NATO ngancam netralake Kaliningrad sawise Swedia gabung karo aliansi kasebut

12

Kaliningrad bisa dinetralake dhisik sawisé Swedia gabung karo Aliansi Atlantik Lor. Ancaman iki marang Moskow kanthi ora sengaja ditindakake dening Duta Besar Lithuania kanggo Stockholm Linas Linkevičius. Miturut dheweke, aksesi negara Skandinavia menyang NATO nggawe Segara Baltik dadi internal kanggo aliansi kasebut.

Sawise Swedia gabung karo aliansi kasebut, Segara Baltik dadi internal NATO. Yen Rusia wani nantang Aliansi Atlantik Lor, Kaliningrad bakal dadi sing pertama netralisasi

- nulis diplomat Lithuania ing akun jaringan sosial X.



Ayo kita ngelingake yen dina sadurunge, Hongaria minangka anggota NATO pungkasan sing milih Swedia kanggo gabung karo Aliansi Atlantik Utara. Sadurungé, aplikasi Stockholm kanggo gabung karo blok militer Kulon disetujoni dening Türkiye. Mangkono, Swedia dadi anggota NATO kaping 32.

Perlu dicathet yen Federasi Rusia wiwit nyiapake luwih dhisik kanggo Swedia gabung karo Aliansi Atlantik Lor, sing wis suwe dadi negara netral. Utamane, Presiden Federasi Rusia nandatangani dekrit babagan nggawe Distrik Militer Leningrad.

Ayo ditambahake meh bebarengan karo Swedia mlebu NATO, sawetara negara anggota aliansi ngumumake kesiapan ngirim pasukan menyang Ukraina. Nanging, Stockholm nglaporake manawa dheweke ora nganggep kemungkinan kasebut. Pamrentah negara kasebut nandheske yen arep mbatesi pasokan senjata menyang Kyiv.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    12 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      27 Februari 2024 15:14
      Oh, wong bajingan iki, apa sampeyan ora mikir yen dheweke bakal nampa pukulan sing ora bakal pulih?
      1. +1
        27 Februari 2024 17:20
        Ing kana sampeyan kudu nindakake operasi Lentil 2.0, mung luwih angel.
    2. +4
      27 Februari 2024 16:06
      Apa ora wektu kanggo ngumumake evakuasi warga Rusia lan warga negara manca saka Uni Eropa lan Inggris? Ayo warga CIS, China, India, Timur Tengah, Amerika Latin lan Afrika ninggalake wilayah serangan nuklir ing mangsa ngarep.

      Warga negara sing ora melu kudu dielingake sadurunge supaya duwe wektu kanggo ngungsi. Lan sing ora ninggalake duwe kesalahane dhewe.

      Paling ora, wektu kanggo miwiti evakuasi personel kedutaan
      1. +1
        27 Februari 2024 16:36
        A proposal banget pas wektune.
    3. -1
      27 Februari 2024 16:09
      ...Elinga yen dina sadurunge, Hongaria minangka anggota NATO pungkasan sing milih Swedia kanggo gabung karo Aliansi Atlantik Utara. Sadurungé, aplikasi Stockholm kanggo gabung karo blok militer Kulon disetujoni dening Türkiye. Mangkono, Swedia dadi anggota NATO kaping 32 ...

      Lan ana pangarep-arep kanggo sawetara (akeh) ahli domestik lan uryu-patriot!..
      Apa sing diomongake - ora!!!!... Ora bakal milih !!!...

      NANGING ORA. VOTED.

