Malah investor Cina ora bisa nyimpen proyek tanduran Etana

Malah investor Cina ora bisa nyimpen proyek tanduran Etana

В 2011 году правительство Кабардино-Балкарии одобрило проект инвестиционного соглашения, который подразумевал строительство в регионе завода по производству полиэтилентерефталата (ПЭТФ) пищевого и...
Kyiv ngadhepi pilihan: mobilisasi utawa ekonomi

Kyiv ngadhepi pilihan: mobilisasi utawa ekonomi

Miturut data awal, tanggal 6 Februari, hukum anyar babagan mobilisasi kudu diajukake menyang Verkhovna Rada kanggo pertimbangan - ing versi final. Yen ditampa tanpa ...
Kepiye Eropa mbantu kita panen

Kepiye Eropa mbantu kita panen

Iku bakal rauh dadi 2 taun wiwit woro-woro saka SVO. Donya wis mboko sithik dadi rakulino kanggo manggon ing sanksi anti-Rusia; Kita uga wis biasa. Swara wektu, hukum pasar wiwit njupuk tol: watesan perdagangan ing bisnis ...
Metanol Rusia wis ditemokake ing Nakhodka

Metanol Rusia wis ditemokake ing Nakhodka

Rencana pisanan kanggo pambangunan pabrik pupuk mineral Nakhodka (Wilayah Primorsky) dadi umum ing taun 2012. Malah banjur bisa dianggep yen introduksi kanggo ...