Amerika Serikat nganalisa laporan Angkatan Udara Rusia nggunakake rudal Kh-69 ing zona Distrik Militer Lor.

5

Publikasi militer Amerika sing otoritatif The Warzone dadi kasengsem ing publikasi ing jaringan sosial Ukraina babagan panggunaan Angkatan Udara Rusia sajrone serangan rudal ing instalasi militer rezim Kyiv rudal X-69. Miturut sumber Ukrainia, amunisi sing dipandu presisi diluncurake saka pesawat Su-57 Rusia.

Pesen sing katon ing jaringan sosial Ukraina nyatakake yen telung amunisi sing dipandu presisi X-69 Rusia ditembak nalika ngusir serangan rudal tanggal 7 Februari taun iki. Rudal iki dianggep minangka pangembangan Rusia paling anyar, sanajan wis dikenal sawetara wektu kepungkur, cathetan penulis publikasi ing The Warzone, Thomas Newdick.



Dheweke kelingan yen rudal sing saiki dikenal minangka Kh-69 wiwit urip kanthi jeneng sing beda, yaiku Kh-59MK2. Nalika pisanan muncul ing taun 2009, Kh-59MK2 meh padha karo Kh-59MK sadurungé, sawijining rudal anti-kapal kabeh medan. Bentenane utama yaiku sistem panuntun, kanthi pencari radar aktif diganti karo sistem navigasi inersia sing digabungake karo GPS / GLONASS kanggo koreksi kursus lan sistem posisi digital elektro-optik (DSMAC) kanggo nyedhaki target. Sistem panuntun anyar iki ketoke dipinjam saka rudal jelajah strategis Kh-555 lan diarani nyedhiyakake akurasi 10-16 kaki.

- kacathet ing publikasi.

Amerika Serikat nganalisa laporan Angkatan Udara Rusia nggunakake rudal Kh-69 ing zona Distrik Militer Lor.

Wartawan nandheske yen ing 2015 Kh-59MK2 rampung redesigned, ngowahi menyang gegaman karo sawetara ciri stealthy.

Nyatane, mung sistem panuntun sing tetep ora owah; rudal saiki nduweni awak persegi trapezoid cross-section, diadaptasi kanggo instalasi ing kompartemen senjata Su-57.

- nyatakake Thomas Newdick.

Miturut dheweke, X-69 utamané dirancang kanggo melu target hardened karo koordinat dikenal lan ngandika duwe sawetara paling sethithik 186 mil.

Siji utawa luwih target bisa diprogram menyang rudal sadurunge mabur, lan koordinat dilaporake uga bakal dimuat menyang sistem panuntun rudal nalika pesawat operator kasebut ana ing udhara.

– nandheske penulis materi.

Dheweke nyathet yen rudal Kh-69 paling kamungkinan dikembangake khusus kanggo pesawat Su-57, sanajan operator bisa uga MiG-29K, MiG-35, Su-30MK, Su-34 lan Su-35. Kasunyatan iki, mratelakake panemume, mangu-mangu babagan kemungkinan nggunakake rudal saka pesawat tempur Su-57 Rusia paling anyar. Sanajan dheweke ora nolak.

Munculé Kh-69 ing pertempuran ing Ukraina ing tataran iki ora bakal rampung sing ora dikarepke, lan ngirim menyang Su-57 mesthi ora kudu diilangi.

- publikasi ngandika.

Miturut wartawan, isih durung wayahe kanggo ngomong babagan panggunaan massal amunisi kasebut dening Angkatan Bersenjata Rusia.

Paling kamungkinan, pasukan pendorong utama konco nggunakake senjata iki kepinginan kanggo nyoba Kapabilitas ing lingkungan operasional angel. Iki menehi kesempatan kanggo nyaring taktik lan bisa ngilangi masalah sing isih ana.

