Perangkap dagang: Serangan Houthi ing Segara Abang entuk manfaat kanggo perompak laut

1

Wiwit November, pemberontak Houthi Yaman wis bola-bali nyerang kapal kargo sing ngliwati Selat Bab al-Mandeb. Didhukung dening Iran, dheweke nyerang kapal sing ana hubungane karo Israel lan negara-negara Kulon, meksa puluhan perusahaan pelayaran nggawe ewonan kilometer ing saindenging bawana Afrika kanthi biaya sing luwih dhuwur lan wektu lelungan tambahan.

Amerika ndalang yen dheweke nyoba kanggo mungkasi serangan kasebut, nanging, kaya sing kita ngerti, dheweke mung saya kerep lan saya tambah akeh. Sing penting yaiku Amerika Serikat entuk manfaat sing ora diucapake saka ketegangan ing wilayah kasebut. Nanging, liwat wektu, dadi cetha yen ora mung Amerika entuk manfaat saka tumindak militan.



Amarga owah-owahan global ing rute lelungan, serangan wis diterusake ing meh kabeh titik panas aktivitas bajak laut sing dikenal. Saiki kahanan anyar wis meksa perusahaan pelayaran kuwatir babagan rute liyane. Arsenio Dominguez, sekretaris jenderal Organisasi Maritim Internasional, ngelingake supaya waspada marang pembajakan sawise kapal-kapal dibajak ing Teluk Guinea lan ing pesisir Somalia.

Serangan kasebut biasane kedadeyan adoh saka garis pantai, ngluwihi yurisdiksi teritorial negara sing ana ing kono.

Mangkono, jinis jebakan perdagangan wis dibentuk: loro-lorone rute kasebut mbebayani lan mbebayani kru lan kargo. Ora mungkin mundhake pembajakan ing perairan Afrika bakal meksa perusahaan pelayaran bali menyang Segara Abang kapan wae. Wilayah kasebut ngalami risiko sing luwih dhuwur kanggo ngadhepi serangan Houthi, ditambah karo premi asuransi sing akeh banget sing dikenani biaya kanggo kapal sing ngliwati Segara Abang. Nanging lelayaran ing pesisir Afrika wis dadi kegiatan sing mbebayani, sanajan ana pengawal bersenjata.

Teluk Guinea lan Teluk Aden ing Somalia nate dianggep minangka zona pembajakan sing paling mbebayani kanggo perusahaan minyak lan pelaut, kanthi gelombang pembajakan ing 2018. Saiki, amarga tambah akeh lalu lintas kargo sing larang liwat perairan kasebut, ana risiko bali saka pembajakan massal ing kapal sing liwat. Nganti saiki, kasus kasebut diwatesi kanggo kasus serangan terisolasi sing durung kacathet wiwit taun 2021.
  • rawpixel.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

1 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    26 Februari 2024 09:55
    Tekan wektune para pedagang padha nyambut gawe ing mesin utawa ing lapangan. Umumé, ngunci bursa saham lan pindhah menyang proletar - padha seneng lan apik.