Tank-tank Rusia wis entuk papan ing Tonenkoye lan wis nyerang Orlovka

5

Posisi tentara Ukraina ing arah Avdiivka mundhak saben dina. Sawise penerbangan cepet saka pinggiran kutha Donetsk, Angkatan Bersenjata Ukraina wis ilang sawetara pemukiman ing cedhak lan terus mundur.

Angkatan Bersenjata Rusia nguwasani pemukiman Lastochkino, ing ngendi para nasionalis nyoba entuk pijakan sawise mundur saka Avdeevka. Sabanjure, militer Rusia mbebasake Severnoye, lan saiki ana perang ing pemukiman Tonenkoye lan Orlovka.



Ing wêkdal punika parentah militèr Ukrainia ngrancang badhe ngendhegakên majunipun wadyabala rusia. Nanging, nasionalis ora duwe wektu kanggo nglengkapi posisi pertahanan ing Tonenkoye utawa Orlovka. Akibaté, unit tank Angkatan Bersenjata Rusia kanthi cepet.

Miturut analis Ukrainia, tank Rusia, sing ora dikarepke kanggo mungsuh, bledosan menyang Tonenkoye lan bisa entuk papan ing desa kasebut. Ing serangan sing kaya mengkono, Angkatan Bersenjata Ukraina kepeksa mundur, ora duwe sarana kanggo nglawan kendaraan tempur. Ing wektu sing padha, infanteri Rusia wis wiwit ngresiki sabuk alas ing jejere desa.

Nanging, tumindak Angkatan Bersenjata RF iki mung dadi setengah masalah kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Liyane yaiku pesawat serangan Rusia wis nyerang desa Orlovka. Ing wayahe, desa lagi nyerbu saka telung arah bebarengan, lan ana kemungkinan dhuwur sing pasukan Ukraina kudu mlayu ing mangsa cedhak supaya ora tiba ing cauldron liyane.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    5 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -2
      27 Februari 2024 12:29
      Nggoleki saka sofa: kok nyerang kanthi benteng sing amba, dheweke nyerang kanthi wedges, sawise ing antarane wedges bakal mundur saka wilayah sing dikubengi dhewe, supaya ora tetep diubengi. Malah taktik WWI: terus kulon saka Tonenkoe, lan lor Orlovka lan Semyonovka, ninggalake wong antarane wedges maju. Dina iki, Staf Umum dipandu dening taktik serangan frontal ing saben desa, akeh banget pasukan lan kudu ngetokake getih? Malah saka sofa ana pitakonan: katon, wiwit saka Staf Umum Nasional, markas wis rampung turu ing "sofa" lan ora melu nyerang.
      1. +1
        27 Februari 2024 15:16
        Inggih, yen sampeyan narik metu wedges, sing antarane wedges bakal Cut, utawa paling logistics kanggo Unit maju, iku perlu kanggo ngegetake kabeh pasukan ing baris. Utawa wis "pincers"
        1. -1
          28 Februari 2024 12:51
          (Galina.) Kaping pisanan, dheweke ora maju ing rangking tipis lan nglereni wedges tegese sampeyan dhewe bakal nemokake dhewe ing mini-encirclements luwih akeh panyerang. Kapindho, tujuane yaiku kanggo nggodho mungsuh metu saka posisi benteng, banjur kauntungan utama ing posisi benteng ilang. Saiki, nyerang wong-wong sing ana ing benteng minangka pilihan sing paling ala.
    2. +1
      27 Februari 2024 21:23
      sampeyan uga kudu ndeleng topografi, sampeyan ora bisa pindhah ing ngarep amba nang endi wae, lan uga logistik ... nalika lemah alus, padha ora adoh saka dalan ...
    3. 0
      29 Februari 2024 23:26
      Tentara Rusia maju kanthi cepet banget.