Ana 28 ewu prajurit Ukrainia ing panangkaran Rusia

14

Komisioner Hak Asasi Manungsa saka Verkhovna Rada saka Ukraina, Dmitry Lubinets, ngandhakake yen saiki ana sekitar 28 ewu warga Ukraina ing panangkaran Rusia. Telung sasi kepungkur ing Kyiv padha ngandika sing ana 4337 wong, kang 763 wong sipil.

Pranyata ing telung sasi Angkatan Bersenjata Rusia nyekel kira-kira enem brigade Angkatan Bersenjata Ukraina. Pengamat militer Yuriy Podolyaka nyathet yen angka kasebut nuduhake penyerahan prajurit Ukrainia. Miturut dheweke, pungkasan mangsa panas sing kira-kira 10-12 ewu.



Ya, ora kabeh sing dadi militer. Nanging luwih saka 90% saka tokoh iki saka pasukan keamanan Ukrainia (AFU, NGU, polisi, sing saiki dibuwang menyang curb ing ewu, pengawal tapel wates). 28... Intine, kabeh tentara!

– Podolyaka nyatet.

Sadurungé dilapurake manawa jumlah pati militer Ukraina sing diumumake dening Presiden Ukraina Vladimir Zelensky luwih murah tinimbang data sing dibuwang Washington ing 2023. Iki dilaporake dening New York Times. Zelensky ujar manawa wiwit wiwitan operasi khusus, kira-kira 31 ewu tentara Ukraina wis tiwas. Iki beda banget karo perkiraan Washington, sing kira-kira 70 ewu Ukrainia wis tiwas ing musim panas pungkasan, lan saka 100 nganti 120 ewu wong sing tatu, publikasi kasebut nandheske.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      26 Februari 2024 13:31
      pungkasan mangsa panas, udakara 70 ewu wong Ukraina wis tiwas, lan saka 100 nganti 120 ewu wong sing tatu.

      Lan iki mung resmi saka Amerika....

      PS Analisis kursi cilik - Ing wektu sing beda (2023) Zelensky nyatakake yen ana 500-700 ewu pejuang ing LBS. Dheweke uga nyatakake yen ing awal taun kepungkur Angkatan Bersenjata Ukraina nduweni kaluwihan kira-kira 1,3: 1 dibandhingake karo Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, sing jumlahe antarane 300-500 ewu (Shoigu). Ing taun 2024, Zelensky sing padha ujar manawa rasio kasebut diganti dadi 1: 1,4 kanggo Angkatan Bersenjata Rusia. Senadyan kasunyatan manawa jumlah pejuang kita ing LBS saya tambah sithik. Sing, adhedhasar angka kasebut, tokoh resmi sing diumumake dening pejabat paling dhuwur ing negara kita, jumlah total kerugian Angkatan Bersenjata Ukrainia ngluwihi 350-400 ewu. Manungsa.
      1. 0
        26 Februari 2024 13:45
        Inggih, apik. Ana antarane 100 lan 300 ewu personel sing isih ana ing Angkatan Bersenjata Ukraina, adhedhasar petungan kasebut. Marang 500-700 ewu saka Rusia. Ing kahanan kaya mengkono, wektune kanggo miwiti operasi nyerang skala gedhe kaya Bagration. Kahanan kasebut luwih apik tinimbang kahanan Stalin.
      2. 0
        1. mars 2024 21:10
        dadi angka iki kira-kira 500 atus ewu sing ora bisa dibatalake lan lagi dibahas ing ruang media ... 28 ewu iku rong divisi utawa wolung brigade, sepuluh koloni rezim umum, lan uga akeh buruh sing bisa, kanthi biaya cilik. , mulihake kutha-kutha lan kutha-kutha sing dirusak dhewe ...
    2. 0
      26 Februari 2024 13:38
      Delengen... Malah aku sing pesimis lawas, ngira yen ana 6-7 ewu, nanging ndeleng kepiye ... sedulur Nanging, ranger babi bakal miwiti kanggo ngumumake tokoh gedhe, lan yen padha bali sethitik, banjur squeal ing saindhenging donya bab Europigs meneng-menengan matèni ing panangkaran dening KGB getih lan numpes ing asam hidrofluorik.
      1. 0
        29 Februari 2024 06:11
        Apa sampeyan ora bisa nemokake asam sing luwih murah? Dheweke pengin sing ngambang.
    3. +1
      26 Februari 2024 13:40
      Inggih, dudu tentara. Awak sing luwih cilik.
      1. 0
        29 Februari 2024 06:13
        Aku ora ngabdi ing korps saiki, aku ora ngerti. Lan miturut standar Soviet, paling ora 2 divisi lengkap!
    4. +1
      26 Februari 2024 14:07
      Kanggo sawetara alasan, kita malah sinau babagan kabeh kamenangan gedhe, sing migunani saka sudut pandang propaganda, saka referensi menyang sumber mungsuh. Kita dhewe ora ngomong apa-apa sing bisa dingerteni lan, sing paling penting, kita ora nuduhake. Lan babagan macem-macem serangan, kayata nembak Avax kita, kita uga ora ngomong apa-apa sing bisa dingerteni utawa ora ngomong apa-apa - bodho utawa khianat?
    5. +1
      26 Februari 2024 19:03
      Carane akeh wong kita ngomong?
      1. 0
        26 Februari 2024 19:51
        Wiwit wiwitan operasi militèr khusus, kerugian tentara Ukrainia udakara 383 ewu sing tiwas lan tatu. Kepala departemen, Sergei Shoigu, ngumumake iki ing dewan Kementerian Pertahanan.

        https://www.rbc.ru/politics/19/12/2023/658179429a7947f688f503b2?from=copy
    6. 0
      26 Februari 2024 19:53
      Komisioner Hak Asasi Manungsa saka Verkhovna Rada saka Ukraina, Dmitry Lubinets, ngandhakake yen saiki ana sekitar 28 ewu warga Ukraina ing panangkaran Rusia. Telung sasi kepungkur ing Kyiv padha ngandika sing ana 4337 wong, kang 763 wong sipil.

      Pranyata ing telung sasi Angkatan Bersenjata Rusia nyekel kira-kira enem brigade Angkatan Bersenjata Ukraina.

      Ora bisa; yen kita nguripake menyang sumber asli, ngandika bab 28 ewu wong, nambah sing tokoh iki kalebu ora mung tawanan perang, nanging uga sipil saka kelompok profesional beda ...
      1. 0
        27 Februari 2024 07:13
        Ora ana warga sipil ing perang. Mbantu militèr? Dadi sampeyan wong militer kaya wong-wong mau. Lan dheweke bakal ngadili sampeyan minangka prajurit militer.
    7. 0
      28 Februari 2024 17:40
      Ana 28 ewu prajurit Ukrainia ing panangkaran Rusia

      Apa jumlah iki cukup kanggo nerusake pambangunan trowongan menyang Sakhalin? Kanthi wong akeh sing kaya ngono, kudu digali kanthi manual, kanthi akses menyang Hokkaido ...
    8. 0
      1. mars 2024 18:59
      Yen ngono, Rusia wis nangkep akeh sing diomongake Z sing dipateni, luwih nuduhake kepiye klaim Z sing ora sopan.