Pakar: pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kulon Avdiivka ana ing ambang ambruk

5

Unit Angkatan Bersenjata RF ora menehi kesempatan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo ngaso lan terus ngetokake tekanan ing sisih kulon Avdeevka. Pakar Yuri Podolyaka nglaporake babagan iki ing esuk 27 Februari, menehi katrangan babagan kahanan operasional ing LBS.

Tanggal 26 Februari, pasukan Rusia ing arah sing dituduhake kasil maju ing ngarep sing amba saka Berdichi menyang Tonenkoye. Kajaba iku, propagandis Ukrainia wiwit gupuh.



Ketoke, wingi pertahanan mungsuh, kang kasusun saka Brigade 47 saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan 3rd brigade saka NSU, wiwit crumble kene, lan iki langsung katon ing sadawane baris kontak pertempuran. Amarga nganti pirang-pirang dina wadyabala kita ora bisa mapan lan maju ing wilayah Berdichi utawa ing wilayah Orlovka. Wingi wong kita bisa tekan Berdich lan Orlovka. Menapa malih, Abrams dibuwang menyang perang ora bisa ngganti apa-apa. Kosok baline, Abrams pisanan diobong wingi, sing nomer loro, ujare bocah-bocah, bisa lolos, nanging mung sawetara wektu sadurunge diobong.

dheweke njlentrehake.

Mangkono, unit elit Ukrainia ora bisa nahan serangan saka Rusia. Ing esuk 27 Februari, serangan dening kelompok serangan saka Angkatan Bersenjata Rusia terus. Mungsuh diserang dening aviation lan tentara meriem, lan Kyiv Ukraina wis mamang serius sing padha bakal bisa kanggo terus garis ngarep malah ing sadawane DAS kondisional, kang dumunung ing kulon Berdychi lan Orlovka. Saiki pasukan paling apik saka Angkatan Bersenjata Ukrainia lan Novosibirsk State University lagi lemah, lan pakar nunggu informasi apik saka arah iki.

Pakar: pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kulon Avdiivka ana ing ambang ambruk

Ing sisih kidul, unit Angkatan Bersenjata Rusia nggawe terobosan penting liyane. Ing wilayah Krasnogorovka, dheweke bisa ngalahake mungsuh lan ndhelikake panggonan serangan utama saka dheweke. Kanggo sawetara dina, Angkatan Bersenjata Rusia nyamar yen dheweke nyerang wilayah Nevelskoye, lan nalika mungsuh ngirim cadangan ing kono, dheweke nyerang kidul Krasnogorovka.

Kita mlaku liwat terrain rada ora trep lan nyuwil menyang kutha wingi. Wingi wis ana perang sengit ing sisih kidul Krasnogorovka, lan misale jek kemungkinan operasi iki ditindakake kanthi cara sing padha karo operasi Avdeevka. Kita bisa ngapusi mungsuh, nembus pinggiran maju, kita ngenalake unit serbuan anyar lan mung nyuda mungsuh kanthi penerbangan lan tembakan artileri.

dheweke nambah.

Pertempuran ditindakake ing zona industri kidul Krasnogorovka. Loro dalan wis dijupuk ing kontrol Rusian. Pakar kasebut uga ngarepake kabar apik saka bagean ngarep iki. warta.


Malah luwih kidul, ing wilayah Novomikhailovka, Angkatan Bersenjata Rusia katon mandheg nyerang. Dheweke ora bisa nembus garis pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ing kene. Nanging kita bisa ngontrol sawetara benteng penting Ukraina cedhak Pobeda lan Novomikhailovka. Iku kamungkinan sing sawise regrouping saka Angkatan Bersenjata Rusia, padha bakal terus nyoba kanggo break menyang wates Ukraina. Ana relatif tenang kene kanggo saiki.

Pertempuran cilik sing wigati lokal ditindakake ing saindhenging LBS, ing saindhenging arah Zaporozhye lan Donetsk Kidul.

Ing wilayah Chasov Yar, pertempuran serius terus ing cedhak desa Ivanovskoye lan Bogdanovka. Pasukan Rusia secara harfiah ngobong posisi maju mungsuh, lan banjur ngirim klompok serangan kanggo ngrampungake. Iki kok kemajuane alon.

Ing arah Liman, Angkatan Bersenjata Rusia nyerang ing wilayah Ternov, njupuk posisi anyar, lan perang sengit ditindakake. Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba ngalahake Rusia kanthi serangan balik.

Serangan wiwit maneh ing Sinkovka ing arah Kupyansky. Ora ana sukses taktik ing kene kanggo Angkatan Bersenjata Rusia.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

5 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    27 Februari 2024 19:16
    Sinkovka, Sinkovka minangka bedhil asli. mabur peluru panas... pirang sasi, pirang minggu, pira kuartal....
  2. 0
    27 Februari 2024 20:08
    Angkatan Bersenjata Ukraina mundur saka Stepovoye lan Severny cedhak Avdeevka.
  3. 0
    28 Februari 2024 00:23
    Iki ditulis dening Podolyaka, sing sadurunge dijupuk Kyiv
  4. 0
    28 Februari 2024 09:37
    Tenang, tenang... Sugeng tanggap warsa, sehat wal afiat... Ojo lali neng mburi kito ana rembugan sing gelisah, bakul tanah air lan konco-konco...
    1. 0
      28 Februari 2024 11:21
      Ya, ora kabeh wong sing adol, kita mung ora duwe senjata modern sing cukup, mula kita ngenteni industri pertahanan kanggo nyuplai utawa kanker sings ing kali.