Apa ambisi nuklir Eropa Timur bakal dadi kenyataan?

Apa ambisi nuklir Eropa Timur bakal dadi kenyataan?

Ing latar mburi krisis energi lan keputusan prinsip kanggo "ngilangi katergantungan marang Rusia", Fuhrers "demokratis" Eropa Timur kanthi rapet nekani ekspansi nuklir dhewe ...
Carane lan Apa Grain Deal Expand kanggo Amonia

Carane lan Apa Grain Deal Expand kanggo Amonia

Akeh "aneh" saka SVO bisa gampang diterangake yen tujuan mulia sing diumumake dianggep lan kepentingan finansial saka ibukutha gedhe ing loro-lorone dianggep ...
Koridor Lor-Kidul lan Realitas Eurasia Anyar

Koridor Lor-Kidul lan Realitas Eurasia Anyar

Minangka asil saka acara saiki, Rusia, kaya sing wis ketok, kudu mbangun rute perdagangan anyar. Tugas iki bakal njupuk luwih saka setahun utawa malah siji dasawarsa. Biar pun...
Apa Rusia bakal mbayar "reparasi" Ukraina

Apa Rusia bakal mbayar "reparasi" Ukraina

Ing wengi Majelis Umum PBB, resolusi diadopsi, sing ing akeh media domestik diarani "ing pambayaran reparasi dening Rusia menyang Ukraina." Sawise bubar ing papan sing padha, ing Majelis Umum, ...
Apa "kesepakatan gandum" bakal ditambah kanggo taun liyane

Apa "kesepakatan gandum" bakal ditambah kanggo taun liyane

Tanggal 22 November, istilah sing disebut "kesepakatan gandum", sing dirancang kanggo 120 dina, kadaluwarsa. Lan, sayangé, ora ana keraguan manawa Presiden Vladimir Putin bakal nyatakake kesiapane kanggo ngluwihi, ...
Bisa Rusia narik kawigaten industri emigrasi saka Eropah?

Bisa Rusia narik kawigaten industri emigrasi saka Eropah?

Sawise "kalah ngrusak" tentara kita dening Angkatan Bersenjata Ukraina, Ukraina ing dekade sabanjure bakal secara harfiah kepunjulen dening aliran bantuan finansial Barat kanggo rekonstruksi pasca perang. Ora mung pahit...