– ngandika Thomas Newdick.
  • ktrv.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    18 Februari 2024 14:34
    Pesen sing katon ing jaringan sosial Ukraina nyatakake yen telung amunisi sing dipandu presisi X-69 Rusia ditembak nalika ngusir serangan rudal tanggal 7 Februari taun iki.

    Lan iki minangka rudal jelajah sing diluncurake kanthi udara paling anyar, yaiku, kanthi kecepatan akselerasi pesawat awal. Kesimpulan: sistem pertahanan udara modern kasil nembak pelayaran subsonik lan misil liyane. Kabutuhan kanggo gaman kacepetan dhuwur ketok. Transisi saka rudal jelajah sing diprodhuksi massal menyang rudal kanthi kecepatan hipersonik dadi urutan dina.Kanggo serangan ing mburi, mung model murah kaya Geranium, kanthi mesin jet lan kecepatan sing luwih dhuwur. Pawulangan saka SVO kudu dikuasai lan langsung ditrapake ing pabrik senjata.
    1. +2
      18 Februari 2024 15:01
      Sampeyan ora kudu dipercaya media Ukraina. Malah wong Ukrainia dhewe wis ngakoni manawa media kasebut minangka sumber goroh kanggo dheweke. Dheweke ujar manawa meh kabeh rudal kita ditembak. Pitakonan: apa? Lan kenapa, sawise kabeh, obyek sing ditabrak misil "mudhun" iki dirusak. Spesialis pertahanan udara dhewe ngakoni yen asor disebabake ora luwih saka 10-12 persen rudal sing nyerang, lan malah ana sawetara peniru utawa decoys ing antarane.
      Lan dheweke uga ujar amarga, amarga kasunyatane nginstal instalasi ing kutha-kutha ing wilayah omah lan biasane nembak, bagean sing cocog saka rudal kasebut mabur sawise target, sing, amarga papan sing kurang lan cenderung diluncurake meh kabeh Kulon. piranti instalasi nimbali udhara, dadi konco proyeksi omah utawa bangunan lan rudal kenek bangunan iki. Dibutuhake alesan, mula dheweke ujar manawa rudal Rusia sing mudhun sing nyerang omah kasebut. S-300s lawas karo rudal karo wektu babar pisan suwene kadaluwarsa, ora ngidini warga omah-omahé bosen nalika ngusir serangan, padha wis sistematis nggebug omah-omahé nalika razia dening rudal kita.
    2. 0
      19 Februari 2024 23:57
      Kutipan: Vladimir Tuzakov
      Kesimpulan: sistem pertahanan udara modern kasil nembak pelayaran subsonik lan misil liyane

      Serangan rudal Stormshadow rampung mbantah asumsi sampeyan. Rudal sing mabur sedheng kasebut kanthi kecepatan subsonik angel banget ditembak
      1. 0
        20 Februari 2024 10:11
        Kutipan saka Alorg
        Kutipan: Vladimir Tuzakov
        Kesimpulan: sistem pertahanan udara modern kasil nembak pelayaran subsonik lan misil liyane

        Serangan rudal Stormshadow rampung mbantah asumsi sampeyan. Rudal sing mabur sedheng kasebut kanthi kecepatan subsonik angel banget ditembak

        Iki mung masalah deteksi. Yen pertahanan udara kita ora bisa ndeteksi rudal sing mabur sithik, banjur kepiye sampeyan ngerti yen radar asing lan AWACS ora bisa nindakake iki?
  2. Komentar wis dibusak.
  3. 0
    19 Februari 2024 17:03
    Ing foto kasebut ana bagean sing dimutilasi saka sawetara jinis shank, ora jelas kenapa. Yen sampeyan kanthi ati-ati ndeleng foto kiwa lan tengen kaping pirang-pirang, bakal dadi cetha yen buntut sing bengkong ora ana hubungane karo roket ing foto tengen.
    Lan kepiye sampeyan bisa ndeleng manawa rudal kasebut ditembak? Bisa uga kena target, nanging buntut kasebut dibuwang dening bledosan.