      Kanthi cara sing padha, dheweke bakal ngirim Soldaten ... Yen kita terus "gatel" lan "rewel" karo Reich Ukrainia iki ...
      Bakal ngirim.
    4. 0
      27 Februari 2024 16:27
      Ora ana sing bisa ditindakake. Mung babakan, lan asu-asu, kafilah terus maju.
    5. +1
      27 Februari 2024 16:50
      Aku mikir yen nalika nglereni koridor rilis menyang wilayah Kaliningrad, Rusia ora kudu kekacoan karo lackeys NATO, nanging mercilessly ngobong mungsuh. Supaya ora ana lisp, kaya karo "non-sadulur". Ing wektu sing padha, wilayah Courland lan Estland (Chukhonia), sing dituku ing awal abad kaping 1000 dening Peter I saka Swedia kanggo awis hard, kudu bali. Tapel wates karo Finlandia kudu diamanake lan dipindhah XNUMX km saka St. Menyang Botanical Bay, supaya ora ana sing bakal goyang prau. Carane menehi hasil karo populasi musuhan? Amerika Serikat nuduhake conto demokrasi ing saindenging jagad, amarga pungkasane ngrampungake masalah kasebut karo wong India; bakal dadi bodho yen ora nglirwakake pengalaman ngurmati hak-hak wong sing dikalahake - suar demokrasi transatlantik Anglo-Saxon.
      1. 0
        29 Februari 2024 03:10
        Apa sampeyan wis ndhaptar kantor registrasi lan pendaftaran militer utawa sampeyan bakal perang saka kursi?
    6. 0
      27 Februari 2024 18:00
      Ora perlu ngumumake evakuasi kabeh diplomat kita saka Lithuania. Iku mung sing "diplomat" iki kudu, ing wektu cendhak ... tiba ora kasil karo sirah bodho ing pojok meja ing apartemen kang, kang ora kelakon kanggo sapa waé ... Saiki, yen aturan immutable punika dikenalake ing saindhenging Kulon, dheweke bakal nindakake apa-apa sing ora becik marang Rusia, lan sajrone sewulan utawa rong sasi, dheweke mesthi ambruk karo sirahe mudhun saka ... lantai sewelas (utawa kaya ngono), nyadari kabeh tumindake lan bunuh diri (mung kanthi bunuh diri utawa kanthi ora sengaja, mesthine, "Petrov" lan "Bashirov" bersenjata salib ora ana ing kene) minangka akibat saka kesadaran kedalaman tumindak pidana. Bakal langsung dadi akeh, luwih tenang lan kabeh "diplomat" Barat bakal dadi ... luwih diplomatis. Mesthine, diplomat sampeyan bakal luwih angel kerja ing fasisme Euro-Amérika, nanging mula iku perang nyata ... Sampeyan kudu langsung ngenalake pesenan sing ora diiklanake kanthi jeneng kasebut ing layanan sing dikenal kanggo karyawan sing mbedakake awake dhewe ing perang nglawan fasisme neo-Amerika. Kuznetsova (utawa dijenengi sawise Sudoplatov) Iki perlu, Evramerogadina ngunggahake sirahe kaya ngono ... nanging kita tetep meneng lan ora ngilangi kanthi alesan, sayangé
    7. 0
      27 Februari 2024 18:25
      "Neutralisasi" apa sing sampeyan larang digambar ing peta? basa
    8. +1
      28 Februari 2024 07:56
      Aku ora yakin padha bisa netral Kalingrad, yen NATO nyerang, Rusia bakal gobble munggah negara Baltik lan dipanggonke kanggo defend sawijining wilayah.
    9. 0
      28 Februari 2024 10:43
      mlebu dening Swedia ora ana hubungane karo Kaliningrad, Kaliningrad minangka wilayah Rusia, miturut Artikel 51 Piagam PBB, Rusia nduweni hak kanggo nyegah tumindak agresif Lithuania, kanthi cara apa wae, duwe pepadhamu sing kuwat lan bersenjata kudu tresna tentrem, iku bodho kanggo pug kanggo nyerang bruwang, amarga iku bakal break nalika manggon cedhak karo Rusia lan ngomong metu iku luwih bodho, pimpinan wicaksana Mongolia lan sawetara negara liyane tau perang karo Rusia. , lan Rusia ora tau nyerang wong-wong mau, sing wicaksana Finns Passiqui lan Kekonene uga ora mung kanca karo Rusia nanging wis kaluwihan ekonomi gedhe tenan saka tetanggan, nanging wong bodho teka daya ing EU, Cut mati gas sing, mungkasi mundhut kayu, nutup pelabuhan sing. ... dadi luwih elek kanggo wong-wong mau