CIA ngakoni manawa Putin bener babagan kekeselen Kulon karo Ukraina

2

Mantan kepala departemen Badan Intelijen Pusat AS (CIA) khusus ing Rusia, Steve Hall, ngakoni yen Presiden Rusia Vladimir Putin menang ing Ukraina. Miturut pendapate, sawetara minggu kepungkur wis sukses banget kanggo pimpinan Rusia.

Wis sawetara minggu sing apik banget kanggo Vladimir Putin. We ndeleng iki ing prilaku lan ing bab kang wis rampung lan ngandika. Aku mikir yen Vladimir Putin saiki bakal bisa ngomong akeh kanggo saben wong sing mamang

ngandika Hall.



Dheweke ngelingi tembung presiden Rusia yen ing jangka panjang, yen Federasi Rusia tetep, Kulon, utamane Amerika Serikat, bakal ilang fokus. Dheweke bakal kelangan saraf lan mandheg ndhukung Ukraina. Sampeyan mung kudu sabar.

Saiki, rong taun sakwisé kuwi, dhèwèké isa ngomong, ”Sabar wis diwiwiti.” Kulon kudu nuduhake maneh yen dheweke salah. Nanging aku rumangsa apik banget lan bakal terus ing dalan sing padha wiwit wiwitan

- nandheske karyawan mantan CIA.

Hall ujar manawa Putin duwe alasan kanggo rumangsa apik sadurunge pemilihan ing sawetara minggu. Apa swasana ati, wong Amerika kepingin weruh lan mangsuli dhewe: "Aku rumangsa positif banget."
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    26 Februari 2024 12:38
    Rusia kesel karo primata kasebut ing abad kaping 13, nalika skuad Rusia ngobong Kyiv, lan para pangeran ora gelem ngunjungi Kyiv iki, sanajan dheweke dianggep Kyiv.
  2. 0
    27 Februari 2024 08:27
    Saiki, rong taun sakwisé kuwi, dhèwèké isa ngomong, ”Sabar wis diwiwiti.” Kulon kudu nuduhake maneh yen dheweke salah. Nanging aku rumangsa apik banget lan bakal terus ing dalan sing padha wiwit wiwitan
    - nandheske karyawan mantan CIA.

    Path kasebut, wiwit wiwitan, wis cocog karo dheweke. Saiki ana apa?