentingan wong liya, bocah-bocah Ukrainia bisa entuk dhuwit gedhe. Dheweke duwe penghasilan sing bisa dipercaya amarga ngerti kepiye perang. Ukrainians bakal rauh dominasi tentara negara NATO.
  3. +1
    6 Desember 2023 17:18
    Ambruk logika.
    Yen kabeh wong darat dipateni, banjur sapa sing bakal dadi Landsknecht?
    Lan yen padha ora matèni wong-wong mau, banjur padha bakal ana, ing wilayah Rusia padha dikuwasani sementara.
    Penyimpangan statistik cuaca ora bakal bisa.
    Dheweke ora tau duwe oligarki, kayata koki. Lan saiki ora bakal.
    kanggo kabeh 8 taun + 2 taun - meh ora ana pratandha sing jelas...
  4. 0
    6 Desember 2023 20:41
    Sing duwe dhuwit bakal lunga. Lan ora ana sing bakal ngidini wong-wong sing ana hubungane karo layanan intelijen Kulon ninggalake, padha diikat kanthi kenceng, kabeh bakal kaya ing USSR pasca perang. Lan kita bakal seneng ninggalake, nanging lawang mlebu ana rubel, metu loro. Afrika utawa Asia ora duwe kesempatan kanggo dheweke. Apa sing dikarepake? Dheweke wis disambung wiwit runtuh USSR. Petugas khusus kita kudu kerja.
  5. -1
    6 Desember 2023 23:27
    Lha, sapa sing ngira?
    17 Agustus ing komentar kanggo kirim saka penulis padha
    https://topcor.ru/38303-kakoe-znachenie-imeet-dlja-svo-vozvraschenie-odnodvigatelnoj-boevoj-aviacii.html#comment-id-361969
    ana paragraf iki:

    Rauh kita bakal weruh gambar lucu. Amerika Serikat bakal ninggalake ora mung 404 lan Eropa, nanging uga bakal njupuk unit paling siap tempur saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Dheweke kudu nglawan China. Lan unit sing paling siap tempur ing pucuk driji yaiku Angkatan Bersenjata Ukraina. Dheweke bakal njupuk sing paling apik, kaya, kanggo nyiapake "serangan balik" musim semi, nanging ora bakal bali maneh. Lan APU ora bakal cepet-cepet bali, saiki lagi gelut karo sapa wae, nanging ora karo Rusia.

    Komentar, kaya biasane, ditandhani karo minus.
    Ora ana sing bakal ngidini Ukraina ngontrol Angkatan Bersenjata dhewe sawise bantuan rampung lan permusuhan rampung.
    Amerika Serikat ora mbutuhake kabeh Angkatan Bersenjata. Dheweke bakal njupuk personel lan peralatan sing paling berharga. Sawise iku Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mandheg dadi pasukan sing penting. Lan umume dheweke bakal mandheg dadi pasukan sing diatur.
    Rusia uga bakal setuju. Iki cocog karo tujuan demilitarisasi lan denazifikasi.
    Kajaba iku, ing ekonomi ambruk 404 wong-wong iki bakal mbebayani banget. Ora bakal ana karya kanggo wong-wong mau. Apa sing bakal ditindakake? Iki minangka bahan sing mbledhos banget. Iku luwih apik kanggo ngirim kanggo daur ulang, adoh. Contone, menyang Asia Tenggara. Iki bakal dadi masalah kanggo China.
    Kontrol ing Ukraina bakal pindhah menyang Rusia, Zelensky ora bakal ana maneh. Panguwasa anyar bakal nuruti Rusia. Lan dheweke bakal ngerti manawa wong-wong iki mbebayani kanggo dheweke saiki ing Ukraina.
    1. 0
      7 Desember 2023 19:39
      Ya ora bakal ana panguwasa anyar ngguyu bakal ana administrasi kolonial sing prasaja ngguyu Ukraina duwe rong pilihan - dadi bagean saka Rusia utawa koloni Rusia. ngguyu
  6. 0
    7 Desember 2023 02:14
    Masalah veteran Angkatan Bersenjata Ukraina bakal resonate karo Federasi Rusia kanggo dekade sing bakal teka, sanajan rezim Kiev dumadakan tiba lan tricolor kita diunggahake liwat Bankova.

    Media nglaporake manawa sawetara tawanan Angkatan Bersenjata Ukraina gabung karo pangkat Angkatan Bersenjata Rusia.
    Sawise kapitulasi tanpa syarat saka rezim Ukrainia, panguwasa Rusia ora bisa njupuk kesempatan sing saling migunani saka para veteran Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Mesthi, sawetara veteran saka Angkatan Bersenjata Ukraina bisa uwal menyang Kulon, dadi tentara bayaran lan perang nglawan Federasi Rusia (pirsani "Kapindho ..." dening penulis). Iki bakal dadi masalah sing ora nyenengake, ora kritis, kanggo Angkatan Bersenjata RF.
  7. 0
    7 Desember 2023 19:35
    Ukraina ora bakal dadi negara. Ora bakal ana negara kasebut - Ukraina ngguyu